STO vs IEO, mikä on ero ja milloin startup-yritysten tulisi valita yksi

STO paremmin tunnetaan nimellä Tietoturvatunnuksen tarjoaminen edustavat sijoitussopimusta, jonka takana on kohde-etuutena oleva sijoitusomaisuus, esim. osakkeet, rahastot, obligaatiot ja jopa kiinteistösijoitusrahastot. Suojaustunnus edustaa blockchainiin tallennettujen sijoitustuotteiden tietojen omistamista. Pörssioperaatioita voidaan pitää yhdistelmänä perinteisten julkisten alkutarjousten (IPO) ja kryptovaluutta-ICO: iden välillä, koska kahden varainhankintamenetelmän välillä on päällekkäisyys.

IEO, joka tunnetaan paremmin nimellä Initial Exchange Offering, edustaa varainhankintatapahtumaa, jota valvoo kryptovaluutan vaihto. Tämä on toisin kuin STO: t, joissa projektitiimi itse suorittaa varainhankinnan. Pörssit tarjoavat IEO: ita eri käynnistyslevyjen kautta ja antavat käyttäjien ostaa merkkejä suoraan varoilla, jotka on tallennettu heidän vaihto-lompakkoonsa.

STO: n lyhyt historia

ICO: t hallitsivat korkeinta salausvaluuttaa vuonna 2017 markkinat menivät hulluksi. Monien huijausten esiintymisestä avaruudessa tuli kuitenkin suuri huolenaihe myös sijoittajien ja sääntelyviranomaisten keskuudessa. Seuraavana vuonna vuonna 2018 ICO-kupla puhkesi ja monet sijoittajat suhtautuivat skeptisesti alaan. Sääntelyviranomaiset tehostivat myös pyrkimyksiään luoda sääntöjä ja suojata sijoittajia.

Kun ICO-aalto heikkeni, alkoi näkyä toinen varainhankinnan muoto. Yksi, joka yritti korjata ICO: n puutteita tarjoamalla täysin säänneltyjä tunnuksia, mikä vaikeuttaa huijausten olemassaoloa. Sääntelyviranomaiset pakottivat pääosin tämän kytkimen, kuten SEC: n, kun he pyrkivät luomaan arvopaperilakin kaikkiin merkintätarjouksiin.

Tämä johti sellaisten STO: iden syntymiseen, joita voidaan yksinkertaisesti kuvata ICO: ksi, jotka noudattavat niille tarjottavan maan sääntelyviranomaista..

IWOihin keskittyvän tiedonanalyysiyrityksen InWaran äskettäin julkaiseman raportin mukaan ICO: ita on ilmaantumassa vähemmän vuodesta 2019 lähtien. Sen sijaan STO: t ovat nousussa. Vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä STO: t ovat nähneet kasvu 135% tänä vuonna käynnistettiin yli 45 hanketta viime vuoden viimeiseen neljännekseen verrattuna.

IEO: n lyhyt historia

ICO: t eivät ole inspiroineet vain STO: iden nousua, vaan myös IEO: n. Uusi varainhankintamuoto, jossa vaihto tarjoaa rahakkeita ja ne luetellaan välittömästi niissä. Ensimmäinen IEO pidettiin vuonna 2017, vaikka uusi malli ei herättänyt paljon huomiota vasta tämän vuoden alussa.

Binance, maailman suurin kryptovaluutanvaihto, oli edelläkävijä tämän uuden merkkimyynnin muodossa uuden alustan, Binance-käynnistyslevy. Alusta lupasi tukea vähintään yhtä tunnusta joka kuukausi vuonna 2019, ja toistaiseksi se on suorittanut kolme tunnusten myyntiä, jotka kaikki ovat olleet erittäin onnistuneita. Käynnistysalustan kautta BitTorrent on onnistunut keräämään yli 7 miljoonaa dollaria, Fetch.Ai on kerännyt 6 miljoonaa dollaria, ja Celer Network onnistui keräämään 4 miljoonaa dollaria muutamassa minuutissa.

