OAX-kolikkokatsaus | Johdanto aloittelijoille

OAX-kolikko

Salausalue on täynnä projekteja, minkä vuoksi vankan sijoitusvaihtoehdon löytäminen on melko vaikeaa. Tänään tarkastelemme OAX-kolikkoa, sen ominaisuuksia ja sitä, pitäisikö sinun sijoittaa siihen.

Mikä on OAX?

oax kolikkoOAX (aiemmin OpenANX) on salausvaihto, jonka loi vuonna 2017 perustettu OAX Foundation.

OAX-foorumi, jolla OAX toimii, on hajautettu markkinapörssi, jonka tavoitteena on yhdistää kaikki keskitetyn pörssin parhaat ominaisuudet hajautettujen pörssien ominaisuuksiin. Sivulle, joka johti OAX-vaihto sisältää tällä hetkellä 404-virheen.

OAX-tunnus on alustan natiivi salaus, jota käytetään jäsenyystasojen käyttöönottoon. Kolikko lanseerattiin ICO: ssa, joka alkoi 22. kesäkuuta 2017 ja päättyi 21. heinäkuuta 2017.

OAX keräsi 18 756 937 dollaria merkkikaupassa myydessään 30 miljoonaa 100 miljoonan OAX-rahakkeen kokonaismäärästä. Aluksi yhtiö suunnitteli uuden ICO: n vuodelle 2018, mutta myöhemmin he valitsivat 5 miljoonan rahakkeen pudottamisen OAX-kolikoiden haltijoille. Lentoputki alkoi 17. heinäkuuta 2018 ja päättyi 16. tammikuuta 2019.

Joukkue takana OAX

OAX-tiimissä on 15 tiimin jäsentä, joita johtaa neljä perustajaa, neljä projektineuvonantajaa ja johtoryhmä. Projektin kehittäjiä ei ole lueteltu verkkosivustolla, joten tiimin jäsenten tarkkaa lukumäärää ei tiedetä.

ANX Internationalin talousjohtaja ja OAX: n perustaja Ken Lo on liikemies, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus liiketoimintastrategiasta. Hän on työskennellyt esimerkiksi Accenturen ja Verizonin kanssa. Hän on työskennellyt myös kuusi vuotta blockchain-teollisuudessa.

Hugh Madden on projektin toinen perustaja, ja sen katsotaan perustaneen vision OAX: lle. Hänen pääasiallinen erikoisalansa on kyberturvallisuus. Hän aloitti oman turvallisuuspalveluliiketoimintansa 16-vuotiaana. Ennen ANX Internationalin perustamista hän työskenteli rahoituspalveluyrityksissä AXA ja HSBC..

OAX: n kolmas perustaja on Dave Chapman, joka on myös ANX Internationalin varatoimitusjohtaja. Hän on asiantuntija finanssipalveluissa ja työskennellyt Barclay’sissa, ABN AMRO: ssa ja HSBC: ssä.

Viimeinen perustaja on David Tee, jolla on yli 25 vuoden kokemus yritysrahoituksesta. Hän on perehtynyt hyvin asioihin, kuten fuusiot ja yritysostot, yksityiset sijoittelut, uudelleenjärjestelyt, pääoma ja velkarahoitus.

OAX-tiimi

OAX: n perustajat ja johtajat. Vasemmalta: Ken Lo, Hugh Madden, Dave Chapman, David Tee

OAX-kolikoiden hintakehitys

OAX-rahakkeiden aloitushinta oli 0,45 dollaria, kun ICO aloitti ja alkoi käydä kauppaa hieman alhaisemmalla hinnalla kuin tämä taso, mutta 19. elokuuta mennessä kolikko kasvoi yli 50% ja oli 1,61 dollaria.

Hinta jatkoi kasvuaan, kolikon noustessa 2,88 dollariin 20. elokuuta 2017 mennessä. Mutta nämä voitot korjattiin nopeasti seuraavina päivinä, kun OAX-kolikko oli ICO-hinnan alapuolella loppu syyskuussa.

Muiden salausmarkkinoiden aikana OAX kasvoi joulukuussa 2017 ja tammikuussa 2018 ja saavutti kaikkien aikojen korkeimman tason, 2,92 dollaria, 7. tammikuuta 2018. Tammikuun loppuun mennessä hinta puolittui tästä arvosta, ja helmikuun alkaessa kolikko kävi kauppaa $ 1 -merkin alla.

