Poloniex anmeldelse

Cryptos

Yderligere information

Målgruppe

  • Global

Depositum

  • Kun Crypto

Valutaer

  • Kun Crypto

Fordele

  • Masser af krypto på tilbud
  • Ser ud til at være den reneste af de 100+ kryptobørser
  • Superior multi-mønt handelsplatform

Ulemper

  • Ureguleret, byd på risikable mønter, ikke gennemsigtige
  • Havde sikkerhedsrelaterede problemer tidligere
  • Giv ikke en mobil løsning

Resumé

Poloniex er en amerikansk-baseret kryptokursudveksling, der tilbyder en bred vifte af alternative valutaer til handel. Det er ofte en top fem likviditetsudbyder for altcoins, der handler mod bitcoin, og tilbyder særlig god likviditet til et antal kryds.

Poloniex-ledelsesniveauet holdes anonymt, og brugere fra hele verden – uden for staterne New York, New Hampshire og Washington – kan handle, selvom de er begyndt at kræve KYC-detaljer. Noget af det slukker dig? Tjek Binance.

Sikkerhed

Som de fleste børser tilbyder Poloniex to-faktor-autorisation til at sikre login og godkende udbetalinger. Derudover tilbydes e-mail-verifikation til udbetalinger, hvilket betyder, at anmodninger skal sikkerhedskopieres af både e-mail og telefon, der er knyttet til en konto. Poloniex hævder, at “flertallet” af brugerfondene opbevares i kølerum, og at “børsen løbende revideres og inspiceres for usædvanlig aktivitet”.

I marts 2014, kun to måneder efter lanceringen, udnyttede en bruger en sårbarhed i Poloniexs godkendelseskode for tilbagetrækning og var i stand til at stjæle 12,3% af børsens bitcoin, ca. $ 50.000. Hackeren opdagede en defekt logik, hvor øjeblikkelige anmodninger om tilbagetrækning faktisk ville blive overført, hvilket resulterede i en negativ saldo (som naturligvis aldrig ville blive tilbagebetalt). Dette var en relativt let sårbarhed at rette – ved at placere udbetalinger i en kø, der skal betales en efter en, er integritet sikret.

Ifølge ejer Tristan D’Agosta blev der hurtigt indført yderligere sikkerhedsforanstaltninger: ”Siden hacket implementerede vi kontinuerlig automatisk kontrol af hele børsen, styrket sikkerheden på alle servere og redesignede den måde, kommandoer behandles på, så en udnyttelse som den, der blev brugt i marts, er umulig. ”

Gravitas

Poloniex-børsen var ude af stand til at absorbere tabet. Ifølge et forumindlæg straks efter angrebet sagde Hr. D’Agosta: “Hvis jeg havde penge til at dække hele gælden lige nu, ville jeg dække dem med et hjerteslag. Det gør jeg simpelthen ikke, og jeg kan ikke bare trække det ud af luften ”. I stedet blev det stjålne beløb – 12,3% – trukket midlertidigt fra alle kundekonti. Gebyret blev hævet, igen midlertidigt, fra 2 til 1,5%, indtil de yderligere midler blev rejst. Vægtene blev genoprettet lidt mindre end to måneder senere, i begyndelsen af ​​juli, og den faste gebyrplan blev genoprettet.

På den ene side håndterede Mr. D’Agosta sagen ekstremt godt. Han blev straks offentliggjort med hændelsen, forklarede nøjagtigt hvad der var sket, hvorfor det skete og skitserede de skridt, der blev taget for at sikre, at det ikke ville ske igen. Næsten et år senere har der ikke været yderligere hændelser, så indtil nu er hans tilgang blevet retfærdiggjort. Samfundet var meget støttende og bifaldt hans åbenhed og tilgang.

På den anden side var det forhold, at børsen ikke var i stand til at absorbere en overskridelse på 12,3%, illustrerende alvorlige reservemangler og mangel på tilstrækkelig økonomisk opbakning. Mens børsen netop blev lanceret og således ikke kunne opbygge tilstrækkelige reserver organisk, har der ikke været noget bevis for, at en sådan reserve siden er blevet bygget.

Åbning af en konto

Da handler er begrænset til kryptokurver, har Poloniex fordel af en ekstremt enkel registreringsproces, uden KYC / AML-kravene, der findes på fiat / crypto-børser. Indtast blot din e-mail, opret en adgangskode, og klik på feltet, der viser, at du ikke er en robot, og at du er medlem i god anseelse.

Software gennemgang

Handelsskærmen er meget smart. Pride of place er reserveret til et stort diagram, der tilbyder flere tidsrammer, lysestager i intervaller fra 5 minutter til 1 dag og muligheden for at tilføje bollingerbånd og fibniveauer. Mest imponerende er, at det dækker alle de ~ 200 par, der tilbydes. Når et bestemt handelspar er valgt, indlæses diagrammet hurtigt, og ordrebøgerne, der vises over bunden, skifter for at vise de relevante købs- og salgsordrer. Der er købs- og salgsordrer samt begrænsning og profit, og disse kan alle bruges på ethvert ønsket par.

Der er tre hovedmarkeder med Poloniex – Bitcoin, Monero (XMR) og Tether (USDT). Hvert marked vises i sin egen boks på platformens højre side med alle krydsparene anført nedenfor. Vi er især glade for at se Tether, som vi anser for at tilbyde markant innovation på markedet og opnå nok likviditet til at blive noteret som sit eget marked. Fra april 2015 ser Poloniex ud til at tegne sig for næsten 100% af Tether’s handelsvolumen.

Der er et par brugervenlige funktioner i note – brugere er i stand til at markere deres øverste altcoin-markeder og begrænser kun visning til disse favoritter. Ligesom btc-e er der en troldkasse, men den virker relativt tam, og brugerne kan ignoreres, hvilket er en god funktion. Inden for handelshistorik-siden er der en smidig handelsanalysefunktion, hvor en bruger kan se på historisk fortabstab pr. Hvert bestemt valutapar, der handles. Derudover underrettes brugerne af en fremtrædende advarsel om enhver vigtig information, såsom mønttilmelding.

“My Balances” -skærmen giver brugerne mulighed for at generere en tegnebog til ethvert altcoin med et enkelt klik, som derefter kan finansieres. Tilbagetrækning er lige så simpelt – indtast destinationspungens adresse, angiv beløbet og klik på “træk”.

Mobil

Der er ingen app, og designet reagerer ikke. Mens du kunne foretage en handel med en knivspids, vil det bogstaveligt talt kræve en masse skærmklemning og omplacering. Anbefales ikke til dem med fede fingre.

Det kan være bedre med en anden udveksling, hvis:

Du skal deponere eller hæve i fiat.  

Poloniex er kun krypto, så at købe din yndlings nye ICO shitcoin vil kræve, at du køber bitcoin ved en børs, overfører bitcoin til poloniex, handler der for shitcoin, og derefter sender det til din eksterne tegnebog. Udvekslinger som Bitfinex har et antal forskellige kryptoer til rådighed mod USD, hvilket forenkler din proces.

Du vil gerne handle med nogle af de vigtigste kryptoer med gearing.

Du kan handle meget højere gearing på både spot- og futuresmarkederne på Bitmex og for en brøkdel af gebyrerne, selvom der kun er omkring et dusin kryptoer til rådighed.

Bundlinie

Skulle Poloniex integrere et ordentligt mobilprodukt, ville det bedømme højere. Som det er, kræver desktopbrugere, Poloniex’s produkt og gebyrer overvejelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me