Top 8 Blockchain & Crypto-aktier at investere i 2021

blockchain-aktier

Kryptovalutaer tager centrum i værdifulde investeringer. Selv almindelige virksomheder, der engang kritiserede investeringen, køber nu digitale aktiver. Den seneste er Tesla, producenten af ​​elektriske køretøjer, der køber $ 1,5 milliarder dollars i Bitcoin. Flere sådanne investeringer forventes at strømme ind i rummet i 2021.

Efterhånden som kryptokurver bliver mere populære, vil blockchain, den teknologi, de er bygget på, sandsynligvis også vokse. Derfor kan blockchain-aktier være potentielt levedygtige investeringsmuligheder i 2021 og endda videre.

Det er værd at bemærke, at nogle investorer finder det mere rentabelt at investere direkte i den teknologi, som cryptos er baseret på, og det kan du se priser her for at analysere markedet for at tage den bedste investeringsbeslutning.

I denne artikel fremhæver vi de bedste blockchain- og crypto-aktier, du bør overveje at købe i 2021. Dette er de aktier, der har det højeste potentiale for at blive rentable baseret på relevansen af ​​deres forretningsmodeller. Når det er sagt, lad os dykke ind og se på de bedste blockchain- og kryptoaktier at købe i 2021.

1. NVIDIA

Nvidia - kryptobestande

Hvis du har noget mål for nysgerrighed omkring kryptokurvedrift, skal du have hørt om NVIDIA. Virksomheden er førende inden for fremstilling af grafiske processorenheder (GPU’er). Selvom GPU’er bruges til mange formål, herunder spil, AI og mere, bruges nogle af NVIDIAs GPU’er til minedrift af kryptovalutaer som Bitcoin.

Som du måske ved, er Bitcoin-prisen eksploderet for nylig, og når det sker, tjener minearbejdere utrolige overskud. Som et resultat har mange besluttet at tage et spring ind i minepuljen for at få deres egen andel af overskuddet. Dette oversættes direkte til større efterspørgsel efter minedrift, såsom GPU’er, og et af de første steder at gå efter dette er NVIDIA.

Dette betyder, at så længe minedrift forbliver lukrativ (og det sandsynligvis altid vil være), vil NVIDIA fortsætte med at tjene penge, og aktierne vil sandsynligvis stige som et resultat. Du mine måske ikke direkte, men du kan drage fordel af den voksende industri ved at købe virksomhedens aktier i 2021.

2. Mastercard

Mastercard-lagre

Navnet Mastercard er en husstand, når det kommer til kreditkort og betalinger, men der er mere ved det. Selvom det er et gammelt betalingsselskab, øger Mastercard sit spil for at flyde med den hurtigt udviklende teknologiske verden, der er baseret på blockchain.

For at forbedre kvaliteten af ​​sin service har virksomheden indgået et samarbejde med blockchain-firma R3 for at lette grænseoverskridende betalinger for sine millioner af brugere. Dette reducerer omkostningerne ved transaktioner såvel som den tid, det tager at afvikle transaktioner. Desuden har Mastercard gjort det muligt for kryptovirksomheder at udstede kryptobetalingskort på sin platform, hvilket gør det relevant i kryptorevolutionen. Mastercard-aktier forventes derfor at stige i værdi i år og kunne foretage en levedygtig investering for året.

3. DocuSign

DocuSign-lagre

DocuSign er et firma, der muliggør elektronisk signering af dokumenter. Hvis du nogensinde har ansøgt om noget online, der kræver, at du underskriver dine legitimationsoplysninger online, er du muligvis stødt på denne service. Virksomheden har indarbejdet blockchain i sin virksomhed siden 2015 og bruger Ethereum blockchain til at lette aftaler mellem mennesker.

Brugen af ​​blockchain reducerer omkostningerne ved at drive forretning og er pålidelig, så der er ingen bedre måde at underskrive aftaler på. Ethereum er den største blockchain til smarte kontraktaftaler, og flere mennesker bruger den hver dag til dette formål, så det bør ikke være overraskende, at DocuSign’s aktier kan eksplodere i den nærmeste fremtid.

4. Amazon

Amazon - krypto-aktier

Amazon er ligesom Tiger Woods fra online salg. Virksomheden er vokset til at blive et multimilliarderselskab gennem salg, men der er mere ved det. Amazon er også en kæmpe i blockchain-rummet. Det giver en førende blockchain-baseret skyinfrastruktur kendt som Amazon Web Service. Denne infrastruktur gør det muligt for andre mennesker at oprette og administrere deres egne blockchain-netværk.

Selvom blockchain-aspektet stadig kun er en lille procentdel af virksomhedens hele forretning, forestil dig hvad der vil ske, når Amazon endelig integrerer blockchain i sin e-handelsplatform med milliarder af daglige brugere. Hvis du vil profitere i den fremtid, er Amazon blockchain-aktier vejen at gå.

5. Microsoft

Dette er computersoftwaregiganten kendt for sin relevans med Windows-computere. Dog ud over computere, MMicrosoft har også døbt sig i blockchain-teknologi, hvilket gør det endnu mere relevant i dag. Det udviklede Azure cloud, en tjeneste, der bruger Ethereum blockchain til kodeopdateringer. Da Ethereum bliver mere populært, vil Azure sandsynligvis følge og føre til betydelig vækst i sine aktier.

6. Firkant

Firkant er et finansielt teknologiselskab kendt for kreditkortbehandling. Det har dog blockchain-teknologi som en væsentlig del af sin forretning. Virksomheden har en arm dedikeret til Bitcoin-udvikling, kendt som Square crypto. Det er også ejeren af ​​Cash App, en peer-2-peer-betalingsapp, der har BTC-integration, der giver brugerne mulighed for at sende, modtage og gemme Bitcoin. Dette gør dets aktier til et af dem med utroligt potentiale for fremtidig vækst i blockchain-rummet.

7. CME Group

CME er den eneste almindelige handelshandelsplatform, der også handler i BTC-futures. Med den stigende interesse for BTC vil virksomheden sandsynligvis se øgede indtægter, og dets aktionærer kan drage enormt fordel.

Børsen vil sandsynligvis også vokse antallet af kryptokurrency futures på sin platform, hvilket yderligere vil øge omsætningen. Hvis du leder efter potentielt rentable blockchain-aktier, er CME Group en, du bør overveje.

8. BroadRidge

BroadRidge kryptobestande

BredRyg er et canadisk blockchain-firma, der driver flere blockchain-relaterede virksomheder. Det patroniseres regelmæssigt af almindelige banker, såsom JP Morgan, der bruger distribueret hovedbogsteknologi. Beskyttelse af sådanne bankgiganter gør BroadRidges kryptobestande til en levedygtig investeringsmulighed at overveje i dit investeringseventyr.

Konklusion

Dette er nogle af de bedste blockchain- og crypto-aktier, du bør overveje at købe i 2021. Mens der bestemt findes andre måder at investere i blockchain-virksomheder som ICO’er, STO’er og andre, er mange af disse metoder stadig uregulerede på de fleste markeder. Foretrækker dine penge at blive investeret med det samme? Hvis du har brug for et lille løft for at starte, så prøv at bruge online formueforvaltningsplatforme, såsom Einvestment, det kan afrunde konti med høje renter for mere komfortable og sikre investeringer. Professionelle ledere kan variere dine finansielle instrumenter i et stort investering med højt afkast portefølje.

Bemærk: Dette indlæg blev oprindeligt offentliggjort den 9. februar 2020 og er blevet opdateret fuldstændigt og rigtigt af indholdet den 11. februar 2021.

Fremhævet billede: marconisociety.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me