IEO: t auttavat pörssejä lisäämään likviditeettiä alustoilleen, ja Binance Launchpadin menestys on innoittanut muita pörssejä kiirehtimään käynnistämään omia token-myyntiympäristöjään. Toistaiseksi on yli viisitoista suurinta kryptovaluutanvaihtoa, jotka ovat jo aloittaneet omat käynnistyslevynsä. Voit tarkastella täydellistä luetteloa kaikista IEO: ita tarjoavista pörsseistä tutustumalla tähän artikkeliin, jonka on kirjoittanut Arthur Boytsov, yhden parhaiden varainhankintatoimistojen varapuheenjohtaja Prioriteettitunnus.

STO vs IEO: STO: n ja IEO: n erot

IEO: t ovat projekteja, jotka pyrkivät käynnistämään apuohjelmakoodien. Apuohjelmakoodit edustavat sen verkon laskentayksiköitä, johon ne on myönnetty. Kun verkko kasvaa, sitä enemmän hyötyä on tunnuksessa, koska niiden lukumäärä on kiinteä. Verkon koon ja tapahtumien määrän kasvaessa tunnusten kysyntä kasvaa.

Apuohjelmamerkit antavat tunnuksen haltijoille oikeuden käyttää verkkoa ja myös oikeuden hyödyntää verkkoa äänestämällä.

kuitenkin, näiden merkkien on hylättävä Howey-testi koska se kvalifioisi heidät suojaustunnuksiksi.

Milloin startupien tulisi valita STO

Turvakoodien on läpäistävä Howey-testi. Testi määrää, että omaisuuden on täytettävä seuraavat ehdot; olla rahasijoitus, olla sijoitus yhteisyritykseen ja sijoittajat odottavat hyötyvänsä promoottoreiden ja muiden kolmansien osapuolten työstä.

Toisin sanoen, suojaustunnus edustaa investointisopimusta, jolla on laillinen omistusoikeus fyysiseen tai digitaaliseen omaisuuteen, kuten kiinteistöt tai ETF: t ja monet muut. Omistaja on kuitenkin vahvistettava lohkoketjun kautta.

Tämä antaa turvakoodien haltijoille mahdollisuuden vaihtaa rahakkeitaan muille varoille, käyttää niitä vakuuksina lainan saamiseksi ja tallentaa ne eri lompakkoihin.

Saatat myös pitää: Onko 2019 STO-vuosi (suojaustunnistetarjonta)?

STO: n edut

Lainsäädännön noudattaminen

STO: iden etuna on, että ne ovat määräysten mukaisia. Jos he aikovat toimia Yhdysvalloissa, heidän on haettava poikkeuksia SEC: ltä varmistaakseen, että heillä ei ole tulevaisuudessa lopetus- ja hylkäysmääräyksiä, kuten monien ICO: n tapaan.

Läpinäkyvyys

STO: t tarjoavat täyden läpinäkyvyyden sijoittajilleen, ja tämä antaa heille mahdollisuuden olla näkyvissä kaikissa myönnetyissä rahakkeissa, luvattu myös niissä, jotka on hylätty.

Suojaus

Koska STO: t ovat säänneltyjä, ne kannustavat uusien sijoittajien pääsyä markkinoille ilman, että heidän on huolehdittava huijauksesta.

Luontainen arvo

Toisin kuin yleishyödylliset rahakkeet, jotka edustavat enimmäkseen tulevaa pääsyä liikkeeseenlaskevan yrityksen palveluun tai tuotteeseen, STO edustaa yleensä taustalla olevaa etua joko voitonjaosta, äänimäärästä, osuudesta omasta pääomasta, osinkoista ja muista eduista, joita sijoittajat voivat saada.

