Top 10: Find ud af, om det er lovligt at handle kryptovalutaer i dit land

lovligt at handle kryptokurver i dit land

Lovligheden af ​​kryptoer varierer afhængigt af lovgivningen i hvert land. For at finde ud af, om det er lovligt at handle kryptokurver i dit land, skal du fortsætte med at læse denne artikel.

De Forenede Stater

USA støtter generelt kryptohandel, selvom flere offentlige agenturer arbejder på at forhindre brugen af ​​Bitcoin ulovlige transaktioner. Mange fremtrædende virksomheder accepterer betalinger i kryptoer, og endda de amerikanske derivatmarkeder er begyndt at få lovlig status.

Vejledning om Bitcoin er udstedt konstant siden 2013, US Department of Treasury’s Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN). Crypto-handel er lovlig i USA, og den er underlagt beskatningsformål af Internal Revenue Service (IRS).

USA's juridiske kryptocoinlist.me

Canada

Canada har også en støttende holdning til krypto som BTC til CAD, og ​​den gennemfører forebyggende foranstaltninger mod hvidvaskning af penge ved brug af kryptovalutaer.

Canada Revenue Agency (CRA) kategoriserede kryptoer som en vare og sagde på deres webside, at ”du kan bruge digitale valutaer til at købe varer og tjenester på Internettet og i butikker, der accepterer digitale valutaer. Du kan også købe og sælge digital valuta på åbne børser, kaldet digital valuta eller cryptocurrency-udvekslinger. ” Imidlertid betragtes kryptokurver, inklusive Bitcoin, ikke som lovligt betalingsmiddel i Canada; “Kun den canadiske dollar betragtes som officiel valuta i Canada.”

Kryptotransaktioner beskattes også afhængigt af, om den enkelte har en købs-sælgende forretning eller kun ønsker at bruge mønterne til investeringsformål.

news.bitcoin.com

Det Forenede Kongerige

Det Forenede Kongerige anerkender ikke kryptokurver som lovligt betalingsmiddel, men tillader handel med digitale aktiver. Alle kryptobørser, der opererer i landet, skal have licenser fra Financial Conduct Authority (FCA) – selvom nogle kryptovirksomheder måske i stedet bruger en e-licens.

I 2019 er FCA begyndt at opdatere sine retningslinjer for kryptokurver med en række konsultationer om kryptoregulering planlagt til at blive frigivet mod slutningen af ​​året.

Crypto-handel er også underlagt kapitalgevinstskatter, og denne skat straffes enhver gevinst, der opnås gennem en kryptovaluta.

Financial-Conduct-Authority-Londonuafhængige.co.uk

Australien

Hvis du bor i Commonwealth-rummet, er det sandsynligvis lovligt at handle kryptokurver i dit land. Australien er et af de lande, der tillader sine beboere at handle, udvinde eller købe kryptokurver lovligt.

Alle krypto-udvekslinger i landet kan lide Uafhængig reserve er forpligtet til at registrere sig hos AUSTRAC (Australian Transaction Reports and Analysis Center) og implementere et AML / CTF-program “for at mindske risikoen for hvidvaskning af penge samt identificere og verificere deres kunders identitet.” For at kunne operere er Aussie-børser også forpligtet til at rapportere mistænkelige transaktioner og føre registre over sådanne aktiviteter.

Australien-bitcoinccn.com

Sydkorea

Sydkorea er et af Asiens bedste kryptoknudepunkter, der har en overflod af udvekslinger og kryptovennlige regler.

Regeringen erklærede, at kun kryptotransaktioner kan foretages ved hjælp af rigtige bankkonti (“real-name-kontosystem”), og at sydkoreanske børser skal have kontrakter med banker om kryptokurrencyhandler.

Mindreårige og udlændinge har ikke tilladelse til at handle kryptokurver i landet uanset deres bopælsland.

Overskud som følge af kryptokurrency-transaktioner er skattepligtige i henhold til lov om indkomstskat for enkeltpersoner, men der er sinus-transaktioner med bitcoins, der har en fritagelse for moms.

