Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH) Katso terävä korjaus. Mitä sijoittajat tekevät nyt?

mainos Phemex

Laajemmat kryptovaluuttamarkkinat tulivat syvään korjaukseen keskiviikkona 27. tammikuuta. Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH) tekivät jyrkkiä korjauksia kääntämällä markkinoiden yleisen ilmapiirin negatiiviseksi, kun markkinoiden kokonaiskorko laski alle 900 miljardin dollarin..

24 tunnin kaaviossa Bitcoin testasi jälleen tason alle 30 000 dollaria, vaikka se toipui taas ja käy kauppaa tällä hetkellä 31 653 dollarin tasolla. BTC-hintojen jatkuva laskupaine viimeisten 15 päivän aikana on kuitenkin jättänyt sijoittajat hämmentyneeksi siitä, olemmeko menossa toiseen merkittävään korjaukseen lähipäivinä.

Samanlainen on ollut Ethereum (ETH). Huolimatta kaikkien aikojen korkeimmasta 1450 dollarin yläpuolestaan, ETH ei ole onnistunut pitämään vauhtia. Itse asiassa kaikki hintakorjaukset BTC: ssä ovat johtaneet samanaikaiseen voittovaraamiseen myös ETH: ssa. Tässä on, mitä sijoittajien tulisi tehdä tiettynä ajankohtana.

Bitcoin (BTC) -ketjun perusteet paranevat, valaiden osoitteet nousevat

No, ollakseni rehellinen, suuret teollisuuden toimijat ja valaat ovat jatkaneet asemiensa rakentamista Bitcoinissa kahden viimeisen viikon hintakorjauksen aikana. Pörssiyhtiöt, kuten MicroStrategy ja Marathon Patent Group, ovat rakentaneet valtavia positioita äskettäisen korjauksen aikana.

Kaksi yritystä on kerännyt hyvän määrän, joka oletettavasti menee kylmävarastoon, mikä johtaa BTC: n toimituspulaan. Keskiviikkona kanadalainen sijoitusjätti Ninepoint Partners käynnisti Bitcoin Trust Fund -rahastonsa huolimatta aiemmista sääntelyesteistä Bitcoin ETF: n ympärillä.

Santimnetin tiedot osoittavat, että kesäkuusta 2020 lähtien meillä on toinen Bitcoin-megavalas, jolla on yli 100 000 bitcoinia. Toisaalta Bitcoin (BTC) -osoitteet, joissa on yli 1000 BTC: tä, kasvaa edelleen.

&# 128051; Ensimmäistä kertaa 24. kesäkuuta jälkeen, #Bitcoin on toinen valasosoite 100 kt: lla+ $ BTC Tunnuksia pidettiin, ja tämä kehitys ilmestyi 4 tuntia sitten @santimentfeedtiedot. Nyt on myös 233 uutta osoitetta ja 1000+ $ BTC heissä, selkeä #Kaikkien aikojen korkein. https://t.co/I6xhR4mEcv pic.twitter.com/U5XNrQrfed

– Santiment (@santimentfeed) 28. tammikuuta 2021

Nämä parantavat perustekijät ja institutionaalinen osallistuminen viittaavat siihen, että vähittäiskaupan pelaajat voisivat alkaa kerätä muutamia määriä nyt. Kyllä, aiemmin tässä kuussa tapahtuneen megakokouksen jälkeen Bitcoinin (BTC) hintavaihtelu todennäköisesti jatkuu ja saatamme nähdä lisää laskua. Porrastetun ostomenettelyn käyttäminen pikemminkin kuin all-in-kerralla meneminen on oltava varovaista.

Lisäksi, jos olet joku, joka odottaa pitämistä 5 vuoden ajan, mikä tahansa pulahdus täällä on hyvä ostaa. Viimeisen vuosikymmenen aikana BTC on antanut 200% yhdistetyn tuoton vuosittain voittamalla kaikki muut omaisuuslajit valtavalla marginaalilla. Jos suoritat matematiikkaasi, tiedät mitä voit saada tästä eteenpäin. Huolestunut sääntelytoimista?

Yllätykseksesi käy ilmi, että lainsäätäjät ja perinteiset laitokset ovat hitaasti lämpenemässä BTC: hen. Miamin pormestari Francis Suarez on valmis muuttamaan kaupungin salauksen innovaatiokeskukseksi. Mielenkiintoista on, että Bitcoin (BTC) -valokuvapaperi on nyt Miami Municipal Corporationin virallisilla verkkosivuilla. Carolina 10. kaupunginosan edustaja Patrick McHenry Yhdysvaltain kongressista on kiittänyt Maimi-pormestaria.

Vaikuttanut siitä, mitä teet Miamissa, pormestari @FrancisSuarez. Toivon, että lisää päättäjiä liittyy meihin tukemaan amerikkalaista innovaatiota. https://t.co/FfWTKVyIa1

– Patrick McHenry (@PatrickMcHenry) 27. tammikuuta 2021

Aasian tilanne näyttää olevan samanlainen! Bank of Singapore totesi äskettäin, että salausvarat voivat korvata kultaa osittain tulevaisuudessa.

Ethereum (ETH) on muuttumassa DeFi: n avulla

Kyllä, Ethereum (ETH) on ollut epävakaa, mutta se ei ole pystynyt ylläpitämään uusia korkeuksia! Kuitenkin, jos näemme, se on muodostanut vahvan tuen noin 1100 dollarin tasolla. Jopa 1100 dollaria kohden ETH-hinta on 50% korkeampi kuin vuosi sitten. Aivan kuten Bitcoin, ETH: n perusteet vahvistuvat.

ETH-tarjonta pörsseissä on ollut 26 kuukauden matalimmillaan, mikä on johtanut tarjonnan puristumiseen. Lisäksi CME Ether Futuresin lanseeraamisesta on seuraavan kymmenen päivän aikana valtava institutionaalinen kiinnostus.

&# 128051; #Ethereum laski alhaisimmalle tasolle 1215 dollaria aiemmin tänään, mutta pörssitarjonta mittaa edelleen nousevaa kuvaa. Suhde $ ETH rahanvaihtomerkit samoin kuin kymmenen parhaan valaanvaihdon vastaanottajan hallussa olevat merkit ovat nyt 26 kuukauden matalalla. &# 128526; https://t.co/Riti75WFHO pic.twitter.com/kbDQqeYNMk

– Santiment (@santimentfeed) 28. tammikuuta 2021

Markkina-analyytikot ovat nousussa Ethereumissa (ETH) perustuen Crypto DeFi -markkinoiden kasvuun. CoinSharesin strategiajohtaja Meltem Demirors ilmoitti äskettäin, että Ethereumissa on käynnissä joitain perustavanlaatuisia rakenteellisia muutoksia. Hän lisäsi:

“Olemme nähneet melkoisen materiaalin loppuvan, ja kun on kyse uusista sovelluksista, rakenteilla olevista tuotteista ja palveluista, monet niistä rakennetaan Ethereum-verkon päälle”.

Fundstrat-analyytikko on jo antanut 7-kertaisen tavoitteen ETH: lle nykyisestä tasosta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me