Coinbase vs Bitstamp | Salausvaihtovertailu vuonna 2020

Coinbase ja Bitstamp ovat kaksi salausvaihtoa, jotka tunnetaan salausyhteisössä erinomaisesta maineestaan ​​ja kaupankäyntipalveluistaan. Sekä Bitstamp että Coinbase ovat olleet salausvaihtomarkkinoilla yli 7 vuoden ajan, joten joukkueet ovat siellä kokeneimpia.

Artikkelissamme vertaamme vierekkäin kunkin vaihdon ominaisuuksia auttaaksemme valitsemaan sinulle sopivan.

Tietoja Coinbasesta

Kolikkopohja

Coinbase perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012 San Franciscossa Kaliforniassa Brian Armstrongin ja Fred Ehrsamin toimesta.

Coinbasea pidetään yhtenä luotettavimmista ja turvallisimmista alustoista salaustoiminnalle. Pörssissä on BitLicense, mikä tarkoittaa, että se on yksi harvoista salauspörsseistä, joilla on lupa toimia laillisesti New Yorkissa.

Yritys teki yhteistyötä huippumerkkien, kuten Dell, Expedia, Time Inc. ja muiden kanssa Bitcoin-maksujen helpottamiseksi.

Alusta on välittäjä, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä kryptoja määritettyyn hintaan nykyisten markkinoiden perusteella. Tämä tarkoittaa, ettei tilausten vastaamista tarvitse odottaa, koska tapahtumat ovat nopeita ja yksinkertaisia.

Tietoja Bitstampista

Bittileima

Slovenialaisten Nejc Kodricin ja Damijan Merlakin vuonna 2011 perustama Bitstamp on pörssi, joka on rakennettu yhtä turvalliseksi ja luotettavaksi kuin pankkipalvelu.

Perustajat tekivät vaihdon monien sääntöjen ja määräysten mukaiseksi asiakkaiden varojen turvallisuuden ylläpitämiseksi.

Kuten kotimaassaan Sloveniassa, salauksen sääntelykehystä ei ollut, vaihto muutti Lontooseen ja lopulta asui Luxemburgiin, maahan, jolla on asianmukaiset säännökset salausta koskevissa asioissa.

Vuonna 2016 Bitstampista tuli ensimmäinen täysin sertifioitu salauspörssi, kun se sai lisenssin Luxemburgissa.

Coinbase vs Bitstamp: Saatavana olevat valuutat

Kolikkopohja tukee useita kryptovaluuttoja: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Basic Attention Token, Ripple, EOS, Stellar, Augur, DAI, Link, Atom, Kyber Network ja Zcash.

Bitstamp antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa kahdella fiat-valuutalla: Yhdysvaltain dollareilla (USD) ja euroilla (EUR). Ison-Britannian punta- ja Sveitsin frangitalletuksia voidaan myös tehdä, mutta ne muunnetaan USD: ksi tai EUR: ksi ennen kauppaa.

Salaisuuden suhteen Bitstamp on rajoitetumpi luettelossaan, sillä sillä on vain 5 salausta: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) ja Ripple (XRP).

Coinbase vs Bitstamp: Saatavana olevat maat

Coinbase tukee 77 maata Afrikasta, Euroopasta, Australiasta, Etelä-Amerikasta, Pohjois-Amerikasta ja Etelä-Afrikasta.

Luxemburgin lisenssinsa vuoksi Bitstamp on saatavana kaikissa 27 Euroopan unionin maassa. Tänä vuonna Bitstamp sai lisenssin myös New Yorkin osavaltion rahoituspalveluista, mikä tarkoittaa, että se voi laillisesti toimia Yhdysvalloissa. Se aktivoituu myös 49 muussa EU: n ulkopuolisessa maassa, mukaan lukien Australia, Brasilia, Kiina, Etelä-Afrikka ja Etelä-Korea.

Coinbase vs Bitstamp: Käyttöliittymä ja käyttökokemus

Coinbase mainostetaan usein nimellä paras foorumi aloittelijoille kauppiaille. Tämä johtuu siitä, että se on luotu yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä ajatellen, ja sen tarkoituksena on toistaa PayPalin toiminnallisuutta.

Vaikka Bitstampilla on esteettinen käyttöliittymäsuunnittelu ja vähemmän kaupankäyntiominaisuuksia, asettelu on hieman hämmentävä, etenkin aloittelijoille. Useimmat uudet kauppiaat valittavat, että Bitstampin Tradeview-sivulla on liian monia monimutkaisia ​​ominaisuuksia.

