Level01 käynnistää tekoälyohjatun DeFi-sovelluksen Google Playssa

Taso01, ensimmäinen DeFi-foorumi, jossa käytettiin tekoälyohjattua johdannaiskauppaa, lanseerasi pääsovelluksensa Google Play -kaupassa aiemmin tässä kuussa. Tekoälyteknologiaa käyttävä hanke, joka täydentää älykästä sopimuskauppaan liittyvää ekosysteeminsä, on nyt asetettu laajentamaan jalanjälkeään valtavilla johdannaismarkkinoilla. Level01: n 10. lokakuuta julkaiseman tiedotteen mukaan sen äskettäin debytoitu sovellus on jo saatavilla Google-kaupassa kahdella tilalla: Demo ja Real (raha). Sovellus torjuu uraauurtavia innovaatioita, joilla ei ole vertaansa vailla rahoitusmarkkinoilla, ensisijaisesti automatisoidun reilun kaupankäyntialustan tarjoamiseksi kaikille.

Markkinoilla olevan live-sovelluksen avulla se varmasti lisää kysyntää projektin alkuperäiselle tunnukselle LVX. Digitaalinen omaisuus, joka on listattu DigiFinexissä, käy tällä hetkellä kauppaa noin 0,10 dollaria vastaan ​​USDT: tä ja BTC: tä vastaan ​​aktiivisella volyymilla. Listautumista Uniswapiin suunnitellaan ja tämä on toinen LVX-tunnuksen likviditeetinlisäosa. Tällä apuohjelmatunnuksella on tärkeä rooli Level01 DeFi -alustalla; käyttäjät, jotka käyttävät sitä johdannaisten kauppaan, saavat 50% alhaisemmat maksut ja voivat panostaa sen isännöimään kauppahuoneita ansaitsemaan palkkioita kauppiailta huoneissa.

Level01 pystyy myös skaalaamaan tulojaan merkittävästi, koska se kattaa Forex- ja hyödykemarkkinat, jotka ovat valtavat syntyviin kryptovaluuttamarkkinoihin verrattuna. Maailmanlaajuisten johdannaismarkkinoiden arvioidaan olevan 542 biljoonaa dollaria, jopa pieni prosenttiosuus tästä luvusta on merkittävä Level01: n tuloille. Monimarkkinoiden avulla Level01 voi laajentaa asiakaskuntaansa Cryptocurrency -markkinoiden ulkopuolelle. Erityisesti foorumi on rakennettu helpottamaan johdannaissopimusten vaihtoa sekä salaus- että perinteisillä markkinoilla.

Tekoälyn arvolupa hajautetussa johdannaiskaupassa

Toisin kuin useimmat P2P-johdannaisten kaupankäyntialustat, Level01-hinnoittelumalli on varsin innovatiivinen, koska hankkeessa yhdistetään tekoäly, big data ja hajauttaminen tarjoamaan asiakkailleen ajallisesti tarkat hinnat sekä riski- ja palkkioennusteet, mikä varmistaa, että kaikki käyvät kauppaa tasavertaisesti. Level01 on pystynyt saavuttamaan tämän omalla FairSense AI: lla; tekoälyn algoritmi osoittaa oikeudenmukaisen ja tarkan hinnoittelun sopimuksen molemmille osapuolille hyödyntämällä ristivirta-analyysiä hyödyntämällä Bloombergin ja Thomson Reutersin reaaliaikaisia ​​tietoja, mikä on vain suurten rahoituslaitosten käytettävissä ennen tätä sovellusta. 

FairSense AI sopeuttaa taustalla olevien johdannaissopimusten arvoa sekunnin välein antaen sijoittajille jatkuvasti päivitetyn käyvän arvon taustalla olevista johdannaissopimuksista ennen kuin ne sopivat yhteen toisen kanssa. Tämä eliminoi johdannaiskaupan yleiset ongelmat, kuten liukastumisen, inhimilliset virheet ja tietojen manipuloinnin. Tätä säätöä ohjaavat algoritmit, jotka on asetettu jäljittämään likvidimmät globaalit markkinat, jotta voidaan kartoittaa reaaliaikaiset reilun ja tarkan hinnoittelun jaksot. Level01 kutsui itseään sopivasti “The Ultimate Fair DeFi Platformiksi”.

Level01: n sovelluksen debyytti lisää entisestään tämän tekoälyyn keskittyvän reilun hinnan löytämisen ekosysteemin arvoa. Lainatakseni perustaja Adam Ooi, 

Haluamme korjata rahoitusmarkkinoiden nykyiset puutteet ja eriarvoisuuden ja tuoda tasa-arvon ja tasapainon kaikille. Blockchainilla on kyky täydentää visiomme maailman parantamiseksi ja oikeudenmukaisemmaksi … Tämä Google Play -julkaisu on tärkeä virstanpylväs yrityksessämme, joka tuo meidät lähemmäksi tavoitettamme.”

Tason01 nousevat strategiset kumppanuudet vuonna 2020

Ennen viimeistä virstanpylvästä Level01 oli solminut kaksi merkittävää kumppanuutta osana tietoresurssiensa skaalaamista ja markkinoiden ulottuvuutta. Yhtiö ilmoitti aiemmin tässä kuussa, että se oli integroinut Bloombergin (B-PIPE) tarjoaman suositun markkinatietosyötteen, mikä on yksi harvoista blockchain-yrityksistä, jotka tarjoavat luotettavia tietoja tällaisesta hyvämaineisesta lähteestä.

DeFi-näkymien osalta Level01 työskentelee johtavan digitaalisen varallisuuden palveluntarjoajan AGDeltan kanssa. Nämä kaksi ovat sittemmin yhdistäneet kykynsä tekoälypohjaiseen P2P-kaupankäyntiin ja datakeskeisiin jakeluihin likviditeetin lisäämiseksi ja kukoistavien mahdollisuuksien tarjoamiseksi edistyneille salausinvestoinneille. AGDeltan toimitusjohtaja Andrew Au on nousussa tämän kumppanuuden mahdollisuuksien suhteen,

”Tämä yhteistyö Taso01 Technologies on looginen askel yhdistämällä rodun parhaat osto- ja myyntimahdollisuudet vastaamaan entistä mielenkiintoisempien yksityisten, vaihtoehtoisten ja digitaalisten omaisuusmahdollisuuksien markkinoiden kysyntään. “

Johtopäätös

Vaikka LVX-tunnuksen hintavaikutus saattaa viedä aikaa näiden viimeisimpien tapahtumien heijastamiseen, Level01 DeFi -alusta voisi harkita seuraavan tason käyttöönottoa. Käyttäjien lisääntyminen voi viime kädessä lisätä sen LVX-apuohjelmatunnuksen arvoa rinnakkain alustan kaupankäynnin ja saman kysynnän lisääntymiseen luetelluissa salauspörsseissä. Tämänhetkisen laskusuuntaisen markkinatunnelman mukaan sen potentiaalia aliarvioidaan jyrkästi ja on vain ajan kysymys, ennen kuin tämä merkki nousee listoille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me