Coinbase uudistaa listausnormeja, kun se avaa ovet sadoille altcoineille

mainos Phemex

Coinbase on yksi suurimmista salauspörsseistä, joten miksi sillä on vain viisi listattua omaisuutta? Tämä on kysymys, joka on ylittänyt jokaisen ihmisen, joka on käynyt kauppaa kryptoilla. No, tämä on pian muuttumassa, kun Coinbase on uudistanut listalleottopolitiikkansa, mikä sallii nyt projektien lähettää salausvaluuttansa arvioitavaksi yrityksen digitaalisen omaisuuden puitteissa.

Luettelot on tehtävä lainkäyttöalueen perusteella

Coinbase, osana tarkistettuja ohjeita, jakoi verkkolomakkeen, jonka niiden projektien on lähetettävä, jotka haluavat listata itsensä Coinbaseen. Lomake syvenee hankkeen yksityiskohtiin ja esittää useita projektiin liittyviä kysymyksiä, jotka antavat meille käsityksen siitä, että vaikka ovet ovat kaikille avoimia, arviointiprosessi ei tule olemaan helpompaa. Ja myös jos projekti valitaan lähetysprosessin kautta, luettelo lisätään lainkäyttöalueittain, koska Coinbase ei halua rajoittaa itseään Yhdysvaltain lainsäädännön mukaisiin varoihin. Lisäys tehdään tietyn alueen sääntelykehyksen perusteella.

Coinbasen uskotaan tekevän tämän miellyttääkseen asiakkaitaan, jotka ovat vaatineet enemmän varoja alustalla, ja myös parantamaan pörssin kilpailuetua muihin ulkomaisiin pörsseihin nähden.

Coinbase Consumerin varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Dan Romero ilmoitti tästä CNBC: n “Fast Money” -sivustolla ja lainasi

”Viime kädessä salaus on maailmanlaajuinen ilmiö. Sinulla on ohjelmistokehittäjiä ja yrittäjiä ympäri maailmaa, jotka rakentavat tuotteita salauksen päälle, ja se avaa monia käyttötapauksia etenkin kehittyvillä markkinoilla. Mielestäni meidän on siirryttävä yrityksenä globaalimpaan näkökulmaan “,

“Se vastaa asiakkaiden haluamiin. Lisää varoja on suoraan asia, jonka asiakkaat kertovat meille. Joten viime kädessä lisäämällä omaisuutta lisätään luottamusta ja tehdään alustasta helppokäyttöinen asiakkaille “, Romero sanoi.

Romero sanoi kysyttyään kilpailusta

“On joitain todella laadukkaita, globaaleja vaihtoa, jotka aiot nähdä tulevina kuukausina, kun lisäät omaisuutta, tulemme kilpailukykyisemmiksi”,

Coinbase CTO Balaji Srinivasan myös lainasi ilmaisemaan mielipiteensä samasta tietyistä tiedotusvälineistä, joissa hän sanoi

”Satoshi ja Vitalik [Buterin] eivät olleet Coinbase-asiakkaita. Mutta kaikki tulevat ja nykyiset omaisuuden luojat ja kehittäjät ovat. Joten meistä on tulossa kaksipuolinen markkinapaikka. “

Lue myös: Coinbase toivottaa New Yorkin virtuaalimarkkinoiden eheysraportin tervetulleeksi, mutta kumoaa löydökset

Coinbase-listaus – Digitaalisen omaisuuden infrastruktuuriprojektin vertailuarvo

Coinbase tunnetaan ankaruudestaan ​​ja sillä on yksi vaikeimmista arviointiprosesseista listalle ottamista varten. Tästä syystä, jos Coinbase ilmoittaa tiettyjen omaisuuserien listalle ottamisen, sen hinta vain nousee. Esimerkkinä, kun Coinbase integroi Litecoinin kaupankäyntijärjestelmiinsä esimerkiksi toukokuun 2017 alussa, se laukaisi välitöntä LTC: n transaktiomäärän ja hinnan nousun. Kaupankäynnistä 24,20 dollaria (indeksi) 4. toukokuuta sen hinta nousi 48,40 dollariin 18. kesäkuuta, 98,43%: n hyppy alle 6 viikossa.

Tämä johtuu siitä, että blockchain-projektin on käydävä läpi kattava tarkistusprosessi, joka sisältää useita vaiheita;

  • Coinbasen sisäisen omaisuuden valintalautakunnan ensimmäinen tarkastelu.
  • oikeudellinen ja riskinarviointivaihe.
  • Coinbasen toimeenpanevan komitean hyväksymisprosessi.
  • erityinen arvio ydinkoodista ja suunnittelutiloista.
  • ja lopullinen arvio omaisuuden likviditeettikyvystä, hintavakaudesta ja taloudellisesta tuloksesta.

Varojen valintalautakunnan jäsenet noudattavat myös tiukkoja luottamuksellisuusvelvoitteita ja julkisen tiedon paljastamista ja kaupankäyntiä koskevia protokollia.

Tämä tiukkuus ja tyhjentävä prosessi ovat tehneet Coinbasesta listalle digitaalisen omaisuuden maailmanlaajuisen vertailuarvon todistaakseen valtakirjansa ja saadakseen lopullisen listan, joka avaa ovensa miljoonille Coinbasessa toimiville asiakkaille.  

Vaikka uudet lait eivät vähennä tiukuutta ja tyhjentävää valintaprosessia Coinbasessa, se varmasti helpottaa ensimmäistä vaihetta, koska nyt projektit voivat lähestyä Coinbasea kuin Coinbasen poiminta ja valinta. Tästä on ehdottomasti hyötyä monille uskottaville hankkeille, jotka ansaitsevat luettelon.

Näemmekö uusia listoja Coinbasessa joulukuuhun 2018 mennessä? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me