BitQuick anmeldelse

Cryptos

Yderligere information

Målgruppe

  • Forenede Stater

Depositum

  • Kontanter

Valutaer

  • USD

Fordele

  • Køb Bitcoin med kontanter!
  • 2% er virkelig ikke så dårligt af et gebyr alt i alt

Ulemper

  • Dyrere end børser
  • Skal komme ud af din sofa

Resumé

Bitquick forbinder bitcoin-købere og -sælgere via kontante indskud på sælgerens bankkonto. Bitquick holder sælgerfonde i spærring, indtil de får besked om, at kontantindskuddet faktisk har ramt sælgerens bankkonto, på hvilket tidspunkt de overfører midlerne til en købers tredjeparts bitcoin-tegnebog. Dette tillader stort set alle at købe bitcoin kontant uden behov for at mødes direkte med sælgeren, og mens man kun indtaster en e-mail og en bitcoin-adresse på bitquick-siden.

Køberen opkræves 2% for tjenesten og modtager generelt bitcoin inden for tre timer efter indbetaling på en sælgerkonto – ofte på mindre end en time. Sammenlignet med den proces, der kræves for at åbne og finansiere en vekselkonto, er det en ekstremt hurtig rampe.

Priserne synes at svæve omkring 3-5% over markedspriserne, så der er en ret stor præmie for at bruge tjenesten.

Sikkerhed

Købere har bitcoin overført til deres egen tredjeparts tegnebog, hvis adresse skal indtastes i en købsordre. Bitquick opbevarer mønt for hver sælger på en adskilt spærret konto med den førende multisig-tegnebogudbyder bitgo. Bitquick leverer, med tilladelse fra bitgo, et “bevis på reserve” -skærm, der viser mængden af ​​mønt, der er tilbage i hver af de spærrede konti. Sælgere kan kontrollere i realtid, at deres mønt sikkert holdes i den tilsvarende tegnebog, og der er en samlet visning af det samlede antal mønter, der holdes i forhold til antallet af mønter, der er til salg.

Gravitas

Bitquick har været temmelig hurtigt udvidet fra deres nordamerikanske base og har nu operationer i Indien og Taiwan. Vi er usikre på effektiviteten af ​​projektet der, men bitquick-modellen er ekstremt skalerbar, billig og enkel at udføre eksternt. De har også udvidet til altcoin-markedet ved hjælp af shapeshift API til at tilbyde 30+ altcoins til salg.

Bitquick modtog omkring $ 15.000 i frøfinansiering fra BoostVC, en krypteringsfokuseret opstartsinkubator. BoostVC tilbyder konsultation fra ekstremt succesrige mentorer i bitcoin-rummet, der har udtrykt deres støtte i BitQuick.

Åbning af en konto

Man behøver faktisk ikke åbne en konto med bitquick for at købe eller sælge bitcoin. Købere skal blot indtaste en ekstern tegnebogadresse og en e-mail og handle via bitquick på en transaktion efter transaktionsbasis. Sælgere skal udfylde en lidt større formular, men igen ser det ud til, at salget håndteres, som de kommer – i stedet for at åbne en fast konto, indtaster sælgere simpelthen deres detaljer for hvert ekstra bitcoin-salg, de gerne vil administrere via bitquick.

Køb af bitcoin på BitQuick

Efter lanceringen af ​​”hurtig køb” bliver brugerne bedt om at indtaste den mængde bitcoin, de ønsker at købe, hvorefter en e-mail- og bitcoin-tegnebogadresse skal indtastes. Brugeren får derefter vist en liste over banker, hver med en tilsvarende pris pr. Bitcoin vist. Efter at have valgt en praktisk lokal bank, får brugeren tilsendt en bekræftelses-e-mail med det relevante bankkontonummer, som kontanterne skal deponeres til. Summen skal betales i enhver filial i den valgte bank. Bemærk – det er ekstremt vigtigt at betale KUN med kontanter. Processen afhænger af øjeblikkelig kreditering af pengene på en sælgerkonto, hvilket kun er muligt ved hjælp af kontante indskud – en hvilken som helst anden metode kan tage for lang tid at vises på bitcoin-sælgerens konto, som ikke kan bekræfte, at indbetalingen faktisk blev foretaget inden for den aftalte SLA på tre timer.

