Mikä on paras Ripple (XRP) -pöytälompakko?

Ripple (XRP) on seuratuimpien digitaalisten kolikoiden joukossa, koska se on osoittanut paljon joustavuutta dynaamisella salausalueella, aaltoileva työpöydän lompakko, jota tarvitset kolikoiden varastointiin. Markkina-arvon mukaan se on tällä hetkellä kolmanneksi korkein kryptovaluutta – sen seurauksena useimmat salauksen harrastajat haluavat ostaa ja tallentaa digitaalisen valuutan.

Mutta mihin he voivat tallentaa XRP: tä turvallisesti? On olemassa useita tapoja tallentaa niitä, mutta tässä artikkelissa tarkastelemme vain parhaita Ripple-työpöydän lompakoita. Aluksi on tärkeää selventää se työpöydän salakirjoitetut lompakot ovat pohjimmiltaan tietokoneellesi ladattavia sovelluksia.

Paahtoleipää

Toast Wallet -katsaus

Toast on ilmainen Ripple-työpöydän lompakko, joka tukee kaikkia käyttöjärjestelmiä, mukaan lukien Windows, Linux ja Mac. Se on yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden sekä Chrome-selaimen kanssa.

Yleensä Toast on helppo asentaa, ja sitä voivat käyttää sekä aloittelijat että kokeneet kryptovaluutta-harrastajat. Sen etuna on, että se on monialusta, eli sitä voidaan käyttää eri tietokoneiden ja ohjelmistojen kanssa.

Kuinka se toimii?

Toast-lompakot voidaan ladata tietokoneellesi. Vaihtoehtoisesti voit luoda tilin Chrome-selaimellasi.

Toastin erottava piirre on, että se käyttää sekä salasanaa että PIN-koodia. Salasana on välttämätön suojausominaisuus, koska se salaa lompakon, jolloin voit palata tilillesi aina, kun se vaarantuu. Lisäksi sen avulla käyttäjät voivat luoda varmuuskopion lompakon osoitteestaan, kun he asettavat sen.

PIN-koodi ja salasana ovat välttämättömiä lompakon suojaus- ja varmuuskopiointitoiminnoille, joten on tärkeää kirjoittaa ne paperille turvallisesti säilytettäväksi.

Käyttäjät voivat joko käyttää olemassa olevaa XRP-lompakon osoitetta tai luoda uuden. Roskapostin rajoittamiseksi heidän on talletettava vähintään 20 XRP-tiedostoa, jotka on pysyvästi tallennettu alustalle. 20 XRP -määrä on pakollinen myös alustan aktivoimiseksi. Sen lisäksi Toast on vapaasti käytettävissä; se ei peri mitään maksuja.

Atomic-lompakko

Atomic lompakko xrp

Atomi Konstantin Gladych kehitti vuonna 2017, ja se on saanut nimensä integraalimekanismista alustalla, joka mahdollistaa atomivaihdon. Lompakko on XRP-työpöytäsovellus, joka on yhteensopiva Mac OS-, Windows-, Fedora-, Debian- ja Ubuntu-käyttöjärjestelmien kanssa, mikä tekee siitä käyttökelpoisen eri laitteilla.

Kuinka se toimii?

Atomic-lompakko on ladattavissa tietokoneellasi, ja se on ilmainen, vaikka tiettyjä palveluita käytettäessä saatat joutua maksamaan vaihtelevia maksuja.

Se on myös erittäin helppokäyttöinen ja turvallinen. Asiakkailla on täysi hallinto digitaalisissa valuutoissaan, koska tapahtumadata ja yksityiset avaimet tallennetaan vain käyttäjien tietokoneisiin. Se tukee yli 300 kolikkoa ja rahaketta, joita voidaan käyttää sekä työpöydällä että mobiililaitteissa.

Alustan avulla asiakkaat voivat käyttää hajautettua Atomic Swap -ketjuaan ketjujen väliseen vaihtoon ilman ulkopuolisia osapuolia. Lompakossa on sisäänrakennetut Changelly-, ChangeNOW- ja ShapeShift-vaihdot helpottamaan kolikoiden kauppoja, joita Atomic Swap ei tue.

Lisäksi Atomic antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa digitaalisia valuuttoja fiat-valuutan standardien kautta, ominaisuuden, joka puuttuu useimmilta krypto-valuutan digitaalisen valuutan alustoilta. Lompakon sisäinen, vertaisvaihto voi maksaa vaihtelevia maksuja riippuen valituista vaihtoehdoista ja valuutoista.

Teoriassa Atomic on erittäin turvallinen. Avoimen lähdekoodin alustana se on eristetty haavoittuvuuksilta, jotka saattavat vaarantaa varojasi. Lisäksi sen salasana salataan ja tallennetaan paikallisesti laitteellesi. Siellä on varalause, joka auttaa suojaamaan tiliäsi ja palauttamista. On suositeltavaa kirjoittaa lause jonnekin ja tallentaa se turvallisesti.

