Exeedme bygger Prolific Blockchain Gaming Platform på Polkadot

reklame Phemex

En af de største ting, der skal ske med krypto i år, er den store interesse, der kom bag decentraliseret finansiering (DeFi). Ingen tvivl om, dette spillede en stor rolle i den nuværende bull-run, der drev Bitcoin og flere altcoins til nye all-time highs. Jakten på decentraliserede ikke-depotfinansielle produkter fremmer primært dette rally.

Med omkring $ 13,5 mia låst på tværs af DeFi-protokollerne, repræsenterer dette kun ca. 2% af kryptos samlede markedsværdi. Implikationen er, at på trods af den 16 gange stigning i Total Value Locked (TVL) på tværs af decentraliserede protokoller i år, er sektoren en miniatyrrepræsentation af branchen og præsenterer meget plads til fremtidig vækst.

Fokus er hurtigt at dreje væk fra Ethereum, som er banebrydende platform for DeFi. Jakten på interoperabilitetsbloketter har gjort Polkadot til den mest foretrukne blockchain-infrastruktur til innovative projekter at bygge videre på. Polka prik præsenterer en stærk brugskasse til DeFi og NFT’er (ikke-svampelige tokens), hvilket gør det til den perfekte blockchain til Exeedme der ser ud til at kombinere Blockchain, DeFi og NFT-kapaciteter for at revolutionere online videospilindustrien. 

I lighed med Polkastarter (et Polkadot-baseret blockchain-netværk), der er en DEX til cross-chain-puljer, bringer Exeedme en cross-chain, interoperabel blockchain-spilplatform til over 2,7 online spillere i hele verden.

Hvad er unikt ved Exeedme Blockchain-drevet gamingplatform?

Den traditionelle spilplatform er bygget på Free2Play-princippet, som aggressivt markedsfører annoncer på strategiske punkter i spillene. For ikke at nævne, at denne spilplatform er et datadumpingside for intetanende spillere, hvis data udvindes i store mængder. 

På grund af den manglende gennemsigtighed med traditionelle spilplatforme har denne trussel spist dybt ned i fælgene og stofferne i spilbranchen, hvilket har efterladt spillere stort set utilfredse med levering af spilindhold. Ved hjælp af decentrale produkter fra blockchain-teknologi lancerer Exeedme en innovativ videospilplatform bygget oven på Polkadot blockchain. 

Exeedme introducerer et Play2Earn-blockchain-drevet spilinitiativ, hvor spillere deltager i en duel i deres yndlingsspil, udfordrer en modstander og får belønning. Dette koncept sikrer, at spillere bliver fuldt underholdt, mens de får betalt for at gøre det. Ved hjælp af blockchain-teknologi afkobler Exeedme mellemmændenes dominans, der af forskellige skyggefulde grunde bidrager til, hvorfor spillere modtager meget lidt kompensation. 

Den blockchain-baserede spilplatform inkorporerer et rimeligt belønningsfordelingssystem, der ikke diskriminerer niveauer, hvilket giver både fordele og begyndere mulighed for at tjene, mens de bliver underholdt. 

Forud for lanceringen af ​​platformen har Exeedme en masse backings fra topaktører inden for og uden for branchen. Ifølge Information fra holdet nåede spilgiganten et strategisk partnerskab med højt profilerede partnere inklusive Moonrock hovedstad VYSYN, GBV Capital, Morningstar Ventures, AU21 Hovedstad, og Spark Digital Capital. Ifølge Exeedme vil dette partnerskab bidrage til at fremskynde væksten i dets spiløkosystem:

“Disse partnere vil hjælpe os med at realisere vores mål om at skabe en gamer-centreret og blockchain-drevet turneringsplatform til CS: GO og andre topspiltitler … Vi er overbeviste om, at vi med støtte fra sådanne erfarne blockchain-midler vil vokse hurtigt og opnå alle milepæle på vores køreplan. ”

Denne udvikling betragtes som et vigtigt skridt i Exeedmes rejse til en decentral gamingverden, især i betragtning af at den er blevet annonceret lige før XED-aktivets notering den 30. december. Der er meget at passe på fra disse erfarne partnere, der har haft værdifuld erfaring med at bakke top blockchain-projekter som Polkstarter, Ultra, Elrond og Reef. 

Hvorfor Polkadot Blockchain?

Når der er behov for interoperabilitet, præsenterer Polkadot sig som den bedst tilgængelige mulighed. Dette gør det til den mest foretrukne kæde til opbygning af et meget skalerbart blockchain-netværk. Polkastarter, en populær flerkædet protokol med open source-sharding, der letter krydskædeoverførsel af data eller aktivtyper, er bygget på Polkadot.

Tilsvarende, Rev, en flerkædet smart ydelsesmotor & likviditetsaggregator til DeFi-protokollen lanceres i øjeblikket på Binance Launchpool er også baseret på Polkadot. Exeedmes beslutning om at gå ombord på Polkadot er et produkt af omfattende forskning og test. 

Hold øje med, hvor stor spilbranchen kan blive; et interkæde, højeffektivt netværk, der er i stand til at håndtere skalering og transaktionsgennemstrømning på højt niveau, er meget ønskeligt, hvilket gør Polkadot bedst egnet. Stole på disse muligheder, Exeedme er indstillet til at bringe en masse innovation til spilbranchen. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me