Gemini Exchange -katsaus | Palkkiot, turvallisuus, edut ja haitat

Kaksoset on yksi markkinoiden tunnetuimmista ja arvostetuimmista yhdysvaltalaisista salauspörsseistä. Tänään analysoimme katsauksessamme Gemini-vaihdon palkkiot, turvallisuuden ja ominaisuudet.

Gemini Exchange -katsaus

Kaksoset perustivat Winkelvoss-kaksoset vuonna 2014 ja aloitti virallisesti toimintansa vuonna 2015.

Alusta sijaitsee New Yorkissa, ja se on yksi harvoista salaustoiminnoista, joilla on toimilupa Yhdysvalloissa ja NY-osavaltiossa.

Lanseerauksensa jälkeen siitä tuli yksi arvostetuimmista ja arvostetuimmista salauspörsseistä digitaalisessa valuuttatilassa. Kun se lisäsi Etherille tukea vuonna 2016, siitä tuli maailman ensimmäinen lisensoitu Ether-pörssi.

Kaksoset tällä hetkellä 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 16 896 635 dollaria, mikä tekee siitä 76. salakirjoituksen päivittäisen likviditeetin mukaan.

Seuraavaksi tarkastelemme tarkemmin katsauksessamme enemmän ominaisuuksia, jotka Gemini tarjoaa.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Pörssi tukee vain viiden kryptovaluutan (kuusi laskee Stablecoinia) kauppaa:

 • Bitcoin (BTC);
 • Ethereum (ETH);
 • Bitcoin-käteinen (BCH);
 • Litecoin (LTC);
 • Zcash (ZEC);

Gemini lanseerasi myös oman stablecoininsa, Gemini-dollarin (GUSD), jota 100% tukee USD. Tämä ERC20-merkki on kaupattavissa useissa pörsseissä. Alusta on ainoa yksikkö, joka voi antaa GUSD: n ja muuntaa tunnuksen Yhdysvaltain dollareiksi. Talletat vain GUSD: n Kaksosille, ja ne muunnetaan automaattisesti USD-saldoiksi, jotka voidaan nostaa.

Ainoa tuettu fiat-valuutta on USD.

Tuetut kryptovaluuttaparit ovat:

 • BTC / USD;
 • ETH / USD;
 • ETH / BTC;
 • ZEC / USD;
 • ZEC / BTC;
 • ZEC / ETH;
 • ZEC / LTC;
 • ZEC / BCH;
 • BCH / USD;
 • BCH / BTC;
 • BCH / ETH;
 • BCH / LTC;
 • LTC / USD;
 • LTC / BTC;
 • LTC / ETH;
 • LTC / BCH.

Alusta toimii kaikissa Yhdysvaltain osavaltioissa ja muutamissa muissa maissa, kuten Australiassa, Kanadassa, Hong Kongissa, Singaporessa, Etelä-Koreassa ja Iso-Britanniassa.

Käyttöliittymä ja kokemus

Kaksosilla on intuitiivisesti suunniteltu käyttäjäalusta, jonka tavoitteena on olla helppo käyttää kaikille kauppiaille kokemuksesta riippumatta. Sivuston käyttöliittymä on reagoiva, ja sen on ilmoitettu toimivan sujuvasti.

Vaikka sillä ei ole laajaa valikoimaa lisäominaisuuksia, se sisältää perusominaisuudet: pörssin hinnat, saldon, kaaviot ja tilaukset.

Pörssi käynnisti joulukuussa 2018 myös mobiilisovelluksen, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttäjille. Sovelluksella on kaikki verkkoversiossa esitetyt toiminnot, ja sen on raportoitu toimivan ongelmitta.

Gemini vaihto käyttöliittymä

Kuinka käyttää Gemini Exchangea

Kaksoset rekisteröityminen

 1. Käytä virallista verkkosivustoa;
 2. Napsauta “Rekisteröi” -painiketta (sivun oikeassa yläkulmassa. Katso alla oleva kuva);
 3. Anna nimesi, salasanasi ja kelvollinen sähköpostiosoitteesi.
 4. Saatuasi vahvistuskoodin, syötä annettu koodi verkkosivustolle;
 5. Sitten sinun on suoritettava pörssin vahvistusprosessi;
 6. Anna tarvittavat henkilökohtaiset tiedot, puhelinnumero ja ota käyttöön kaksivaiheinen todennus. Toisessa vaiheessa anna pankkitili. Kolmas vahvistusvaihe edellyttää, että lähetät valokuvia henkilötodistuksestasi. Viimeinen vaihe pyytää hallituksen hyväksymiä asiakirjoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Gemini Exchange

Talletuksen tekeminen

 1. Siirry valikkoon ja napsauta “Siirrä varoja;”
 2. Siirry kohtaan “Talleta Into” → “Vaihto” → “Pankkisiirrot;”
 3. Syötä summa, jonka haluat tallettaa.