Lompakko pyrkii yksinkertaisuuteen, jotta kuka tahansa voi käyttää sitä, samalla kun se tarjoaa erilaisia ​​esteettömiä ominaisuuksia. Atomicin vaihto-ominaisuus tekee siitä erinomaisen Ripple-työpöydän lompakon tällä hetkellä.

Exodus-lompakko

Exodus-lompakkoforex.academy

Exodus Movement INC., Kehittäjä Exodus, perustivat vuonna 2015 Daniel Castagnoli ja JP Richardson. Lompakko lanseerattiin vuonna 2016.

Monivaluutta-alustalla on maine esteettisesti miellyttävästä intuitiivisesta suunnittelustaan. Siinä on yksinkertainen ja ymmärrettävä käyttöliittymä, jonka avulla aloittelijat voivat käyttää sitä helposti, joten jokainen pystyy tekemään kauppaa alustalla vain seuraamalla vaiheittaista prosessia.

Kuinka se toimii?

Exoduksella on kolme olennaista osaa – usean omaisuuden suunnittelu, salkku ja vaihto. Helppokäyttöisen suunnittelunsa ansiosta valitset vainLompakko ”sen käyttöliittymässä ja napsauta mitä tahansa kolikoita ja rahakkeita, joista olet kiinnostunut. Voit myös käyttää” Lompakko ”-ominaisuutta rahojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen, tapahtumien tarkistamiseen ja saldojen tarkistamiseen. Lisäksi voit suodattaa tapahtumasi, jolloin voit saada järjestäytyneen kuvan kaupoista.

Kun asennat Exodus-lompakon, saat 12 sanan palautuslauseen. Lauseke on välttämätön palautumisen yhteydessä, varsinkin kun laitteesi katoaa, hakkeroidaan tai varastetaan. Turvallisuuden vuoksi sinun tulee kirjoittaa ja tallentaa se turvallisesti. Valitettavasti Exodus ei tue kaksivaiheista todennusta.

Yksi Exoduksen merkittävä piirre on, että sillä on visuaalinen yhdistetty ympyräkaavio, joka näyttää kokonaan kolikkosalkusi ja rahakkeesi. Tämän ominaisuuden avulla voit seurata omaisuuttasi reaaliajassa, ja se antaa myös prosentuaalisen erittelyn kaikista omistamistasi kryptovaluutoista ja dollariarvoista.

Exoduksen merkittävin haittapuoli on, että se ei ole avointa lähdekoodia. Kehittäjät ovat kuitenkin tietoisia sen asettamista turvallisuushaasteista ja pyrkivät ratkaisemaan ne. Puutteista huolimatta sen upea ja helppokäyttöinen alusta tekee siitä erinomaisen valinnan aloittelijoille.

Jos pidät käyttäjän asiantuntemuksesta ja asiakaspalvelusta ennen kaikkea muuta, Exodus on sinulle paras Ripple-työpöydän lompakko.

Coinomi-lompakko

Coinomi-lompakkocryptoslate.com

Coinomi julkaistiin vuonna 2014 ja tuki alun perin vain Bitcoinia, Litecoinia ja Ethereumia, mutta salauksen harrastajat ottivat sen sitten hyvin vastaan. Vuonna 2017 sen kehittäjät laajensivat alustalla tuettujen rahakkeiden ja kolikoiden luetteloa. Lisäksi he integroivat lompakon ShapeShiftin ja Changellyn kanssa, mikä helpottaa ja nopeaa vaihtoa.

Kuinka se toimii?

Coinomi on monipuolinen lompakko, ja se on saatavana sekä työpöydälle että mobiililaitteille. Se on myös avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että se on vapaasti ladattavissa. Alusta on erittäin käyttäjäystävällinen ja sillä on virtaviivainen prosessi vastaanottaa ja lähettää maksuja eri lohkoketjuista.

Jos käytät mobiilisovellusta, voit helposti palauttaa lompakon siemenen ja hallita palvelua tietokoneeltasi. Työpöytäversiossa on erittäin helppokäyttöinen käyttöliittymä, jolla on samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin mobiililompakossa. Coinomia tuetaan Windowsissa, macOS: ssa ja Linuxissa.

Asennusprosessi on suora. Suorita vain lataustiedosto ja noudata ahkerasti näytön ohjeita. Sen jälkeen hyväksy lisenssisopimus, valitse lompakkohakemisto, ja siinä kaikki.

Salausvaluuttojen tukemisessa Coinomi on erittäin vankka tukemalla 125 digitaalista kolikkoa, jotka toimivat niiden lohkoketjuissa, ja yli 380 rahaketta, mikä antaa yhteensä yli 500 digitaalista omaisuutta.

Alustalla tuettujen yli 380 tokenin lisäksi Coinomi antaa sinun luoda tunnuskohtaisen lompakon, kunhan se täyttää ERC-20 -standardin. Prosessi on manuaalinen, ja siihen liittyy kopiointi ja muokkaus tunnuksen yksityiskohdista Ethereumin lohkoketjuunvalvojalta, Etherscan.

Coinomilla on integraationsa ansiosta Changellyyn hyödyllinen fiat-ominaisuus jo olemassa olevan salaus-salaus-kaupankäyntirajapinnan laajentamiseen. Lisäksi integraatio tarjoaa pääsyn Changellyn luottokorttipalveluun, jonka avulla voit ostaa salauksen fiatilla.