OAX jatkoi alaspäin suuntautuvaa polkua hienoisella elpymisellä huhtikuussa, kun OAX kävi kauppaa jälleen ICO-tason alapuolella kesäkuussa 2018. Kolikko saavutti kaikkien aikojen matalimman tason 26. syyskuuta 2019 hintaan 0,053017.

Elokuussa 2019 – marraskuuhun 2019 voimme nähdä, että OAX-kolikko on käynyt kauppaa noin $ 0,06 – $ -. 07 -tasoilla, mikä on hieman nousua syyskuusta lähtien, mutta ei ole merkkejä merkittävästä noususta.

OAXReviewCover

coinbureau.com

OAX-ominaisuudet

 1. Älykäs sopimusten hajauttaminen hintojen löytämistä ja kauppaa varten.
 2. Asset Gateway -ominaisuus varmistaa, että alustalla ei koskaan ole hallussaan molempiin tapahtumiin liittyviä omaisuusavaimia, sillä vain yksi näistä kahdesta milloin tahansa. Nämä Omaisuusyhdyskäytävät hyväksyvät myös fiat-valuutat ja antavat sitten vastaavan määrän ERC-20-rahakkeita. Esimerkiksi, jos lähetät USD, OAX Exchange antaa OAX / USD-tunnuksia.
 3. Läpinäkyvyyttä edistävä avoimen lähdekoodin koodi.
 4. Yhteisö hallinnoi hallintoa äänestämällä ja osallistumalla itse hankkeeseen.
 5. Layer 2 Exchange (L2X) -protokolla sisältää seuraavat ominaisuudet:
 • Luotettava: käyttäjien ei tarvitse luottaa vaihtoon kauppojen suorittamiseksi alustalla. Käyttäjät voivat ratkaista protokollarikkomukset jättämällä riitoja estoketjuun;
 • Ei säilöönotto: käyttäjät ovat ainoa yksikkö, jolla on määräysvalta tilejään ja varojaan. Vaihto vain helpottaa käyttäjien välistä kauppaa;
 • Vakuudettomat: pörssin ei tarvitse lukita vakuuksia sen varmistamiseksi, että kauppa toteutetaan vastaavasti;
 • Esittäjä: keskuksen suorituskykyominaisuudet vastaavat olemassa olevia keskitettyjä keskuksia;
 • Skaalautuva: solmujen määrää voidaan lisätä kapasiteetin ja suorituskyvyn parantamiseksi.

OAX-porrastetut tasot

OAX-alustalla käytetään porrastettua jäsenjärjestelmää, joka toimii OAX-kolikolla. Tämän rakenteen avulla käyttäjät voivat valita, haluavatko he vain pääsyn alustalle, äänioikeuden vai palvelujen kaupallisen houkuttelun.

Kuinka monta OAX-tunnusta tarvitaan kullekin palvelutasolle, ei vielä tiedetä.

Hakeaksesi jäsenyystasoja, käyttäjien on lähetettävä tunnuksensa jäsenhakemustensa kanssa. Kun hakemus on saanut hyväksynnän, OAX-kolikot poltetaan. Tämä varmistaa, että OAX-tunnusten kokonaismäärä pienenee ajan myötä antamalla tunnukselle deflaatioominaisuuden.

Alla on viisi jäsenyystasoa:

 • Osallistujajäsen: perusjäsenyyden avulla käyttäjät voivat sijoittaa vähittäis- tai tukkumyyntitapahtumia OAX-alustalle;
 • Äänestävä jäsen: tällä tasolla käyttäjät voivat äänestää kaikista päätöksistä, jotka koskevat OAX-alustaa.
 • Perustajajäsen: äänioikeuden lisäksi tämän tason käyttäjät voivat ehdottaa keskustelunaiheita;
 • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajan jäsen: nämä jäsenet voivat tarjota palveluja OAX-verkossa, mukaan lukien KYC-validointi, älykkäät sopimuspalvelut, oikeudelliset palvelut ja muut palvelut;
 • Asset Gateway Member: Kolmannen osapuolen palveluntarjoajan attribuuttien lisäksi nämä jäsenet voivat tarjota myös vaihto-palveluja.

Mistä ostaa OAX

osta oaxOAX-kolikkoa tuetaan tällä hetkellä hyvin harvoilla krypto-pörsseillä. Nykyinen luettelo pörsseistä sisältää Binancen, Gate.io: n, HitBTC: n ja Liquidin. Binance omistaa kuitenkin yhteensä 90% koko OAX-määrästä. Pari, jolla on suurin kaupankäyntimäärä, on OAX / BTC, 89,83%.

