Dominium ICO gennemgang og fuld analyse

Oversigt

En ny ITO (Initial Token Offering) er på blokken, der udnytter det lukrative $ 217 billioner ejendomsmarked, der er fyldt med forældet teknologi, komplicerede regler og mellemmænd som finansielle institutioner og agenter. Denne ITO er Dominimum-platform, der planlægger at fjerne barrierer for mellemmænd, manglende gennemsigtighed og sprog ved at integrere ejendomssektoren med blockchain-teknologi.

Dominium:

“Decentraliseret, reguleret, ejendomsfinansiering, ejendomsnotering og ejendomsadministrationsplatform”

Dominium er dybest set ideen om en gruppe af fast ejendomsprofessionelle, der forpligter deres kapital, ekspertise og ejendom til denne platform.

I mere enkle ord som defineret af holdet,

“Dominium er en komplet platform for“ alle ting ejendomsrelaterede ”. Du kan udføre en række forskellige handlinger, såsom at leje et hus, oprette en ejendomskasse eller sende en besked til din bygherre. Alt, hvad der sker på platformen, er registreret på blockchain, hvilket betyder, at der er en offentlig registrering af den. ”  

 • Hvad har vi? En ikke-teknisk hvidbog

Projektets hvidbog er ret klar og til det punkt, hvor alle fakta og tal præsenteres sammen med virksomhedsoplysningerne. Det mangler dog tekniske aspekter vedrørende blockchain.

Når det kommer til prototypen, har teamet ingen open source-koder. Selvom der har været mange projekter derude, der er lanceret uden en prototype, påvirker det projektets troværdighed set fra et investorsynspunkt.

De således indsamlede midler i pre-ITO- og ITO-runden vil blive brugt til at købe de gearede ejendomsporteføljer i Holland, Storbritannien og Tyskland. Selvom der ikke er nogen klare statistikker over, hvordan midlerne vil blive brugt, har det nævnt, at indtægterne fra den købte ejendom vil blive brugt til at udvikle, støtte og vedligeholde platformen.  

 • Holdprofil

Teamet i dette projekt består primært af direktører og ambassadører. De har ca. 4 direktører inklusive økonomi- og ejendomsdirektører, der har mange års erfaring inden for ejendomssektoren.

Sven-Thomas Munte – Formand, Sven er en veteran i ejendomssektoren efter at have ejet og ledet ejendomsadministrationsselskabet, der administrerer omkring 70 boligejersamfund og over 3000 lejelejligheder.

Mark Lloyd – Administrerende direktør, Mark handler om ejendommen, da han er ejendomsinvestor, coach, mentor og taler.

De har omkring 10 ambassadører fra hele verden inklusive Holland, Japan, Spanien, Rusland & Ukraine, Vietnam, Indien, Frankrig, Nigeria, Korea, Indonesien og Tyrkiet.

Holdet har rig erfaring inden for ejendomssektoren, hvilket er godt, men mangler talent i andre afdelinger, da der ikke nævnes andre teammedlemmer.

 • Forretningsmodellen, DOM: Et aktivtoken

Det oprindelige token for Dominium-platformen er DOM, et værktøjstoken, der “bruges på Dominium-platformen til tjenester / brug af platformens funktioner”. Dette token kan bruges til en lang række aktiviteter såsom oprettelse og handel med aktiver, stemmer for velgørenhedsorganisationer, notering af en ejendom til salg eller leje og registrering af en leje- eller købsaftale. Desuden er alle gebyrer, der opkræves på platformen, i EURO, men kan kun betales i DOM-tokens.  

For at tackle udsvingene i kryptomarkedet eller platformens ydeevne for den sags skyld anvender Dominium tilbagekøbsprogrammet. Ifølge teamet vil dette stabilisere DOM-token som USDT eller guldbakket tokens.

“Alle DOM-transaktionsgebyrer, der bruges på platformen, tages ud af omsætning og brændes (dvs. ødelægges)” sikrer virksomheden.

Gennem token burn og tilbagekøbsprogram vil det sikres, at tokens har en faldende forsyning. Forbrændinger af tokens bliver revideret og annonceret offentligt.

 • Opbakningsteknologi: Ardor-baseret Blockchain

Dominimum-platformen er bygget på Ardon-børnekæde, som grundlæggende tillader en at bruge de avancerede funktioner i Nxt blockchain-teknologi. De planlægger også at få en lovgivningsmæssig licens, så oprettelsen af ​​juridiske skabeloner til finansiering af ejendom kan standardiseres.

