Kuinka korkealle Ripple (XRP) voi nousta? | XRP: n tulevaisuus

Oletus, että kryptovaluutat nousevat tulevaisuudessa, perustuu valtavasti siihen tosiasiaan, että nämä pienet innovaatioiden palat löytävät tosielämän käyttötapauksia. Vaikka monet ICO: sta ja rahakkeista, jotka syntyivät vuoden 2017 nousussa, katosivat, koska heillä ei ollut käyttötapaa. Jos on erotettava miehet kryptoalalla olevista pojista heidän käyttötapauksistaan ​​riippuen, Ripplen XRP on varmasti miesten listan kärjessä. Yritys, Ripple, on ottanut jokaisen askeleen yhdistääkseen perinteisen yritysmaailman tulevaisuuden hajauttamisen ja kryptovaluuttojen maailmaan ja myös liike-elämän henkiin – rahoitus ja pankki.

Tämä artikkeli saattaa olla mielenkiintoinen: Ethereumin tulevaisuus: Onko se kuollut vai nouseeko se?

Vaikka XRP näyttää lupaavimmalta salakolikosta, sillä on joukko asioita, joissa se yrittää todistaa olevansa todellinen hajautettu kolikko. Tämä pitää monet sijoittajat poissa, kun XRP on todella hankalalla alueella, nouseeko kolikko todella feeniksinä vai palaa se tuhkaksi tietyn “turvallisuutensa” takia eikä tee “hajautettuja” ominaisuuksia.

Mikä on Ripple ja sen kolikko XRP?

Ripple perustettiin vuonna 2012 asettamiensa tavoitteiden ja sijoittajien kanssa. Alkuvuonna kolikkoa verrattiin Bitcoiniin, mutta hitaasti maailma näki erilaistumisen. Vaikka syistä on muitakin syitä, tärkein erottelija oli se, että bitcoin toimi kaivostoiminnalla (työn todistaminen), kun taas Ripple puolestaan ​​käytti iteratiivista konsensuskirjaa ja vahvisti palvelinten verkon yhdessä XRP-salausvaluuttamerkkien kanssa.

Ripplen pääidea oli luoda reaaliaikaisten suorien varojensiirtojärjestelmä, joka olisi halvempi, läpinäkyvämpi ja turvallisempi kuin nykyiset maksutavat, kuten SWIFT-maksut. Tänään Ripple-yhtiöllä oli toimistot Australiassa, Luxemburgissa ja Isossa-Britanniassa ja riittävän hyvät pankkikumppanit, joille se voisi tarjota kokemuksen maailmanlaajuisista liiketoimista ilman kitkaa ja täysin turvallisella tavalla blockchainin avulla. Yhdistämällä kädet Ripplen kasvavan verkoston kanssa pankeilla ja muilla rahoituslaitoksilla on nyt kaivattu kyky käsitellä asiakkaidensa maksuja kaikkialla maailmassa sormenpäillä luotettavimmalla ja kustannustehokkaimmalla tavalla.

Tärkeimmät XRP-ennusteet

Suurimman osan positiivisista puolista XRP: tä on ollut useita ylösalaisin ennusteita.

Tunnettu kryptoharrastaja Roman Guelfi on esittänyt ajatuksensa siitä, että 2019 on Ripplen vuosi ja että yritys ja sen kolikko saavuttavat suuremmat virstanpylväät. Hänen mukaansa kun markkinat alkavat nähdä valtavia hankkeita, jotka odottavat toteutusta, suurin osa etupuolella olevista kryptovaluutoista vie lopulta takapenkin ja XRP-markkinat hallitsevat täällä paistoa tosielämän sovellustensa vuoksi.

