Disse er de mest givende Ethereum-vandhaner i juli 2020

etherumhaner

Ligesom enhver form for kryptohane er Ethereum-vandhaner sider, der tilbyder besøgende gratis ETH til gengæld for at udføre flere opgaver, såsom at se annoncer, klikke på annoncer, udfylde captchas, spille spil og mange andre.

Der er mange legitime Ethereum-vandhaner på markedet, men du skal være forsigtig, når du vælger et sådant sted, da der er mange svindel, der kan forsøge at stjæle dine personlige oplysninger. For at hjælpe dig med at indsnævre din søgning efter en sikker og givende Ethereum-vandhane har vi samlet en liste med flere muligheder:

Gratis-Ethereum

fri ethereum

Gratis-Ethereum er en ret ny, men populær ETH-vandhane, som hovedsageligt tilbyder multiplikationsspil til folk, der ønsker at tjene gratis Ethereum. Du kan fremsætte et krav en gang hvert 60. minut, og udbetalinger sendes direkte til din Ethereum-tegnebog.

Der er også et henvisningsprogram, som du kan deltage i, hvor du kan tjene op til 50% af mønter, som din henviste bruger laver. Og hvis du beslutter at holde dine mønter, betaler Free-Ethereum dig en rente på 8% om året.

Du kan trække dine krav tilbage, når du har nået minimumsgrænsen på 0,001 ETH. Der opkræves et gebyr på 0,001 ETH, når du foretager en tilbagetrækningstransaktion.

Vandhane krypto

Vandhane Crypto

Vandhane krypto er en vandhane til flere valutaer, hvor du kan gøre krav på Ethereum samt Bitcoin, Dogecoin, Dash, Digibyte og 11 andre mønter. Du kan optjene kryptokurrency ved at udføre en række opgaver, såsom at interagere med annoncer, spille spil, bruge korte links og besvare spørgsmål på offerwalls.

Vandhanen er indstillet til 40 minutter. Tilbagetrækninger kan foretages, når 0.00012 ETH minimum er nået. Det bedste ved denne vandhane er, at der ikke er nogen gebyrer, når du trækker dig ud.

FireFaucet

Brandhane

FireFaucet er en af ​​de mest populære altcoin- og Ethereum-vandhaner, der giver brugerne mulighed for at gøre krav på 8 kryptokurver ved at udføre enkle opgaver. Her kan du tjene krypto ved at spille spil, klikke på annoncer og korte links og mange andre ting. Webstedet har også et loyalitetsprogram, der giver sine brugere præstationer, belønninger og bonusser.

Der er ingen tidsbegrænsning, der begrænser, hvornår du kan gøre krav. Du kan trække dine mønter ud, når du har nået mindst 0,004 ETH, og der er ingen gebyrer.

ESFaucets

ESFaucet giver dig ikke kun mulighed for at udføre opgaver for Ethereum, men du er også i stand til at udvinde webstedets oprindelige ES-mønter. Krav kan fremsættes en gang hvert 5. minut.

Dette er en af ​​de få Ethereum-vandhaner, der også har en mobilapp. Almindelige brugere kan drage fordel af bonusser, der tilbydes dagligt. Når du har mere end 0,05015 ETH i vores tegnebog, kan du trække dine krav tilbage. Gebyret pr. Sådan transaktion er 0,00015 ETH.

Althub

AltHub

Althub er en anden vandhane, der også indeholder Ethereum og 13 andre kryptoer til udførelse af nemme sociale opgaver. Webstedet har også et henvisningsprogram, hvor brugerne kan få en tilknyttet sats på 20% fra det beløb, der optjenes af de mennesker, de henviste til.

Du kan tjene mønter fra shortlinks-vægge hver dag eller kræve mønter hvert 5. minut uden shortlinket. Udbetalinger kan foretages i din egen tegnebog af FaucetPay tegnebog, efter at du har optjent et minimumsbeløb på 0,00005 ETH.

Der opkræves ingen gebyrer for dine transaktioner.

Allcoins

Allcoins

I modsætning til sædvanlige Ethereum vandhaner, Allcoins tilbyder kun spil som et middel til at tjene gratis ETH. Webstedet fungerer også som en minedrift, hvor brugere kan fusionere deres computerkraft for at generere nye mønter. Mens du kan fremsætte krav manuelt hvert 4. minut, er der også en AutoFaucet-funktion, der automatisk interagerer med vandhanen i dit sted.

Denne vandhane har en højere mindste tilbagetrækningsgrænse, som er 0.0036 ETH. Gebyret for at indløse dine mønter er 0,0012 ETH.

Stol på terninger

Stol på terninger

Det her online casino har også et Ethereum-vandhane såvel som en vandhane til flere mønter. Du kan gøre krav på hver 6. time, men du skal oprette en konto på platformen. Vandhanen har en multiplikatorfunktion, der kan forbedre din kryptofond med 50000X. Der er også en ugentlig væddemålskonkurrence, hvor du kan tjene $ 3000, eller du kan tage et lille bet og vinde en jackpot på $ 24.691.

Det mindste beløb, der kan trækkes tilbage, er 0,00002 ETH.

Gratis vandhane

Gratis vandhane er en anden multi-crypto vandhane, der giver brugerne mulighed for at kræve 17 forskellige mønter, inklusive Ethereum. Timeren er indstillet til at tillade et krav en gang hver 24. time. Du kan oprette ETH ved at klikke på annoncer, få adgang til posthaner, tage undersøgelser og mange andre.

Webstedet har forskellige medlemsniveauer og baseret på dette niveau kan du øge mængden af ​​ETH, du hævder. Et Fire-medlemskab har en 8x belønningsmultiplikator, et Guldmedlem – 12x, Ultimate-medlem – 20x og Platinum-medlem – 30x.

Konklusion

Dette har været vores liste med de mest givende Ethereum-vandhaner, som du kan få adgang til i juli 2020. Husk, at vandhaner ikke er effektive måder at samle store mængder krypto på, men for let at interagere med dem, da du ikke behøver at gå igennem en udveksling.

Fremhævet billede: asiatimes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me