Bittileima

Vaikka molemmat alustat tukevat Bitcoinin ja Yhdysvaltain dollarin vaihtopalveluja, ne toimivat eri tavalla. Coinbase on välittäjäpörssi, mikä tarkoittaa, että käyttäjät ostavat ja myyvät Bitcoineja suoraan yritykseltä fiat-valuutalla. Ostajat ja myyjät eivät käy kauppaa keskenään, vaan he menevät “osta / myy” -sivulle syöttääkseen tilauksensa ja käydessään kauppaa Coinbasen asettamien hintojen kanssa..

Kun käyttäjät käyvät kauppaa suoraan Coinbasen kanssa, tilausten täsmäykselle ei ole odotusaikaa, ja muuntaminen tapahtuu nopeasti tilauksen tekemisen jälkeen.

Bitstamp on vaihtoalusta, jossa käyttäjät ostavat ja myyvät keskenään sopivimmilla hinnoilla, joita järjestelmässä on tarjolla. Etuna on, että kauppiaat voivat etsiä heille edullisempia hintoja ja tehdä kannattavia kauppoja.

Jos haluat tehdä nopeita salausmuunnoksia ilman komplikaatioita, Coinbase on sinulle parempi vaihtoehto.

Coinbase vs Bitstamp: Mobiilisovellukset

Bitstamp sisältää mobiilisovelluksia sekä iOS- että Android-käyttäjille, mutta sen ominaisuuksien puutteesta ja viiveestä on valitettu päivityksissä.

Coinbasessa on myös sovelluksia iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Coinbase-mobiilisovelluksilla on paremmat luokitukset kuin Bitstampilla, ja käyttäjät ylistävät niiden luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Coinbase vs Bitstamp: Talletukset ja nostot

Bitstamp tukee talletuksia ja nostoja sekä fiat- että krypto-, SEPA- ja kansainvälisen pankkisiirron sekä luottokorttiostosten kautta..

Coinbase-käyttäjät voivat suorittaa maksuja useilla eri tavoilla:

  • Pankkisiirto (samoin kuin ACH Yhdysvalloissa ja SEPA EU: ssa);
  • Luottokortit;
  • Pankkikortit;
  • PayPal (vain kotiutus);
  • Luetellut kryptot;
  • CAD, EUR, GBP, SGD, & USD.

Coinbase vs Bitstamp: Palkkiot

Kuten useimmat pörssit, palkkiot ovat erilaiset käyttäjän maan, maksutavan, valuutan ja kaupankäyntimäärän mukaan.

Coinbase laskuttaa kaupankäyntimaksunsa seuraavan rakenteen perusteella:

  • 10 dollaria ja alle: 0,99 dollarin maksu;
  • 10-25 dollaria: 1,49 dollarin maksu;
  • 25–50 dollaria: 1,99 dollarin maksu;
  • 50 dollaria – 200 dollaria: 2,99 dollarin maksu.

Luotto- tai maksukorttimaksuista veloitetaan 3,99% Coinbasesta.

Tavallinen osto / myynti Pikaostot (vain maksukortti) Pankkisiirrot (SEPA) – sisään / ulos * Nopeammat maksut
1,49% 3,99% Ilmainen / 0,15 € Vapaa
Maksutapa ostoa / maksutavaa varten myytävänä Muunnosmaksun todellinen osuus (luopumisen jälkeen)
Yhdysvaltain pankkitili 1,49%
Coinbase USD -lompakko 1,49%
Luottokortti 3,99% ***
USD-talletusmenetelmä Maksu
ACH-siirto Vapaa
Tilisiirto 10 dollaria (25 dollaria lähtevä)

Bitstamp soveltaa maksujaan 30 päivän jakson kaupankäyntimäärään, kun 0,50% käytetään alle 10 000 dollarin kauppaan ja 0,25% yli 20 000 dollarin kauppaan. SEPA-nostot ovat 3 EUR ja luottokorttiostot 5%.

Kansainvälisten pankkitalletusten palkkio on 0,05% (minimaksu = 7,5 USD / EUR, enimmäismaksu = 300 USD / EUR) ja nostomaksu 0,1% (minimaksu = 25 USD / EUR). Pankkisi voi veloittaa lisämaksuja.

Palvelutyyppi SEPA Kansainvälinen johto
Siirto paluu 0,25%

(minimaksu = 25 EUR)

0,25%

(minimaksu = 25 EUR)

Siirtojälki 30 EUR 35 USD
Siirrä tarkistukset 30 EUR 35 USD
Hallintokulut 50 EUR 50 USD
Siirron palautus 30 EUR 35 USD
Siirtokuitti 30 EUR 35 USD
Palautetut takaisinsiirrot Laskutetaan kuin tavallinen pankkitalletus Laskutetaan kuin tavallinen pankkitalletus
Maksutavan tyyppi Maksu
Tallettaa 0,05%

(minimaksu = 7,5 USD / EUR, maksimimaksu = 300 USD / EUR)

Peruuttaminen 0,1% (minimaksu = 25 USD / EUR. Pankkisi voi veloittaa lisämaksuja

Kummassakin pörssissä olevat salausvakuutukset ovat maksuttomia.

