Parhaat kryptovaluutta-mobiililompakot Androidille ja iOS: lle | 2019-päivitys

salattu mobiililompakko

Nykyään, salauskauppiaat haluavat tehdä kauppoja tien päällä, ja nopea ja kätevä väline digitaalisten omaisuuserien hallussa ja hallinnassa on salattu mobiililompakko.

Jatka luettelomme lukemista saadaksesi selville, mikä on paras salauslompakko iOS- tai Android-laitteellesi.

Atomic-lompakko

Atomic-lompakko

Atomic-lompakko on ei-säilöön tarkoitettu mobiili- ja työpöydän lompakko, jonka avulla voit tallentaa, hallita ja tehdä kauppaa monenlaisten salausten kanssa.

Atomic Wallet tukee yli 300 kolikkoa ja rahakkeita, kuten Bitcoin, Ethereum, Stellar Lumens, Litecoin ja Ethereum Classic. Vain käyttäjä hallitsee avaimiaan, koska ne on salattu käyttäjän mobiililaitteella tai työpöydällä. Lisäksi Atomic on täysin hajautettu sovellus, mikä tarkoittaa, että mitään tietojasi ei ole tallennettu heidän palvelimilleen.

Atomicissa on myös sisäänrakennettu pikamuunnospalvelu, jonka avulla voit vaihtaa yhden 300 tuetusta salaustyypistä muiksi salauksiksi. Kolikoita on myös mahdollista ostaa suoraan fiatilla luottokortilla.

Tällä hetkellä Atomic Wallet on yhteensopiva Windows-64-bittisten, macOS-, Linux-työpöytäjärjestelmien sekä Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Coinpaprika-kolikot

Kolikot Coinpaprika

Coinpaprika aloitti ensimmäisen kerran huhtikuussa 2018 salaustuotemarkkinoiden tutkimusalustana. Alusta kehitti sitten oman krypto-lompakonsa nimeltä KOLIKOT, mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa monenlaisia ​​kolikoita.

Lompakko ei ole vapaudenrajoittaja, joten käyttäjä on ainoa, joka hallitsee lompakonsa yksityisiä avaimia. KOLIKOT tukevat yli 2500 kolikkoa, mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Qtum, Zcash, Monero ja monet muut.

Lompakon avulla voit analysoida kaavioita, lukea julkaisuja tai tarkastella tulevia salaustapahtumia. COINSilla on myös sisäänrakennettu keskus, joka mahdollistaa kryptien muuntamisen suoraan lompakosta.

Sovellus on tällä hetkellä saatavilla iOS-mobiilikäyttäjille, mutta Android-versio julkaistaan ​​pian.

Jaxx

Jaxx

jaxx.io

Jaxx on suosittu salausyhteisön valinta nopeuden, asetettujen ominaisuuksien ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Lompakko tukee kymmeniä kolikoita, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero sekä rahakkeita, kuten QTUM, EOS ja monia muita.

Vaikka Jaxx sillä ei ole vaikuttavia turvaominaisuuksia, se tarjoaa perussuojan varojen pitämiseksi turvassa. Rekisteröinnissä ei ole KYC-menettelyä, ja yksityiset avaimet tallennetaan vain käyttäjän laitteeseen.

Vakiototeutuksia, kuten 2FA, ei kuitenkaan sisällytetä.

Blockchain

Tulos blockchain-lompakolle

blockchain.com

Blockchain on luotettava salattu mobiililompakko, jonka avulla voit tallentaa Ethereumia, Bitcoin Cashia ja Stellaria. Lompakko lanseerattiin vuonna 2017, ja se on käsitellyt miljoonien dollarien arvosta tapahtumia. Blockchainilta puuttuu kuitenkin korkea tapahtumien käsittelynopeus, ja sen on raportoitu aiheuttavan ajoittain pieniä häiriöitä.

Lompakossa käytetään seuraavia suojaustoimenpiteitä: 2FA, suojattu salasana ja siemenavainten luominen.

Guarda-lompakko

guarda lompakko

Guarda on vuonna 2017 lanseerattu mobiili- ja pöytätietokoneiden salauslompakko. Markkinoiden debyyttinsä jälkeen lompakko on tukenut 49 lohkoketjua (mukaan lukien BTC, BCH, BSV, ETH, ETC, EOS, IOTA, DASH ZEC, XRP, LTC, XLM , XMR, XTZ, USDT, QTUM) ja 10000 rahaketta. Lompakkoa voidaan käyttää myös verkkoselaimessa Chrome-laajennuksen kautta. Lisäksi se on saatavana sekä Android- että iOS-mobiililaitteille sekä Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmille.

