BCH: n haarukkadraama saa Murkierin, kun nyt Vitalik hyppää heittämään iskuja Craig Whiteen

mainos Phemex

Roger Verin ja Craig Wrightin välinen taistelu BCH: n haarukasta on pannut tarpeeksi draamaa kadulle, kun molemmat heittivät iskuja toisiinsa. Mutta ennen kuin tämä voisi rauhoittua kokonaan, toinen raskaspaino näyttää liittyneen taisteluun. Sen vanhat viholliset Vitalik ja Craig ovat nyt menossa suulliseen taisteluun sosiaalisen median suhteen.

Vitalik ja Craig Wright eivät ole koskaan olleet samalla sivulla

Vaikka asiat etsivät kaukana Verin ja Wrightin välisestä sopimuksesta Bitcoin Cash Forkin suhteen, uusi taistelu näyttää olevan noussut sosiaaliseen mediaan muutama päivä ennen haarukan ilmoitettua päivämäärää. On todistettu, että Vitalik ja Wright ovat kommentoineet toisiaan.

Kun Tim Copeland jakoi uutisen Craigin kommenteista haarukalle, hän mainitsi, että “Vitalik Buterin uskoo, että Craig Wrightilla ei pitäisi olla ääntä”

Vitalik Buterin uskoo, että Craig Wrightilla ei pitäisi olla ääntä. Vaikka monet ovat eri mieltä hänen uskomuksistaan, taktiikastaan ​​ja käytöksestään – uskon, että hänellä, kuten kaikilla muillakin, on oikeus tulla kuulluksi. Joten tässä on hänen puolensa. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #betcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. marraskuuta 2018

johon Vitalik vastasi: “Craig Wrightilla pitäisi ehdottomasti olla ääni. Mutta niin, naurakaamme me kaikki hänen tyhmyydestään. “

Vitalik Buterin uskoo, että Craig Wrightilla ei pitäisi olla ääntä. Vaikka monet ovat eri mieltä hänen uskomuksistaan, taktiikastaan ​​ja käytöksestään – uskon, että hänellä, kuten kaikilla muillakin, on oikeus tulla kuulluksi. Joten tässä on hänen puolensa. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #betcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. marraskuuta 2018

Pari päivää sitten Craig Wright oli myös vastannut Vitalikin twiittiin kutsuen häntä debyytiksi

Hodl

Mikä ääliö https://t.co/5Jml7Gvxxb

– Tohtori Craig S Wright (@ProfFaustus) 11. marraskuuta 2018

Vitalik Buterin ja Craig Wright eivät ole koskaan olleet parhaita ystäviä, koska heidän on nähty vaihtavan suullisia kommentteja toisiaan vastaan ​​jo jonkin aikaa. Tärkein asia, Buterin kutsui huhtikuussa Craig Wrightia “petoksi”. Sitten hän ilmaisi mielipiteensä sanoen, että nyt lakkautettu Bit connect -symboli BCC olisi nyt tunnettava nimellä Bitcoin Craig. Hän oli myös kumonnut väitteet, joiden mukaan Craig Wright oli Satoshi Nakamoto (kuten Craig Wright oli väittänyt)

Vitalik Buterin, jolla ei ole suurta yhteyttä Bitcoin Cashiin, on keskustellut Twitterissä viime viikon aikana käydystä kiistasta. Hän näytti selvästi olevan ABC: n puolella, koska hänen tyytymättömyytensä Craig Wrightiin on ollut selvästi ulkona. Hän oli myös aiemmin twiitannut elokuussa ja pyysi BCH-yhteisöä olemaan seuraamatta Craig Wrightia.

BCH-yhteisön EI pidä tehdä kompromisseja Craig Wrightin kanssa “jakautumisen välttämiseksi”, ja sen olisi omaksuttava se mahdollisuutena lopullisesti syrjäyttää ja hylätä hänet. Bitcoin Craig (BCC) voi mennä ottamaan symbolin nyt lakkautetusta kryptovaluutasta, jolle se on sopiva seuraaja.

– Vitalik Eterin antaja (@VitalikButerin) 22. elokuuta 2018

Haarukointitapahtumat ovat olleet kiistanalaisia, mutta se, mitä olemme todistamassa Bitcoin Cash -yhteisössä, on jotain, jota salausala oli vielä todistamassa. Bitcoin Cash (BCH), joka syntyi suurten kryptovaluutta-Bitcoinien haarukana, lähestyy nopeasti omaa haarustaan ​​ja tuo myös paljon suurempia kiistoja sitten, kun se oli kerännyt erotuksensa Bitcoinista.

Yhteisö on jaettu Bitcoin Cash ABC: n ja Bitcoin Cash Satoshi’s Visionin (SV) kesken. ABC: n suunta, jonka ABC: n kehitystiimi ehdottaa, on markkinoiden suosima haarukka, jota tukevat Bitmain ja monet muut. Toisaalta SV on variantti, jonka Craig Wright ehdotti, kiistanalainen hahmo, joka väittää olevansa Satoshi Nakamoto.

Vaikka BCH: n sidosryhmät odottivat jonkin verran aselepoa näiden kahden välillä haarukan päivämäärien lähestyessä, asiat vain paljasivat paljon, kun molemmat osapuolet löysivät toisiaan kaikkialla sosiaalisessa mediassa. Videoita on syntynyt ja toisiaan vastaan ​​on esitetty suullisia kommentteja. Ja nyt Vitalikin tulo ei tunnu olevan valoa tunnelin päässä. Mitä haarukalle tapahtuu, tiedämme vasta 15. marraskuuta. Pysy kanavalla

Näkyykö BCH-yhteisö hyviä tuloksia tästä haarukasta vai meneekö kaikki viemäriin? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me