Binance Academy | Helt gratis uddannelsesportal uden annoncer

Binance Academy

Cryptocurrency-rummet er fuld af vildledende oplysninger, og det kan blive lidt forvirrende for nye handlende at investere i kryptoer. Der er flere emner, der er mere komplekse og kræver omfattende forklaringer, og det er virkelig nyttigt at finde en kilde, der tilbyder en “upartisk” tilgang. Det er her Binance Academy kommer ind.

Hvad er Binance Academy?

Billedresultat for Binance Academy

Kilde: Twitter

Binance, det populære kryptobørsfirma, er kendt for at skabe nye filialer og platforme, der tjener forskellige formål i deres enorme økosystem. Den 12. december 2018 besluttede de at tilføje til deres liste over tilbud en særlig platform dedikeret til brugere, der ønsker at lære mere om blockchain-teknologi og andre forhold relateret til kryptoer og deres anvendelse.

Platformen indeholder mere end 500 forskellige artikler, der giver upartisk information om forskellige emner relateret til kryptoverdenen.

Artiklerne er normalt forklarende stykker og tutorials, hvor hovedemnerne forklarer i dybden processen med minedrift, krypto-udveksling samt hvad der er kryptoaktiver, og hvordan de fungerer generelt. Binance Academy indeholder ingen annoncer på sine videoer eller platforme, så brugerne kan nyde deres læringsoplevelse uafbrudt.

Ted Lin, Chief Growth Officer hos Binance, fremsatte følgende erklæring om platformen og dens formål:

”Uddannelse er den integrerede søjle til spredning af krypto- og blockchain-brug. Med vedtagelsen stadig i sin barndom har verden brug for en konsolideret, brugervenlig og pålidelig kilde til viden for at fremme forståelsen af ​​kryptokurrency og distribueret ledger-teknologi.

”Med Binance Academy er vores mål at give en helt neutral platform med en kvalitets, upartisk, uddannelsesmæssig platform. Brugere kan lære om alt at gøre med Blockchain, sikkerhed og økonomi ud over nyttige vejledninger og vejledninger på deres foretrukne sprog. ”

Tilgængelige kategorier

For at gøre tingene lettere at finde for brugere, der får adgang til platformen, har Binance Academy opdelt sine artikler i fire forskellige kategorier: blockchain, økonomi, sikkerhed og tutorials. Der er også en videosektion, der hurtigt forklarer emner i korte videoer.

Binance-kategori

Det Binance Academys økonomi sektion forklarer dybtgående alle ting, der er relateret til handel. Her kan du lære om tekniske indikatorer, og hvordan de bruges i analyse, lysestager, mønstre, diagrammer, likviditet og andre udtryk.

Det Blockchain afsnittet forklarer, hvad der er blockchain, dets brugssager, gafler, typer blockchains og konsensusprotokoller samt andre teknologier baseret på det, såsom orakler, SegWit, smarte kontrakter, Mimble Wimble, atomswaps, digitale signaturer og mange andre emner.

Ved at få adgang til Sikkerhed kategori, kan brugerne lære mere om kryptolagring og hvilke teknologier tegnebøger implementerer for at arbejde og holde krypto sikker. Der er også artikler om kryptografi, forskellige sikkerhedsangreb og værktøjer til at forbedre privatlivets fred og sikkerhed for lagrede kryptoaktiver.

I Selvstudier, webstedet lærer dig, hvordan du bruger forskellige funktioner i Binance-økosystemet, såsom udlån, margenhandel, tilbagetrækning, afgivelse af markedsordrer, hvordan du bruger deres avancerede grænseflade, decentraliserede børs og explorer-kæde. Der er også artikler, der viser, hvordan man bruger forskellige tegnebøger.

Det Video sektionen har en Binance Beginners Guide, som består af en serie på ni videoer dedikeret til at introducere nye brugere til kryptoaktiver. Andre videoer, der vises på platformen, inkluderer “Marginhandelsguide”, “Hvad er PGP”, “Hvad er permanente futureskontrakter.”

Ud over alt dette er der en FAQ og Ordliste sektion, der dækker en bred vifte af krypto- og blockchain-relaterede spørgsmål.

Binance udgav også et funktionsforespørgselstavle, hvor læsere kan stemme, hvilke funktioner der tilføjes ud for Academy. Platformen udgav også tre sjove og engagerende quizzer, med mere der kommer i fremtiden.

Statistik

Det blev rapporteret, at brugerne har brugt på Binance Academy i alt 6.450.000 minutter på at læse deres artikler i løbet af en 12-måneders periode. Dette svarer til 13 år dedikeret til at lære om blockchain og cryptos. Deres YouTube-videoer har registreret i alt 12.515 timers afspilning (521 dage).

Brugergrænseflade

Siden lanceringen for over et år siden har Binance Academy-teamet konstant tilføjet flere medlemmer og arbejdet hårdt for at øge deres antal uddannelsesartikler af høj kvalitet. Men holdets bidrag er ikke kun begrænset til at skabe nyt indhold.

Udviklerne af Binance har også arbejdet i 2019 med at genopbygge hele deres site fra bunden for at gøre platformen mere pålidelig og hurtigere. Interfacet blev også redesignet for at introducere en af ​​de mest efterspurgte funktioner fra deres brugere, lyset & mørk tilstand. Denne opdatering viste sig at være meget velkommen, da den blev bedømt blandt de tre bedste produkter på ProductHunt.

Binance brugergrænseflade

Understøttede sprog

Platformen blev oprettet for at understøtte sine mange artikler på forskellige sprog for at gøre oplysningerne tilgængelige for et globalt publikum, som måske inkluderer mennesker, der ikke taler engelsk eller andre større sprog. På denne måde kan Binance Academy få adgang til og forstås af en større brugerbase, der ønsker at uddanne sig om virtuelle valutaer og distribueret hovedbogsteknologi.

Platformens interface er i øjeblikket tilgængelig på 17 store sprog:

I 2019 udvidede de deres indhold til yderligere to sprog, indonesisk og japansk. Holdet har også forbedret dets websteds tilgængelighed ved at implementere Text-to-Speech på alle deres artikler.

Noget af indholdet i akademiet er allerede oversat til de ovennævnte sprog, mens andet materiale er oversat af en gruppe oversættere fra deres Translation Bounty Program.

Apps

For at øge tilgængeligheden af ​​deres indhold har Binance Academy også udviklet og lanceret flere applikationer. I begyndelsen af ​​2019 lancerede de deres Progressive Web App, som muliggør installation af Binance Academy på pc’er og giver brugerne mulighed for at læse artikler offline.

Senere samme år tilføjede Binance Academy to mobilapps, en til iOS og en til Android-enheder. Apps kan downloades fra deres respektive butikker.

Binance akademi app

Hvordan kan brugere bidrage?

Binance oprettede et program, hvor brugerne kan vælge et af de forudbestemte emner, oprette indholdet til det og derefter sende det for at tjene op til 50 BNB-tokens som en belønning. Indholdet skal overholde følgende regler for at få den lovede belønning og blive offentliggjort på platformen:

  • Ingen reklamer i videoerne;
  • Brug Binance i alle eksempler;
  • Videoen skal være på engelsk;
  • Alle indsendte videoer er påkrævet for at underskrive brugsrettigheder til Binance;
  • Indsendt indhold skal være originalt indhold.

Konklusion

Binance Academy er en platform, der indeholder et stort udvalg af pædagogisk indhold til brugere, der ønsker at lære mere om crypto og blockchain, og alt er tilgængeligt gratis og uden annoncer.

Fremhævet billede: Binance.vision

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me