Sydkoreas juridiske kryptofinance.yahoo.com

Luxembourg

Kryptovalutaer har ikke nogen specifikke regler i Luxembourg, selvom dens regering har været meget understøttende af digitale aktiver sammenlignet med andre lande.

Finansminister, Pierre Gramegna, har udtalt, at kryptokurver skal “accepteres som betalingsmiddel for varer og tjenester.”

Cryptocurrency exchange i Luxembourg er reguleret af Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF), som var en af ​​de første indenlandske finanser i EU, der tilbød en kryptohandelslicens. Bitstamp var den første kryptovirksomhed, der modtog licensen i 2016, hvilket også gør det muligt for børsen at tilbyde sine tjenester til andre EU-lande.

Crypto-handler er ikke underlagt indkomstskat, før de bortskaffes, og kryptotransaktioner er fritaget for moms.

luxemburg-kryptonews.livecoinwatch.com

Japan

Hvis du bor i Japan, er det lovligt at handle kryptokurver i dit land. The Rising Sun’s Land er kendt for at have de mest progressive holdnings- og kryptokurrencyregler i verden. Dette er grunden til, at 10% af den samlede handelstrafik fra kryptobørs er fra Japan.

Tilbage i 2017 anerkendte landet kryptovalutaaktiver som lovligt betalingsmiddel i henhold til Payment Services Act. Kryptotransaktioner har også klare skatteretningslinjer for investorer med skattesatser på 15% -55%.

Cryptocurrency-udvekslinger skal registreres hos FSA for at kunne fungere, og det kan tage op til seks måneder at få en licens, da kravene til cybersikkerhed og AML / CFT er meget strenge.

Et selvregulerende organ, The Japanese Virtual Currency Exchange Association (JVCEA), blev også dannet for at yde rådgivning til børser, der endnu ikke er licenseret, og fremme overholdelse af lovgivning.

Japan-kryptovalutacoinrevolution.com/

Schweiz

Selvom Schweiz ikke er en del af euroområdet, er det meget en del af kryptozonen. Zug huser i øjeblikket mange blockchain-baserede nystartede virksomheder og virksomheder, såsom ShapeShift.io, Bancor, ConsenSys og Xapo.

Kantonerne Zug og Lucerne udstedte deres egne retningslinjer for Bitcoin-beskatning i tysksprogede papirer tilbage i 2017.

Crypto Valley er kendt for at være et kryptoskatteparadis for investorer, hvilket ikke er overraskende, hvorfor så mange investorer og virksomheder kommer til at flytte til dette land.

Ud over at støtte kryptohandel har landet også udstedt regler for ICO-udstedte tokens.

Schweiz krypto lovligicopresident.com

Malta

Regeringen i denne lille ø-nation har en pro-holdning til krypto og bitcoin generelt, hvor premierministeren endda siger, at krypto repræsenterer “den uundgåelige fremtid for penge”.

Malta har tilsyneladende ingen skatter til handel med kryptokurrency eller andre transaktioner.

Landet indførte også en Virtual Currency Bill, som ville tjene som en ramme for ICO’er, og det blev også rapporteret, at regeringen planlægger at udstede sin egen kryptokurrency “inden for en kontrolleret ramme, som vil gøre det muligt for tilsynsmyndighederne at teste mulig kontrol og lovgivning for teknologi.”

Cryptocurrency-i-Maltavelkommen-center-malta.com

Gibraltar

Hvis du er fra Middelhavslandet Gibraltar, skal du vide, at det er lovligt at handle kryptokurver i dit land.

Landet har udstedt licenser til ICO’er og FinTech-virksomheder, og kryptobeskatningslovgivning er også på plads, satsen er fastsat til 10% siden 2011.

Et datterselskab af Gibraltar Stock Exchange, Gibraltars Digital Asset Exchange, tilbyder også forsikringsdækning for de kryptoaktiver, der understøttes på dets platform.

Gibraltar-kryptonews.bitcoin.com

Hvis du er bosiddende i et af de førnævnte lande, kan du nu sikkert handle med kryptoer, vel vidende at sådan aktivitet er lovlig.

Fremhævet billede: stockhax.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me