ENIGMA CATALYST ICO gennemgang og analyse

Enigma Catalyst ICO anmeldelseEnigma Catalyst ICO anmeldelse

Hej gutter,

I forlængelse af vores række ICO-anmeldelser bringer vi dig en af ​​de hotteste ICO’er i samtaler, Enigma Catalyst. God appetit!

Om virksomheden

Etigma Project Company blev grundlagt af en gruppe MIT-kandidater og er en amerikansk baseret start-up, som har succes inden for sikret datadelingsmarked, og nu har de for nylig annonceret deres ‘Catalyst’ -projekt. Stimuleret af den hurtige udvikling og eksplosion af kryptoaktiver kan katalysatorprojektet være veldefineret som det første investeringspodium, der giver investorer mulighed for at forme, teste og implementere mikrokryptofonde. Som en kendsgerning, med hjælp fra katalysator, vil udviklere ikke kun være i stand til at få adgang til Enigmas decentraliserede datamarked, men kan også få hjælp af det samme til at udarbejde og implementere nye strategier. Faktisk vil det ikke være forkert at nævne, at Catalyst er den første applikation, der placeres øverst i gådeprotokollen.

Enigma Catalyst ICO anmeldelse

“Catalyst er en platform for Cryptocurrency-forhandlere, datakuratorer, udviklere og investorer. Handlende udvikler stærke kvantitative strategier ved hjælp af datasæt, der er kurateret af samfundet, og investorer lægger kapital på de bedste handlende og strategier. I det væsentlige tillader Catalyst enhver at opbygge deres egen krypto-hedgefond. ”

Mens de fleste måske tror det modsatte, viser algoritmisk handel og maskinindlæring sig afgjort at være problematisk skæve i investeringsstyring. For at sige fakta lige, handlede traditionel kapitalforvaltningsindustri om at forblive hemmeligholdt og uigennemsigtig, men tingene ændrer sig nu. Faktisk ville det være rimeligt at fastslå, at traditionelle kapitalforvaltningsmidler ikke længere hersker over verden, men snarere er blevet udfordret af mere fri adgang til finansielle data, som har haft fremgang i at tillade udvidelse af crowd-sourced venture-metoder.

For at tilføje flere på listen trækkes selv blokaderne hurtigt i stykker, der var der, mens de kom ind i den algoritmiske handel, og nye investeringsmuligheder tilbydes det voksende open source-samfund af udviklere, kvante, handlende og investorer.

Efter denne stadigt stigende efterspørgsel efter kryptokurver mener Enigma Catalyst-teamet, at der også er stigning i interessante muligheder. Og for at sikre, at disse muligheder udnyttes på den bedste måde, tjener Catalyst med en chance for at oprette forbindelse med kryptovalutaudvekslinger til et sammensmeltet, decentraliseret system, der er designet til at være en målrettet og ligetil måde at opnå og kontrollere fonde på.

Med teamets ord “Hovedmålet med vores platform er at tjene som en one-stop-shop for udviklere (eller kvantitative forhandlere), der er interesserede i at udvikle handelsstrategier, der opererer i krypteringsmarkedets ekspanderende domæne.”

I modsætning til det fleste automatiserede handelssystem stopper Catalyst ikke bare her, da grundlæggerne af det samme har besluttet at tjene også med investeringsfondstjenesterne. Desuden, mens dette projekt kan sammenlignes med de tidligere projekter som Malenport, lover Catalyst at tjene med bedre behandlingstid og transaktionskvalitet. Alt i alt vil det ikke være forkert at sige, at Catalyst med nye handelsstrategier nyder et konkurrencen ubegrænset felt at arbejde på.

Markedsundersøgelse

Vi ved alle, at algoritmisk handel har været brugt i lang tid, så det være sig for modent finansmarked eller amatørmarked for kryptoaktiver. Og ligesom det ikke er så let at vælge strategier, er det også udfordrende at udvikle algoritmer til det samme. Imidlertid har industrien igen og igen altid forsøgt at tjene med anbefalede løsninger, der hjælper softwareudviklere selv med den grundlæggende viden med oprettelsen af ​​algoritmerne. Nå, Catalyst er her for at tjene med sådanne løsninger selv. Faktisk er dette projekt primært baseret på Quantopian, hvilket betyder, at det samme kan fungere som en bro mellem kryptotrader og Quantopian-tilgange..

Platformens tekniske karakteristika – dette projekt er en decentraliseret udvekslingsprotokol, der understøtter atomkrydsskift på tværs af kæder.

Tid til evaluering!

  • Teamprofil

Tor Bair – Leder for vækst og marketing MIT Sloan MBA | Tidligere optionshandler og data @ Snapchat, TOR styrer vækst og markedsføring af projektet.

