Crypto Trading Bots vs Copy Trading

I dag bruges teknologier som kunstig intelligens, maskinindlæring eller endda dyb læring i næsten ethvert omfang og forretning. Crypto-handel er ikke mindre; Du kan opbygge din algo-bot, men hvis du undersøger lidt, finder du masser af tjenester, der giver dig hundredvis af indgangssignaler (nogle af dem endda udgangssignaler) om dagen.

Hvis du arbejder lidt på disse signaler, kan du tjene godt på dem. Den første ting er at måle kvaliteten af ​​dem. Du skal have adgang til signalernes historiske og derfra få din egen statistik.

Hvor meget var den højere pris i de næste 24 timer efter signalet blev sendt? Og efter 3 dage? Eller 1 uge, 1 måned? Hvor meget går de normalt ned, før de når den højere pris? Hvis du er omhyggelig nok, forbereder du dine rapporter pr. Marked, for eksempel QTUM / ETH. I de sidste 3 måneder (eller 6 måneder eller 1 år), hvor mange signaler har denne udbyder sendt? Hvor meget er den gennemsnitlige højere procentdel fra den foreslåede indgangspris (hvis nogen, hvis ikke markedsprisen på det tidspunkt, hvor positionen ankom), hvor meget er den gennemsnitlige procentdel af drop down fra indgangsprisen? Du skal kigge efter disse data inden for den tidsramme, du vil handle. Hvis du vælger 1 uge, skal du kigge efter det højere og lavere i løbet af ugen, og huske på, at dine handler gennemsnitligt varer 1 uge. Men hvis du normalt ser, at den højere pris inden for ugen sker i de næste 2 eller 3 dage, kan du lege med den tidsramme. 

Indgangen, eller endda udgangssignalet, er kun begyndelsen, jeg vil sige, at det er endnu mindre end halvdelen, som Dr. Van Tharp beviser i denne bog “Handel din vej til økonomisk frihed”, selv et tilfældigt system kunne fungere, hvis du kender hvordan du styrer din risiko. Er det her, hvor din forskning skal omsættes i praksis.

Når du har et system i bevægelse, kan du ikke stoppe der, du skal stadig se dine resultater, se at de er tilpasset det, du forventer, og justere og indstille det så mange gange, som det er nødvendigt, indtil du finder et system, der fungerer for dig.

Derudover med kryptokurver er der eksterne faktorer at se på, hvad hvis en mønt vil blive fjernet fra en stor børs? Markedet vil falde sikkert, og det meste af boten vil opdage dette som en indgangsmulighed, desværre er der sjældent noget opsving fra det. Hvad hvis en enorm børs er blevet hacket? Eller et land, der forbyder kryptokurver?

Hvis dette lyder som meget arbejde … er det fordi det er meget arbejde. Hvis det ser ud til at du har brug for noget viden om handel og kryptokurver .. det er fordi du får brug for det. Og hvis det overhovedet ikke ser let ud, er det fordi det ikke er det (ellers ville alle gøre det, og du ved, at hvis nogen vinder, skal andre tabe i dette spil).

Og her er hvor copy-trading viser sin højere styrke. Der er eksperthandlere, nogle gange endda virksomheder bag disse tjenester. Deres daglige job er at indstille og justere deres strategi, automatisk eller manuel, være opmærksom på de nyheder, der kan påvirke markederne og leve af dette.

Nogle af disse kopihandlere er ikke bange for at vise og dele deres succes. Copy-traders tager deres opgave alvorligt, fordi de ved, at det er et stort ansvar at styre tilhængers kapital.

De opererer normalt kun i en platform, den som de anser for bedst og fungerer. Det er svært nok at være rentabel på lang sigt bare ved at handle under normale forhold, så forestil dig, hvis platformen ikke er pålidelig, ikke replikerer aktiviteten fra kopithandleren til tilhængerne eller har kontinuerligt tab af service.

Platformen er ikke kun afgørende for kopihandleren, men er også vigtig for tilhængerne. Det skal være en pålidelig platform; du er nødt til at stole på det. Det skal tilbyde målinger og statistik klart og gennemsigtigt. Platforme, hvor kopihandlerne har lov til at redigere deres resultater, manuelt anbringe antallet af tilhængere eller fjerne dårlige handler, er de slags platforme, hvor du ikke vil være.

Platformen skal være exchange-agnostisk, dette er meget vigtigt, børser tjener penge, når du handler (med fortjeneste eller ej), også en børs kunne ikke være tilgængelig i dit område, så det er altid godt at have alternativer.

Den ideelle platform ville være den, der tjener, når du tjener, hvor kopihandleren tjener, når du tjener.

Hvis du vil prøve, skal du oprette din egen bot (med Zignaly du kan gøre dette gratis ved at integrere det med TradingView og dets alarmsystemer), arbejde med signalerne fra en udbyder, start med en demo-konto, indtil du har det godt.

Hvis du ikke har tid eller foretrækker at bruge tiden på at lære andre ting eller bare leder efter en passiv indkomst, kan kopiering være din løsning.

Så hvad er kopihandel, og det er stor værdi?

Med Copy Trading får du en replika fra den virkelige konto for kopihandleren. Dybest set er der en masterkonto (den fra den eksperthandler, du kopierer) og tilhængerkontoen, kopimaskinen. Hver gang masteren åbner, redigerer eller lukker en handel, replikeres al aktivitet automatisk i forhold til kopikontoen.

Det betyder, at hvis han åbner en position med 10% af sin saldo, bruger du også 10% af dit investerede beløb på samme handel. Så det er som en administreret konto. Så alle de ovennævnte opgaver, som du skal have i betragtning, når du bruger bots, er ikke nødvendige, når du bruger Copy Trading, denne anden mulighed sparer dig virkelig tid, da du er 100% håndfri.

Hvis du har lyst til at prøve det, er det vores anbefalinger og den nemme at starte guide:

  • Vælg en kopihandelsplatform, der er specialiseret i krypto, synes godt om Zignaly, der er integreret med pålidelige børser som Binance eller KuCoin. Deres kriterievalg for at acceptere nye børser er meget strengt. 
  • Vælg baseret på lang sigt, kontrol af den erhvervsdrivendes resultater fra mindst 3 til 6 måneders handel. Er let at få resultater på kort sigt, men det er en færdighed at have dem på lang sigt.
  • Kend eksperten, du lægger dine penge i deres hænder, så lær ham at kende. Zignaly har et godt samfund, og du kan tale direkte med deres kopihandlere. Spørg dem om deres strategi, hvordan de styrer balancen, investerer de 100%? beholder de resterende muligheder for engangs gang?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me