10 lupaavaa kryptovaluutta alle 10 dollaria sijoittaa vuonna 2021

lupaavia kryptovaluuttoja

Kuten voimme nähdä, Bitcoin on tällä hetkellä keskellä cryptocurrency -tilaa epätavallisilla hinnankorotuksillaan. Tätä seuraa tietysti Ethereum, joka on kirjaimellisesti toiseksi suurin kryptovaluutta Bitcoinin jälkeen. Vaikuttaa siltä, ​​että jotkut pienyhtiöt ansaitsevat enemmän huomiota kuin saavat juuri nyt. Tässä artikkelissa hahmotellaan lupaavin näistä pienikokoisista kryptoista, joiden arvo on tällä hetkellä alle 10 dollaria.

Nämä digitaaliset varat valitaan eri tekijöiden perusteella. Jos etsit lupaavia alle 10 dollarin kryptovaluuttoja ostettaviksi halvalla, tämä voi olla etsimäsi tieto. Joten mitkä ovat lupaavimmat kryptovaluutat alle 10 dollaria?

1. Tähtivalot (XLM)

Nykyinen XLM-hinta: 0,5030 dollaria

Markkina-arvo: 11248.026.861 dollaria

Äänenvoimakkuus (24 h): 3 373 397 495 dollaria

Stellar-verkko on yksi tunnetuimmista kryptovaluutta-verkoista maksujen suhteen. Ripplelta haaroitettu yritys kilpailee nyt läheisesti emoyhtiönsä kanssa rahalähetysten ratkaisemisessa. Verkolla on miljoonia tilejä, jotka käyttävät halpaa ja nopeaa maksuverkostoaan varojen siirtoon.

Maksujen lisäksi Stellarista on asteittain tulossa vakiomallien keskus, jota sen asiakkaat käyttävät myös siltana lähettäessäsi tapahtumia verkon kautta. Volyymin toiseksi suurin stablecoin – USDC käynnistettiin juuri verkossa viime viikolla. Yhdistämällä yhä suositummat maksut ja vakaat kaupankäynnin kohteena olevat rahaketjut vähentävät volatiliteettia. Stellarin natiivimerkki XLM näkee todennäköisesti paljon kirkkaammat päivät.

2. Tron (TRX)

Nykyinen TRX-hinta: 0,05243 dollaria

Markkina-arvo: 3744403112 dollaria

Volyymi (24 h): 3 733 881 305 dollaria

Tron on melko kiistanalainen kryptovaluuttaprojekti, joka on herättänyt paljon kritiikkiä salausyhteisön osista. Kuitenkin kritiikistä huolimatta perustaja ja toimitusjohtaja Justin Sun näyttää keskittyvän verkon kehittämiseen kilpailemaan huippuprojektien, kuten Ethereumin, kanssa, josta se syntyi ja jonka kanssa se jakaa monia yhteisiä asioita.

Vaikka Ethereum näyttää edelleen tietä älykkäissä sopimuksissa ja sovelluksissa, joita Tron myös tukee, Tron-verkko on alkamassa saada etua Ethereumin yli, koska skaalausongelmista johtuvat transaktiomaksut ovat huolestuttavia Ethereumin käyttäjille. Verkko alkoi myös tukea DeFi-tunnuksia, kuten Wrapped BTC ja Wrapped ETH. Monet Ethereumin DeFi-fanit ovat siirtyneet vähemmän kehittyneeseen ja halvempaan Troniin tämän kehityksen myötä. Jos tämä suuntaus jatkuu, TRX: llä on ehdottomasti lupaava tulevaisuus.

3. Dogecoin (DOGE)

Nykyinen DOGE-hinta: 0,05826 dollaria

Markkina-arvo: 7479351834 dollaria

Äänenvoimakkuus (24 h): 5 325 286 602 dollaria

Meemiraha, eikö? Niin, Dogecoin on hauska kryptovaluutta, joka luotiin niille, jotka eivät todellakaan ole salauksen tieteellisissä näkökohdissa, jotta he voivat pitää hauskaa tutkia tilaa. Viimeaikaiset tapahtumat viittaavat kuitenkin siihen, että tätä “Koira” -kolikkoa voi olla enemmän kuin mitä silmä näkee.