Guy Zyskind – Skaberen af ​​Enigma og en Blockchain / Multi-party Computation researcher. Tidligere tilbragte Guy 10+ år i softwareindustrien, herunder en CTO-rolle i Endor, en MIT-spin-off. Guy har en MAS fra MIT Media Lab.

Kan Kisagun– Tidligere konsulent blev iværksætter i blockchain-rummet. Kan bruge 3 år på at arbejde på McKinsey & Virksomhed med fokus på bank og finans og har en MBA fra MIT Sloan School of Business.

Victor Grau Serrat – Senior softwareingeniør – MIT D-Lab | 15+ års softwareudvikling

Fordeling af midler, der indsamles gennem token-salget, indsamles i den smarte kontrakt og vil blive brugt som følger:

60% til produkt- og teknologiudvikling

15% til blockchain-forskning

10% til operationer

10% til markedsføringsformål

5% for juridiske og administrative omkostninger

Enigma Catalyst ICOEnigma Catalyst ICO anmeldelse

  • Forretningsmodel

Enigma-vision er at skabe et decentraliseret datamarked og at revolutionere den måde, data deles, aggregeres og tjene penge på. I det 21. århundrede er data den mest værdifulde valuta. På nuværende tidspunkt er det imidlertid monopoliseret i få hænder. Facebook og Google har bygget $ 1T i markedsværdi på at indsamle og tjene penge på brugerdata, så er der virksomheder som Bloomberg og Reuters, begge med en omsætning på +10 mia. Dollar, der primært er bygget på aggregering af finansielle data. Catalyst-teamet bygger infrastrukturen på en decentral, sikker, åben datamarked og introducerer Catalyst som den første applikation bygget oven på denne infrastruktur. Catalyst-platformen gør det muligt for enhver at starte sin krypto-investeringsfond ved hjælp af vores data, back-test og forskningsværktøjer. Dette vil give den oprindelige efterspørgsel efter deres datamarked, og datakuratorer leverer forsyningen ved at oprette og licensere premium-datasæt til brug i samfundet.

  • Tokens mekanisme

Baseret på Ethereum og distribueret med smart kontrakt bruges tokens til at få adgang til datakilder på markedet. Tokens flyder fra dataforbrugere til dataudbydere. Dataforbrugere er kvantforhandlere, der ønsker at få adgang til datakilder for at skabe en fordel enten i Catalyst-konkurrencer eller i reel handel mod konkurrencen. Deres indtjeningspotentiale er direkte korreleret med, hvor mange poletter de bruger. Dette skaber incitamentstrukturen til at forbruge ECAT-tokens

Funktion og nytte af token

Primær: ECAT bruges til at få adgang til datakilder på de-centraliserede Enigma Catalyst Data Marketplace. Betaling sker på abonnementsniveau.

Sekundær: ECAT-tokens bruges til incitamenter til at vokse og sikre netværkets stabilitet.

ECAT-tokens bruges til at skabe efterspørgsel på datamarkedet: Belønningstoken leveres til kvante med vindende strategier. Dette tilskynder flere kvantiteter til at komme på platformen og forbruge data for at forfine deres strategier og få en fordel.

  • Sikkerhed

Mens Catalyst-teamet stoler på smart kontrakt og uafhængige revisioner for sikkerhed, blev vi bedt om, at vi blev bedt om tilsyneladende, opfattet eller reel lovgivningsmæssig risiko, at “Vores token er et hjælpeprogram baseret på vores advokat (Cooley – Patrick Murck, Marco Santoni) ‘ s mening. Cooley er et af de mest velrenommerede virksomheder i rummet. Vi agter at overholde alle lovgivningsmæssige retningslinjer ”.

Eksterne og interne revisioner – i henhold til vores samtale med teammedlemmerne planlægger de at få 1 eller 2 uafhængige revisioner på deres smarte kontrakter.

  • Fællesskabsaccept

Med regelmæssige blogs og direkte kommunikation med investorer og informationssøgere gennem slap og telegram er vi ret sikre på, at holdet ganske vellykket har bygget et samfund omkring deres projekt. Med teamets ord “Vi har i øjeblikket et stærkt samfund og brugerbase for vores produkt – vores Slack er aktiv og vokser (i øjeblikket 900+ brugere), og vi har en live alfa tilgængelig på www.enigma.co/catalyst med mere end 1.500 tilmeldinger og downloads ”.

  • Vores projekt

Utvivlsomt kan Catalyst nævnes som et projekt, der er blevet introduceret på det rigtige tidspunkt. Det samme giver en løsning for den nuværende forpligtelse og principper for blockchain-industrien, der gør dette projekt efterspurgt. Selvom erfarne teammedlemmer, højteknologiske løsninger og projektimplementering kan angives som pluspoint af det samme, giver fravær af finansiel plan også noget, der skal overvejes i afsnittet negativ..

Gennemsnitlig vurdering: 8/10

For flere spørgsmål kontakt:

CoinGape-redaktionsteam hos [e-mail beskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me