Spørgsmålet her er, hvorfor Ardor blockchain. For at få en bedre afklaring spurgte vi Dominimum-teamet, der forklarede,

“Ardor-teknologien har formået at overvinde problemet med blockchain-oppustethed, der gør oversættelser langsomme og dyre. Ardor har også den ekstra funktion af kontrollerede aktiver, afstemningssystem og andre funktioner, der gør udviklingen af ​​Dominium lettere. Ardors tilladte børnekæde giver os mulighed for at implementere forskellige sikkerhedsgodkendelsesniveauer og åbne forskellige funktioner på platformen i overensstemmelse hermed. Dette er vigtigt for vores AML / KYC og overholdelse af overholdelse. ”

Nå, det giver mening!

 • Crypto-salg modstandsdygtighed

Virksomheden bag Dominium-platformen er Dominium B.V., som er et nederlandsk registreret selskab, der er blevet stiftet i marts 2016.

Virksomheden har muligvis ikke et forskelligt team, men det har forsøgt at overvinde denne svaghed ved at udpege 8 rådgivere fra forskellige områder. Fra blockchain, lovlig til overholdelse og markedsføring har Dominimum en hel række erfarne og forskellige rådgivere.

Token distribution

Den samlede levering af DOM-tokens er 1 milliard. Ud af disse 100 millioner er til frørunden og yderligere 100 millioner til præ-ITO til € 0,05 pr. DOM. 500 millioner DOM-tokens er til ITO-runde til forskellige priser. Airdrop og henvisningsprogram tildeles hver 50 millioner DOM-tokens. De resterende 200 millioner tokens vil gå til grundlæggerne og teamet af Dominimum.

 • Fællesskabsaccept

Dominium har skabt sin tilstedeværelse på en bred vifte af sociale medieplatforme. Fra Facebook, Twitter, Telegram, Youtube til Medium, Instagram og LinkedIn har de taget en bred tilgang. Det har over 5k tilhængere på Twitter og omkring 1240 medlemmer på Telegram.

Projektet er dog ikke tilgængeligt på Reddit og GitHub, hvilket er vigtigt for blockchain-samfundet at dele deres open source-koder.

 • Køreplan

Projektets fase:

Dominium er i øjeblikket på sin ITO-fase i kvartal 3, dvs. september har afsluttet sin lovoverholdelse i Storbritannien, Tyskland og hollandsk. I henhold til køreplanen er virksomheden i det rigtige tempo, men de yderligere milepæle vedrørende migrering af aktiverne til platformen og erhvervelse af reguleringsdokumenter har ikke en bestemt dato eller et kvartal, men bliver snarere afsluttet ved udgangen af ​​næste år.

Major Hurdle:

Ifølge holdet,

”Nogle gange er det svært at forstå det enorme ved dette projekt. Dominium er måske forud for sin tid, da det potentielt kan blive et tinglysningsregister for hele verden med alle oplysninger om al ejendom registreret i blockchain, for alle at se ”.

Målet er uden tvivl progressivt, men i betragtning af rampelyset, som ICO’er modtager fra myndighederne, skal det endnu ikke ses, om projektet vil være i stand til at tackle de komplikationer af regler, som denne vision bliver nødt til at gennemgå.

En note til investorer

Ideen om at forbinde det lukrative ejendomsmarked med det voksende blockchain-marked er et progressivt skridt. Med et mål at målrette den lovgivningsmæssige dokumentations tvang, sprogbarriere og mellemmænd gør Dominimum et stærkt punkt. Der er også allerede et firma bag projektet, der tilføjer dets værdi. Imidlertid har det tilsyneladende en prototype, men webstedet indeholder ingen oplysninger om det. Desuden har virksomheden muligvis udnævnt rådgivere fra forskellige områder, herunder blockchain, kerneteammedlemmerne er ikke blevet opført bortset fra direktører. Samlet set er det et ret ligetil projekt, der kombinerer to populære og indbringende industrier, der sigter mod at forenkle ejendomsfinansiering, ledelse og handel.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Holdprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Crypto-salg modstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi integriteten og levedygtigheden af ​​vores ICO-gennemgang, mens vi følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Vil du have din ICO gennemgået af Coingape? Lad os vide

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me