Eikä vain Roman Guelfi, muut lähteet ovat erittäin optimistisia XRP: n noususta. Oracle Timesin ennusteen mukaan, joka mainittiin äskettäin yhdessä artikkelissaan, XRP voi nähdä valtavan nousun jopa 2000%, lähtökohtana on, että Ripplessä on kaikki elementit, jotka voivat auttaa sitä tulemaan parhaaksi valinnaksi rajatylittävissä maksuissa rahoituslaitokset. Heidän mukaansa Ripple on kaikki valmiina vangitsemaan napa-asema rajatylittävässä maksualalla, jonka ennustetaan olevan jopa 9,8 biljoonaa dollaria.

Vaikka muuttumaton Ripple sen lohkoketjulla ja XRP: llä voi muuttaa elämää pankkijärjestelmälle, sillä on joitain omia ongelmia. Siksi liian optimistisen johtopäätöksen tekeminen hintojen suhteen on tässä tilassa hieman hankalampaa.

Siksi yritimme koota XRP: n hintojen asiaankuuluvia vetäjiä ja työntäjiä.

Vedinvetimet, jotka vetävät XRP: n ylös

1. RippleNet

RippleNet on verkkomainen verkko, joka on täysin hajautettu ja perustuu Ripplen ja muiden verkon osallistujien väliseen sopimukseen. Osallistujat käyttävät myös samaa tekniikkaa kuin Ripple ja noudattavat melko yhdenmukaisia ​​sääntöjä ja standardeja maksuihin. RippleNet-palvelun kautta pankit ympäri maailmaa voivat kokea yhden, kitkattoman kokemuksen maailmanlaajuisista maksuista. Pankit ja muut rahoituslaitokset hyötyvät myös dynaamisesta ja vankasta liitettävyydestä, tavallisesta ja vakiotekniikasta sekä rikkaista dataliitteistä jokaisen tapahtuman yhteydessä. Ripplen hajautettu tekniikka on jopa uudessa muodossaan huomattavasti parempi kuin nykyinen rajatylittävä maksuinfrastruktuuri mailein, koska se vähentää kustannuksia, lisää käsittelynopeutta ja tarjoaa kattavan näkyvyyden maksumaksuihin, ajoitukseen ja toimitukseen.

RippleNet

Ripplen ohjelmisto luo yhdistetyn verkon, joka yhdistää nämä yksittäiset suljetut verkot avoimen ja neutraalin protokollan kautta, jota kutsutaan Interledger Protocoliksi (ILP). Tämä protokolla tuo uutta tehokkuutta taloudelliseen selvitykseen, koska se mahdollistaa reaaliaikaisen selvityksen ja takaa transaktiovarmuuden. Tämä protokolla poistaa myös selvitysriskin. Ripple-ohjelmisto ja -protokolla tarjoavat myös kaivattua dataa sisältävää viestintää kaikkien kauppaa käyvien osapuolten välillä, mikä tarjoaa reaaliaikaisen maksukokemuksen loppukäyttäjille.

reaaliaikainen maksukokemus loppukäyttäjille

Demo: Kuinka RippleNet toimii – Tuotekatsaus

2. xVirta

Ripplen ohjelmisto xCurrent antaa pankeille mahdollisuuden erota itsensä ylivoimaisesti tarjoamalla uusia rajatylittäviä maksupalveluja ja alentamalla selvityksestä aiheutuvia kokonaiskustannuksia. Ohjelmisto, joka on erityisesti kehitetty ja suunniteltu siten, että se pystyy vastaamaan pankkien ja rahoituslaitosten tarpeisiin integroimalla itsensä häiritsemättä olemassa olevaa arkkitehtuuria, joka sisältää olemassa olevat riskit, vaatimustenmukaisuuden ja tietoturvakehykset. Ripplen xCurrent-tuote on suoraan asennettu ja integroitu rahoituslaitoksen ohjelmistoarkkitehtuuriin, ja se on täysin yhteensopiva pankkijärjestelmien kanssa API-käyttöliittymän kautta tai käännöskerroksen kautta, jolla on mahdollisuus kuluttaa perinteisiä maksuviestimuotoja ja pakata koko integraatioajanjakso viikkoa.

