Bedste Litecoin (LTC) minedriftmuligheder i 2019

Litecoin minedrift pool

Litecoin er i øjeblikket den sjette største krypto på markedet, så det er naturligvis en meget efterspurgt krypto til minedrift. Hvis du ønsker at udvinde Litecoin med minimale computerressourcer, skal du tjekke vores liste for at finde den bedste Litecoin-minedrift til dig.

Kriterier for valg af en minepulje

Før du kommer ind på vores liste, skal du huske nogle faktorer:

Gebyrer: en Litecoin-minepulje har normalt gebyrer omkring 1-2%, men lavere gebyr betyder mere overskud tilbage til dig.

Omdømme: du vil have en pool, der har et pålideligt ry online, da der er mange fiduspools, der løber af med kundernes penge. Gør din forskning flittigt, inden du går ind i en minedrift.

Hash magt: du skal ikke være i en pool, der kun har lidt mere hashkraft end dig. Du vil vælge en pool, der har en betydelig hashrate for at udvinde flere blokke og have en jævn udbetaling.

Serverplacering: jo tættere serverne er på din fysiske placering, så oplever du mindre ventetid.

Oppetid: hvis servere bruger mere tid offline, mister alle minearbejdere i puljen penge, og ingen nye blokke vil blive fundet og føjes til blockchain.

Minimum udbetaling: jo højere udbetalingsgrænsen er, desto mere bliver du nødt til at vente med at trække dit overskud.

Pool størrelse: selvom der ikke er nogen minedrift, der er tæt på 51% af den samlede hashrate på netværket, bør du undgå at bruge de største minedrift til at forhindre nogen i at nå denne grænse på 51%.

Udbetalingssystem: der er forskellige måder, hvorpå en Litecoin-minepulje belønner sine brugere. Her er nogle af de mest kendte betalingsmodeller:

  • PPS – Betal pr. Aktie. Hver indsendt aktie er en vis mængde LTC værd;
  • SMPPS – Delt maksimal betaling pr. Aktie. Svarende til Pay Per Share, men betaler aldrig mere end puljen tjener;
  • ESMPPS – Equalized Shared Maximum Pay Per Share. Svarende til SMPPS, men det afbalancerer betalinger retfærdigt mellem minearbejdere;
  • CPPSRB – Begrænset betaling pr. Aktie med nylig tilbagebetaling;
  • Proportionelt – Minearbejdere modtager belønningen proportionalt med hvor mange aktier hver af dem har fundet;
  • PPLNS – Betal pr. Sidste N-aktie. Ligesom proportional, men det er baseret på de sidste N-aktier, uanset runde grænser;
  • Score – Score-baseret system: en proportional belønning, men evalueret af tidspunktet for indsendelse. Det betyder, at senere aktier er meget mere værd end tidligere aktier.

Nu hvor du ved, hvilke træk du skal kigge efter for at få den bedste Litecoin-pool, lad os fortsætte med vores liste:

LitecoinPool.org

LitecoinPool er en stor Litecoin-minedrift, og den er også den ældste i branchen. Puljen blev etableret i 2011 af en af ​​de vigtigste Litecoin-udviklere, der er kendt som Pooler, som også er vedligeholder af cpuminer-softwarepakken..

På grund af dets tilknytning til Litecoin-projektet blev det hurtigt en af ​​de mest betroede LTC-minedriftspuljer i kryptorummet. I 2012 ejede puljen angiveligt 40% af Litecoin-hashkraften. I samme år blev LitecoinPool.org den første pulje, der brugte aktier med variabel sværhedsgrad, som senere blev kaldt “vardiff” af Bitcoin-puljer. Dette system gjorde det muligt for minearbejdere at reducere deres brug af netværksbåndbredde radikalt. Puljen var også blandt de første til at indarbejde sikker minedrift over TLS-krypterede Stratum-forbindelser, en sikkerhedsforanstaltning mod menneske-i-midten-angreb.

