Bitfinex anmeldelse

Cryptos

Yderligere information

 • Producent: 0,0-0,1%; Taker: 0,1-0,2% handelsgebyrer
 • Spot Margin Marginhandel
 • [email protected] E-mail

Målgruppe

 • Global

Depositum

 • Bankkabel

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, JPY

Fordele

 • Førende USD likviditet, meget lave gebyrer
 • Fuld type ordretyper, margenhandel og udlånsmarked
 • Massiv samling af kryptokurver

Ulemper

 • Stop med at acceptere amerikanske forhandlere
 • Bank i Hong Kong – højere gebyrer for vesterlændinge
 • Margenrenter kan blive lidt høje

Bitfinex er den største BTC / USD-udveksling i volumen, delvist på grund af deres fremragende margenhandelssystem, der giver bitcoinholdere mulighed for at låne yderligere to bitcoin for hver af dem. Dette lettes af et peer-to-peer-udlånsmarked, hvor andre brugere låner deres bitcoin ud til den gældende markedskurs i bytte for interesse fra låntager. Mens låntageren kontrollerer bitcoin, beholdes indtjeningen på hele positionen, og når lånet afvikles, returneres værdien af ​​bitcoin i fiat – på det tidspunkt, det blev udlånt – til långiveren plus den aftalte rente.

Bitfinex har været hurtig med at integrere yderligere vigtige kryptokurver, og deres massive handelsvolumener tillader også anvendelse af margin på disse sekundære markeder, en funktion, der simpelthen ikke er mulig ved mindre børser. Bitfinex har udnyttet deres størrelse og betydning på markedet og har også etableret et derivatmarked, der giver mulighed for spekulativ handel på endnu ikke frigivne mønter. Dette var en særlig vigtig funktion, da en forestående frigivelse af Segwit2X truede på markedet. Mens mange måske er blevet vildledt med hensyn til Segwit2x popularitet på grund af de aggressive astro-turfing-kampagner, der kører på twitter og r / btc, er prisen på bitfinex for derivat-token – 15% i forhold til post-split btc-token – illustreret det faktiske markedssentiment og bidrog til at annullere (gudskelov) for det ulykkelige projekt.

Bitfinex har lukket dørene for amerikanske forhandlere. Men for dem, der er interesserede i at bruge margenhandelstjenesten, kræver kun kryptokonti ikke KYC-verifikation. Selvom vi aldrig vil gå ind for bevidst at kæmpe med en mæglers vilkår og betingelser, er der mange handlende, der bruger VPN’er til at maskere placering.

Bitfinex-sikkerhed

I august 2016 blev 120.000 bitcoin til en værdi af $ 72 mio. Dengang stjålet fra Bitfinex. Bitfinex socialiserede tabene blandt kunderne og leverede tokens, der repræsenterede de tab, der til sidst blev betalt tilbage fuldt ud, selvom det tog cirka et år at afvikle hele tabet.

Bitfinexs integration af bitgos multisig-tegnebogarkitektur og adskillelse af midler på brugerniveau gjorde hacket særligt oprørende. Bitgo fastslog, at der ikke havde været nogen brud på deres servere. Da Bitfinex kontrollerede 2 ud af 3 nøgler, der var nødvendige for at trække kundemidler, betød det, at de havde tegnet sig for $ 72 mio. I udbetalinger uden at indse, at kunderne blev hacket, hvilket udsatte alvorlige mangler i deres interne risikomål.

Som svar på hacket migrerede bitfinex deres dataservere, kørte en fuld revision og udvidede deres sikkerhedsteam. Så jeg antager, at hvad der ikke dræber dig, gør dig stærkere?

Åbning af en Bitfinex-konto

Kryptovalutaer kan overføres til og fra Bitfinex uden at gennemgå den temmelig lange KYC-proces, som er beskrevet nedenfor.

Bemærk, at alle oplysninger skal være på engelsk. Ikke-engelske dokumenter skal oversættes for brugerens regning.

Individuel virksomhed
Personlige detaljer Standard biografiske oplysninger Standard biografiske oplysninger
Bevis for identifikation To former for identitetsdokumenter: pas, nationalt id, kørekort Ikke relevant
Bevis for ophold Forsyningsregning, skatteopgørelse, servicefaktura, licenseret firma Ikke relevant
Kontoudtog Kontoudtog fra konto, hvorfra første ledning sendes. Navn og erklæringsdato tydeligt synlig Oplysninger om bank, hvorfra forretning skal drives. Virksomhedens kontoudtog med synlig adresse
Bekræftelsesformular Underskrevet erklæring, der bekræfter gyldigheden af ​​de uploadede oplysninger og dokumenter Underskrevet erklæring, der bekræfter gyldigheden af ​​de uploadede oplysninger og dokumenter
Virksomhedsoplysninger Ikke relevant Oplysninger om stiftelse – 13 forskellige dokumenter inklusive: ejerskabsstruktur, stiftelsesattest og virksomhedsregistrering, 20% aktionær- og direktørliste, attest for god status, autoriseret underskriftsliste, officereregister

Afslutning af KYC-processen giver brugerne ret til at indbetale og hæve fiat-valuta samt bruge Tether, en fantastisk teknologi, der for nylig blev integreret.

