CryptoProfile ICO anmeldelse, vurdering og komplet analyse

Svindel, hård konkurrence og mangel på midler har tvunget mange lovende ICO-projekter ud af drift i de sidste par år. CryptoProfile ICO-projektets mål er at arbejde med ICO’er og investorer ved at tilbyde en konsolideret markedsplads for airdrops og ICOs-kampagner. Med platformen vil ICO’er se deres tokens vinde popularitet over hele verden, mens investorer vil drage fordel af airdrops og andre belønninger.

CryptoProfile: Det økosystem, hvor alle har gavn af

CryptoProfile er ikke dit almindelige airdrop-websted. Det er et blockchain-baseret økosystem, hvis mål er at stimulere interessen for nye, innovative ICO-projekter. Deres forretningsplan er ligetil. En ny ICO, der ønsker at blive involveret, betaler $ 100.000 for markedsføring.

CryptoProfile ICO låser CryptoProfile-tokens (CP) i $ 100.000 i en smart kontrakt i seks måneder. En marketingkampagne lanceres for at gøre den nye ICO populær. CryptoProfile vil også kræve 10% af klientens ICO til airdrops. Når klientens ICO er populær nok og bliver noteret på en anerkendt bitcoin-udveksling, frigives USD 100K CP-tokens indeholdt i en smart kontrakt til dem.

Registrerede medlemmer på CryptoProfile-platformen tjener kontinuerligt airdrops fra ICO’er, der samarbejder med CryptoProfile. De betales ved hjælp af CP-tokens, som er ERC20-kompatible.

  • En detaljeret hvidbog

CryptoProfile beskriver alt om dets økosystem i et Whitepaper-dokument på 59 sider. Alle vigtige detaljer om projektet og hvordan CryptoProfile planlægger at gøre sit økosystem vellykket forklares nøjagtigt. Illustrationer, billeder og diagrammer giver yderligere klare detaljer om CryptoProfiles airdrop-programmer og indtægtsdelingssystemer.

I henhold til CryptoProfiles værdiproposition arbejder investorer, ICO’er, dusørjægere og forfattere sammen – og alle drager fordel. Den eneste kvalifikation er at have CP-tokens og aktivt deltage i samfundsprojekter.

Som enhver respektabel hvidbog giver CryptoProfile en detaljeret redegørelse for, hvordan indsamlede midler vil blive brugt. 18,6% af midlerne vil blive brugt som noteringsgebyrer, hvis opstarten kun rammer det Soft Cap på $ 1,2 millioner. Holdet, der leverer indhold på platformen, får 14,5%, mens marketingteamet modtager 14,3%. Salget modtager 10,1%, mens andre afdelinger deler det resterende beløb. Yderligere detaljer gives også om, hvordan midlerne vil blive brugt, hvis CryptoProfile rammer sit Hard Cap på $ 30,46 millioner.

CryptoProfile ICO Explainer-video viser dig, hvordan det fungerer

Global teamprofil

CryptoProfile-teamet består af syv medlemmer. Seks af dem er medstiftere, mens den syvende fungerer som opstartsdirektør for Global Business Development. Der er ingen rådgivere i virksomheden, og CryptoProfile siger, at det ikke har brug for dem, da ICO’erne vil samarbejde med CryptoProfile, som vil bestå af eksperter og rådgivere i forskellige nicher.

  • Max Ng—Max fungerer som virksomhedens administrerende direktør og er en af ​​de seks medstiftere af projektet. Han har en baggrund inden for corporate marketing og brand management. Han er også underviser, en rolle han har udført siden han lærte om kryptokurver.
  • Alan Lew –CTO og også en medstifter. Alan kan prale af at have omfattende viden om webudvikling for små virksomheder. Hans vigtigste styrke er evnen til at guide startups til at oprette forbindelse til forbrugere og placere deres klid korrekt.
  • Jaclyn Lim Viceadministrerende direktør, medstifter. Hun er en seriel iværksætter, der har ledet flere nystartede virksomheder, hun har indgående erfaring med at koordinere og implementere administrative strategier rettidigt. Hendes ledelsesmæssige færdigheder inkluderer indholdsstyring, igangsættelse af nye klientrelationer, styring af aftalepipelines og levering af marketingstøtte til eksisterende og potentielle kunder.
  • Charles Ram Salg & Marketingdirektør, medstifter. Han var en tidligere Singapore ‘Pools as Lottery’ agent, hvor han var forlovet i over 30 år. Han har også været ejer af ‘Goshcomfort’ i 23 år og har modtaget adskillige priser fra Spirit of Enterprise. Da han altid havde en evne til markedsføring, deltog han i mange kurser inden for samme felt og startede kryptoinvesteringer for to år siden.

CryptoProfile TeamCryptoProfile Team

Styrker

  • Lukrativt markedspotentiale:

Markedet for kryptokurrency er en af ​​de hurtigst voksende industrier globalt, selv på det tidspunkt, hvor markedet oplevede et bjørnemarked resten af ​​2018. Skønt volatilitet, har barndommen i blockchain-teknologi tiltrukket mange i rummet med markedsværdier på det generelle kryptokurrencymarked står over 150 milliarder dollars.

