Nimbus Platform Review: Bro mellem DeFi-økosystemet og den traditionelle finansverden

Det decentrale finansieringsøkosystem (DeFi) har været vidne til massiv vækst i det forløbne år – der overstiger 26 milliarder dollar – fra mindre end 700 millioner dollars i januar sidste år. På trods af den uanstændige vækst i DeFi-rummet er det stadig en udfordring, der forbinder denne nye økonomiske innovation med de traditionelle finanssystemer. 

Nimbus-projektet, et nyt DAF-styret DeFi-økosystem, sigter mod at løse problemet ved at tilbyde brugerne et alt-i-et-sted DeFi-økosystem drevet af deres native platform-token, NBU. 

Lancering af Nimbus DEFI-økosystemet 

Nimbus, første gang lanceret i 2019 og erhvervede hurtigt over 50.000 brugere over hele verden på sin platform. Fra og med i dag, 27. januar 2021, vil platformen officielt lancere sit DAO-styrede DeFi-økosystem og dets oprindelige NBU-token for at starte en ny æra med finansiering. 

Nimbus DeFi-økosystemet giver brugerne en bred vifte af økonomiske funktioner, herunder indsats, belønningspuljer, belønninger til likviditetsforsyning og byttefunktioner. Derudover opretter Nimbus forbindelse til “traditionel finansiering” ved at generere flere indtægtsstrømme for brugere baseret på indledende offentlige tilbud (IPO’er), Crowdfunding, P2P-udlån og Crypto Arbitrage-handel.

Nimbus DAO

Som nøglekomponent i Nimbus-økosystemet er Nimbus DAO en styringsprotokol, der styrer alle de beslutninger, der er taget på platformen. Indehavere af Nimbus DAO-styringstoken vil være i stand til at stemme om de økonomiske, styringsmæssige og teknologiske aspekter af platformen – og modtage dele af de akkumulerede platformstransaktionsgebyrer. 

DAO skaber værdi for brugerne ved at decentralisere kontrol på platformen, hvor kun 10% af DAO-styringstokens holdes af Nimbus Organization-teamet. Det sigter også mod at forhindre svindel fra markedsdeltagerne og skabe en stabil mekanisme til at undgå pumpe- og dump-ordninger for dets tokens. 

Nimbus decentrale applikationer (dApps)

Indtægtsgenereringsmekanismerne bag tokenet vil være baseret på Nimbus-decentrale applikationer, herunder:

 • Crypto Arbitrage-handel dApp: 

Crypto arbitrage-appen har kørt det sidste år og lokket brugere til at deltage i platformen. DApp tilbyder brugerne risikoreduktion og optimering af belønning, mens de handler ved at udnytte poolmekanik på platformen.

 • IPO Hub dApp-poolbelønninger

IPO Hub er et unikt værktøj, der gør det muligt for mennesker over hele verden at få adgang til aktier på IPO’er med deres kryptoaktiver via puljer, uanset hvilket beløb de besidder. IPO Hub-brugere kan glemme ekstra mæglergebyrer og nyde sofistikerede evalueringsmekanismer og al relevant analyse på et sted.

 • Crowdfunding dApp-pool

Nimbus Crowdfunding dApp er et unikt decentralt værktøj med avancerede off-chain-funktioner, der gør det muligt for alle med krypto at deltage i opstart af crowdfunding på en reguleret og sikker måde. Brugere kan få adgang til konvertible sedler og startkapital via smarte kontrakter. 

Andre indtjeningsstrategier på Nimbus-platformen inkluderer: 

 • Belønning ved indsætning af puljer
 • Byt belønning til likviditetsudbydere
 • P2P Udlån dApp

Nu, evalueringstiden!!!

 • NBU-token

Nimbus DAO-protokol anvender sit oprindelige NBU-token sammen med to flere tokens – governance token og STAN stablecoin – til at understøtte problemfri funktion af platformen. 

Det NBU-token, baseret på ERC20-standarden, tilbyder indehavere adgang til over 10 indtjeningsstrategipuljer, adgang til NBU-styringstoken og en swap med andre aktiver og kryptokurver. 

Det Nimbus Governance token, forventes lanceret kort efter NBU-lanceringen den 27. januar, giver indehaverne mulighed for at stemme om økonomiske, tekniske og styringsændringer på platformen og tjene på de handelsgebyrer, der opkræves på Nimbus. I modsætning til andre platforme vil Nimbus Organisation kun have 10% af tokens, der sikrer et virkelig decentraliseret DeFi-økosystem.

