Ripple (XRP) -lompakon luominen Aloittelijan opas

Koska kryptovaluuttamarkkinat ovat jälleen saamassa huomiota sen jälkeen, kun Bitcoin (BTC) ylitti 15 000 dollaria, käyttäjät yrittävät etsiä uusia tapoja tallentaa virtuaalivaluuttansa.

Tässä artikkelissa puhumme siitä, kuinka luoda Ripple-lompakko kolikoidesi tallentamiseksi. Tämä sisältää kaksi kylmää lompakkoa (pääkirja- ja paperilompakot) ja kuumia lompakoita.

Perustiedot Ripplestä (XRP)

XRP-virtuaalivaluutan takana oleva yritys Ripple on työskennellyt viime vuosina tarjotakseen uusia ratkaisuja rahoitusyhtiöille ympäri maailmaa varojen siirtämiseksi rajojen yli. Jos yritys haluaa lähettää tai vastaanottaa rahaa, se voi helposti käyttää Ripplen palveluja tai jopa ostaa XRP: tä ja käyttää sitä likviditeetin hankkimiseen..

Yksityishenkilöt, harrastajat ja sijoittajat katsovat, että XRP: n arvo voi kasvaa tulevaisuudessa. Kaikki tämä, kiitos pankkien ja suuryritysten, jotka ostivat sen käsittelemään liiketoimia rajojen yli. Jos on epälikvide fiat-käytävä, yritysten on vaikea käsitellä siirtoja. XRP: n avulla yritykset voivat helposti ostaa virtuaalivaluutan paikallisessa valuutassa, lähettää sen toiseen maahan ja myydä XRP: tä paikallisella valuutalla.

Edellä mainitun prosessin suorittaminen vie vain muutaman sekunnin, ja se maksaisi vain murto-osan perinteisen fiat-to-fiat-kaupan hinnasta. Tällä hetkellä jokaisen XRP-kolikon voi ostaa 0,222592 eurolla, ja sen markkina-arvo on 9955672221 euroa. Tämä tekee XRP: stä neljänneksi suurimman kryptovaluutan Bitcoinin (BTC), Ethereumin (ETH) ja Tetherin (USDT) jälkeen..

Ensimmäisen laitteiston Ripple-lompakon luominen

Jos olet jo hankkinut ensimmäiset XRP-kolikkosi pörssistä, saatat haluta tietää, miten nämä varat varastoidaan. Virtuaalivaluutan jättäminen vaihtoon on erittäin vaarallista. Aikaisemmin monet näistä vaihtoista hakkeroitiin, mikä vaikutti lopulta käyttäjien varoihin.

Siksi parasta on käyttää lompakoita, joihin sinulla on pääsy yksityisiin avaimiin. Tämä olisi erittäin hyödyllistä kolikoidesi ja varojesi suojaamiseksi. Sinun pitäisi olla ainoa henkilö, jolla on pääsy lompakon yksityisiin avaimiin.

Paras Ripple-lompakko, jota voit käyttää, on Ledgerin tarjoama. Ledger on yritys, joka tarjoaa palveluja ja tuotteita salauksen käyttäjille, jotka haluavat suojata varojaan ja kolikoitaan.

Kaiken kaikkiaan sinun ei tarvitse luoda sitä, koska yksinkertaisesti ostat sen. Ledger myy kahta päälaitetta, Ledger Nano S ja Ledger Nano X. Jälkimmäinen on edistyneempi lompakko, joka on mukautettu toimimaan ilman kaapelia. Bluetoothin avulla voit liittää sen suoraan tietokoneeseen tai älypuhelimeen ja käyttää Ledger Live -sovellusta varojesi käsittelyyn.

Nämä kaksi laitteistolompakkoa tunnustetaan markkinoiden parhaiksi yksiköiksi turvaominaisuuksiensa ja toiminnallisuutensa vuoksi. Paras Ripple-lompakko olisi se, jonka avulla voit tallentaa varojasi turvallisesti, ja joka suojaisi heitä pitkällä aikavälillä, jos olet sijoittaja.

Jos haluat alkaa käyttää Ledger-lompakkoa, sinun on hankittava se heidän virallisella sivustollaan. Ledger Nano S: n hinta on 59 € ja sitä on saatavana monenlaisilla väreillä. Samaan aikaan Ledger Nano X voidaan hankkia hintaan 119 €. Jos haluat olla entistä suojatumpi, voit helposti ostaa molemmat lompakot ja saada markkinoiden parhaat Ripple-lompakkokokoonpanot. Käyttäjät, jotka ostavat Ledger Nano X: n ja Ledger Nano S: n yhdessä, maksavat hinnan 149 €.

Asettaaksesi tämän lompakon, voit yksinkertaisesti seurata yrityksen antamia ohjeita virallisella sivustollaan tai ohjekirjan kautta, jonka löydät äskettäin ostamasi Ripple-lompakon laatikosta..

Jos haluat lähettää ensimmäisen XRP: n ostamaasi Ledger Nanoon, sinun on ladattava XRP-sovellus lompakkoon. Aloita sitten Ledger Live -sovelluksen käyttö, joka opastaa sinua kolikoiden käsittelyn aikana. Se on erittäin käyttäjäystävällinen, mikä tarkoittaa, että on erittäin epätodennäköistä, että sinulla on ongelmia XRP-kolikoidesi vastaanottamisessa.