  • Ny økonomisk model:

CryptoProfile er et af de få projekter, der forsøger at forbedre airdropping-mekanismen, der er unik for kryptokurrencymarkedet. At sikre, at alle interessenter i ICO-marketingprocessen er tilpasset økonomisk og på lang sigt, tilføjer det stærk værdi til deres oprindelige tokens, CP.

  • Due Diligence-mekanisme:

CryptoProfiles platform sikrer, at kun troværdige projekter er ombord. Projekter vurderes ved hjælp af en streng standard, der består af dens potentielle levedygtighed, teknologimetrik, teamstyrke og token-nytte. Dette er et positivt punkt, da CryptoProfiles platforms troværdighed kun er så stærk som troværdigheden af ​​de enkelte ICO-projekter inden for økosystemet.

Forretningsmodel: CP Token

CryptoProfile planlægger ikke at tage overskud fra markedsføring af ICO’er på deres platform. Hvis noget, returnerer virksomheden 100% af den opnåede fortjeneste. For at tjene penge vil ICO-marketingstart udnytte væksten i CP-tokens.

CryptoProfile-økosystemet drives af CP-tokens. Uanset om det er en ny ICO, der ønsker sine marketingtjenester eller airdrop-investorer – at eje CP er et krav i økosystemet. Teammedlemmer, inklusive medarbejdere, tjener en del af CP-tokens. Og når økosystemet vokser, kan de sælge dem til fortjeneste.

Cryptoprofiel ForretningsmodalCryptoProfile ICO anmeldelse & Analyse

Backing Technology: Testnet Launch

CryptoProfile er bakket op af Ethereum blockchain. Det kører som en decentral app og drives af smarte kontrakter og ERC-tokens. Projekterne varer dog ikke som en dApp. Når projektet er lanceret, skifter virksomheden til mainnet. De vil også tilføje service til at købe CP-tokens direkte uden at stole på en børs.

Krypto-modstandsdygtighed

KYC-verifikation vil være et vigtigt skridt, når du tilmelder dig og foretager køb på CryptoProfile-økosystemet. Investorer, der kommer fra lande som Kina, hvor ICO’er er lovlige, accepteres heller ikke på platformen.

Token Distribution

Både CryptoProfile webstedet og Whitepaper forklarer detaljeret, hvordan opstarten planlægger at distribuere sine tokens. Den største del distribueres i det private salg, præ-salg og ICO-kampagnestadier seed 2.

I de tre faser vil CryptoProfile frigive 17,7% af deres tokens på hvert trin. Holdet får 6,5%, mens belønning modtager 10%. Den vigtigste ICO-fase modtager 23,5%, mens Seed 1 får 2%. CryptoProfiles Soft Cap er anslået til $ 1.162 millioner, mens den hårde cap er $ 30 millioner.

Fællesskabsaccept

På trods af at det er et nyt projekt, har CryptoProfile allerede samlet 1.600 fans på Reddit. På Facebook har gruppen 6.000 fans, mens deres Telegram-kanal også har et par tusind brugere. Deres twitter-team er også meget aktivt, noget der har hjulpet projektet med at vinde popularitet hurtigt.

Køreplan

  • Projektfase

På dette stadium afholder CryptoProfile en crowdfunding-kampagne for at rejse midler til sit kommende projekt. De har allerede bygget et professionelt websted (deres MVP) og en betalingsgateway for investorer. Den næste fase er at oprette et testnet og forhåbentlig lancere den første luftdrop i første kvartal af 2019.

ICO-vurdering af kryptoprofilICO-vurdering af kryptoprofil

En note til investorer

CryptoProfile har en robust forretningsplan og et kvalificeret team klar til at tage det til næste niveau. Holdet har allerede hjulpet snesevis af ICO’er med markedsføring. Dets nye økosystem er kun en tilføjelse til det, virksomheden er kendt for.

Med hundredvis af ICO’er, der kommer ud hver måned, er der et stort marked, der skal tappes. Den største udfordring CryptoProfile står overfor er at få disse ICO’er til at samarbejde med dem og tro på dens ideer. Når det er gjort, er der et stort potentiale i CryptoProfile-projektet.

Exshell Exchange og MUXE  giver fuld støtte og finansieres i CryptoProfile ICO. Grundlæggerne af Exshell er ex Huobi vice CTO Raymond Shen og CMO Hugo Hu.  Disse 2 kombinerede yder kraftig support til ExShell på marked og teknologi. Grundlæggeren af ​​MUXE er en Blockchain-platform for fast ejendom Jaimy de Vries.

CryptoProfile er nu tilgængelig på 5 sprog i øjeblikket, og flere sprog vil være tilgængelige meget snart.

For at finde ud af mere information, besøg CP-webstedet: https://cryptoprofile.io

Opret forbindelse på Facebook: https://www.facebook.com/cryptoprofile

Følg på Twitter: https://twitter.com/cryptoproglobal

Chat på Telegram: https://t.me/cryptoprofile

Få de seneste opdateringer på Medium: https://medium.com/cryptoprofile

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me