Näin koronavirus voi vaikuttaa Bitcoiniin Tässä on miksi

koronaviirus

Vaikka salamarkkinat ovat tällä hetkellä nousemassa hintoja, koronavirus on myös lisännyt uhrien määrää nopeasti. Mutta miten tämä uusi viruskanta voi vaikuttaa salausvaluuttaan ykkönen, Bitcoin?

Sijoittajat pelkäävät, että koronaviruksen leviäminen vaikuttaa syvästi tärkeimpiin Kiinaan kuuluviin teollisuudenaloihin, kuten valmistukseen, materiaaleihin, kulutustavaroihin sekä salaukseen.

Bitcoin onnistui saavuttamaan uuden vuotuisen korkeimman tason ja osoittamaan edelleen nousumerkkejä, kun Kiinan osakemarkkinat näkivät jyrkän pudotuksen sen jälkeen, kun se avattiin uudelleen pitkittyneestä kuun uudenvuoden tauosta.

Monet maat toteuttivat useita radikaaleja toimenpiteitä, mutta erityisesti Kiina viruksen leviämisen estämiseksi tai ainakin hidastamiseksi.

Tämä tarkoittaa, että monet yritykset toteuttavat varotoimenpiteitä, kuten pyytävät ihmisiä työskentelemään etänä ihmisten välisen kosketuksen minimoimiseksi, koska virus leviää aivastuksessa ja yskimisessä esiintyvien kehon aineiden kautta. Maat rajoittavat myös pääsyä lentokoneisiin ja muihin kuljetusvälineisiin rajoillaan, jotkut jopa lopettavat kaikki lennot Kiinasta.

Näillä toimenpiteillä saattaa olla joitain vaikutuksia, jotka heijastuvat Bitcoinin hintaan ennemmin tai myöhemmin. Tässä on joitain tapoja, joilla koronavirus voi vaikuttaa Bitcoiniin.

koronavirus vs bitcoincryptoslate.com

Blockchain-kaivostoiminta vähenee

On selvää, että maailmanlaajuisesti siitä aiheutuu taloudellisia menetyksiä, koska Kiina on iso tuottaja ja valmistaja joillekin markkinoiden suurimmille yrityksille. Jopa teknologiajätti Apple odottaa kokevansa suuria tappioita kasvulle. Vanhempi analyytikko selitti lisäksi, että “ellei kyseessä ole koronavirus, suorituskyvyn kestävyyttä Kiinassa ei kyseenalaisteta … (Se on tärkeä riski, jota sijoittajien on seurattava.”

Tämä vaikuttaa myös pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, koska asiakasostosten kassavirta vähenee voimakkaasti.

Salauskaivos jatkaa kuitenkin toimintaansa lähes säännöllisellä kapasiteetilla, koska koneet ovat pääasiassa vastuussa prosessista.

Kaivostehtaat eivät tarvitse suurta määrää työntekijöitä, minkä teoriassa ei pitäisi vaikuttaa niin kaivosprosessiin. Vaikka joillakin kaivoslaitoksilla on ollut viivästyksiä uusien sirujen ja tarvikkeiden toimituksissa, tilat ovat oppineet mukautumaan ja toimimaan edelleen normaalien parametrien mukaan.

Jos koronaviruksen vuoksi otetaan käyttöön enemmän rajoituksia, tällaiset puutteet vaikuttavat todennäköisesti kaivostoiminnan kaikkiin osa-alueisiin, koska yritykset eivät voi päivittää koneita ja laitteistoja.

Mukaan BTC.top, 4. helmikuuta toimitusjohtaja Jiang Zhuoer sulki yhden kaivostiloistaan ​​syrjäiseltä alueelta Kiinasta, koska hänet pakotettiin sulkemaan kaikki kaivoskoneet taudinpurkauksen vuoksi. Salauslaitteiden valmistaja MicroBT ilmoitti myös viivästyttävän toimituksia.

Koska sähkö ja kaivosresurssit ovat halvempia Xinjiangin, Sisä-Mongolian, Yunnanin ja Sichuanin alueilla, Kiina on yksi Bitcoin-kaivostyöläisten valtavista markkinoista..

