Bitcoin-johdannaisten määrä on kasvanut 10-18 kertaa suurempi kuin Bitcoin Spot -määrä

mainos Phemex

Kun Bitcoin kamppailee ylittääkseen 8000 dollaria, johdannaiskauppa on räjähdyksessä. Maailmanlaajuisesti käydyn johdannaisen määrä ylittää Bitcoin-spot-määrän 10-18-kertaisesti, kertoo Bloomberg raportti

Salausmarkkinajohdannaiset kukoistavat edelleen

Vuoden 2019 kolmannella neljänneksellä salausmarkkinat menettivät lähes 100 miljardin dollarin markkina-arvon ja totesivat, että kaupan kokonaismäärä väheni jyrkästi 42%. Bitcoin menetti 24% volyymistaan ​​kolmannella vuosineljänneksellä ja jopa -5 parasta kolikkoa rekisteröi raskaita tappioita, kun Litecoin irtoaa 54% arvostaan ​​123 dollarista 56 dollariin.

Lähde- CoinGecko Q3 -raportti

Bitcoinin hinta onnistui nousemaan noin 10000 dollariin syyskuun loppuun saakka. Sitä seurasi jyrkkä lasku Bitcoinin hinnassa 24. syyskuuta. Lehdistöaikana Bitcoin käy kauppaa 7495 dollarilla.

Lähde- CoinGecko Q3 -raportti

Siellä on havaittu aalto salausjohdannaisten kauppa. Vaikka digitaalisen omaisuuden suuri volatiliteetti voi olla riskialtista, korkea riski tuo korkean hyödyn. CoinFLEXin toimitusjohtaja Mark Lamb ennusti, että johdannaismarkkinat ovat 20 kertaa suuremmat kuin taustalla olevat BTC-markkinat vuoden 2020 loppuun mennessä.

“Yhä useammat hedge-rahastot ja yhä useammat talousasiantuntijat ymmärtävät, että tässä tilassa on mahdollisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että johdannaispörssien kautta kulkee enemmän volyymiä ja lisää likviditeettiä koko ekosysteemiin. Joten se on mielenkiintoinen palautesilmukka. “

sanoo Tokion kryptovaluutan likviditeetin tarjoajan B2C2 Japanin toimitusjohtaja Phillip Gillespie.

Johdannaisten kaupankäynnin johtaminen Binance ja BitMEX ovat korkeita ja tarjoavat futuurisopimuksia Bitcoinille ja muille salausvaroille yli 100-kertaisella vipuvaikutuksella. Myöhemmin se on ollut merkittävä tekijä houkuttelemassa kauppiaita Bitcoinin heikkenemisen jälkeen vuoden 2017 lopusta lähtien. Lisäksi ohut likviditeetti on myös syy mielenkiinnon menetykseen, koska osto ja pito Bitcoin-valaat hallitsevat yli 33% koko Bitcoinista. Sijoittajat ovat etsineet uusia tapoja hyötyä, koska Bitcoinin volatiliteetti on pudonnut alle 2 prosenttiin. 

“Sieltä rahat on tarkoitus tehdä salauksella. Se on kaikkien aikojen suurin kasino. “

sanoi Sid Shekhar, lontoolaisen seuraaja TokenAnalystin perustaja.

“Kaupankäynnillä vipuvaikutuksella kauppiaiden ei tarvitse sitoa niin paljon pääomaa kuin tekisit spot-kauppaa. ”Tämä tekee futuurikaupasta halvempaa. Tämän vuoksi futuurikauppa perinteisillä markkinoilla on korkeampi kuin spot-kauppa. “

Binancen toimitusjohtaja Zhao Changpeng sanoi. 

Katsaus futuurien määrään

Binance Futures kirjasi 15. lokakuuta volyymin 700 M dollaria. Lisäksi Binance Futures kirjasi 100 kt BTC: n samana päivänä..  

Lähde- Vino markkinat

Tarpeetonta sanoa, että Binance Futures onnistui nousemaan kolmanneksi korkeimmalle sijalle. Lisäksi 5 päivän kuluessa se onnistui saamaan toisen sijan 24 tunnin volyymin suhteen. 

Lähde- Viserrys

Bakkt, jota mainostettiin flopinäytöksenä, äänitti myös kaikkien aikojen korkeimman (ATH) ensimmäisen eilisen juhlavuotensa aikana. Se saavutti 363 BTC: n Bitcoinin kuukausituotteissa. 

Lähde- Bakkt Bot

Myös institutionaalinen kiinnostus CME BTC -futuureiden pitkiin positioihin on noussut 450% lokakuussa. Lisäksi johtava pörssi OKEX muodostaa 33,7% salausjohdannaisten markkinaosuudesta, kun päivittäinen johdannaisten volyymikauppa on 3,0 miljardia dollaria. Lisäksi pörssin Hongkongin johtaja Andy Cheung paljasti, että kaksinkertainen määrä ihmisiä on käynyt kauppaa johdannaisilla kuin todelliset kolikot tänä vuonna

Lähde- Vino markkinat

Huobi oli lähellä toista markkinaosuudellaan 31,6% ja 2,83 miljardia. BitMEX ikuisten BTC-futuurien volyymi oli 41,7 miljardia dollaria. Mielenkiintoista on, että Huobin ja OKExin BTC-futuurituotteiden kaupankäynnin volyymi oli hyvä, vastaavasti 23,3 miljardia dollaria ja 17,4 miljardia dollaria..

BitMEX: llä on suurin salausjohdannaisten osuus

Salausfutuurit alkoivat saada pitoa ja menivät korkealle vaihteelle vuonna 2018.Silloin BitMEX U.S.Commodity Futures Trading Commission aloitti ikuisen Bitcoin-futuurin, joka oli yksittäisten sijoittajien kannalta helpompi ymmärtää kuin muut johdannaiset

“BitMEX on todennäköisesti koko ekosysteemin keskipiste tällä hetkellä,”

Shekhar sanoi. 

Hän sanoi lisäksi, että BitMEXillä on maailman suurin salausjohdannaisten osuus ja sen arvioidaan tekevän vähintään 700 000 dollaria palkkioita johdannaiskaupasta päivässä.

Nautitaanko salausjohdannaisille edelleen sama huomio ja määrä vuonna 2020? Kerro meille, mitä mieltä olet alla olevissa kommenteissa!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me