Guarda tukee kryptien vaihtoa lompakosta, ja on myös kätevä vaihtoehto ostaa salaus fiatilla luottokortillasi. Näin voit helposti ostaa minkä tahansa tuetun salauksen ilman, että sinun tarvitsee mennä ja ilmoittautua pörssiin.

Lompakko ei ole vapaudenrajoittaja, mikä tarkoittaa, että Guarda ei säilytä mitään käyttäjän tietojen yksityisiä avaimia. Kaikki laitteella luodut tiedot salataan AES: llä.

Coinomi

Coinomi-lompakko

cryptoslate.com

Coinomi on toinen lompakko, joka on yhteensopiva sekä Android- että iOS-käyttäjien kanssa. Tukiluettelossa lasketaan 125 kolikkoa ja yli 300 rahaketta.

ShapeShift-integraatioiden avulla käyttäjät voivat myös vaihtaa kolikoita suoraan lompakosta.

Lompakko on “hierarkkinen deterministinen”, mikä tarkoittaa uutta lompakon osoitetta joka kerta, kun teet tapahtuman, mikä parantaa yksityisyyttäsi kuin tapahtumasi, koska ne on linkitetty yhteen lompakon osoitteeseen.

Coinomin palvelimet anonymisoivat myös IP-osoitteensa estäen hyökkääjät löytämästä henkilötietoja ja tapahtuman yksityiskohtia. Yksityisiä avaimia ei koskaan tallenneta yrityksen palvelimille.

Rihmasto

myseeli-logo

masterthecrypto.com

Rihmasto on suosittu krypto-mobiililompakko, jolla on yksinkertainen ja puhdas muotoilu. Myseeli on vain Bitcoin-lompakko, joten voit tallentaa ja tehdä kauppoja vain BTC: n kanssa. Se tukee suoria fiat-muunnoksia talletettaessa tai nostettaessa.

Lompakko tukee myös QR-koodin luomista maksuja varten, varmuuskopiotietoja ja säännöllisten salausosoitteiden sisältävän osoitekirjan luomista..

Rihmasto on tunnettu tukevista tietoturvatoteutuksistaan, kuten mahdollisuudesta tallentaa salauksia offline-tilassa suoraan mobiilisovelluksesta. Siinä on myös hakutoiminto, joka auttaa sinua löytämään lähimmän reilun Bitcoin-myyjän, mikä tekee tapahtumista turvallisempia.

Cryptopay

Cryptopay-lompakko

coinchoose.com

Cryptopay on Isossa-Britanniassa toimiva salausprojekti, joka kehitti salauksen mobiililompakon ja maksukortin, joka voidaan liittää salauksen lompakkoon. Korttia voidaan käyttää tosielämän maksujen suorittamiseen pääsemällä lompakon sisältöön.

Lompakossa on käytössä 2FA sekä suojattu salasana, ja se luo alkulausekkeen tietojen varmuuskopiointia varten.

Reuna

cryptoslate.com

Edge Wallet, entinen Airbitz Bitcoin Wallet, käynnistettiin vuonna 2014 San Diegossa Kaliforniassa sijaitsevan kehittäjien tiimin toimesta johtajan toimitusjohtaja Paul Puey.

Edge sisältää lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia kauppiaille, mutta sitä on myös erittäin helppo käyttää. Lompakko on saatavana vain iOS- ja Android-mobiilikäyttäjille, ja se on yhteensopiva 12 suositun salauksen kanssa, mukaan lukien BTC, BCH, ETH, LTC, XMR, XRP, DASH, REP, WINGS, IND, XZC ja FTC.

Lompakko on “Hierarkkinen Deterministinen”, joka luo uuden osoitteen kullekin tapahtumalle.

Turvallisuuden kannalta se käyttää kaksivaiheista todennusta, asiakaspuolen salausta, PIN-koodattuja kulutusrajoja, automaattista uloskirjautumista, PIN-kirjautumista ja salasanan palautusta.

Sovellus tukee myös sen Simplex-integraation, suorien muunnosten ja salausostosten kautta luottokortilla.