Efter indbetalingen skal køberen tage et billede af kvitteringen og uploade det til det link, der er angivet i ordrebekræftelses-e-mailen fra bitquick. Dette er nødvendigt i det usandsynlige tilfælde, at sælgeren uforholdsmæssigt insisterer på, at der ikke er foretaget et depositum. Generelt underretter sælgeren simpelthen bitquick om, at pengene er modtaget, på hvilket tidspunkt bitcoin overføres fra deponering til købers tegnebog – normalt inden for tre timer efter indbetalingen. Men hvis tilbageholdelsesperioden slutter, uden at sælgeren bekræfter modtagelse af midlerne og uden den modtagne kvittering, vil bitcoin igen blive noteret offentligt til salg. Hvis en bruger af en eller anden grund ikke er i stand til at uploade kvitteringen inden for tilbageholdelsesperioden, skal du straks kontakte bitquick via e-mail.

Sælger bitcoin på BitQuick

At sælge bitcoin er en relativt let proces for dem, der ønsker at undgå transaktioner gennem en udveksling, og er helt gratis. Først skal du blot udfylde sælgers formular, som i det væsentlige beskriver de bankoplysninger, der er nødvendige for transaktionerne, og lidt biografiske data.

En sælger skal derefter indstille mængden af ​​bitcoin, der skal sælges, samt den mindste tilladte transaktionsstørrelse. Den ønskede pris kan indstilles dynamisk til at spore prisen på bitcoinaverage (en prisaggregator), bitfinex eller bitstamp, og en sælger kan angive et procentbeløb over / under den igangværende valutakurs. Efter at have sendt alle disse oplysninger vises en adresse, der vil være sælgerens personlige escrow-adresse – efter at det relevante bitcoin-beløb er sendt til denne adresse, vises ordren live på bitquick. Når en køber har taget fat på bitcoin, modtager en sælger en bekræftelses-e-mail med to links – en for at bekræfte depositum og den anden for at bestride depositum. Depositumet skal øjeblikkeligt krediteres en bankkonto, da det betales kontant – og dermed skal sælgeren svare inden for tre timer efter modtagelse af bekræftelses-e-mailen.

Ønsker en sælger at trække bitcoin fra spærringsadressen, opkræver bitquick et gebyr på 5%. Sørg for, at du bestemt vil sælge din bitcoin på bitquick, før du faktisk deponerer i spærrede adresse – at 5% er en stor bid!

BitQuick-gebyrer

Bitquick tager et gebyr på 2% fra købersiden på transaktioner. Der er ingen gebyrer for at sælge bitcoin via bitquick.

BitQuick Mobile

Webstedet er responsivt designet, og køb og salg ordrer kan nemt placeres ved hjælp af håndholdte enheder.

BitQuick Support

Bitquick er på vagt i banktimerne for at styre escrow-siden af ​​transaktioner. De reagerer relativt hurtigt på e-mails, som kan sendes fra deres billetsystem på stedet.

Kan se andre steder, hvis:

Du behøver ikke at indbetale kontant.

Naturligvis. Se vores anmeldelser af de bedste amerikanske bitcoin-udvekslinger for alternativer. Hvis bitquick er dit forsøg på at forblive under radaren, skal du tjekke localbitcoins, før du tager bitquick-springet.

Bundlinie

Bitquick er en virkelig smart, lavteknologisk måde at lette køb og salg af bitcoin på kontanter. Det er en af ​​de smarte, enkle ideer, der får dig til at spørge “hvorfor tænkte jeg ikke på det ?!” Vil du købe noget bitcoin, men kan ikke være generet af at åbne en byttekonto? Har du ikke en bankkonto? Ikke behageligt med at indtaste alle dine personlige oplysninger ved en udveksling? Cool, Bitquick er en god løsning for dig. Du betaler lidt mere, og du skal gå ud af sofaen og gå i banken med kontanter, men det gør, hvad det er meningen at gøre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me