Kaikki RippleNetin kumppanijäsenet ovat yhteydessä Ripplen standardoituun tekniikkaan, xCurrent, joka on ensimmäinen laatuaan maailmanlaajuinen reaaliaikainen bruttoselvitysjärjestelmä (RTGS). xCurrent antaa myös pankeille mahdollisuuden lähettää viestejä sekä selvittää ja suorittaa tapahtumia nopeammin, avoimemmin ja tehokkaammin koko RippleNetin pankkien ja maksupalvelujen tarjoajan globaalissa jalanjäljestä.

xCurrentissa on 4 ratkaisukomponenttia, jotka käytännössä ratkaisevat ja kattavat pankkitapahtumien koko prosessin. He ovat –

  • Sanansaattaja: Messenger on olennainen osa xCurrentia, joka on API-pohjainen viestintämoduuli, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen tiedonsiirron yhdistettyjen pankkien välillä RippleNetissä. Se muodostaa yhteyden myös edunsaajapankin Messenger-instanssiin KYC: n ja muiden maksu- ja maksutietojen vaihtamiseksi.
  • FX-tunnus: Valuuttakurssi on toinen tärkeä xCurrent-komponentti, joka mahdollistaa vaihdon kahden kumppanikirjan välillä tarjoamalla likviditeettiä palveluntarjoajille, jolloin ne voivat lähettää valuuttakursseja. Tämä moduuli tarjoaa myös vaihtokurssin minkä tahansa verkon kanssa konfiguroidun kirjanpitoparin välillä.
  • Vahvistin: Validator on moduuli, joka antaa salauksen tietoja tapahtuman onnistumisesta tai epäonnistumisesta. Se myös koordinoi kahden osapuolen välistä varojen liikkumista pääkirjoissa tavalla, joka eliminoi kaikki perinteiset toimitusriskit ja vähentää viivästyksiä selvityksessä. Validator-moduuli tarjoaa yhden pintin totuuden lähteen transaktioille vastapuolille tapahtuman onnistumisesta tai epäonnistumisesta.
  • ILP-pääkirja IP Ledger on eräänlainen jokaisen kumppanipankin pääkirja. Tätä xCurrent-moduulia käytetään seuraamaan hyvityksiä, veloituksia ja likviditeettiä tapahtumaan osallistuvien osapuolten välillä. IP-kirjanpito sallii tapahtumia tekevien osapuolten suorittaa varojen automaattisen maksamisen, mikä tarkoittaa myös sitä, että koko tapahtuma ratkaistaan ​​sormenpäillä – riippumatta siitä kuinka monta osallistujaa tapahtumassa on mukana.

xVirta

3. Ripplen kumppanuus johtavien pankkien kanssa

Ripple on pyrkinyt ja saanut maailman tunnetuimmat pankit RippleNet Tänään RippleNet -sivustollaan ylitöistä on tullut todella tehokas ja vankka verkko, joka helpottaa yhteydenpitoa ja liiketoimintaa yli 200 globaalin pankin ja maksupalveluntarjoajan välillä maailmanlaajuisesti. Pankeilla on nyt mahdollisuus hyödyntää maailmanlaajuisen maksualan kehittyneintä lohkoketjua ja hajautettua tekniikkaa, joka tarjoaa kysynnän mukaan likviditeettiä rajatylittävissä liiketoimissa ja toiminnan johdonmukaisuuden RippleNet-nimisen yhteisen kehyksen avulla. RippleNet on tällä hetkellä –

  • Tarjotaan heille pääsy standardoituun laitosverkostoon maailmanlaajuisesti.
  • Auttaa heitä suorittamaan muutaman sekunnin, ei päivien, välitön ratkaisu.
  • Tarjoaa kattavan näkyvyyden maksuihin, tilaan ja asiakastietoihin.
  • Rajat ylittävien maksujen pääomavaatimusten alentaminen.

