Polkastarter Review – DEX-opbygning til kryds-kæde-poletter

Polkastarter er en decentral udveksling (DEX) bygget til at lette interoperabilitet mellem forskellige blockchain-protokoller. Det er en DeFi-protokol, der giver virksomheder mulighed for at rejse midler i en krydskæde-token-pool i et decentralt og sikkert miljø. 

I denne Polkastarter-gennemgang undersøger vi projektet ved at udføre en detaljeret grundlæggende analyse af projektet og også inspicere tokenomics for dets native token. 

Hvad er Polkastarter?

Polkastarter er en decentral børs (DEX) baseret på konceptet DeFi. Dens infrastrukturlag gør det muligt for flere blockchain-protokoller at interagere med hinanden på en decentral måde. Interoperabilitetsfaktoren giver mulighed for interkæde på tværs af kæder, der er bygget på forskellige blockchain-økosystemer. Polkastarter-projektet er bygget på Polkadot-netværket. 

Polkastarter tillader decentrale platforme at rejse kapital gennem sit netværk. Virksomheder eller organisationer kan liste deres oprindelige tokens på DEX-platformen. Polkastarter tillader også virksomheder at rejse midler gennem hollandske auktioner og lukkede auktioner.  

Brugere kan deltage og udveksle aktiver uden at være bundet af nogen specifik blockchain-standard som ERC 20. Brugere kan også udføre cross-chain token swaps og drage fordel af hurtigere behandling af transaktioner. 

Fordele og ulemper ved Polkastarter

DeFi-projektet har fordele og risici ved at få adgang til dets økosystem.

Fordele

 • Interoperabilitet med forskellige blockchain-protokoller.
 • Tilladelig liste over tokens.
 • Cross-chain swaps mellem tokens.

Ulemper

 • Begrænsede data om dets teammedlemmer. 
 • Prisvolatiliteten er høj i sit oprindelige token.

Hvilke funktioner tilbyder Polkastarter?

De unikke funktioner, der tilbydes af Polkastarter DEX-økosystemet inkluderer

 • Funktionalitet- Ved at lette interoperabilitet på tværs af forskellige blockchains letter Polkastarter let adgang til swap-tokens, der tilhører ethvert netværk. Det bruger sharding-teknologi til at skifte mellem forskellige blockchain-protokoller. 
 • Transaktionshastighed- Polkastarter-platformen er bygget på Polkadot-netværket, som har en høj kapacitet til at behandle transaktioner. Gennem Polkadot kan Polkastarter behandle 160.000 transaktioner per sekund (TPS) og kan gå så højt som en million TPS. 
 • Styring- Gennem sit native token POLS kan brugere deltage i Polkastarter-økosystemet. Dens native token POLS giver brugerne mulighed for at stemme om produktfunktioner, token-værktøj og auktionstyper. 
 • Datadeling- Bortset fra transaktioner på tværs af kæder letter Polkastarter også deling af data mellem protokoller, der tilhører forskellige blockchain-netværk. 

Evaluering af Polkastarter og POLS

Det oprindelige symbol for Polkastarter er POLS. Den samlede levering af POLS-token er 100 millioner med den første cirkulerende forsyning på næsten 18 millioner POLS.

Token Utility

Det native token POLS er et hjælpeprogram i Polkastarter-økosystemet. Dens anvendelighed i Polkastarter-netværket er på tre forskellige måder:

 • Styring- Tokenindehavere kan deltage i produktudvikling gennem afstemning i samfundet.
 • Indsats- Brugere kan indsætte POLS-token for poolbelønninger, der distribueres ved at give likviditet til Polkastarter-økosystemet. 
 • Likviditetsminedrift- Programmet for likviditetsminedrift er en måde at deltage i daglige token-belønninger, 

POLS-distribution

POLS-tokenfordelingen er i følgende metrics:

 • 15% til frøsalg
 • 27,5% til privat salg
 • 22,5% til likviditetsfond, der leverer likviditet til Uniswap og andre børser
 • 15% til økosystemvækst, som inkluderer marketing, bevidsthed, partnerskaber og udvekslingsfortegnelser
 • 10% til teamet og rådgivere
 • 10% til den grundlæggende reserve

I henhold til hvidbogen er holdet, rådgiveren og grundlæggende tokens låst i mindst 1 år.

