Kuinka ostaa Ripple (XRP) Arabiemiirikunnissa

Ripple (XRP) on yksi markkinoiden suurimmista kryptovaluutoista. Tässä uudessa oppaassa jaamme kanssasi kuinka ostaa Ripple Arabiemiirikunnista. Vaikka tämä saattaa tuntua helpolta kokeneilta kauppiailta, se ei ole niin suoraviivaista uusille tulokkaille.

Opas selittää, mitkä ovat parhaat krypto-valuutanvaihtopalvelut tullaan Arabiemiirikuntien markkinoille. Kuten aiemmin mainittiin, Ripple on tunnettu salaus tässä tilassa, ja nyt se on kolmanneksi suurin virtuaalivaluutta Bitcoinin (BTC) ja Ethereumin (ETH) jälkeen.

Salausmarkkinoita on säännelty useilla lainkäyttöalueilla. Arabiemiirikunnat ovat paikka, jossa blockchain-tekniikka on menestynyt viime vuosina. Ripple on myös kasvanut markkinoilla Arabiemiirikuntien rahoituslaitosten kanssa. Tämä voi siis olla hyvä tilaisuus käyttäjille hankkia Ripple.

Seuraavissa osioissa näytämme sinulle, mitkä ovat parhaita vaihtoehtoja Ripplen ostamiseen Arabiemiirikunnissa.

Mikä on aaltoilu?

XRP-kehityscryptopolitan.com

Kuten olemme jakaneet kanssasi aiemmin, Ripple on arvostettu ja vakiintunut yritys salausteollisuudessa. Päätavoitteena on tarjota kehittyneitä taloudellisia ratkaisuja yrityksille ja pankeille ympäri maailmaa.

Nykyään on varmasti vaikeaa siirtää varoja maasta toiseen. Siirrot ovat todellakin kalliita ja hitaita yksityishenkilöille ja rahoitusyrityksille. Ripple ehdottaa useita ratkaisuja tähän ongelmaan, ja yksi niistä perustuu XRP: hen.

Tämä On-Demand Liquidity (ODL) -ratkaisu tarjoaa likviditeettiä laajalle joukolle fiat-pareja. Yritykset voivat helposti parantaa siirtojaan tietyillä käytävillä käyttämällä XRP-salausta. Sen avulla kustannukset ja transaktioajat vähenevät huomattavasti.

Tällä hetkellä Ripple työskentelee noin 300 yrityksen kanssa eri alueilta. He antavat näiden yritysten olla yhteydessä RippleNetiin, joka on finanssiverkosto. RippleNet luo yhteyksiä rahoitusyhtiöiden välillä paljon helpommin ja nopeammin kuin aiemmin.

Tulevaisuudessa Lähi-idän alue ja Arabiemiirikunnat voivat olla tärkeä rooli Ripplen laajentumisessa. Sen lisäksi tästä voi tulla Ripplen keskittymä laajentua muille alueille. Opi ostamaan Ripple Arabiemiirikunnista tämän lyhyen oppaan kautta.

Kuinka ostaa Rippleä Arabiemiirikunnissa

Jos haluat olla osa salausmarkkinoita, voit aloittaa ostamalla Ripple. Tämä virtuaalivaluutta saavutti korkeimman hinnan tammikuussa 2018, jolloin sen vaihto oli noin 3,85 dollaria. Vaikka voimme vain spekuloida sen tulevaisuudesta, on olemassa useita sijoittajia, jotka haluavat tulla markkinoille.

Jaamme kanssasi parhaita alustoja XRP: n ostamiseen Arabiemiirikunnissa. Salauspörssit ovat paras tapa ostaa XRP: n lisäksi myös muita virtuaalivaluuttoja. Vaikka voit käyttää P2P- ja käteisalustoja, vaihdot ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja suoraviivaisia.

Jos olet käynyt kauppaa digitaalisella omaisuudella pidempään, tämä opas laajentaa tietosi. Jos olet vasta uusi käyttäjä, tämä on paras opas, jonka löydät Ripplen ostamisesta Arabiemiirikunnissa.

Ota huomioon, että vaihdon edellytetään yleensä olevan Know-Your-Customer (KYC) -säännösten mukainen. Nämä ovat laillisia vaatimuksia, jotka laajenivat ympäri maailmaa terrorismin rahoituksen ja muun rikollisen toiminnan välttämiseksi. Tästä huolimatta vaihdot ovat yleensä erittäin hyödyllisiä salauksen käyttäjille.

BitOasis

Tämä salausvaluutanvaihto, joka luotiin vuonna 2015, olisi erittäin hyödyllinen pääsy markkinoille. Tämä on nyt yksi suosituimmista pörsseistä paitsi Arabiemiirikunnissa myös Lähi-idässä.

Alusta on tarjonnut käyttäjille mahdollisuuden ostaa ja myydä digitaalista omaisuutta. Jotkut XRP: n lisäksi mukana olevista virtuaalivaluutoista ovat Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) ja Ethereum (ETH). Siitä huolimatta ne tukevat myös monia muita digitaalisia resursseja.

On syytä mainita se BitOasis hyväksyy fiat-talletuksia. Tämä tekisi sinulle paljon helpompaa päästä markkinoille ja aloittaa virtuaalivaluuttojen käsittely. Kaikissa keskuksissa tämä vaihtoehto ei ole käytössä. Vaikka monet tukevat USD: tä ja EUR: ta, vain harvat niistä käsittelevät XRP / AED: ää.