Salaus ostetaan

 1. Siirry valikkoon ja etsi pari, jonka haluat vaihtaa;
 2. Syötä ostotilauksen summa ja hinta. Voit myös valita muiden käyttäjien tarjoamat markkinatilaukset tai voit asettaa hälytyksen, joka lähettää sinulle push-ilmoituksia, kun hinta osuu sinua kiinnostavalle tasolle.
 3. Napsauta “Osta”.

Salaus peruutetaan

 1. Napsauta Siirrä varat -välilehteä Gemini-hallintapaneelissa.
 2. Siirry avattavasta valikosta salaukseen, jonka haluat peruuttaa. ‘
 3. Kun olet valinnut nostovaihtoehtosi, sinun on annettava kohdeosoitteesi, joka on ulkoinen lompakko.
 4. Napsauta painiketta peruuttaaksesi.

Gemini Exchange -maksut

Gemini perii 0,5%: n “käyttömaksun” lisäksi maksun, kun teet osto- tai myyntitilauksen verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta.

 • Pienempi tai yhtä suuri kuin 10,00 dollaria: 0,99 dollaria;
 • Yli 10,00 dollaria, mutta pienempi tai yhtä suuri kuin 25,00 dollaria: 1,49 dollaria;
 • Yli 25,00 dollaria, mutta enintään 50,00 dollaria: 1,99 dollaria;
 • Yli 50,00 dollaria, mutta enintään 200,00 dollaria: 2,99 dollaria;
 • Yli 200 dollaria: 1,49% verkkotilauksesi arvosta.

Marketplace ActiveTrader -maksut

Kun ostat tai myydään jatkuvista tilauskirjoista tai Gemini-huutokaupasta ActiveTrader-käyttöliittymän kautta, sinulla on erilaiset maksut, jotka veloitetaan valmistajan / ottajan mallista 30 päivän jakson perusteella.

USD: n nostoista ja talletuksista, jotka on tehty kaikilla maksutavoilla, mukaan lukien ACH, Bank Wire ja Gemini Dollar -muunnokset, ei veloiteta maksuja.

Kansainvälisillä pankkisiirroilla voi olla Swift-reititysmaksuja, jotka veloittaa oma pankkisi.

Salaus talletuksista ei myöskään peritä maksuja, eikä vaihto veloita sinulta mitään maksuja, jos teet alle kymmenen salauksen nostoa kuukaudessa. Tietenkin kaivosmaksuja sovelletaan.

Rajat

Käyttäjät saavat tallettaa jopa 500 USD päivittäin pankkisiirrolla, ja kuukausiraja on 15 000 USD. Pankkisiirroilla ja salaustalletuksilla ei ole rajoituksia.

Pankkisiirrolla on päivittäinen nostoraja 100 000 USD, kun taas pankkisiirrolla ja salauksen nostolla ei ole rajoitusta.

Vähimmäismäärä, jonka voit ostaa Bitcoinille, on 0,00001 BTC, ja Etherille vähimmäismäärä on 0,001 ETH.

maksutavat

Käyttäjät voivat rahoittaa tilinsä joko kryptovaluutalla, pankkisiirrolla tai pankkisiirrolla (vain Yhdysvallat).

Suojausominaisuudet

Geminiä pidetään yhtenä turvallisimmista pörsseistä salausteollisuudessa.

Suurin osa sen salausvaroista pidetään kylmävarastossa, ja näiden lompakoiden avaimet on tallennettu useisiin eri laitteisiin ja paikkoihin. Lompakot on suojattu moniallekirjoitustekniikalla, mikä tarkoittaa, että lompakon avaamiseen tarvitaan useiden ihmisten yhteistyötä. Geminiin “Hot Wallet” isännöi AWS: ssä, suojatussa infrastruktuurissa, ja nämä Hot Wallet -avaimet on tallennettu laitteistosuojausmoduuleihin (HSM), joita pidetään huippuluokan laitteistoina..

Tilin suojaamiseksi vaihto vaatii myös kaksivaiheisen todennuksen tilin käyttämiseksi, ominaisuus, joka myös pitää tilit suojattuina verkkourkintayrityksiltä. Muita toteutettuja turvallisuusstandardeja ovat vahvat salasanat, tilin koron rajoittaminen ja osoitteiden sallittujen luettelo.