Luominen Paper Ripple -lompakko

Edellä mainittu vaihtoehto on erittäin hyödyllinen pitkäaikaisille käyttäjille, jotka pitävät laitteissaan suurta määrää XRP: tä. Uusien tulokkaiden olisi kuitenkin jotenkin vaikeaa alkaa käyttää lompakkoa, joka on ostettava ja asennettava.

Jos haluat tallentaa kolikkosi ja olla varojesi todellinen omistaja, parasta mitä voit tehdä, jos sinulla ei ole laitteistolompakkoa, on käyttää paperilompakkoa. Paperilompakko on erittäin hyödyllinen, koska se antaisi sinulle mielenrauhan, jonka sinun on varastoitava varoillesi, tietäen, että hakkerit tai hyökkääjät eivät pääse niihin.

coinswitch.co

Jos haluat luoda paperisen Ripple-lompakon, sinun on mentävä virallinen sivusto ja noudata siellä annettuja ohjeita. Tämän lompakon asettaminen on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain luoda paperilompakko, tulostaa se tai ladata sovellus puhelimeesi.

Tällä paperilompakolla on samanlaiset toiminnot kuin laitteistolompakolla, mutta se olisi yksinkertaisesti pala paperia. Siksi sinun on oltava erittäin varovainen käsitellessäsi tätä lompakkoa. Se voi kadota tai tuhota helposti, jos et ole tarpeeksi varovainen.

Kun lompakko on luotu, voit lähettää sille varoja. Voit tehdä sen toiselta lompakolta tai vaihdolta, jos olet äskettäin ostanut joitain XRP-kolikoita. Tulostamasi osoite on osoite, johon voit lähettää kolikot.

Tällä Ripple-lompakolla on mahdollisuus vastaanottaa niin monta XRP: tä kuin haluat. On kuitenkin yleensä hyödyllistä ja suositeltavaa, että sinulla on erilaiset lompakot varojen säilyttämiseen, jos ensimmäiselle tapahtuu jotain. Sen lisäksi sinun on suojattava myös tämän paperilompakon yksityiset avaimet.

Vaikka tämä on erittäin hyvä ratkaisu XRP-kolikoidesi säilyttämiseen, sillä on haittapuoli: sitä ei ole mukava käyttää päivittäin. XRP: n tallentaminen on erittäin hyödyllistä, jos et käytä niitä pitkään aikaan.

Ripple Hot -lompakon luominen

Jos haluat luoda kuuman Ripple-lompakon, tämä voi olla helpompaa ja nopeampaa kuin muilla ratkaisuilla. Tämä on kuitenkin vähemmän turvallinen vaihtoehto kuin laitteisto- tai paperilompakot, joita pidetään kylmäsäilytyslompakkoina – niitä ei ole yhdistetty Internetiin.

Kuumat lompakot voivat olla ratkaisuja, joita tarjoavat keskukset, älypuhelinsovellukset tai verkkopalvelut. Markkinoilla on monia Ripple-lompakoita, joihin pääsee Internetin kautta ja jotka ovat erittäin käyttäjäystävällisiä.

Yleensä, jos käytät XRP-virtuaalivaluuttasi, sinun kannattaa ehdottomasti käyttää näitä lompakoita kaikkien kolikoidesi tallentamiseen, mutta sinulla on pieni määrä XRP: tä, jota käytettäisiin milloin tahansa. Jos sinulla on lompakko älypuhelimessasi, otat XRP-varat mukaasi kaikkialle, kun otat laitteen.

Kuitenkin, jos haluat olla varma, että varat ovat turvallisessa paikassa, sinun on käytettävä pöytätietokoneen lompakkoa tietokoneessa, joka on puhdas ja johon virukset eivät ole aiemmin vaikuttaneet. Monet hyökkääjät pyrkivät asentamaan haittaohjelmia tietokoneisiin monenlaisten tiedostojen avulla.

Jotta voit luoda kuuman lompakon vaihtoon, sinun tarvitsee vain avata tili heidän alustallaan ja ostaa XRP. Jos sinulla oli aiemmin XRP-kolikoita, voit lähettää ne myös tähän lompakkoon.

Johtopäätös

Tässä artikkelissa olemme jakaneet kanssasi kuinka luoda Ripple-lompakko ja kuinka helppoa on aloittaa varojesi vastaanottaminen tai tallentaminen. Yhteenvetona voidaan todeta, että paras vaihtoehto tallentaa XRP-laitteesi on käyttää laitteiston Ripple-lompakkoa. Tämä suojaisi varojasi hyökkäyksiltä ja hakkereilta, jotka kohdistavat pörssejä ja muita markkinoilla olevia salauslompakoita ja -alustoja.

Jos haluat mieluummin siirrettävyyden, parasta mitä voit tehdä, on käyttää kuumaa lompakkoa, kuten matkapuhelinta tai työpöydän lompakkoa. Tämä tulee olemaan epävarmempaa rahoillesi, jos olet pitkäaikainen sijoittaja, koska tietokoneesi tai mobiililaitteesi voivat tarttua virukseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me