Hajautettuna lompakkona Coinomi tarjoaa kahdentoista sanan lauseen lompakon suojaamiseen. Lauseke tekee hakkereille erittäin vaikeaa rikkoa lompakon jo salatut yksityiset avaimet.

Coinomi on SegWit-yhteensopiva, mikä tarkoittaa, että XRP, Bitcoin, Litecoin ja muut digitaaliset omaisuuskaupat tehdään tarkoituksenmukaisesti ja edullisesti alustalla. Lisäksi lompakko tukee useita kieliä, kuten englanti, ranska, saksa, kiina, espanja ja venäjä, ja lisää on tulossa pian.

Jaxx Lompakko

Jaxxjaxx.io

Jaxx on suosittu, suhteellisen uusi lompakko, jonka on kehittänyt kanadalainen yritys Decentral Inc. Se voi toimia useilla käyttöjärjestelmillä ja alustoilla, kuten Linux, Android, iPhone, Google Chrome, Windows ja iPad..

Kuinka se toimii?

Jos etsit parasta ripple-työpöydän lompakkoa, Jaxx sopii täydellisesti kuvaukseen. Alusta tukee yli 70 kryptovaluutta, joista suurin osa on ERC-20-rahakkeita. Se on avoimen lähdekoodin lompakko, joten kun olet valmis, voit luoda uuden, jos se on ensimmäinen kerta. Jos sinulla on kuitenkin jo toinen lompakko, voit muodostaa sen pariksi nykyisen laitteen kanssa.

Jos olet ensikertalainen, menettely on seuraava:

  • Valitse haluamasi digitaalinen valuutta;
  • Valitse näytettävä fiat-valuutta;
  • Luo 12 sanan varmuuskopio lause, joka suojaa lompakkoasi ja auttaa sinua lompakon palauttamisessa, mikäli se murtautuu.
  • Valitse nelinumeroinen PIN-koodi, jonka avulla voit käyttää lompakkoa ja joitain sen ominaisuuksia.

Jaxxilla on siististi järjestetty käyttöliittymä, jonka avulla voit käyttää kaikkia ominaisuuksia helposti. Lompakko on integroitu ShapeShift-palveluun salauksen ja salaisuuden välisen kaupan helpottamiseksi.

Vaikka lompakko ei tue fiat-valuuttoja, lompakko voi poimia markkinatietoja Internetistä ja laskea niiden avulla digitaalisen omaisuuden arvon fiatissa.

Koska Jaxx on ilmainen, alustalla tapahtuneiden tapahtumien kustannukset tukee mukana olevan digitaalisen omaisuuden verkko. Lähetettäessä rahaa tarvitset vain vastaanottajan osoitteen ja summan. Onneksi lompakossa on osoitekirja, jonka avulla voit löytää vastaanottajan osoitteen helposti.

Saadaksesi varoja, lähetä lähettäjälle ikkunassa näkyvä QR-koodi tai osoite. Voit myös tehdä maksupyynnön määrittämällä summan joko fiatissa tai salauksessa napsauttamalla “Luo”. Tämän avulla toinen QR-koodi lähetetään lähettäjälle.

Guarda-lompakko

guarda lompakko

Guarda on vuonna 2017 lanseerattu ei-vapausrangaistus, jonka ainoa tarkoitus on tarjota turvallinen foorumi salauksen käyttäjille virtuaalivaluuttojen hallitsemiseksi yhdestä paikasta. Sitä tuetaan työpöydällä, verkossa ja mobiililaitteilla. XRP-avoimen lähdekoodin alusta on yhteensopiva myös OSX-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa.

Kuinka se toimii?

Guardan yksityiset avaimet ovat aina käyttäjän hallussa ja salattu turvallisesti laitteessa. Avain poistaa itsensä automaattisesti, kun käyttäjä kirjautuu ulos lompakosta, jättämättä mitään asiakastietoja taakse. Alusta on myös hierarkkisesti deterministinen, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat luoda useita pareja yksityisiä ja julkisia avaimia.

Koska palvelua tuetaan työpöydällä, verkossa ja mobiililaitteilla, käyttäjät voivat käyttää salausta millä tahansa Internetiin liitetyllä laitteella tai laitteella, joka on synkronoitu alustojen välillä.

Guarda on loistava Ripple-työpöydän lompakko, joka tukee noin 40 + muuta omaisuutta, kuten BTC, BCH, ETH, LTC ja useita tunnuksia. Lisäksi sillä on osto- ja vaihtovaihtoehtoja valuuttakohtaisilla ominaisuuksilla.

Lopulliset ajatukset

Kuten näette, on olemassa erilaisia ​​Ripple-työpöydän lompakoita. Kaikilla näillä lompakoilla on useita mahdollisuuksia ja kiinnostavia ominaisuuksia salauksen harrastajille, jotka haluavat löytää parhaan, joka sopii heidän mieltymyksiinsä. Siksi älä unohda ilmoittaa itsellesi etukäteen saadaksesi miellyttävän kokemuksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me