Gemini vaihtaa turvallisuuttamedium.com

Gemini tarjoaa myös FDIC-vakuutuksen käyttäjien USD-tilin saldoille, jotka ovat enintään 250 000 dollaria, ja USD-varat tallennetaan erillisiin tileihin.

Tämä tarkoittaa, että käyttäjävarat pidetään erillään yrityksen varoista. Heidän kolikkovarannot kaikilta tilisaldoilta tuetaan myös salauksella tai USD: llä.

Alusta tukee myös laitteiston lompakon suojausavaimia sekä verkkotodennusta, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää tilinsä laitteiston lompakon kautta puhelimen sijasta..

Yritystasolla pörssi soveltaa myös joitain toiminnallisia turvatoimenpiteitä, kuten kaikkien työntekijöiden taustatarkastuksia ja avainten säilyttämistä toimistojensa ulkopuolella. Kukaan johtajista tai perustajista ei myöskään voi siirtää varoja erikseen.

Heidän verkkosivustonsa on suojattu Dedicated Denial of Service (DDoS) -hyökkäyksiltä ja käyttää vain verkkosivustonsa sisäistä osaa, jolla ei ole ulkoista pääsyä.

Gemini tarkasteli myös Deloitte & Touché LLP SOC 2: lle käyttöönotto, joten se on yksi harvoista kryptovaluutanvaihdoista, jotka ovat suorittaneet tämän tarkastelun.

Yritys noudattaa täysin tiukkoja Yhdysvaltojen määräyksiä, sillä sillä on New York Trust Company, sillä on BitLicense – mikä tarkoittaa, että ne ovat säännelty salausyritys, joka toimii New Yorkin rahoituspalvelujen osaston (NYDFS) alaisuudessa..

Pörssi on myös jäsenenä Virtual Commodities Association (VCA), itsesääntelyorganisaatio, joka valvoo salausteollisuutta.

Asiakaspalvelu

Vaihdossa on usein kysytyt kysymykset -osio, jolla on vastauksia useimpiin salaustoimintaan ja tilin rahoitukseen liittyviin kysymyksiin.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Kaksosien tukitiimiin sähköpostilipun kautta.

On myös live-chat-toiminto, mutta se ei näytä toimivan.

Käyttäjät voivat myös tavoittaa tukitiimin, jos heidän ongelmansa ovat edelleen ratkaisematta sosiaalisen median tileillä, joko Twitterissä tai Facebookissa, näyttämällä lippunumerosi.

Vaihdon reagoivuudesta on tehty useita valituksia. Jotkut käyttäjät valittavat, että vastauksen saaminen kesti tunteja tai jotkut eivät saaneet vastausta lainkaan.

Gemini Exchange -maine

Kuten kaikki salausvaihto, löydät verkossa monia huonoja ja hyviä arvosteluja. Suurin osa havaitsemistamme valituksista koskee asiakastuen reagoimattomuutta tai rahojen ja tilien jäädyttämistä.

Mutta kaiken kaikkiaan se on erittäin arvostettu sen turvallisuudesta ja legitiimiydestä, eikä ole raportoitu hakkerointeja, tekijöitä, jotka tekevät Kaksosista luotettavan vaihdon.

Gemini Exchange Review: Tuomio

Emme voi kertoa sinulle, onko Gemini hyvä vai huono vaihto, mutta arvostelumme perusteella voit itse selvittää, onko se paras kaupankäyntialusta sinulle ja erityisille kaupankäyntitarpeillesi.

Gemini Exchange: Hyödyt ja haitat

Plussat:

 • Intuitiivinen käyttöliittymä;
 • Ei talletus- / nostomaksuja;
 • Saatavana yhdysvaltalaisille kauppiaille;
 • Tiukasti säädelty;
 • Erittäin turvallinen;
 • Erilaiset kaupan tyypit;
 • Korkea likviditeetti.

Haittoja:

 • Pitkä rekisteröintiprosessi ikävien todentamisvaatimusten vuoksi;
 • Saatavana rajoitetussa määrässä maita;
 • Korkeat kaupankäyntimaksut;
 • Rajoitettu kolikoiden valinta;
 • Rajoitetut fiat-talletusvaihtoehdot;
 • Hidas asiakastuki;
 • Ei chat-toimintoa tai puhelinnumeroa;
 • Pidä käyttäjien yksityisiä avaimia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me