Suosituimmat salausvaluutatapahtumat, joita ei kannata jättää väliin syyskuussa 2020

kryptovaluutta tapahtumia

On niin paljon opittavaa kehittyvästä kryptovaluutta- ja blockchain-teollisuudesta. Vaikka kaikkialla Internetissä on ilmaisia ​​resursseja, jotka voivat olla hyödyllisiä ymmärtämään paremmin alaa, mikään ei vastaa tosielämän tapahtumien tarjoamia tietoja, vuorovaikutusta ja kumppanuutta.

Jos et tiennyt, on tapahtunut useita erilaisia ​​tapahtumia, kuten konferensseja ja huippukokouksia, jotka ovat tulleet ja menneet joka vuosi, eikä vuotta 2020 jätetä pois. Ensimmäisen vuosipuoliskon aikana on tullut ja kulunut lukemattomia elämää muuttavia kryptovaluutatapahtumia, joihin on osallistunut tuhansia osallistujia ympäri maailmaa.

Jos unohdit nuo tapahtumat, sinun ei tarvitse huolehtia, koska tulossa on lisää. Tässä artikkelissa tarkastelemme syyskuun 2020 parhaita kryptovaluutatapahtumia, joita sinun ei pidä hukata. Jos et voi osallistua tosielämän tapahtumiin, on myös useita online-tapahtumia, joihin voit osallistua vain muodostamalla yhteyden mistä tahansa maailmasta. Tämä antaa sinulle ensikäden ja ajantasaista tietoa alan uusimmasta kehityksestä. Seuraavassa on tapahtumia, joita ei kannata jättää väliin syyskuussa.

Blockchain World Forum

Tapahtuman päivämäärä: 24.-25. Syyskuuta 2020

Tapahtuman sijainti: Soul, Etelä-Korea

Blockchain World Forum on yksi suurimmista ja parhaimmista kryptovaluutatapahtumista. Se on pidetty useissa kaupungeissa, mukaan lukien Peking, Shanghai ja Shenhzen, kaikki Kiinassa. Tämän vuoden tapahtuma pidetään Soulissa, Etelä-Korean pääkaupungissa. Tapahtuma tutkii haasteita ja mahdollisuuksia, joita on runsaasti nousevassa lohkoketju- ja kryptovaluutta-teollisuudessa, tarkastelemalla suurimpia toimialoja, jotka todennäköisesti häiriintyvät eniten, mukaan lukien oikeudelliset alat, rahoituspalvelut, vakuutukset, energia, musiikki, hallitus, kiinteistöt. Se on myös vuorovaikutteinen foorumi alan avaintoimijoille, kuten teknikoille, yrittäjille, sääntelyviranomaisille, sijoittajille, tutkijoille ja rahoituslaitoksille, ja tarjoaa mahdollisuuden luoda hedelmällisiä liikekumppanuuksia.

Keskeisiä puhujia ovat:

 • Roman Zhdanov, Latokenin toimitusjohtaja;
 • Hai Yu, perustaja, Bit Century;
 • Chris Taylor, Everledger-toimitusjohtaja.

8. globaali CoinsBank -tapahtuma

8. globaali CoinsBank -tapahtuma

Tapahtuman päivämäärä: 25.-28. Syyskuuta 2020

Tapahtuman sijainti: Belek, Antalya, Turkki

Vuoden 2020 painos Global CoinBank -tapahtuma tulee olemaan kokous vaikutusvaltaisimmille, innovatiivisimmille ja häiritsevimmille teknologiayrityksille, jotka muokkaavat rahoituspalveluja lohkoketjuun. Tämän vuoden teema keskittyy keskeisiin aihealueisiin, kuten investointeihin, sääntelyyn, kauppaan, lakiin, palveluihin, kyberturvallisuuteen, tokenisaatioon, big data-palveluun, DeFi-tuotteeseen ja kiinteisiin kolikoihin..

