Peer to Peer Crypto Exchange, Paxful, er nu den største P2P-markedsplads i Indien!

Da kryptovalutaoptagelse vokser i udviklingslande, bliver behovet for peer-to-peer-udveksling mere tydeligt for at lette køb og salg af Bitcoin, Ethereum og Litecoin osv. Paxful, en af ​​verdens største P2P-kryptobørs, sigter mod at levere de bedste tjenester til brugerne i et forsøg på at øge indførelsen af ​​krypto i udviklingslande i verden i Latinamerika, Afrika og Asien.

Paxful er en førende peer-to-peer-Bitcoin-udveksling, der blev lanceret i 2014 som EasyBitz, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge BTC ved hjælp af forskellige betalingsmetoder, herunder bank- og bankoverførsler, Paypal, Venmo, MPESA, Apple-gavekort osv..

Paxful krypto udveksling i udviklingslande

Aktiver i kryptovaluta er ved at blive go-to-aktiver for flere investorer som enten sikre havne-aktiver eller et diversificeringsaktiv i deres portefølje. Desuden køber investorer i udviklingslande Bitcoin (BTC) og lignende aktiver for at reducere omkostningerne ved at sende pengeoverførsler til udlandet og som en sikring mod hyperinflaterende valutaer over hele verden.

P2P-kryptobørser ledet af Paxful og en af ​​dets konkurrenter LocalBitcoins fokuserer primært på den udviklede verden, der gør det muligt for ikke-bankerede borgere at købe og sælge BTC nemt og effektivt fra jævnaldrende lokalt. Især Indien ser massiv vækst i kryptovaluta og blockchain-interesse, da de samlede ugentlige mængder, der handles på Paxful, nåede en rekordhøjeste sidste uge.

Vækst af adoption af kryptokurrency i Indien

Den samlede vækst af kryptokurrency og blockchain-teknologi i Indien har kun været bemærkelsesværdig fra regulerings-, teknologiske og markedsmæssige aspekter.

Tilbage i 2018 indførte verdens største demokratis centralbank, Reserve Bank of India (RBI) et fuldstændigt forbud mod kryptokurver med drakoniske straffe på plads. De uhyrlige love, der er indstillet på kryptokøb ved hjælp af bank- eller kreditkort og bankoverførsler, sætter mange brugere i Indien mod P2P-udvekslinger.

På trods af Indiens højesteret, der fastslog bevægelsen som forfatningsstridig og et løft over RBI-forbuddet, som åbnede landet for stigningen af ​​centraliserede børser Bitcoin-markedspladser, fortsætter P2P-børser med at trives i landet.

Samlede ugentlige mængder handlet på Paxful i 2020 indtil videre.

Paxful fører i øjeblikket afgiften efter at have gennemført over 18,81 millioner dollars i BTC-handler på platformen siden starten af ​​2020.

Paxful sætter et rekordhøjt antal ugentlige mængder, der handles i Indien

I henhold til diagrammer leveret af UsefulTulips.org, Paxful er nu den største peer-to-peer-kryptobørs i Indien efter en magistralstigning i 2020. På bare de sidste ni måneder er P2P-børsen vokset fra et encifret markedsandel til en førende inden for branchen, der slår den dominerende konkurrent LocalBitcoins og andre markedsledere i Indien.

Indien er det næststørste Bitcoin P2P-marked i Asien / Stillehavsområdet, kun efterfølgende Kina, da Paxfuls hurtige markedsindtrængning i landet sætter det på en vej til at udfordre Kina.

Lokale Bitcoins vs Paxful vækst siden 2015

I de første 21 uger i 2020 har børsen registreret mindst 1 million dollars i ugentlige mængder 34 procent af tiden. Siden starten af ​​maj har de ugentligt handlede Bitcoin-volumener balloneret og indstillet tre på hinanden følgende højdepunkter fra hele tiden – ugen, der slutter den 17. maj, og registrerer i alt $ 1.521 millioner (ATH).

Udvekslingen giver brugerne en hurtig måde at udveksle deres indiske rupees til Bitcoin og omvendt ved at forbinde forskellige købere og sælgere på en likvid markedsplads. Så hvordan kan du deltage i Paxful-bevægelsen og nemt købe og sælge BTC til INR?

Sådan køber og sælger du BTC på Paxful

Hvis du ikke har en konto på Paxful, skal du “Opret en konto” og derefter logge ind på din konto. Følg instruktionerne nedenfor.

  1. Gå til embedsmanden Paxful hjemmeside.
  2. Vælg “Køb Bitcoin” eller “Sælg Bitcoin” på knapperne på den øverste fane.

  1. Vælg “Indian Rupee” og søg gennem de bedste tilbud og betalingsmuligheder, der leveres af brugerne på den resulterende side.

NB: Husk nøje at kontrollere sælgers eller købers omdømme inden du begynder handlen, se nøje på hver detalje og sørg for, at din sælger er tilgængelig.

  1. Vælg dit foretrukne tilbud, og indstil det beløb, du vil købe.
  2. Hvis du er tilfreds med de leverede vilkår, skal du klikke på knappen “Enig med vilkår og køb Bitcoins nu”.
  3. Den resulterende side giver en chatboks mellem køber og sælger for at dele detaljer.
  4. Når du har sendt betaling, skal du klikke på knappen “BETALT” for at modtage Bitcoins.

Børsen sætter dog en grænse for de mængder, du kan handle, hvis de ikke er bekræftet. Bekræft din e-mail og ID for at øge handelsgrænserne.

Konklusion

Paxfuls vækst i det indiske kryptosamfund og dets hundredvis af betalingsmuligheder giver børsen en vild konkurrencefordel i forhold til sin konkurrence. De hurtige og billige købs- og salgsfunktioner, der gør Paxful til den ideelle P2P-udveksling for at få et stykke Bitcoin i Indien!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me