BRD / leivän lompakko

BRD Leipä Lompakko

BRD Wallet (tai Bread Wallet) on Zürichissä toimiva salakirjoitettu mobiililompakko, joka kehitettiin vuonna 2015. Leipä on ytimessä Bitcoin-lompakko, mutta se tukee muuntamista Bitcoin Cash, Ethereum ja suureksi määräksi ERC20-rahakkeita.

Sekä iOS: n että Android: n kanssa yhteensopivalla Leivällä on puhdas ja intuitiivinen muotoilu, jonka avulla voit helposti luoda ja käyttää matkapuhelintiliäsi.

Toisin kuin muut lompakot, se muodostaa yhteyden suoraan Bitcoin-verkkoon, mikä on hyvä, koska tapahtumat ovat turvallisia, mutta tämä johtaa yleensä hitaampaan synkronointiin.

Vaikka kaksivaiheista todennusta ei olekaan, lompakko käyttää AES-laitteistosalausta ja koodin allekirjoituksia. Uudet osoitteet luodaan automaattisesti jokaisen tapahtuman jälkeen, ja kosketustunnuksen ja kuusinumeroisten salasanojen integrointi lisää ylimääräisen suojaustason.

Sovelluksen avulla käyttäjät voivat myös ostaa Bitcoinia suoraan, mutta tämä ominaisuus käyttää kolmansien osapuolten palveluja, joilla voi olla erilaiset turvallisuuskäytännöt.

Lompakossa ei kuitenkaan ole toistosuojaa BTC: n mahdollisille haarukoille.

Copay

Copay-logo

maksimizmaylov.com

BitPayn kehittämä Copay luotiin tallennusratkaisuna yrityksen käyttäjien varoille. Copay on monen allekirjoituksen lompakko, joten voit määrittää useita käyttäjiä yhdelle tilille.

Voit tallentaa vain Bitcoinia, mutta pystyt tarkastelemaan sen muuntamista 150 fiat-valuutaksi.

Ei ole kaksivaiheista todennustoimintoa, mutta lompakon turvallisuus on hyvin arvostettu, koska se on yhteydessä suureen salausyritykseen.

Se on myös HD-lompakko, joka luo uusia osoitteita jokaisen tapahtuman jälkeen. Copay oli ensimmäinen salattu mobiililompakko, johon sisältyi Bitcoin Payment Protocol.

Infinito

ääretön

cryptoninjas.net/

Infinito on iOS- ja Android-salauslompakko, joka sisälsi ensimmäisenä tuen NEO NEP-5, ETH20 -merkeille. Lompakko tukee Bitcoinia, Bitcoin Cashia, DASH: ää, DOGE: tä, Litecoinia, Cardanoa, Ontologiaa, Stellaria, NEM: ää ja monia muita kryptoja. Infinitoa pidetään parhaana EOS-lompakkona EOS-rahakkeiden turvalliseen säilytykseen.

Varojensa suojaamiseksi Infinito luo palautuslausekkeen, tukee sormenjälkien käyttöä ja suojattuja salasanoja. Yksityisiä avaimia ei myöskään pidetä yrityksen palvelimissa.

Exodus-lompakko

maastamuutto

cryptomak.co.uk

Exodus on alustojen välinen lompakko, joka on yhteensopiva pöytä-, mobiili- ja laitteistolompakoiden kanssa. Lompakon avulla käyttäjät voivat myös vaihtaa kolikoita useiden alustojen välillä.

Käyttöliittymä on helppokäyttöinen, ja sen avulla voit nopeasti tallentaa ja käsitellä lähes 40 salausta, kuten Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Digibyte, Civic, Dash ja Decred.

Exodus ei vaadi tilin luomista yksityisillä tiedoilla.

Shapeshift-integraationsa avulla voit vaihtaa kryptovaluutta muiden kolikoiden kanssa lompakostasi, ja voit myös ostaa Bitcoinia tai Eetteriä fiatilla. Lompakko vie osan leviämisestä, joka vaihtelee välillä 1-3%. Se ei tue kaksivaiheista todennusta tai moniallekirjoituksia.

Johtopäätös

Toivomme, että luettelo salakirjoitetuista matkapuhelimista on hyödyllinen iOS- ja Android-kauppiaille tien päällä.

Esillä oleva kuva: cryptoworldjournal.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me