Virallisen sivustonsa mukaan BitOasis tarjoaa palveluja arabian kielellä. Tämä on varmasti plus verrattuna muihin pörsseihin, joilla ei ehkä ole tätä vaihtoehtoa. Sen lisäksi heillä on ammattilaisvaihto ammattimaisemmille kauppiaille. Jos haluat hyötyä salausmarkkinoiden volatiliteetista, tämä voi olla hyvä foorumi sinulle.

Palkkioiden osalta heillä on vakiomaksut jokaiselle kaupan käyttäjälle. Lisäksi kauppiaat, jotka käsittelevät suuria määriä varoja, voivat saada alennuksen maksetuista maksuista.

BitOasis on selvästi yksi parhaista alustoista Ripplen ostamiseen Arabiemiirikunnissa. Ota huomioon, että kaikki pankit eivät välttämättä salli sinun lähettää varoja BitOasisiin.

CEX.IO

Tämä on suurempi kryptovaluutanvaihto, jolla on maailmanlaajuinen läsnäolo ja muut palvelut. Tämä foorumi auttaa sinua varmasti ostamaan Ripplen Arabiemiirikunnista muutamassa vaiheessa. CEX.IO tukee laajaa valikoimaa virtuaalivaluuttoja, samalla tavalla kuin BitOasis tarjoaa.

Siitä huolimatta CEX.IO tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa monenlaisilla virtuaalivaluutoilla. Yritys hyväksyy Crypto Capital-, Visa-, Mastercard- ja SEPA-siirrot. Joillakin talletuksilla on kuitenkin maksuja, jotka käyttäjien on otettava huomioon tehdessään talletusta.

CEX.IO: n etuna on korkea likviditeetti ja syvä tilauskanta. Lisäksi he tarjoavat laajan valikoiman kaupankäyntityökaluja, jotka helpottavat kauppiaiden kryptovaluuttojen ostamista. Näiden työkalujen avulla asiantuntijakäyttäjillä on parempi käsitys koko salausmarkkinoista.

Henkilöillä, jotka haluavat äärimmäisen siirrettävyyden, on mahdollisuus käyttää mobiilisovellusta. Tämä CEX.IO-sovellus tulee olemaan hyödyllinen siitä, miten ostaa Rippleä Arabiemiirikunnissa. Käyttäjät, joilla ei ole tietokonetta, voivat tehdä sen myös muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Lopuksi, jos olet uusi tulokas, nopea ja helppo ymmärtää käyttöliittymät ovat erittäin hyödyllisiä. CEX.IO tarjoaa tämän suoraviivaisen käyttöliittymän, jossa on selkeät ohjeet Ripplen ostamiseen Arabiemiirikunnissa.

Binance

Vaikka tämä salausvaihto ei ehkä tarjoa AED-tukea, se on yksi suosituimmista alustoista. Binance on kasvanut vuodesta 2017. Jos sinulla on jo virtuaalivaluuttoja, tämä voi olla paras salausalusta siitä, miten ostaa Ripple Arabiemiirikunnissa.

Voit lähettää varoja tälle alustalle vain toisesta pörssistä tai salauslompakosta. Tällä tavoin sinulla on mahdollisuus vaihtaa varat Rippleen. Binance on kuitenkin usean palvelun salausalusta. Ne tarjoavat muutakin kuin yksinkertaisia ​​kaupankäyntiratkaisuja.

Yksilöt voivat käyttää Binancea digitaalisten omaisuusosuuksien omistamiseen tai sijoittaa määräaikaisiin ratkaisuihin. Tällä tavalla käyttäjillä on mahdollisuus hankkia virtuaalivaluuttoja ja monipuolistaa sijoituksiaan.

Binancella on paljon kauppapareja XRP: n ja muiden virtuaalivaluuttojen kanssa. Tämä olisi loistava ratkaisu niille, jotka haluavat suuremman salausvaluutan.

Tulevaisuudessa Binancella saattaa olla mahdollisuus lisätä XRP / AED-tuki. Tämä voisi houkutella suurempaa määrää käyttäjiä alustalle ja salausmarkkinoille.

Ledger Hardware -lompakko

Kaikissa edellä mainituissa pörsseissä on epäonnistumispiste, joka voi vaikuttaa taloudelliseen elämään, koska hakkerit ja hyökkääjät, jotka haluavat varastaa varoja, ovat yleensä niiden kohteena..

Jotta käyttäjät voivat suojata XRP: tä ja muita virtuaalivaluuttoja, heidän on purettava kolikot. Paras tapa pitää nämä varat on laitteiston lompakon kautta. Yksi maailman suosituimmista laitteiden lompakonvalmistajista on Ledger.

Ledger tarjoaa nyt kaksi päälaitetta: Ledger Nano S ja Ledger Nano X. Näillä kahdella lompakolla käyttäjät voivat olla 100% varmoja siitä, että heidän varansa suojataan jatkuvasti. XRP- ja virtuaalivaluuttoja ei yhdistetä Internetiin, mikä vähentää hakkerointimahdollisuuksia nollaan.

Johtopäätös

Ripple-ostoprosessi Arabiemiirikunnissa on hyvin yksinkertainen tehtävä, jos olet asiantuntija ja pitkäaikainen salauksen käyttäjä. Uusille tulijoille se voi kuitenkin olla jotenkin vaikeaa. Parasta on avata tili edellä mainituissa pörsseissä ja rahoittaa tilisi.

Tulevaisuudessa markkinoille saattaa ilmestyä uusia ratkaisuja, joiden avulla yksilöt voivat käyttää Rippleä. Tällä hetkellä, jos olet salaussijoittaja ja haltija, paras asia on pitää rahasi laitteistolompakossa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me