Miksi 5. heinäkuuta on tärkeää salausyrityksille ja sijoittajille Intiassa

mainos Phemex

RBI oli antanut 5. huhtikuuta ilmoituksen, joka kehotti kaikkia lainanantajia purkamaan kryptovaluutanvaihdon pankkitilit ja lopettamaan muut liikesuhteet heidän kanssaan kolmen kuukauden kuluessa. Tämä kuulosti porvarien kuolemaan.

Nyt takaraja näyttää olevan lähestymässä, jotka joko joutuvat joko keksimään liiketoimintaansa uudelleen tai lopettamaan toimintansa. On aika nähdä erilaiset vaihtoehdot ja ponnistelut, joita Intian suuret pörssit ovat tähän mennessä käyttäneet

Korkeimman oikeuden päätös on edelleen kesken

Tuijottaen Intian tien päässä RBI-ilmoituksella, virtuaaliset valuutanvaihdot valitsivat sitten laillisen reitin RBI määräys Intian korkeimmassa oikeudessa. Huipputuomioistuin ei kuitenkaan ole vieläkään antanut levähdystä vaihdoille. “Vetoomuksen esittäjillä on vapaus toimittaa kahden viikon kuluessa edustus RBI: n toimivaltaiselle viranomaiselle, mikä on käsiteltävä lain mukaisesti”, sanotaan ylituomari Dipak Misran 17. toukokuuta antamassa määräyksessä. Seuraava päivämäärä on nyt 20. heinäkuuta 2018, joka on 16 päivää kiellon täytäntöönpanon jälkeen. Kaikki silmät olisivat nyt 20. heinäkuuta.

Ehdotettu artikkeli: Zebpay-ongelmat pyöreät, rupian nostot voivat pysähtyä

Vaihtaa intiimejä asiakkaita krypto-krypto-kauppoihin

Kaupankäynnin täydellisen lopettamisen estämiseksi kryptoarvopörssit ovat lisänneet rajusti salaus-salaus-kaupankäyntipareja, joita ei koskaan ollut olemassa muutama kuukausi sitten. On arvioitu, että Intiassa on yli 50 000 aktiivista kauppaa, ja tämän on määrä vain lisääntyä. Kun hallitus rajoittaa fiat-kauppoja, kauppiaat ovat alkaneet käyttää tiskin ratkaisuja, kuten LocalBitcoin. Vaikka Intiassa on paljon kauppiaita, sen osuus päivittäisestä volyymista on alle 1%. Pörssien on vaikea lisätä uusia asiakkaita, koska useimmilla ei ole kryptovaluuttoja tilien lisäämiseksi

Pörssit, kuten WazirX, Pocketbits, Bitbns, Coinome, BuyUcoin, Coinsecure, Zebpay ja Unocoin, ovat kaikki ilmestyneet ja julkaisseet asiakkailleen kiertokirjeen, jossa he kuulostavat olevansa epävarmoja tulevaisuuden näkökulmasta, mutta ovat myös vakuuttaneet asiakkaille, että heidän omaisuutensa ovat turvallisia ja he yrittävät tehdä kaikkensa pitääkseen yritykset ja mielialat nousussa.

Etsitkö tukikohta ulkomaille

Jos mediaan uskotaan, vaihdat esimerkiksi Zebpay, Unocoin, CoinSecure, BuyUcoin ja BTCX India haluavat muuttaa pääkonttoriaan ulkomaille. Monet vaihdot ovat jo alkaneet ottaa neuvoja neuvonantajiltaan ja työskentelevät erilaisissa verorakenteissa, jotka sopivat päättämään, mikä maa olisi heille paras vaihtoehto. Suurin osa pörsseistä tarkastelee maita kuten Singapore, Delaware tai Valko-Venäjä.

Tuleeko Sikkimin valtionpankki pelastamaan?

Kutsutko sitä intialaiseksi tapaksi “jugaad” -innovaatioiksi? Missä on asetus, siellä on päinvastoin. Koska suurin osa pankeista ja palveluntarjoajista lopettaa liiketoimintansa Intian salausvaihdolla, koska ne kuuluvat Intian keskuspankin toimivaltaan, on olemassa pankki, joka toimii itsenäisesti ja jota ei ohjaa maan keskuspankki – Sikkimin osavaltion pankki.

Sikkim, Intian toiseksi pienin valtio, oli kieltäytynyt liittymästä Intiaan, kun niemimaat voittivat itsenäisyyden brittiläisistä vuonna 1947. Joten sille annettiin erityisasema vuoden 1950 Intian kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti, jonka mukaan valtakunnalla oli itsenäisyys suuressa osassa sen aluetta. sisäasiat lukuun ottamatta rajaturvallisuutta. Poliittisen myllerryksen jälkeen silloinen pääministeri Sikkim pyysi Intiaa astumaan sisään ja suostumaan olemaan osa Intian unionia toukokuussa 1975. Seuraava kansanäänestys monarkian lakkauttamiseksi vahvisti tämän sopimuksen. Chogyalsin kuninkaallisella julistusmääräyksellä vuonna 1968 perustettu pankki on kuitenkin tähän päivään asti itsenäinen Sikkimin hallituksen alaisuudessa. Se nauttii edelleen itsesääntelystä Artikla Intian perustuslain 371-F.

Mutta myös tällä on haasteita. Sikkimin valtionpankin itsenäisen aseman hyödyntämiseksi sekä pörsseillä että kauppiailla on oltava pankkitili, joka vaatii paikallisen asukkaan todistuksen ja muita asiakirjoja. 

Kaikki on sanottu ja tehty, ja koska olemme muutaman päivän päässä tuomiopäivästä, sen ainoa kerta kertoo meille, mikä toimii salausyrityksille Intia. Jos pankit toteuttavat kiertokirjeen, kaikki katseet kohdistuvat 20. heinäkuuta 2018 tulevaan käräjäoikeuden päätökseen.

Päättääkö tämä RBI: n vaihe salauksen villityksen maassa? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me