Brug af midler

De indsamlede midler fordeles på følgende sektorer

 • 45% til udviklerholdet
 • 20% til marketingaktioner inklusive partnerskaber, bevidsthed og go-to-market-strategi
 • 5% til juridisk og regnskabsmæssig
 • 30% for at levere likviditet til børser

Grundlæggende analysekontrol af Polkastarter

Grundlæggende om projektet

Polkastarter-projektet giver en hjælpefaktor til integration og interaktion med flere protokoller. Siden populariteten af ​​DeFi og kryptovaluta-økosystemet er forskellige projekter bygget på forskellige blockchain-netværk, der omfatter flere brugssager. For eksempel, selv i DeFi-økosystemet er der adgang til flere anvendelsestilfælde af udlån, lån, stablecoin af en enkelt bruger. Derfor interagerer en bruger med flere protokoller udviklet på forskellige blockchain-netværk. Polkastarter leverer en enkelt platform, der muliggør interoperabilitet mellem disse blockchain-økosystemer. Med krydskæde-token swaps kan brugerne øjeblikkeligt konvertere fra et token til et andet. Desuden kan brugere med Polkadot-netværket deltage i hurtigere transaktionsbehandling. 

Holdet

Projektet mangler tilstrækkelige data om sine teammedlemmer. I øjeblikket er der kun to navne på grundlæggere nævnt på dets websted. Der er ingen detaljer om udviklerne, marketingchefen, juridisk leder og enhver anden afdeling af projektet. Bortset fra grundlæggerne nævner Polkastarter-projektet to rådgivere til sit projekt. 

Polkastarter Team

Mens LinkedIn-profiler indeholder oplysninger om grundlæggerne, indeholder dets websted ingen oplysninger om deres relevante oplevelse. Yderligere forskning antyder også, at selvom grundlæggerne har erfaring med forskellige projekter, er det ikke nødvendigvis i kryptovaluta-domænet. 

Køreplan

Hvidbogen fra Polkastarter giver detaljer om den detaljerede køreplan, der er defineret indtil sidste kvartal 2021. Sidste kvartal af 2020 indeholder funktioner, der inkluderer tilladelsesfri liste, private pools, token-svindel og anti-spam i sidste kvartal af 2020. Dens køreplan antyder avanceret funktioner i dynamisk ratio-swap og lukket budauktion for året 2021. 

Er Polkastarter en fidus?

Nej. Detaljeret analyse antyder ikke, at projektet er en fidus. Den har en omfattende plan og omhyggelig forskning, der kan ses fra dens køreplan. Det tilbyder også unikke funktioner inden for sit DEX-økosystem, der imødekommer behovene i den nærmeste fremtid. 

Projektet skal dog opdateres og give flere detaljer om dets teammedlemmer. Også grundlæggernes manglende erfaring med kryptokurrencyprojekter er en bekymring. Desuden er projektet endnu i en udviklingsfase. Analysering af projektets ydeevne og dets funktioner i de næste par måneder vil give flere detaljer om, hvordan Polkastarter står op til sine udsagn. Derudover nævner dets websted eller eksterne kilder ikke detaljer om dens smarte kontrakt revideret af tjenesteudbydere. 

Er der risici ved brug af Polkastarter?

Ja. I lighed med ethvert andet DeFi-projekt i økosystemet kommer Polkastarter også med sit eget sæt risici og udfordringer. En af risiciene inkluderer udnyttelse af dens smarte kontraktkode. En hacker eller hacker kan manipulere en smart kontraktkode fra Polkastarter for at forkæle sig med uretfærdige aktiviteter. Dette kan have en negativ indvirkning på dets token POLS og det samlede projekt. Det er vigtigt at have en korrekt kontrol af den smarte kontraktkode for at finde eventuelle smuthuller på forhånd. 

** Gennemsnitlig vurdering: 8/10

Polkastarter-vurdering

Konklusion

Et af de første projekter på det nyligt lancerede Polkadot-netværk, Polkastarter indeholder lagring af fundamentale forhold, der imødekommer behovene i den nærmeste fremtid. Den har også en detaljeret køreplan og efterfølgende handlinger til at gennemføre deres planer. Med et stigende antal blockchain-applikationer, der udvikles på forskellige netværk, fører Polkastarter bestemt vejen for at tilbyde en platform, der integrerer flere projekter.

Polkastarter har dog en lang vej at gå. De fleste af dets planer er stadig i udviklingsfasen og er endnu ikke implementeret på stedet. Men dette DeFi-projekt er bestemt en af ​​platformene at se efter i de kommende år. 

Polkastarter-nøglespørgsmål, besvaret.

Hvor kan jeg finde hvidbogen fra Polkastarter?

Hvidbogen fra Polkastarter kan tilgås fra dens hjemmeside. Du kan også klikke på dette link for direkte at få adgang til sin hvidbog. 

På hvilke børser er projektet anført?

Dens token POLS kan tilgås via ETH og USDT fra Uniswap, Gate, MXC, Poloneix og Bilaxy. 

Hvad er projektets samfundsstatistik?

Fra oktober 2020 er der 4 sociale mediekanaler i Polkastarter. Dette inkluderer Medium, Telegram, Twitter og LinkedIn. 

Er der nogen konkurrenter til Polkastarter-projektet?

Ja. Der er projekter, der i øjeblikket er under udvikling med fokus på interoperabilitet mellem blockchain-protokoller. Den ene er Alpha Finance. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me