TokenAnalystin tutkimuksen mukaan 5 suurinta kaivosyhtiötä sijaitsevat Kiinassa, ja niiden hallussa on yhteensä 50% kaikista Bitcoin-verkon laskentatehoista..

Bitmain ja Canaan Creative ovat Kiinan tärkeimpiä kaivosirujen tuottajia, joista entisten vastuulla on valmistaa 66% maailman salauskaivoslaitteistoista.

Virusepidemian takia Bitmain, Canaan ja MicroBT ovat julkaisseet verkkosivustollaan julkisia ilmoituksia, joissa ne ilmoittivat lykkäämisistä myynninjälkeisissä palveluissa ilmoittamalla, että ne jatkavat toimintaansa 10. helmikuuta.

bitcoinin louhintatrendmicro.com

Salaus tapahtumien peruuttaminen

Monet salaus- ja blockchain-maailman tapahtumat ja konferenssit ovat myös lykänneet alkuperäisiä päivämääriä. Huipputapahtumat, kuten niTROn2020 Soulissa, Hong Kong Blockchain Week 2020 ja Tunnus2049 ovat viivästyttäneet alkamispäivää.

TOKEN2049-salauskonferenssi, jonka oli tarkoitus alkaa 17. – 18. Maaliskuuta ja joka pidetään Hongkongissa, on suunniteltu uudelleen järjestettäväksi lokakuussa, ja virus mainitaan pääasiallisena huolenaiheena..

”Viime viikkojen aikana olemme seuranneet tarkasti koronaviruksen ympärillä olevaa maailmanlaajuista kehitystä. Vaikka Hongkong hallitsee tilannetta hyvin ja on toteuttanut tiukat varotoimet mahdollisten vaikutusten hillitsemiseksi, epävarmuus vallitsee “, kertoivat tapahtuman järjestäjät.

Viestissä sanottiin, että tapahtuman paikka ja aikataulu pysyvät samana, vaikka päivämäärä on siirretty. Uudet puhujat ovat jo ilmoittautuneet, mikä tarkoittaa, että esityslista saattaa muuttua.

DeFiner, salauslainojen käynnistys, peruutti myös 10-kaupunkikiertueensa sijoittajille koronaviruksen takia.

Ylin salausvaihto, Binance, työnsi takaisin Binance Blockchain Week Vietnam -tapahtuman, joka alun perin oli tarkoitus järjestää 29. helmikuuta – 4. maaliskuuta Ho Chi Minh Cityssä, Vietnamissa..

“Binancessa priorisoimme kaikkien ihmisten terveyden ja turvallisuuden tapahtumien aikana, ja tämän maailmanlaajuisen kansanterveystilanteen aikana olemme sitoutuneet toimimaan oikein ja suojelemaan potentiaalisia osallistujia julkisiin kokouksiin liittyviltä terveysriskeiltä. Siksi meidän on lykättävä tätä tapahtumaa ”, vaihto kirjoitti 3. helmikuuta.

Binance ei ole julkaissut uusia tapahtumapäiviä.

Laski kaivosvaikeuksia

salauksen louhintamasterdc.com

Kaivostoiminnan vaikeudet ovat hidastuneet, mikä osoittaa, että kaivostyöläiset eivät pystyneet hankkimaan uutta päivitettyä laitteistoa kaivostoimintaan. Tämän epäillään olevan suora seuraus Kiinan viranomaisten asettamasta karanteenista, joka esti kaivoslaitteiden valmistajia tuottamasta ja toimittamasta laitteitaan.

Kaivosvaikeus on matemaattisten yhtälöiden ratkaisemiseen tarvittava laskentateho, jotta kaivosmies voi kaivaa uuden lohkon ja saada Bitcoin-palkkion. Kaivosvaikeuksia korjataan 11. helmikuuta, 0,52 prosenttia enemmän kuin 2 viikkoa sitten. Tämä osoittaa suuri lasku 28. ja 14. tammikuuta koettuihin kasvutasoihin, jotka olivat vastaavasti 4,67 ja 7,08 prosenttia.

Bitcoin-kaivosvaikeudet on ohjelmoitu sopeutumaan saartotyömäärään noin kahden viikon välein sen perusteella, kuinka paljon laskentatehoa verkossa on. Kun enemmän kaivostyöläisiä on verkossa, vaikeus kasvaa, ja kun kaivostyöläiset poistuvat verkosta, vaikeudet laskevat.

