Bitcoinin hintaennusteet jatkuvat hullummiksi: Kalliopohjan osuminen kuun taakse

mainos Phemex

Bitcoinin hintaennusteista on tullut nykyään normi, varsinkin kun Bitcoin saavutti kaikkien aikojen korkeimman arvonsa (ATH) joulukuussa 2017 19 500 dollariin. Bitcoinista, joka osuu pohjaan, räjähtävään nousuun, olemme kaikki kuulleet kaiken.

Joten, katsotaanpa uusimmat Bitcoin-hintaennusteet outosta laskusta mielettömän nousevaan.

The Naysayers: Erittäin karhut

Kun Bitcoin-hinta alkaa liikkua alaspäin, anti-Bitcoiners tulevat ulos ja alkavat röyhkeä ja ennustaa sen lyödä nollaa tai purkautua unohduksiin.

Tohtori Doom repii Bitcoinin irti

Nouriel Roubini, kuuluisa ”Dr Doom” -ekonomisti on yksi sellaisista nimistä, joka on aina ollut Bitcoinin vastustaja ja odottanut tämän “kuplan” puhkeamista. Viime kerralla Bitcoin nousi 6k dollariin, Roubini ennusti sen saavuttavan nollan, kutsumalla sitä “ihmiskunnan historian suurimmaksi kuplaksi”.  

Mutta kuten tiedämme, Bitcoin jatkuu edelleen vahvana ja odottaa seuraavaa härkä rallia.

Tällä kertaa hän meni mukaan,

“Ehkä Bitcoin ei ole petos, mutta se ei ole skaalautuva. Joten se on mukavaa, se on siellä, mutta sillä ei ole tulevaisuutta. ”

Hän lisäsi myös:

“Bitcoin tulee olemaan siellä. Sen arvo on lähellä nollaa, mutta se tulee olemaan siellä. “

Vanguard-ekonomisti ennustaa nollan

Toinen nimi on Joe Davis, 5,1 biljoonan dollarin varainhoitajan Vanguardin pääekonomisti, joka on innostunut blockchainista, mutta ei lainkaan kryptovaluutoista. Puhuessaan bitcoinista hän jakoi toukokuussa,

“Näen kohtuullisen todennäköisyyden, että sen hinta menee nollaan.”

Toisin kuin osakkeet, hän uskoo cryptosin sijoitustapauksen olevan heikko eikä se perustu myöskään perustietoon. Hänen mukaansa se on kaikki spekulaatiota.

Sano nyt: nousevat

Kehittyvät markkinat vievät Bitcoinin räjähdysmäisesti korkeammalle

Tom Lee Fundstratista on aina ollut erittäin nousussa Bitcoinissa ja vahvisti äskettäin 20 000 dollarin ennusteensa tämän vuoden loppuun mennessä.

Mutta tällä kertaa hän jakoi toisen potentiaalisesti nousevan skenaarion selittäessään nousevien markkinointien ja bitcoin-markkinoiden välistä korrelaatiota. Lee kertoo nousuveden muutoksen, joka johtaa tulevaan ralliin.

”Molemmat todella saavuttivat huippunsa tämän vuoden alussa, ja molemmat ovat olleet laskusuunnassa. Kunnes kehittyvät markkinat alkavat kääntyä, mielestäni korrelaatio pitää paikkansa ja kertoo meille, että mielenterveyden riski on sellainen, että ostajat eivät osta bitcoinia. “

Aina kun kehittyvillä markkinoilla on ongelmia, sijoittajat välttävät riskiä, ​​mikä tarkoittaa, ettei heille ole bitcoinia. Mutta heti kun riskinottohalu palaa ja Fed lopettaa korotuspolitiikan, “Bitcoin voi lopettaa vuoden räjähdysmäisesti korkeammalla.”

Uusi numero, nopeampi käyttöönotto

Viimeisimmän Bitcoin-hintaennusteen on kirjoittanut BTCC-pörssin perustaja Bobby Lee, joka sanoo:

“Kun #Bitcoin ylittää 60 000 dollarin hintatason tulevina vuosina, se saavuttaa 1 biljoonan dollarin levikkiarvon. Se on valtava #milestone $ BTC: lle, ja se lisää hintavakautta, suurempaa globaalia likviditeettiä ja entistä nopeampaa käyttöönottoa maailmanlaajuisesti. “

Lisäksi hän tarjosi selityksen ennustukselleen:

#BitcoinMining teollisuus on vain 12 miljoonaa dollaria päivässä verrattuna 335 miljoonaan dollariin päivässä #Kullankaivuu ala.

Ennustan #hashpower kasvaa edelleen #Bitcoin päivittäisten $ numeroiden kasvaessa.

Kun maailmanlaajuinen päivittäistuotanto saavuttaa 54 miljoonaa dollaria yli 2 vuodessa, se antaisi $ BTC hinta 60 000 dollaria.

– Bobby Lee (@bobbyclee) 26. elokuuta 2018

Muutamia muita merkittäviä mainintoja ovat:

Aiemmin tänä vuonna Winklevossin kaksoset sanoivat, että Bitcoin on aliarvostettu ja että sen “potentiaalinen arvostus on 30-40 kertaa”.

Max Keizer, varhainen Bitcoin-käyttöönottaja, hänen lyhyen aikavälin hintaennuste on 28000 dollaria, kun taas pitkäaikainen ylittää selvästi 100000 dollaria.

Tämä malli toistuu aina 100 000 dollariin asti ja sen jälkeen … pic.twitter.com/o9Wj4reBtv

– Max Keizer (@maxkeiser) 2. kesäkuuta 2017

Bitcoinin molemmat puolet

Joko 2k tai 60k

Äskettäin professori Panos Mourdoukoutas ja New Yorkin LIU Postin taloustieteiden osaston puheenjohtaja jakoivat Forbesille kaksi Bitcoin-hintaa koskevaa ennustetta vuonna 2020. Puolittamisvuonna nähdään joko noin 55 930 dollaria Hayes-mallin perusteella tai 2300 dollaria per Wheatley-malli.

3k dollaria ennen kuuta

Toinen mielenkiintoinen ennuste on jakanut Anthony Pompliano, joka odottaa Bitcoinin nousevan uusille korkeuksille, mutta ei ennen vuotta 2023. Lisäksi hän analysoi ennen kuuhun menemistä tämän vuoden uuden pohjan, joka on todennäköisesti 3000 dollaria.

Olen tarkistanut Bitcoin-näkymiäni vietettyään enemmän aikaa tietojen kaivamiseen kuin haluaisin myöntää. Olen edelleen hyvin nouseva, mutta se voi viedä odotettua kauemmin: https://t.co/TYEuoBaChh pic.twitter.com/yjF0VRt5Ey

– Pomppi? (@Appliano) 24. elokuuta 2018

Salaus on tiedossa olevan arvaamaton ja erittäin epävakaa, joten kukaan arvaa, mikä hintaennuste todennäköisesti toteutuu. Toistaiseksi voimme vain odottaa ja toivoa lataus sonneja!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me