Salausmarkkinoiden kasvava pelko alkaa hiipua, kun LTC, ETH, XRP ja muut altcoiinit siirtyvät uuteen kehitysvaiheeseen

mainos Phemex

Kun maailma alkaa huomata Blockchainin ja kryptovaluutan, salausmarkkinoiden markkina-arvo on pysynyt yli 130 miljardin dollarin rajan. Vaikka Bitcoin on noussut yli 3% viime viikolla, pelot karhun elpymisestä näyttää vähenevän. Keräysjakso voi kuitenkin pitää pidennyksen jonkin aikaa, ennen kuin sonnit elvyttävät hinnan uudelleen kohti vuoden 2017 tasoa.

Bitcoin saa institutionaalista tukea, hinta tuo tilan pysyvyyteen

Raportit Fidelity Digital Assetsista, jotka ovat aloittaneet säilytyspalvelujen tarjoamisen joillekin kelvollisille asiakkaille, ovat positiivisia uutisia Bitcoinille. Lisäksi markkinat olivat elpyneet äkillisestä karhunliikkeestä 24. helmikuuta 2019, jolloin BTC erosi 4150-4200 dollarin pudotuksesta lähes 10%.

Bitcoinin hintatoiminta oli ratkaiseva myös viikon aikana; Bitcoin elpyi 3700 dollarista testatakseen 4000 dollarin tason. Härät seuraavat 4400 dollaria seuraavana kohteena. Siitä huolimatta 3950 dollaria toimii massiivisena vastustuksena, josta Bitcoin on hajonnut kahdesti 3875 dollariin. Hinta on nyt yli 3900 dollaria.

bitcoin-määrä24 tunnin BTC: n määrä Q1 2019: ssä

BTC: n 24 tunnin volyymi on kuitenkin palannut tammikuun 2019 tasolle, kun Bitcoinin uuden pohjan pelko oli vallitseva mielipide. Vaikka karhuja ei voida sulkea pois kokonaan, hinta näyttää pysyvän vakaana yli 3700 dollarin. Lisäksi Bitcoinin määrä on pysynyt $ 3000 – $ 4000 alueella viimeisen vuosineljänneksen jälkeen, mikä johtuu sen vakaudesta.

Ethereumilla on edessään vielä pitkä kehitystie

Ethereumin hinta korjattiin vuotuisesta korkeimmasta $ 164: stä $ 137: een Konstantinopolin päivityksen jälkeen. Ethereumin markkinaosuus on kasvanut vuoden alusta. Sirpoutumisen ja PoS: n käyttöönoton odotetaan käyttöönotettavan Serenity-päivityksessä vuoteen 2020 mennessä.

Suurimmalla osalla muista Dapps (Decentralized Application) -alustoista, kuten EOS, Tron ja Cardano, on ollut mahdollisuus oppia Ethereumin virheistä. New age -alustoilla on korkeampi tapahtumakyky ja ne tarjoavat myös enemmän toimintoja. Siitä huolimatta ERC-20-rahakkeiden lukumäärä on herännyt luottamuksensa verkkoon ensimmäisen päivityksen käyttöönoton myötä.

Henkilökohtaisesti olen ehdottomasti epämiellyttävä tehdä "kuu tai rintakuva" ammuttiin, koska on paljon mahdollisia tulevaisuuden maailmoja, joissa ETH on # 1-kryptovaluutta 100 dollarin hinnalla, ja meidän on myös selviydyttävä siellä ja annettava arvo, jonka ihmiset odottavat lohkoketjujen tarjoavan.

– Vitalik Eterin antaja (@VitalikButerin) 8. maaliskuuta 2019

Konstantinopolin jälkeinen päivitys kaivostyöläisten palkkioille on laskenut 33%, kuitenkin hinta pysyy yli vuoden alun 30 prosentin tason. Vitalik Buterinin vakaumus Ethereumin kehittämiseen ja menestykseen palautti myös sijoittajien luottamuksen a Delphi Digitalin tutkimusraportti analysoi verkon Serenity-päivityksen tilan.

Litecoin käy kauppaa vihreällä, kun kauppiaat odottavat uutta puhkeamista

Litecoin puolestaan ​​jatkaa nousuaan ja testaa 60 dollarin merkkiä. Litecoinin perustiedot ovat kasvaneet valtavasti sen transaktiokyvyn ja vasta löydetyn sinnikkyyden vuoksi vaihdettavuutta kohtaan. Litecoinin hinta on noussut 21% viikon aikana; se kävi kauppaa 47,6 dollarilla, kun hinta kirjoitushetkellä oli 57,6 dollaria.

Litecoin on ylittänyt EOS: n kokonaismarkkina-arvon ja on kolikoiden markkinoiden mukaan neljänneksi. Neljä parasta kryptovaluuttaa kokonaismarkkina-arvon mukaan ovat Bitcoin, Ethereum, XRP ja Litecoin.

Ei vain $ LTC voltti $ EOS, sen markkinaosuus on suurempi kuin $ BCH ja $ BSV yhdistettynä! ?

CC: @heijastus pic.twitter.com/e49mwBHZ3Z

– The Lite School ⚡️ (@theliteschool) 7. maaliskuuta 2019

Voivatko kryptovaluutat selviytyä ”Stablecoins” -haasteesta?

Monet rahoituslaitokset ja hallitukset ovat ilmaisseet kiinnostuksensa vapauttaa stablecoininsa. JPM-kolikon julkaisun jälkeen markkinakokemukset Blockchainia kohtaan ovat kasvaneet valtavasti, mutta se herätti myös epäilyksiä keskitetyn kryptovaluutan käytöstä ja hyödystä, josta puuttuu yhteentoimivuus ja joka toimisi aivan kuten digitaalinen FIAT tai IOU.

Markkinat tuntuivat heränneen kohti kahta muuta kryptovaluuttaa, jotka tarjoavat ratkaisuja keskitettyihin valuuttoihin Blockchainin ja niiden hajautetun tunnuksen kautta; XLM ja XRP. Ripple ja R3 jatkavat myös kumppanuuksien luomista kaikkialla maailmassa.

BCH käy kauppaa myös 135 dollarin alueella. Toinen mielenkiintoisin hintatoiminta havaittiin Binance Coinissa (BNB), jonka kauppa on ollut 28% korkeampi kuin viime viikolla. Binance DEX, jolla on arvokkaita kumppanuuksia ja oma PR-tiimi, jatkaa liiketoiminnan kasvattamista vaihtoalustalle. Binance tuli myös kymmenen suurimman kryptovaluutan mukaan markkina-arvon perusteella ja on 7. sijalla markkinoiden ollessa yli 2 miljardia dollaria.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me