“Monet kaivostyöläiset ovat asteittain poistaneet käytöstä vanhempia kaivoskoneita ja ostaneet uusia ja tehokkaampia malleja, kun lähestymme puolittamista”, kertoi DeFiner-salauslainojen käynnistämisen perustaja ja toimitusjohtaja Jason Wu.

Wu: n mukaan kaivostilat ovat alkaneet päivittää vanhoja koneita, kuten Bitmainin Antminer S7 ja S9 vuoden 2019 jälkipuoliskolta..

“Esiintyminen on saattanut viivästyttää siirtymistä ja myötävaikuttaa kaivosvaikeuksien hitaaseen kasvuun”, Wu totesi.

Bitcoin-hintaennusteet

Aasian ja Tyynenmeren alueella asuu tällä hetkellä kaksikymmentä 50: stä salauksenvaihdosta, ja sen osuus lähes 40 prosentista vuoden 2019 alkupuoliskolla käsitellyistä Bitcoin-tapahtumista paljasti ketjuanalyysitiedot. Tutkimusyritys totesi myös, että suurin osa vaihtoista tapahtuu Kiinassa.

DeVere Groupin kansainvälisten rahoitusasiantuntijoiden toimitusjohtaja Nigel Green uskoo, että virusepidemioiden aikana Bitcoin on etuna oleva valuutta, ei fiat.

“Jatkuva bitcoinin hinnan nousutraitti korreloi koronaviruksen leviämisen kanssa”, hän huomautti.

“Mitä enemmän yksittäisiä tapauksia tunnistetaan, sitä enemmän maita ympäri maailmaa vaikuttaa, ja mitä suurempi vaikutus perinteisiin rahoitusmarkkinoihin on, sitä korkeampi bitcoinin hinta on noussut.”

bitcoinin hintaennustepixabay.com

Chicagossa toimiva analyytikko JH Winterburn näkee myös Bitcoinin potentiaalisen kasvun, koska kaaviossa BTC on jo ylittänyt 10 000 dollarin vastustason.

“Kiinan markkinoiden reaktio ylittää sen, mitä odotettiin, kun kauppa palasi Lunar-tauon jälkeen”, hän totesi.

“Vakavalla ja paikallisella terveys pelolla, joka on melkein yksinomaan yksi maa, on aina mahdollisesti tuhoisa vaikutus maan materiaalitalouteen – historia on kertonut meille niin monta kertaa.”

“Voimme nähdä useita suuria sisäänostoja BTC: stä, jotka ovat viime päivinä tulleet Kiinasta, joten on selvää, mitä tapahtuu, mutta näemme myös haavoittuvuuden salaustuotemarkkinoilla, jota tämä toiminta ehkä tukee..

“Meidän on pidettävä mielessä, että bitcoin alkoi rakentaa nousevaa näkymää viikkoja ennen kuin maailma alkoi ottaa koronavirusta vakavasti – ja tämä tekee kaikkien pelimerkkien sijoittamisen BTC: hen toistamalla vuoden 2017 korkeimmat arvot uhkapeliksi.”

“Koronaviruksen kaltaiset tapahtumat ovat valitettavasti tulevien vuosikymmenien aikana” normaalimpia “kuin” mustia joutsenia “, totesi Flipside Crypto: n toimitusjohtaja Dave Balter. “Vaikutus tiettyihin toimialoihin tuntuu, mutta siitä tulee osa uutta normaalia.”

Bitcoin käy edelleen kauppaa yli 10000 dollaria, tällä hetkellä kirjoitushetkellä 10176,92 dollaria, ja lasku 1,08% viimeisen 24 tunnin aikana.

Lopulliset ajatukset

Jos koronaviruksen taudinpurkauksella on vaikutuksia Bitcoinin hintaan, on edelleen keskusteltava asia. Jotkut spekuloivat, että tämä tapahtuma vaikuttaa kasvuun kryptovaluutoilla, kun taas toiset eivät näe vahvaa korrelaatiota muiden omaisuuserien kanssa.

Esitelty kuva: Itsenäinen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me