Binancessa käytettävissä olevat korkeat tasot viittaavat siihen, että likviditeettiä on riittävästi suurten tilausten toteuttamiseen rajoitetulla liukastumisella.

Mihin OAXia säilyttää

Nyt kun olet ostanut OAX-tunnuksesi, sinun kannattaa siirtää ne ulkoiseen lompakkoon. Koska OAX-kolikko perustuu ERC-20-protokollaan, se tarkoittaa, että se on yhteensopiva kaikkien lompakoiden kanssa, jotka tukevat ERC 20 -merkkejä.

Muutama suosittu ERC 20 -lompakko on MyEtherWallet, MetaMask, Exodus, Mist, Coinomi, Guarda ja Jaxx. OAX-tunnuksia voidaan tallentaa myös laitteistolompakkoihin, kuten Ledger Nano X ja Trezor T.

Tulevat suunnitelmat OAX: lle

oax tulevaisuuden suunnitelmiaOAX-tiimi on yrittänyt pitää yhteisön sitoutuneena sen kehittämiseen julkaisemalla säännöllisesti virallisessa blogissaan “yhteisön päivitykset”. Kuitenkin elokuusta lähtien, kun he julkaisivat L2X-protokolla, Tiimi ei ole antanut ilmoituksia, jotka voisivat vaikuttaa OAX-kolikon hintaan tai projektin yleiseen suuntaan.

Niiden suhteen GitLab arkistoista näyttää siltä, ​​että kehittäjät eivät ole olleet kovin aktiivisia, koska ainoa käytettävissä oleva koodi on heidän kaksi Proof-of-Concept-arkistoa. Näissä kahdessa arkistossa on ollut hyvin vähän toimintaa, koska viimeksi sitoumus tehtiin yhdeksän kuukautta sitten.

OAX näyttää myös olevan melko aktiivinen sosiaalisen median läsnäolo. Heidän Twitter-tilillään on yli 12 000 seuraajaa, ja Telegram-kanavallaan on yli 3500 seuraajaa. Heidän Reddit-sivulla on 7,1k jäsentä, mutta viestejä tehdään usein ja vastauksia käyttäjiltä.

Pitäisikö sinun sijoittaa OAX-kolikkoon?

Ottaen huomioon, että OAX-kolikko on markkina-arvoltaan 446. sijalla, eikä sillä ole juurikaan mahdollisuuksia saada takaisin kaikkien aikojen korkeita arvojaan tai edes puolta hinnasta, olisi erittäin epätodennäköistä, että tämä kolikko olisi hyvä sijoitus.

Ehkä tunnuksesta olisi hyötyä niille, jotka haluavat päästä käyttämään korkeampia jäsenyystasoja OAX-vaihtoalustalla, mutta tällä hetkellä ei ole aloitettu vaihtoa. Kolikkoa ei voi tällä hetkellä käyttää mihinkään.

Se, että niin harvat pörssit tukevat OAX: ää, osoittaa, että he eivät luota projektiin tai uskovat, että salaus on tarpeeksi merkityksellinen sisällytettäväksi heidän kaupankäyntilistaan. OAX-kolikko on poistettu myös useista pörsseistä, kuten LaToken. Tämä on myös huono merkki OAX: lle.

Kolikkomarkkinat on laskenut kolikon sijoitetun pääoman tuotoksi -81,91%.

OAX-arvostelu: Tuomio

OAX ei ole onnistunut saamaan merkittävää vetovoimaa vuoden 2018 salausmarkkinoiden nousun jälkeen. Outoa on, että valuutanvaihto, johon kolikko on suunniteltu, ei vieläkään toimi.

Vaikka projektin aloittaneella tiimillä on paljon kokemusta, lahjakkaat henkilöt ovat aloittaneet monia muita projekteja, mutta ovat joutuneet hämäräksi.

Kehityksen kannalta tilanne ei näytä kovin lupaavalta. Projekti pyrkii päivittämään yhteisöään, mutta merkittäviä hinnankorotuksia ei ole korreloitu muutamien tehtyjen kehitysilmoitusten kanssa.

Plussat:

 • Hajautettu;
 • Aktiivinen verkkoyhteisö;
 • Tuettu monenlaisiin lompakkoihin.

Haittoja:

 • Ei merkkejä hintojen elpymisestä;
 • Ei vaihtoa melkein kahden vuoden kuluttua projektin käynnistämisestä.
 • Tuettu muutamassa vaihdossa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me