NASDAQ on valmis listaamaan ja vaihtamaan Bitcoinia, Ethereumia ja muita kryptoja vuoteen 2019 mennessä

mainos Phemex

Myös NASDAQ on liittynyt salakirjoituskilpailuun, kun maailma odottaa ICE: n uutta hanketta. Bakktin käyttöönotto on ensimmäinen liittovaltion säännelty pörssi. SEC on hylännyt niin monta Bitcoin ETF: ää melkein 2 vuoden aikana, ja jokaisella hylkäyksellä oli yksi yhteinen piste kaikissa, että ei ole liittovaltion ylläpitämää pörssiä, joka listaa bitcoinit ja muut kryptot. Vaikka hitaasti kaikki muut hylkäyskohdat ovat löytäneet vastauksen, NASDAQ näyttää vastaavan pian tähän “hylkäyksen syyn”.

Ensimmäinen liikkujakilpailu vangita institutionaalinen liike salausekosysteemiin

Jos uskotaan lähteitä, NASDAQ yrittää olla ensimmäinen liikkuja salauksen vaihdon hallinnassa, tilausten toteuttamisessa ja instituutioiden eturintamassa salauksen ekosysteemiin. Vaikka on ilmoitettu muista otsikoista, jotka liittyvät maailmanlaajuiseen pörssiin pääsemiseen salausvyöhykkeisiin kumppanuuksien ja futuurikaupan kautta; NASDAQ voi vain mennä kaikki sisään. Kuuluisasti aggressiivinen ja tekniikkaa tajuava NASDAQ näyttää luovan polun kryptojen listalle ottamiseen ja kaupankäyntiin varsinaisessa pörssissä.

Vaikka ilmoitusta sinänsä ei ole ollut, mutta sisäpiirilähde NASDAQ: lta, lähelle tätä kehitystä ilmoitti ICO Journalille, että suunnitelmien ja aikataulujen mukaan maailma saattaa pian nähdä, että Bitcoinin ja Ethereumin kaltaiset tavataan listattuna ja kaupattavissa NASDAQ: ssa.  

Lainaus ICO Journalin lähdekirjasta

“Kolikoiden listalle ottamisen keskustelu on keskittynyt siihen, miten ne luokitellaan sääntelyn kannalta. Kuten voitte kuvitella, johtoomme liittyy läheisesti SEC: n ja CFTC: n jylinä salausten ympärillä ja mitä odotetaan seuraavien 3-6 kuukauden aikana. Jopa pisin ajanjaksojen oletettuina annetaan jonkin verran ohjausta, ja uskon toimivan nopeasti. Kehys (kaksi erilaista kehysjoukkoa, jotka perustuvat kahteen eri sääntelytulokseen) on jo luotu erillisen siilon luomiseksi kolikoille ja vankalle kauppalaitteistolle. Suorita matematiikka täällä ja etsi sääntelyelimiä antamaan ohjeita vuoden 2019 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Ilmoitus ja kolikoidenvaihto joko ilmoitetaan tai käynnistetään vuoden 2019 toisella neljänneksellä. “

NASDAQ ilmoitti pitäneensä suljetun oven kokouksen viime kuussa Chicagossa, johon osallistui noin puoli tusinan yrityksen edustajia, mukaan lukien Gemini ja muut kryptovaluutanvaihdot. Bloombergin raporttien mukaan kokouksen painopiste oli kannustaa teollisuutta pyrkimään parantamaan kryptovaluutan kuvaa vahvistamalla sen mahdollinen rooli globaaleilla markkinoilla.

Marraskuussa 2017 A Wall Street Journal -raportti paljasti, että NASDAQ ja Cantor Fitzgerald & Co listaa bitcoin-futuurit vuoden 2018 alkupuoliskolla. Koska suunnitelma ei tällä kertaa onnistunut, näyttää siltä, ​​että Nasdaq olisi tullut ulos kaikista aseista.

Lue myös: Yhdysvaltain keskuspankki St.Louisin nousevista näkymistä Bitcoinissa: Cool Feature, Value & Kultaa

Kilpailu vain kova perinteisille vaihtoille

Vaikka NASDAQ: n virallinen ilmoitus on edelleen kesken, aiemmin tässä kuussa Intercontinental Exchange – New Yorkin pörssin ja muiden maailmanlaajuisten markkinapaikkojen omistava kauppakolossi – ilmoitti perustavansa uuden yrityksen nimeltä Bakkt. Uusi hanke, jonka odotetaan käynnistyvän marraskuussa, tarjoaa liittovaltion säännellyt markkinat Bitcoinille. Bakktin perustamisen myötä ICE pyrkii muuttamaan Bitcoinin luotettavaksi globaaliksi valuutaksi, jolla on laaja käyttö.

Tätä uutista seurasi Saksan toiseksi suurin pörssi Stuttgart Börse, joka paljasti myös suunnitelmat uuden alustan alustavien kolikoiden tarjoamiselle (ICO) sekä monenvälisen salauksen kauppapaikka.

Tämän vuoden heinäkuussa Sveitsin pörssi, SIX oli myös ilmoittanut suunnitelmistaan ​​uudelle markkinainfrastruktuurille, joka on suunniteltu sala-valuutoille, kuten bitcoinille, ja joka perustuu pääasiassa Blockchainin hajautettuun kirjanpitotekniikkaan ja tarjoaa integroituja transaktioiden jälkeisiä palveluita, kuten kauppojen selvitys ja omaisuuserät huoltajuus

Noin, kun nämä suuret tekniikkatietopalvelut vaihtelevat salakirjoitusten listalle, niiden salakehä näyttää kehittyvän ja kypsyvän. Tämä vähentäisi ehdottomasti hintojen manipulointia ja turvallisuusongelmia, mikä tekisi institutionaalisen rahan turvallisemmaksi.

Ehdottomasti ratkaisu, jota SEC voi etsiä. Se näyttää olevan asetettu Bitcoin ETF -sovellukselle, joka hyväksytään vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me