Seuraava on luettelo Ripplen telttakumppanuuksista pankkien kanssa:

Ripple-kumppanuus johtavien pankkien kanssa

Ripple-kumppanuus johtavien pankkien kanssa

Ripple-kumppanuus johtavien pankkien kanssa

4. xRapid

Vaikka xCurrentilla on ollut osansa XRP: n tuomisessa tasolle, uskotaan, että seuraava ajo ylöspäin on nyt käytännön xRapid. xRapid on toinen Ripple Labs -tuote, joka käyttää aktiivisesti Ripple-tunnusta XRP. Tämä on yleisempi selvityspalvelu, jota kaikki maksupalveluntarjoajat tai maksujen käsittelypalvelujen tarjoajat voivat käyttää ja hyötyä maksun suorittamisessa samassa maassa, alueella tai ulkomailla. XRapid-potentiaali näkyy äskettäisessä ilmoituksessa Fleetcorin ja Ripplen kumppanuudesta. Fleetcor on Yhdysvalloissa toimiva 19 miljardin dollarin maksupalveluyritys, joka ilmoitti aiemmin tänä vuonna ilmoittavansa testaavansa Ripplen xRapid-ohjelmistolla. Fleetcor on erittäin suuri toimija maksualalla, joka käsittelee miljardeja dollareita maksavia liiketoimia vuosittain ja jolla on valtava asiakaskunta yrityksiä, jotka suorittavat kansainvälisiä maksuja toimittajille ja työntekijöille ympäri maailmaa..

xRapid

Työntölaitteet, jotka voivat tuoda XRP: n alas

Vaikka on ollut tonnia positiivisia, on ollut kritiikkiä, joiden mukaan XRP ei ole niin suuri. Siihen on ollut useita syitä, joista yleisimmät ovat XRP ja Ripple on keskitetty. Seuraavassa on yleisesti kuultuja syitä, miksi XRP on huono sijoitus –

1. Rippleä vastaan ​​on vireillä iso oikeusjuttu

R3 Holdco LLC on haastanut Ripplen optiosopimuksesta, ja tulosta odottava kuulemisprosessi on ollut pitkä. Tämä entinen Ripple-kumppani väittää, että yritys irtisanoi sopimuksen yksipuolisesti (sähköpostitse, mikä on erittäin epäammattimaista) ja haluaa nyt Ripplelta jopa miljardia dollaria. Tällainen suuri rahamäärä saattaa saada Ripplen julkaisemaan vielä enemmän XRP: tä markkinoilla, mikä edelleen laimentaa sen hintaa. Ja he voivat kaataa kaiken mitä haluavat.

2. Harvojen käsissä Ripple-laboratoriot voivat hallita XRP-tarjontaa markkinoilla

Ripplen XRP on yhdistetty harvoille, jotka voivat viedä haluamansa summan. On ilmoitettu, että Ripple Labs julkaisee lisää “50 miljardia XRP: tä muutamassa vuodessa” “harkinnanvaraisella tavalla”. Jos uskotaan hajautettuihin kryptovaluuttoihin ja se onkin syy sijoittaa tähän kolikkoon, niin tämä oletus on väärä tai ainakin kyseenalaistettu useita kertoja, koska XRP on tältä osin huonompi kuin fiat, koska toisin kuin Bitcoin, Ripple omistaa kokonaisenergian ylitarjonnan ja voi paisuttaa markkinoita virtuaalikolikoillaan heidän mielestään. Keskuspankeilla on ainakin tiukat säännöt rahapainosta. XRP on yrityksen kryptovaluutta – mutta sitä ei pidä kutsua salaukseksi, mutta ehkä “yrityksen fiat”.

Johtopäätös

Ripplen XRP: llä on tarpeeksi tulivoimaa nousta uudemmalle tasolle, ja jos se nousee, kaikki tavoitteet ovat vain numeroita. Mutta kyllä, ei voida kieltää riskiä, ​​joka voi todella tehdä XRP: stä “shitcoinin”. Joku on odotettava ja katsottava, kuinka Ripple lieventää haasteitaan ja nousee tuhkastaan ​​kuin feeniks.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me