Teslan toimitusjohtajan Elon Muskin twiittien jälkeen Dogecoin on pumpannut dramaattisesti, joten se on yksi parhaiten menestyvistä kryptovaluutoista tänä vuonna. Jopa salauksen takana olevat kehittäjät ovat jättäneet sen hetkeksi yksin, mutta viimeaikainen pumppu on edellyttänyt heidän paluuta päivittämään ja varmistamaan, että verkko pystyy käsittelemään uuden kiinnostuksen tuottaman valtavan liikenteen. Jatkossa on epätodennäköistä, että syntyvä kiinnostus laskisi, ja Dogecoin saattaa ylläpitää nousua salaus tikkailla.

4. Cardano (ADA)

Nykyinen ADA-hinta: 0,8488 dollaria

Markkina-arvo: 26407071454 dollaria

Volyymi (24 h): 8 658 559 193 dollaria

Cardano on varmasti yksi lupaavimmista kryptovaluutoista alle 10 dollaria. Projektin toimitusjohtaja Charles Hoskinson työskentelee ympäri vuorokauden nähdäksesi, että ADA näkee hyväksynnän erilaisissa käyttötapauksissa, koska tämä on kriittisen valuutan arvon kannalta ratkaisevaa.

Toistaiseksi hän on edistynyt merkittävästi siinä, että kauppiaat hyväksyvät ADA: n maksuksi. Yhtiö on myös tehnyt yhteistyötä oppilaitosten kanssa käyttääkseen tekniikkaansa todistusten tarkistamiseksi ja hallitusten kanssa tekniikan käyttämiseksi hallinnossa ja muilla aloilla. Vaikka arvo on edelleen alhainen rahallisesti, se voi muuttua tulevaisuudessa, kun käyttöönotto tarkoittaa arvoa kryptovaluutoille.

5. EOS (EOS)

Nykyinen EOS-hinta: 4,85 dollaria

Markkina-arvo: 4610215889 dollaria

Äänenvoimakkuus (24 h): 8 413 226 300 dollaria

EOS on Ethereumin ja Tronin läheinen kilpailija dappien ja älykkäiden sopimusten suhteen. Projektin tarkoituksena on tehdä kehittäjille erittäin helppo rakentaa dapps verkkoonsa ilman stressiä. Sen alkuperäistä tunnusta, EOS, käytetään vuorovaikutuksessa näiden dappien ja älykkäiden sopimusten kanssa.

Koska tämä lohkoketjutekniikan suosio kasvaa edelleen, tunnuksen arvo varmasti kasvaa, mikä tarkoittaa, että tulevaisuus voi olla sille erittäin kirkas.

6. Monikulmio (MATIC)

Nykyinen MATIC-hinta: 0,1097 dollaria

Markkina-arvo: 546 120 182 dollaria

Äänenvoimakkuus (24 h): 231 761 345 dollaria

Polygon on Layer 2 -verkko, joka keskittyy skaalausratkaisujen tarjoamiseen. Äskettäin Matic Network -yrityksestä tuotemerkin saanut verkko on juuri integroitu Ethereumin lohkoketjuun, jotta ratkaisut Ethereumin skaalauskysymyksiin saadaan alennettua ja transaktiomaksuja alennetaan. Koska tämä on vakava ongelma Ethereumin edessä, Polygon tarjoaa tämän kaivatun ratkaisun käyttämällä tunnuksellaan MATICia moniin prosesseihin. Omaisuus voi kestää ETH: n jälkeen ja alkaa lentää tulevaisuudessa.

7. Basic Attention Token (BAT)

Nykyinen paras hinta: 0,5509 dollaria

Markkina-arvo: 819136,558 dollaria

Äänenvoimakkuus (24 h): 566 433 259 dollaria

BAT on kryptovaluutta, jota käytetään sisällöntuottajien ja jakajien jakamiseen sosiaalisessa mediassa, kuten Twitter ja Reddit. Tietosuojaan keskittyvän selaimen käyttäjät – Brave saa myös vinkkejä BAT: sta. Kun yhä useammat ihmiset etsivät yksityisyyttä, useammat todennäköisesti käyttävät tätä selainta ja ansaitsevat parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa, mikä tarkoittaa, että se tulee suositummaksi ja kasvaa siten arvonsa. Siksi se on yksi lupaavimmista kryptovaluutoista, joita on syytä varoa.