Tapahtuma tuo myös kaiuttimiksi monia suuria teollisuuden toimijoita ja salausvallankumouksen kärjessä olevia. Tämä sisältää:

 • John McAfee, Ghost Coinin ja Ghost Phonein perustaja, USA;
 • Roger Ver, Bitcoin.comin toimitusjohtaja;
 • Bobby Lee, BTCC: n perustaja, Kiina;
 • Brock Pierce, Bitcoin FOundation, Puerto Rico, USA;
 • Charlie Lee, Litecoinin luoja, USA ja
 • Tone Vays, Blockchain-konsultti / tutkija, USA.

Crypto Asia Summit 2nd Edition

Tapahtuman päivämäärä: 28. ja 29. syyskuuta 2020

Tapahtuman sijainti: Online

Jos etsit online-kryptovaluuttatapahtumaa osallistumaan syyskuussa, Crypto Asia Summit on yksi sinun tulisi harkita. Se on ilmainen tapahtuma, joka tarjoaa markkinatietoa tärkeimpien trendien, mahdollisuuksien ja tärkeimpien salausprojektien löytämiseksi. Osallistujat oppivat todistettuja strategioita, työkaluja ja oivalluksia osallistua DeFi- ja IPFS-liikkeisiin, sijoittamiseen ja kaivosmahdollisuuksiin.

Se on tapahtuma kaikille, mukaan lukien sijoittajat, kehittäjät, harrastajat, aloittelijat ja yrittäjät kaikkialla maailmassa. Osallistujat voivat myös kurkistaa Aasian salamarkkinoille, missä kryptovaluutat on paljon potentiaalia.

Kaiuttimet sisältävät:

 • Keisuke Honda, Dreamers VC: n perustaja, entinen Japanin jalkapallomaajoukkueen pelaaja;
 • Pēteris Zilgalvis, Euroopan komission digitaalisen innovaation ja lohkoketjun johtaja;
 • Fernando Martinelli, Balancerin toimitusjohtaja ja perustaja;
 • Sean Lee, Algorandin säätiön toimitusjohtaja;
 • Patrick Dai, Qtumin perustaja ja toimitusjohtaja;
 • Kevin Chou, Rallyn toimitusjohtaja.

AIBC Americas Digital Summit

Tapahtumat

Tapahtuman päivämäärä: 22.-24. Syyskuuta 2020

Tapahtuman sijainti: Online

Tämä on SiGMA Groupin isännöimä tapahtuma SiGMA Europen (Malta) ja SiGMA Aasian (Manila) onnistuneen lanseerauksen jälkeen. Perustava AIBC Americas Digital Summit on hyödyllinen niille, jotka ovat jo mukana nousevassa lohkoketju- ja kryptovaluutta-teollisuudessa sekä maalla ja online-rahapelialalla. Se auttaa myös vastaamaan kysymyksiin ja tarjoamaan tukitekniikkaa online-toimittajille, operaattoreille ja yrityksille.

Asiat, joita voit saada tapahtumasta, ovat alan asiantuntijoiden näkemykset, korkealaatuinen konferenssisisältö, maailmanluokan verkostoituminen, yhteys osallistujiin ja maailmanlaajuinen kattavuus.

Tapahtumassa on vaikuttava joukko puhujia, mukaan lukien salausvaluutta-alan avainluvut:

 • Tim Draper, Draper Associates;
 • Alex Mashinsky, Celsius Networkin toimitusjohtaja;
 • Ernesto Contreras Escalona, ​​MBA, Dashin liiketoiminnan kehitysjohtaja;
 • Beatrice Collet, Chiliz Blockchain Campuksen toimitusjohtaja;
 • Peter McCormack, What Bitcoin Did Podcast Host ja monet muut.

Seuraavia aiheita käsitellään esityksissä ja paneelikeskusteluissa:

 • Kiehtovia mittareita: Parempi käsitys sala-omaisuudesta LatAm-alueella;
 • Kasvun nopeuttaminen: Blockchain Integration, DAO’s & FinTech-prosessit;
 • Vuoden 2020 visio: Neo Banking ja FinTech Developments;
 • Älykäs kaupunki -haaste: alueittain.

Johtopäätös

Nämä ovat syyskuun tärkeimmät tapahtumat, jotka ovat hyödyllisiä ja hyödyllisiä riippumatta siitä, missä olet salausmatkallasi, joten voit alkaa suunnitella osallistumistasi ainakin yhteen näistä kryptovaluutatapahtumista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me