Ethereum Creator Vitalik Buterin bliver “fornærmet” af 3 Crypto-personligheder på 24 timer

reklame Phemex

Krypto-verset er fyldt med underholdning for dem, der ser efter det. Der er aldrig en kedelig dag på Twitter, fra venligt skænderi til mindre spats til fuldblods tussles mellem kryptopersonligheder. Denne gang var det Vitalik Buterin, der blev målet for flere kryptopersonligheder over forskellige problemer. Buterin tog imidlertid deres ”fornærmelser” sportsligt, og krypto Twitter havde en feltdag over skænderierne.

Vitalik Buterin og Calvin Ayre

I en 24-timers ramme blev Vitalik Buterin fornærmet af 3 store kryptopersonligheder og tog en glæde over situationen, delte han det samme i et indlæg på Twitter.

Jeg blev fornærmet af * to * store kryptokurrency-tal i dag! Folk siger sjove ting om mig hele tiden, men jeg synes, det er lidt af en rekord.https://t.co/pas4jLkPLkhttps://t.co/xw6fXXIla4

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 26. november 2019

Den første fornærmelse kom fra Calvin Ayre, grundlægger af Ayre Group og tilhænger af Bitcoin Satoshi Vision (BSV), der kommenterede Buterins indlæg om, hvordan økonomiske modeller er irrationelle. Ayre bidrog med sine to cent om emnet og sagde, at Vitalik ikke har nogen anelse om økonomi eller blockchain.

Vitalik har ingen anelse om økonomi eller blockchain.

– Calvin Ayre (@CalvinAyre) 25. november 2019

Kommentaren blev fortolket som en fornærmelse af Buterin, der delte den i sit eget indlæg. Med hensyn til krypto Twitter var det delt mellem Buterin-tilhængere og dem, der fandt mening i Ayres svar.

vitalik buterinKilde: Twitter

Nogle mennesker var tydeligvis mere ked af kommentarerne end de andre, og de hakkede ikke deres ord, mens de reagerede på kommentaren. Buterin handlede smart. I stedet for at reagere på Ayres tweet selv, lod han andre gøre det.

Vitalik ButerinKilde: Twitter

Vitalik Buterin og Adam Back

Buterins anden krangel var med Hashcash opfinder og administrerende direktør for Blockstream, Adam Back. Denne gang var stridens knogle tilstand af teknologi omkring kryptokurver. Bram Cohen, forfatteren af ​​BitTorrent-protokollen, havde delt Buterins blogindlæg om ovennævnte emne, idet han sagde, at meget af det var “forkert”. På dette svarede Adam Back, at det at se på Buterin for tilstand af teknologi omkring kryptokurver var som at se på Elizabeth Holmes for tilstanden bioteknologi.

det er som at kigge efter Elizabeth Holmes efter tilstanden inden for biotek. hvad forventede du.

– Adam Back (@ adam3us) 25. november 2019

Af hensyn til kontekst er Elizabeth Holmes den tidligere administrerende direktør for Theranos, et nu nedlagt firma, der har lavet nyheder for at have udviklet en metode til blodprøvning ved hjælp af overraskende små mængder blod, såsom fra et fingeraftryk. Holmes blev udnævnt til den yngste og rigeste selvfremstillede kvindelige milliardær i Amerika af Forbes i 2015, da hendes firma nåede en vurdering på 9 milliarder dollars. Hendes succes var dog kortvarig, da journalistiske og lovgivningsmæssige undersøgelser afslørede tvivlsomheden i virksomhedens påstande med hensyn til deres revolutionerende teknologi. Efter at være blevet udsat for bedrageri blev Holmes vist på Fortunes liste over “Verdens mest skuffende ledere”.

Også på den tråd var der to lejre – tilhængere og modstandere af Buterin.

Kilde: Twitter

Vitalik Buterin og Peter McCormak

Den tredje “fornærmelse” kom fra Bitcoin maksimalist og vært for Hvad Bitcoin gjorde, Peter McCormak. Han svarede på et tweet af Eric Weinstein, MD hos Thiel Capital og vært for portalen, hvor Weinstein talte om at have lavet en podcast med Vitalik Buterin. McCormak sprang på tråden og kaldte Ethereum “vapourware nonsense” og henviste indirekte til Buterin som en svindler.

Peter McCormakKilde: Twitter

Kommentaren gik ikke ubemærket hen, og Buterin delte den som den tredje fornærmelse for dagen. Diskursen fortsatte med Buterins post, og McCormak præciserede, at han ikke fornærmede Buterin og inviterede ham til sin podcast. Men Buterin hævdede, at han var blevet kaldt en svindler. McCormak svarede, at han var en med tøven og samtidig rådede ham til at vende tilbage til Bitcoin med analogien om, at Ian Rush vendte tilbage til Liverpool.

Kilde: Twitter

På samme tråd havde kryptosamfundet mini-debatter om emnet indbyrdes.

Kilde: Twitter

Fra tråden er det tydeligt, at selvom Bitcoin er den øverste kryptokurrency, har Ethereum sin egen solide følge. Peter McCormak, der er en Bitcoin-maksimalist, så ikke meget støtte til sin indstillede holdning til fordel for Bitcoin på tråden.

Således havde krypto Twitter en feltdag, der observerede og deltog i krigene mellem Vitalik Buterin og modstanderne – Calvin Ayre, Adam Back og Peter McCormak. For hvad det er værd, er takten, hvormed Buterin håndterede kritikken, værd at beundre. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me