Belønningerne fordeles i henhold til et PPS-system (pay-per-share), hvilket betyder, at puljen altid vil være effektiv til dit arbejde, selvom blokken ikke er afsluttet. Flettet minedrift med flere altcoins understøttes også, idet udbetalingen sker i LTC.

Serverne distribueres i otte geografisk forskellige regioner, hvilket gør det muligt for minearbejdere fra forskellige steder i verden effektivt at udvinde. Der opkræves ingen gebyrer for hverken automatiske udbetalinger eller manuelle udbetalinger.

Ulempen er, at du nu skal få godkendelse, før du kan registrere dig på LitecoinPool.org.

viaBTC

viabtcThie næststørste Litecoin minedrift pool efter LitecoinPool.org er viaBTC. Det understøtter ikke kun Litecoin-minedrift, men også Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Monero, Bitcoin SV, Decred, Zcash og Nervos Network (CKB) minedrift.

viaBTC startede oprindeligt operationer som en Bitcoin-minedrift i juni 2016, men tilføjede derefter Litecoin-optionen i januar 2017. På grund af sin alsidighed er det den bedste Litecoin-pool for dem, der ønsker at udvinde flere mønter.

viaBTC tilbyder minearbejdere to betalingssystemer: PPS-betalingsmetode og pay-per-last-n-aktier (PPLNS), en anden populær belønningsmodel, der bruges af minedrift. Der opkræves ingen gebyrer for transaktioner, men der opkræves et gebyr på 4% for PPS-betalinger og et 2% gebyr for PPLNS-betalinger for vedligeholdelse. Der er også Solo-tilstand, hvor minearbejdere modtager alle belønningerne for producerede blokke. Gebyret er 1%.

Flettet minedrift understøttes også, idet der udbetales 2000 DOGE for hver 1 LTC, du udvinder, 1 SYS for hver BCH, der udvindes, og 2 NMC, 5 SYS, 0.1 EMC, 1 ELA for en BTC, der udvindes. Cloud mining-tjenester er også indarbejdet i denne pulje.

Prohashing

Billedresultat til prohashing

Prohashing er en top ti Litecoin-minedrift med hensyn til hashstørrelse. Puljen blev startet af tre ingeniører i august 2014.

Du kan også udvinde andre kryptoer ud over Litecoin, såsom andre Scrypt-mønter, der understøtter minedrift af SHA-256, Equihash, X13, Neoscrypt, Lyra2rev2 og x11 algoritmer.

Belønningerne fordeles i henhold til PPS-betalingsmodel, og du kan vælge i hvilken mønt du vil modtage din betaling uanset hvilken mønt du har minet.

Der er også mulighed for at vælge udbetalinger i amerikanske dollars. Der opkræves ingen transaktions- og udbetalingsgebyrer, kun et fast gebyr på 4,99%, der opkræves for alle deres funktioner, såsom vedligeholdelse. Dette gør Prohashing til vores dyreste Litecoin-minedrift.

Der er også mulighed for automatisk minedrift, som vil bruge din hashkraft til at udvinde den mest rentable mønt på det tidspunkt, hvilket gør den til den bedste Litecoin-pool til nem minedrift.

Multipool

multipoolMultipool er en pulje med flere valutaer, der understøtter minedrift af Litecoin, Dogecoin og Verge med minerydningsbetalinger foretaget i LTC. Multipool understøtter minedrift af over 30 kryptovalutaer, inklusive X11- og SHA256-algoritmebaserede mønter.

Der er ingen udbetalingsgebyrer, når minimumsgrænsen er nået. Du kan også bruge Litecoin-porten til fusioneret minedrift til samtidig minedrift af Litecoin og Dogecoin, samtidig med at din hashkraft holdes stabil.

Konklusion

Dette har været vores liste med de bedste Litecoin-minedriftspuljer, som du kan bruge til at producere LTC. Vi håber, at de oplysninger, vi har givet, har været til nytte for dig og dine minearbejder.

Fremhævet billede: Coindesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me