Bitfinex software gennemgang

Bitfinex-udvekslingen er et af de bedste produkter på kryptokurrencymarkedet. Det høje likviditetsniveau sikrer hurtig ordreudfyldning til markedskurs. Kombinationen af ​​disse to faktorer gør bitfinex til benchmark for professionelle forhandlere.

Bitfinexs brugergrænseflade er fantastisk. Børsdisplayet giver en hurtig to-klik-mulighed for at placere køb eller salg på et af de 25+ markeder med fem forskellige ordretyper (grænse, marked, stop, efterfølgende stop, udfyld eller dræb).

Spot margenhandel

Den tilbudte margin er 30%, hvilket betyder, at den samlede egenkapital på en brugerkonto skal være mindst 30% af det lånte beløb. Der foretages et marginopkald på 15%, hvor positioner automatisk afvikles for at sikre, at den erhvervsdrivende ikke misligholder marginlånet.

Dette marginlån ydes gennem en udlånsmarked. Brugere kan låne bitcoin til låntagere til gengæld for en daglig rente.

I skrivende stund er “Flash return rate” 0531% eller omkring 19% årligt. Långivere kan bestemme den daglige sats, hvormed de er villige til at låne kapital på platformen; enhver sats under 1% accepteres automatisk af låntagere, selvom den bedste sats naturligvis tages først.

Et meget fint afkast, men i hvilken risiko for långiveren? Naturligvis belønnes låntager for eventuelle gevinster ved det underliggende aktiv minus rentebetalingen. Omvendt skal markedet bevæge sig mod den position, långiveren er teoretisk beskyttet, da et 15% margin opkald udføres med magt. Låntageren dækker således hele tabet og er stadig på renterne for rentebetalingen, der automatisk trækkes fra hans kontokapital.

Skulle markedet dog dreje sig dramatisk og meget hurtigt, kan handelsaktiviteten tørre op, og der kan ikke være nogen, der tager dem, der udfører margin call-handler. I denne situation kan långiveren miste nogle af eller hele de lånte aktiver.

BitFinex-gebyrer

Udført i de sidste 30 dage (svarende til USD) Producentgebyrer * Takergebyrer **
<500.000 .1% .2%
<1.000.000 .08% .2%
<2.500.000 .06% .2%
<5.000.000 .04% .2%
<7.500.000 .02% .2%
<10.000.000 0% .2%
<15.000.000 0% .18%
<20.000.000 0% .16%
<25.000.000 0% .14%
<30.000.000 0% .12%
>30.000.000 0% .1%

* der tilføjer bitfinex-økologi likviditet. ** En taker er en, der fjerner likviditet fra bitfinex-økologien.

Bitfinex kan ikke være noget for dig, hvis:

Du bor i USA.  

Bitfinex har lukket sine døre for indskud og udbetalinger fra bekræftede amerikanske brugere. Vi har hørt, at kunderne stadig har adgang til platformen ved hjælp af VPN’er. Vi ville være glade for at høre oplevelser med i kommentarfeltet.

Du vil gerne handle med højere gearing.

Mens 3: 1 passer for nogle, er mange handlende interesseret i højere gearing. Bitmex er vores go to brand for bitcoin spot og futures derivater, der tilbyder næseblødende gearing på 100X, selvom du kan justere gearingsbeløbet til hvad du vil, fra 1-100. Ligesom Bitfinex er Bitmex en udveksling med en (lav) gebyrbaseret model. De tilbyder et gennemsigtigt prisindeks baseret på en blanding af de største børser (inklusive bitfinex, coinbase og bitstamp).

Du foretrækker ikke at indbetale via bankoverførsel eller krypto. 

Bitfinex accepterer kun fiat-indskud via bankoverførsel, og med det vil Hongkongs bankindskudsgebyrer være lidt højere. Se vores sammenligning af de bedste bitcoin-udvekslinger for alternativer baseret på din valgte indbetalingsmulighed eller dit land.

Bundlinie

Bitfinex tilbyder et fantastisk produkt. Handelsplatformen er en af ​​de bedste på markedet, og udlånsmarkedet er en unik og værdifuld funktion. Med høj likviditet og meget lave gebyrer er Bitfinex et destinationssted for bitcoinhandlere, og det med rette. Den eneste ulempe er, at bankplacering ikke er ideel set fra et gebyrperspektiv – medmindre du tilfældigvis bor i Kina eller Hong Kong – men forhandlere bør overveje at overføre deres bitcoin til Bitfinex efter at have købt lokalt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me