Endelig blev STAN stablecoin, bakket op af USD i forholdet 1: 1 vil give brugerne et stabilt token, der giver dem mulighed for at udlede flere brugssager på platformen. Stablecoin-lanceringen er planlagt til 2. kvartal 2021. 

 • Teamprofil og partnerskaber

Platformen ledes af et erfarent 11-medlemsteam, der danner Nimbus Organisation, fra forskellige samfundslag, herunder fintech, crypto, blockchain, cybersikkerhed, AI og maskinindlæring. 

Fernando Martinho fører holdet som CEO, Waseem Mamlouk (Chief Financial Technology Officer), Alexandra Serebrennikova (Chief Marketing Officer) og andre rådgivere, herunder David Mazaheri, Patricio Pozzi og Jorge Sebastião. Her er flere teammedlemmer. 

Ikke desto mindre danner Nimbus-projektet allerede partnerskaber i hele Asien og tilføjer Mars Finance, Alphabit og Sanctum Pte. Ltd. som strategiske partnere. 

 • Juridisk baggrundskontrol

Nimbus blev lanceret i 2019 og anvender fuldt reviderede smarte kontrakter af Zokyo, et blockchain cybersikkerhedsfirma, der bekræfter over for deres kunder, at tokenomics også er “omhyggeligt designet og testet”. 

Nimbus er et soloselskab registreret på Malta på grund af øens kryptovennlige love. Virksomheden afventer i øjeblikket sin EU crowdfunding-licens, der forventes at komme senere på året, med planer om at erhverve SEC, FINRA og andre licenser også i gang. 

Nimbus Henvisningsprogram

Da platformen lanceres den 27. januar, vil brugerne også blive introduceret til et nyt henvisningsprogram om Nimbus for at “øge brugerens motivation og tilskynde til hurtigere opbygning af et solidt samfund”, lyder et indlæg fra Nimbus-teamet. 

Der er tre typer henvisningsbelønninger tilgængelige for brugere:

 • Belønning for tegnet erhvervelse: En belønning på 10%, når dine dommere køber deres tokens.
 • Byt belønninger: Tjen op til 0,15% fra hver af dine venners swaptransaktioner langs 6 dommerniveauer.
 • Indsætter belønninger: Tjen op til 12% APY ved at indsætte dine NBU-tokens. Du skal erhverve og indsætte mindst $ 250 NBU-tokens i mindst 6 måneder. 

Er Nimbus et legitimt firma?

Ifølge vores undersøgelser og due diligence gennemført er Nimbus-platformen IKKE et fidusprojekt. Dens årelange track record viser, at virksomheden har arbejdet hårdt for at levere fantastiske blockchain-baserede værktøjer, der faktisk blev brugt af tusindvis af brugere over hele verden. At skifte til DeFi nu er bare et logisk næste trin i deres udviklingsstrategi og ikke blot en måde at følge hype på (i modsætning til for mange andre startups i sfæren).  

Platformen tilbyder allerede en demo-version, som brugerne kan teste DeFi-produkter, der tilbydes, og en meget sikker og sikker platform. 

One-stop-shop bygger bro over digitale aktiver til investeringsprodukter for globale brugere, der giver adgang til aldrig hørt om før-aktiver i krypto. 

Konklusion 

Ved lanceringen onsdag forventes Nimbus DeFi-økosystemet at åbne en ny vej for brugerne til at bygge bro over de digitale og økonomiske traditionelle systemer. Over 50.000 kunder har tilsluttet sig platformen indtil videre og venter nu på denne nye lancering af DeFi-funktionalitet og unik adgang til børsintroduktioner, startfinansiering og andre muligheder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er Nimbus-protokollen?

Nimbus er et DAO-styret økosystem af dApps, der genererer flere indtægtsstrømme for brugere baseret på børsintroduktioner, Crowdfunding, P2P-udlån og Crypto Arbitrage-Trading. I alt tilbyder den mere end 10 forskellige puljer på ét sted, der er tilgængelige via et enkelt token: NBU. 

 • Hvor meget har jeg brug for for at begynde at handle på Nimbus?

Ethvert beløb er acceptabelt i Nimbus DEFI-økosystemet. Brugere skal tilslutte en ekstern tegnebog som Metamask og MEW for at begynde at bruge platformen. Demo-versionen er allerede tilgængelig her: https://demo.nimbusplatform.io/

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me