8. DigiByte (DGB)

Nykyinen DGB-hinta: 0,07014 dollaria

Markkina-arvo: 988 162 360 dollaria

Äänenvoimakkuus (24 h): 111 362 243 dollaria

Digibyte on lohkoketjuverkko, joka tukee omaisuuden luomista. Sillä on yksi teknisesti järkevimmistä verkoista, jonka tiimi väittää olevan erittäin aliarvostettua. Kun ääniteknologia etenee avaruudessa, Digibytestä tulee todennäköisesti ajan myötä arvokkaampi.

9. Ripple (XRP)

Nykyinen XRP-hinta: 0,5680 dollaria

Markkina-arvo: 25 954 788 664 dollaria

Volyymi (24 h): 11 898 169 275 dollaria

XRP on kansainvälinen maksuyrityksen käyttämä natiivi merkki Ripple. Tunnusta käytetään maksuvalmiuden tarjoamiseen RippleNetissä, maksuverkossa. XRP: llä ei ole mennyt hyvin, koska se kaatui vuoden 2017 härkämarkkinoiden jälkeen. Tilannetta pahensivat yhtiön oikeudelliset kysymykset joulukuusta 2020 lähtien.

XRP on kuitenkin osoittanut vahvuutta tästä haasteesta huolimatta. Omaisuus nousi 80% 24 tunnissa samaan aikaan, kun Ripple vastasi sitä vastaan ​​esitettyihin väitteisiin. XRP-fanit sanoivat, että tämä oli osoitus merkin riippumattomuudesta Ripplestä ja siitä, että se voisi menestyä ilman yritystä.

Koska maksusta on tulossa erittäin kysytty palvelu (erityisesti halpa ja nopea palvelu), Ripple saa todennäköisesti enemmän merkitystä, mikä tarkoittaa, että XRP näkee myös enemmän käyttöönottoa, mikä tekee siitä yhden markkinoiden lupaavimmista kryptovaluutoista. Jopa nyt merkki on osoittanut suurta voimaa, ja sen hinta on yli 0,5 dollaria.

10. REN (REN)

Nykyinen REN-hinta: 0,9369 dollaria

Markkina-arvo: 942517215 dollaria

Äänenvoimakkuus (24 h): 300 947 383 dollaria

Ren on avoin protokollaverkko, joka sallii lohkoketjujen toimia ja tarjota likviditeettiä DeFi-tunnusten vaihtoon. Tämän toiminnon avulla verkko aikoo lisätä DeFi-tunnusten käyttöä poistamalla esteet eri lohkoketjujen väliseltä yhteentoimivuudelta.

Tämä eliminoi tarpeen käyttää käärittyjä resursseja, kuten WrappedBTC. REN, natiivi merkki, toimii siteenä solmuoperaattoreiden välillä, jotka muodostavat Ren-virtuaalikoneen (RenVm). Kasvavan DeFi-ekosysteemin myötä verkon merkitys voi kasvaa, koska sillä on kriittistä tekniikkaa, jota tarvitaan kasvavan DeFi-ekosysteemin käyttämiseen.

Johtopäätös

Digitaaliset valuutat ovat uusi sijoitusväline, jonka avulla voit ansaita palkkioita nopeasti. Salausvaluutat ovat kuitenkin myös epävakaa sijoitusmuoto, joka voi johtaa varojen täydelliseen menetykseen. On tärkeää pitää silmällä kunkin krypto-omaisuuden markkinakokoa. Tässä kappaleessa mainitut salaakolikot todennäköisesti kasvavat ja tuovat enemmän hyötyä tulevaisuudessa.

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 29. joulukuuta 2018, ja se on päivitetty kokonaan sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 15. helmikuuta 2021.

Esillä oleva kuva: fvptrade.medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me