IEO: n edut

Varojen kerääminen nopeasti

Projektit voivat kerätä varoja nopeasti, kun otetaan huomioon kaikki hyökkäykset, jotka tällä hetkellä ympäröivät IEO: ita. Tähän mennessä tapahtuneen merkkimyynnin perusteella IEO on keskimäärin muutamasta sekunnista muutamaan minuuttiin saavuttamaan asetetun kovan korkinsa.

Luottamus

IEO: iin voidaan luottaa – koska kryptovaluutanvaihto suorittaa due diligence -seulonnansa seulomalla kaikki projektit, jotka he haluavat käynnistää alustallaan, sijoittajien ei tarvitse huolehtia projektien legitiimiydestä.

Turvallisuus

IEO: t tarjoavat suojaa sekä tunnuksen liikkeeseenlaskijalle että sijoittajille, koska pörssit käsittelevät KYC- ja AML-prosesseja.

Nopea listaus

Projektit ovat varmoja siitä, että niiden tunnukset luetellaan nopeasti, mikä tekee prosessista helppoa projektin myöntäjille.

STO: n haitat

Aivan kuten kaikilla suojaustunnustuotteilla on myös haittapuolensa

Monimutkaiset vaatimustenmukaisuus

Vaikka olisit blockchainissa ja tokenoidussa muodossa, turvakoodit kuuluvat edelleen voimassa olevien arvopaperimääräysten piiriin. Sellaisinaan STO: ta ylläpitävien yritysten on silti noudatettava samoja määräyksiä kuin ne tekisivät listautumisantia. Tunnustaminen auttaa parantamaan ja nopeaa kaupankäyntiä. Lainsäädännön monimutkaisuus useilla lainkäyttöalueilla aiheuttaa silti riskin ja joskus estää etuja.

Alustavaatimus

STO: t voivat olla nopeita, mutta niiden myöntäminen ei ole helppoa. Kun on kyse pääoman keräämisestä perinteisten arvopapereiden kautta, työ on hiukan helpompaa, koska ne eivät vaadi alustaa pääoman keräämiseen. Mutta STO: ta varten projektiryhmän on luotava omat tunnuksensa ja alustan hallita niiden myyntiä. Tämä on STO: n tärkein osa, ja jos tämä ratkaiseva tekninen osa on väärä ja projekti pääsee taloudelliseen ja oikeudelliseen sotkuun.

Syntyvät markkinat

Koska pääomasijoitusmarkkinoilla on viimeisin tulokas, STO: lla ei ole mitään, mitä on pitkällä aikavälillä testattu perusteellisesti, mikä lisää sekä yritysten että sijoittajien riskiä. Vaikka tilausriski on olemassa, sitä suurempi on epäselvän noudattamisen riski. Vaikka oikeudelliseen ennakkotapaukseen ei ole paljon vedota, sääntelyviranomaiset voivat muuttaa mieltään milloin tahansa ja lopettaa tämän.

IEO: n haitat

Pörssien turvallisuus

Vaikka IEO: n turvallisuus liittyy vaihtoon, nämä vaihdot ovat edelleen alttiita petoksille ja pumpuille & polkumyyntijärjestelmät, varsinkin pienemmät, jotka eivät ole kiinnostuneita tuotemerkkipääomastaan.

Hintojen manipulointi

Vaikka IEO: ita pidetään suhteellisen turvallisina sijoittajille, suurin osa kolikoista hallussa olevien sijoittajien mahdollinen hinnankäsittely, sama asia, jonka olemme kokeneet ICO: n kanssa

Tiettyjen sijoittajien rajoittaminen

IEO rajoitettaisiin tiettyyn vaihtoon, mikä tekisi joillekin sijoittajille ärsyttävää osallistua, jos heillä ei ole tiliä samassa pörssissä. Tämä edellyttää ylimääräistä KYC-menettelyä ja tilin vahvistamisen hyväksymisaikaa, mikä tekee siitä erittäin hankalaa useille sijoittajille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me