CryptoBuzz: Miksi Bitcoin, Ethereum ja XRP kilpailevat Covid-19-led-taantumasta huolimatta?

mainos Phemex

Bitcoinissa ja salauksessa on jotain erityistä. Ensinnäkin, se ei vaadi hallituksen väliintuloa ja Brrrria, jotta alus pysyisi vakaana. Kun USD nousi nopeasti nousuun nousevien valuuttojen ja väliaikaisesti Bitcoinin välillä, kesti vain noin 40 päivää, ennen kuin maailman arvokkain digitaalinen omaisuus palautti yhden päivän menetyksen 12.3..

Yhdessä Ethereumin (ETH) ja Ripplen (XRP) kanssa kolmen ensimmäisen digitaalisen omaisuuden arvo on noussut noin 15 prosenttia viime viikolla..

Se voi johtua Bitcoinin puolittumisesta ja odotetuista ilotulitteista – mikä jos historia johtaa kaataa kylmää vettä kauppiaiden perusteluihin tai lähestyvä ETH 2.0 mainnet -julkaisu, joka vahvistaa ETH-sonneja, ja Ripplen kasvavat kumppanit, mutta on enemmän kuin mitä tapaa silmä.

1. Stablecoiinien aalto ja mahdollisesti injektio Bitcoiniin

Bitcoinin elpymisen ja viimeisen viikon 15 prosentin nousun takana on kauppayhteisön odotus. Bitcoinin puolittaminen on valtava ja korttien päästöshokki, tuloksena oleva tarjonnan lasku jatkuvan kysynnän myötä todennäköisesti nostaa hintoja.

Mutta kyse on myös Bitcoinin luontaisista ominaisuuksista, joka sijoittaa sen taitoksen eteen. Maailma on yhä epävarmempi ja keskuspankkien puuttuessa fiat-ominaisuudet kastuvat. Siirtyminen salaukseen voidaan mitata rahavirralla vakiomuotoisiin rahastoihin, jotka ovat viimeisen kuuden kuukauden aikana kaksinkertaistuneet 4,6 miljardista 9 miljardiin dollariin.

Institutionaalisilla kauppiailla näyttää olevan hyvät mahdollisuudet tarttua irtonaisiin hakkeisiin ja lisätä pitkäaikaisuuteensa. Kun stablecoinit toimivat kanavina salausmaailmaan, kertyminen paljastaa avaruuden luottamuksen, tekijä, joka kannustaa vaatimuksiin ja siten Bitcoin-härkiin.

Aivan kuten STABLECOIN-INDEX huutaa nyt, että älykäs raha on parempi kuin koskaan ennen kaikkien irtonaisten pelimerkkien saamiseksi. heikot kädet, jotka myisivät BTC: tä täältä ja 20 000 dollariin.

Kaikkien vakiomarkkinoiden markkina-arvo kaksinkertaistui kirjaimellisesti viimeisten 6 kuukauden aikana 4,6 miljardista dollariin 9 miljardiin dollariin pic.twitter.com/OLfFUlSX1F

– BTC Time Traveler (@BTCTimeTraveler) 28. huhtikuuta 2020

2. Ethereum 2.0: n ja verkon täydellisen hajauttamisen lupaukset

Toisaalta myös Ethereum-sonnit ovat elinvoimaisia. BTC: n ja ETH: n välinen korrelaatio voi selittää pumpun, mutta on muitakin perustavia syitä.

ETH 2.0 -verkkosarjan käynnistäminen Topaz TestNetin geneesilohkon vahvistamisen jälkeen on epäilemättä luottamuksen lähde.

Jos Ethereum rikkoo tämän, se kiristää otettaan kruunun ympärille älykkäiden urakoiden johtajana. Kuitenkin ilmenee muita yksityiskohtia, että Ethereum on melkein yhtä hajautettu kuin Bitcoin Proof-of-Work -näkökulmasta.

8/109

Bitcoinin suosituimmat 10k-haltijat: 10,54M BTC (57,44%)

Ethereumin suosituimmat 10 k: n haltijat: 57,2 M ETH (56,70%)

Yksittäisten haltijoiden perusteella Ethereum on yhtä tasaisesti jakautunut kuin Bitcoin. pic.twitter.com/sMv43fkNMg

– Adam Cochran (@AdamScochran) 29. huhtikuuta 2020

Jos Topaz TestNet -sovellusta voidaan käyttää perustana, Ethereum hajautetaan myös, kun osuuden todistus on otettu käyttöön, kun yli 22 000 validointilaitetta on tilannut.

#MondayNumber: 22 000@ethereum 2.0 testnet käynnistettiin 16. huhtikuuta, ja se keräsi yli 18 000 validointia neljän päivän kuluessa. Testiverkossa niitä on nyt noin 22 000. Ethereum 2.0 on tarkoitettu päivittämään Ethereumin verkko, mukaan lukien todistus panosprotokollasta⚡️ pic.twitter.com/WV6WfxioH8

– Blockchain.io (@blockchainio) 27. huhtikuuta 2020

3. Binance, Ripple Foothold Kaakkois-Aasiassa

Samaan aikaan XRP-kauppiaiden apatia näyttää olevan ohi. Alle kahdessa kuukaudessa vuoden 2020 10 sentin matalan tason saavuttamisen jälkeen hinnat ovat yli kaksinkertaistuneet 21 senttiin. Spot-hinnat. Teknisesti on mahdollista, että useampi kauppias kaataa ja ostaa dippejä, koska myös maaliskuun alun tappiot ovat kääntyneet.

Valoisalla puolella vahvistamattomat raportit Binancesta, joka lopulta käyttää XRPL-kirjanpitoa siirtoihin, ovat nousseet esiin kahden vuoden kuluttua sen ensimmäisestä kellunnasta.

Tällä hetkellä spekuloidaan, että Binance toimii XRP Ledgerillä (Katherine Coley vihjaa)

Laitan tämän, jotta yhteisö voi tutkia asiaa ??

Pidä silmäsi auki

– The Bearable Bull (@thebearablebull) 29. huhtikuuta 2020

Lisäksi Binance Binance KR: n kautta on läsnä Kaakkois-Aasiassa, joka on Ripplen keskipiste. Erityisesti Ripple on tehnyt yhteistyötä myös kolmen eteläkorealaisen rahalähetysyrityksen kanssa. Mikä tahansa Binance KR: n listalla oleva koalitio tai XRP voi lopulta luoda vankan pohjan kumppanuudelle.

#Binance käynnistää Korean #Crypto Vaihto Binance Cloud -palvelussa

Binance on tulossa Etelä-Korean markkinoille pian lanseeraamalla Binance KR: n, joka on viime kuussa julkistettu Binance Cloud -ratkaisumme ensimmäinen maailmanlaajuinen käyttötapaus..https://t.co/ifHkFHxjls

– Binance (@binance) 31. maaliskuuta 2020

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me