Coinbase vs Bitstamp: Suojaus

Sekä Coinbasella että Bitstampilla on korkeat sijoitukset turvallisuustoteutuksissaan.

Molemmat pörssit soveltavat voimakkaita turvatoimia ja säilyttävät suurimman osan kryptovaluuttavarastoistaan ​​kylmiin lompakkoihin varmistaakseen varansa hakkerointiyrityksiltä. Lähes 98% Coinbasen varoista varastoidaan kylmiin lompakkoihin, kun taas loput 2% on vakuutettu Lloyd’s of London -syndikaatin toimesta. Yhdysvaltalaisten asiakkaiden USD-varoilla on FDIC-vakuutus jopa 250 000 dollarin tappioihin.

Bitstamp pitää myös suurimman osan digitaalisista varoistaan ​​kylmävarastossa.

Toistaiseksi Coinbasea ei ole koskaan hakkeroitu, mutta käyttäjät ovat menettäneet varoja phishing-huijausten tai tapahtumien takia, joissa heidän tilinsä salasanat varastettiin.

Bitstamp hakkeroitiin tammikuussa 2015 ja menetti 19000 BTC: tä, mikä oli tuolloin noin 5,1 miljoonaa. Vaikka rikkomus vaikutti Bitstampin maineeseen, yritys työskenteli ahkerasti vahvempien turvamekanismien valvomiseksi ja maksoi asiakkailleen takaisin menetetyistä varoistaan. Bitstamp on kokenut suuria turvallisuusongelmia siitä lähtien.

Bitstampin varat ovat tarkastaneet Ernst and Young -kirjanpitäjät. Alustaa testattiin sen selvittämiseksi, käyttivätkö ja varastoivatko asiakkaan rahat oikein, ja läpäisi tarkastuksen räikein värein.

Molemmat käyttöympäristöt edellyttävät käyttäjiltä kaksitekijän todennusta aktivoituneen tililleen.

Coinbasella on hyvät kokemukset tietoturvasta, mutta helmikuussa 2018 se aiheutti huolta, koska se toimitti 13000 käyttäjän tiedot IRS: lle.

Coinbasella ja Bitstampilla on laillinen lupa toimia Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Coinbase vs Bitstamp: Asiakastuki

Coinbasen on raportoitu tarjoavan erinomaista asiakaspalvelua verrattuna useimpiin salausvaihtoihin. Coinbasen asiakastukitiimiin voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse, ja he lisäsivät äskettäin puhelintuen, mikä on hieno plus salausvaihdolle, koska monet eivät tarjoa tällaista vaihtoehtoa. Tukilippujen vasteajan on ilmoitettu olevan 24–48 tuntia.

Bitstamp on myös luokiteltu tarjoamaan kunnollista asiakastukea. Vaihtoon voidaan päästä joko sähköpostitse tai soittamalla lähimpään toimistoon hätätilanteita varten.

Bitstamp sisältää myös usein kysytyt kysymykset -osion verkkosivustollaan, jossa kerrotaan, miten alustaa voidaan käyttää. Suosittelemme aloittelijoille analysoimaan tämän osan ymmärtääkseen käyttöliittymää ja TradingView’ta paremmin.

Useimpiin Bitstampin valituksiin vastaa heidän tukitiiminsä, ja ne liittyvät yleensä tilien sulkemiseen epätavallisen suurten summien tallettamisen jälkeen..

Coinbase vs Bitstamp: Yleinen mielipide

Coinbasea pidetään yhtenä turvallisimmista ja luotettavimmista salausteollisuudessa. Tämä foorumi on jatkuvasti luokiteltu Googlen hakujen luotettavimpien vaihto-osien parhaan 1 tai 2 joukkoon, ja sitä suositellaan usein parhaaksi salausvälittäjäksi yhdysvaltalaisille käyttäjille..

Bitstamp on myös rakentanut vahvan maineen viime vuosina ja on ansainnut yhteisön kunnioituksen pyrkimyksissään tarjota parasta turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta. Pörssi on luokiteltu yhdeksi EU: n käyttäjien suosituimmista salauskauppapaikoista.

Coinbase vs Bitstamp: Tuomio

Coinbase ja Bitstamp ovat molemmat johtavia pörssejä salausteollisuudessa.

Coinbase olisi sopivampi vaihtoehto niille, jotka haluavat muuntaa USD, koska se sijaitsee Yhdysvalloissa. Vaikka EU-maiden käyttäjien, jotka haluavat rahoittaa tilinsä eurolla SEPA-siirron avulla, tulisi valita Bitstamp.

Coinbase vs Bitstamp -keskustelussa ei ole selkeää voittajaa; kaikki riippuu valitsemastasi fiatista, salauksesta, sijainnista ja budjetista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me