PR: UniqCoin (UNIQ) lancerer IEO-salg på Btcoin100-platformen

Den 2. maj lancerer Btcoin100, en førende global digital aktiv handelsplatform, et eksklusivt “UniqCoin Token (UNIQ) salg”. Brugere kan købe UNIQ med BTC og ETH. Salgsbegivenheden afsluttes den 30. juni 2019.

UniqCoin, udviklet af Uniqson Analytics International, er et selvudvindings-token, der fungerer som formidler inden for Uniqson-big-data-blockchain-systemet til restauranter, betaling af regninger, e-handel og rejser. Dette system analyserer big data for at registrere, hvad forbrugerne foretrækker, og deres forbrugsadfærd og gør det muligt for beregningsanalyse af big data at blive tilgængelig, billig og mere sikker for masserne.

Ved hjælp af blockchain-teknologi spredes databehandlingen på en lang række computerenheder i Uniqson’s globale blockchain-økosystem, der består af Uniqson Partners, Uniqson Pay, Uniqson Travel og Uniqson E-Commerce, som alle bruger UniqCoins som valgvaluta.

UniqCoin bruger en ERC-20 utility token-kontrakt. Af den 1 milliard UniqCoin tokenforsyning udvindes 90%, og 10% sælges gennem forskellige deltagende handelsplatforme, der har deltaget i UniqCoin Initial Exchange Offering.

UniqCoin sigter mod at ændre forskellige samfundssektorer fuldstændigt og er en stærk platform, hvor eksisterende digitale teknologier kan kombineres med vigtige nye teknologier. Det er udviklet til at styrke virksomheder ved at udnytte kraften i big data.

UniqCoin-salget

UniqCoin Token Salg og økonomi:

IEO hård kasket:  2.100.000 USD

Samlet levering af token:  1.000.000.000 UniqCoin

IEO-tildeling: 100.000.000 UniqCoin (10% af den samlede tokenforsyning)

Pris for salgstoken: 1 UniqCoin = 0,03 USD

IEO startdato: 2. maj 2019 1800 (GMT + 9)

IEO slutdato: 1. juli 2019 2359 (GMT + 9)

Kryptovaluta acceptabel i bytte for (ETH), (BTC)

Mindste køb for-salg og token salg : 16.700 poletter

KYC: Obligatorisk

Optjeningsperiode: 3 måneders lockup efter IEO slutter (incitamenter gives i ETH, mens de er låst) Eventuelle usolgte tokens konverteres til belønninger / belønninger.

IEO den bedre måde at indsamle penge på

Tillid

En af de største fordele ved IEO’er er tillid. Da massesalget gennemføres på en kryptovaluta-udvekslingsplatform, viser modparten hvert projekt, der søger at lancere en IEO på sin hjemmeside. Børser gør dette for at opretholde deres gode omdømme ved nøje at udstille tokenudstedere.

Derfor kan IEO’er eliminere fidus og tvivlsomme projekter fra at skaffe midler via cryptocurrency-udvekslingsplatforme, og det bliver meget sværere at fidusbidragere med IEO’er.

Sikkerhed

Token-udstedere behøver ikke at bekymre sig om Crowdsale-sikkerheden, da børsen styrer IEO’s smarte kontrakt. KYC / AML-processen håndteres også af kryptobørsen, da de fleste tjenesteudbydere gør KYC / AML på deres kunder, når de opretter deres konti.

Notering

Da token-lister også er “i handlen”, er det en naturlig proces, at kryptovaluta-udvekslingen, hvor IEO gennemføres, viser mønten ved opstart, efter at Crowdsale er overstået.

Mens IEO’er ser ud som et mere sikkert og effektivt alternativ til ICO’er, kan omkostningerne forbundet med tokensalg være høje for opstart. Noteringsgebyrer kan gå så højt som 20 BTC, mens børser endda kan tage en nedskæring på 10% fra fundraising-selskabernes poletter..

Om Btcoin100

Btcoin100 Foundation består af multinationale selskaber fra Kina, Hong Kong, USA, Argentina, Colombia og Tyskland. Kernemedlemmerne er: Wall Street Financial Product Architects i USA, Singapore Media Channel Resource Practitioners, International Legal Persons, Digital Currency Exchange, Core Entrepreneur og den nederste niveauudvikling af kerneteknikere i blockchain, så ud over lederudveksling og markedsføring Ud over erfaring inden for drift, sikkerhed og teknologi har vi betydelige standarder og erfaring inden for produktarkitektur og juridiske regler.

På nuværende tidspunkt åbner Btcoin100 kun bitcoin- og USDT-handelspar, og den daglige handelsvolumen har nået 22,36 millioner amerikanske dollars.

For at lære mere om Btcoin100, besøg deres hjemmeside på www.btcoin100.com.

Om Uniqson Analytics International

Uniqson Analytics International er en førende måle- og dataanalysefirma. En anerkendt brancheleder inden for levering af Big Data-implementeringer og -styring til forskellige institutioner rundt om i verden.

Uniqson Analytics International har specialiseret sig i forskellige skræddersyede tjenester til mellemstore og store virksomheder. Vores Uniqson Blockchain Big Data System, eller UBBS, giver forbrugerne adgang til et univers af Uniqson-publikumsdata, hvilket skaber mere værdi ved at forbedre reklameeffektivitet, prisoptimering, produkt- og konceptudvikling, shopper-løsninger og mange flere.

Firmaet har aktiviteter i over 6 lande, der dækker mere end 90% af befolkningen i vores servicerede lande, hvilket hjælper klienter bedre med at engagere og forstå deres forbrugerbehov og ønsker.

For mere information, besøg deres websted på http://uniqinternational.com.

Dette er en betalt pressemeddelelse. Lav din egen forskning relateret til det promoverede selskab eller et af dets tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i pressemeddelelsen. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me