Cboen VanEck Bitcoin ETF: llä on edelleen mahdollisuus, kun SEC hylkää Winklevossin ehdotuksen

mainos Phemex

Kahden päivän kuluttua Direxionin Bitcoin (BTC) ETF -ehdotuksista ja viidestä muusta NYSE Arca, Inc: n SEC: n jättämästä Bitcoin ETF -ehdotuksesta tehdyn päätöksen lykkäämisestä on tällä kertaa tullut julma, koska se hajosi Winklevoss-kaksosten unelman käynnistää bitcoin-ETF. Tämä on toinen kerta kahden vuoden aikana, jolloin Winklevoss twin -sovellus hylätään.

Nyt kaikki katseet ovat CBOE- SolidX Bitcoin ETF: ssä, jonka pitäisi olla seuraava SEC-hyväksyttäväksi. Vaikka SEC: n asettamat ennakkotapaukset eivät ole oikeastaan ​​myönteisiä, jotkut asiantuntijat uskovat silti, että CBOE-hakemus voidaan hyväksyä.

Syy Winklevoss-hakemuksen hylkäämiseen

Määräyksessä todetaan, että yksi tärkeimmistä syistä hakemuksen hylkäämiselle on se, että se ei voinut vahvistaa keinoa noudattaa sitä, että bitcoin-markkinat eivät ole petosten tai manipuloinnin kohteena. Komissio uskoi myös, että hakemuksen on myös osoitettava, kuinka se voi päästä valvonnan jakamista koskevaan sopimukseen huomattavan kokoisten säänneltyjen, bitcoiniin liittyvien markkinoiden kanssa, kuten aiemmin hyväksytyt hyödykkeiden luottamus ETP: t.

Ehdotus ei myöskään tukenut päätelmää, jonka mukaan bitcoinin tai sen johdannaisten markkinat ovat merkittävän kokoisia säänneltyjä markkinoita. Lainatakseni tilausta komissio on todennut sen

Vaikka komissio päättelee, että BZX: n on osoitettava kykynsä tehdä valvonnan jakamista koskeva sopimus bitcoiniin liittyvien merkittävän kokoisten säänneltyjen markkinoiden kanssa, ja vaikka tämä tekijä tukee vahvasti BZX: n ehdottaman sääntömuutoksen hylkäämistä, muut tekijät, joita BZX pyytää komissiota punnitsemaan tukevat myös ehdotetun sääntömuutoksen hylkäämistä.

Vaikka nämäkin muut tekijät otetaan huomioon, komissio ei pidä BZX: n ehdottamaa sääntömuutosta yhdenmukaisena pörssilain 6 §: n b alakohdan 5 alakohdan vaatimuksen kanssa, jonka mukaan kansallisen arvopaperipörssin säännöt on suunniteltava “petosten ja manipulointien estämiseksi ja käytännöt “ja” sijoittajien ja yleisen edun suojelemiseksi.

Lue myös: Jos CBOE: n Bitcoin ETF hylätään, päivittääkö se raivoavat härät?

Miksi CBOE on edelleen mahdollisuus

Koska SEC on kerta toisensa jälkeen selvittänyt, että bitcoinin pörssit ovat liian pieniä eivätkä tarjoa turvallisuutta petoksilta ja manipuloinnilta, sijoittajien, erityisesti pienten yksityissijoittajien, suojaus on vaarassa. Sijoittajansuoja näyttää olevan SEC: n keskeinen prioriteetti.

CBOE- SolidX -sovelluksen kaikki hylkäyskohdat näyttävät täyttävän suuren määrän kyselyjä. Ei vain, että se on myös huolehtinut sijoittajien varmistamisesta siltä varalta, että SEC menee pieleen, mutta hylkää useimmat hakemukset. CBOE on huolehtinut tietyistä keskeisistä ehdoista sovelluksen rakentamisessa ja näyttää siltä, ​​että se on oppinut jokaisesta SEC: n suorittamasta hylkäämisestä. Jos analysoimme sovellusta, CBOE: n tapaus näyttää vahvalta, mukaan lukien

  • SEC: n menestyksen historia (vakiintunut, tunnustettu ja säännelty vaihto, ensin hyväksyttävä BTC-futuureille)
  • VanEck on palkittu ja laajalti tunnustettu sijoitus- ja rahanhoitaja
  • Eri vakuutusyhtiöt vakuuttavat digitaalisen omaisuuden jopa 125 miljoonaan dollariin (tai tarvittaessa enemmän)
  • SolidX: n tietoturva- ja tekninen asiantuntemus lohkoketjuista ja kryptovaluutoista
  • Kohdistus korkean nettovarallisuuden omaaville henkilöille / rahastoille (jokainen osake on yhtä suuri kuin 25 bitcoinia ~ $ 165,000 USD @ $ 6500 / BTC). Tämä pitää yksityissijoittajan loitolla, mistä SEC huolehtii.

CBOE uskoo, että ETF-tuotteiden tarjoaminen olisi hyödyllistä teollisuudelle ja markkinoille ja toteaa seuraavaa:

“Tämä lähestymistapa antaa sijoittajille mahdollisuuden saada altistuminen kypsemmille kryptovaluutoille ETP: n kautta ilman spot-markkinoiden komplikaatioita ja riskejä ja auttaa varmistamaan, että Yhdysvaltojen pääomamarkkinat pysyvät hedelmällisenä maaperänä pääoman muodostukselle ja rahoitusinnovaatioille”

Toisessa haastattelussa CBOE: n presidentti Chris Concannon oli myös maininnut

“Koska yhdysvaltalaiset sijoittajat pääsevät selvästi jo käyttämään näitä rekisteröimättömiä rahoitustuotteita, uskomme myös, että sijoittajia palvelevat paremmin tuotteet, joilla käydään kauppaa säännellyillä arvopaperimarkkinoilla ja jotka on suojattu vankalla arvopaperilakilla”

Vaikka CBOE: lla ja Bitcoinilla (BTC) on ollut menestyshistoriaa ja on huomattava, että sen ainoa CBOE: n sovellus, SEC hakee julkista mielipidettä, mikä viittaa siihen, että se harkitsee Bitcoin ETF -listapyynnön hyväksymistä.

Harkitseeko SEC CBOE-sovellusta ja avaa ovia kryptovaluuttaan perustuvalle ETF: lle? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me