Segwit2x-haarukkaa tukevat pörssit ja mitä odottaa B2X-kolikoille

mainos Phemex

Joten viimeinkin Bitcoin Segwit 2x on täällä. Haarukka, joka oli suunniteltu marraskuun puolivälissä, peruutettiin kansainvälisten yhteisöjen hylkäysten keskellä. Tuolloin haarukka oli suunniteltu bitcoin-lohkolle 494 784, joka oli louhittava 16. marraskuuta 2017 mennessä. Silloin Segwit 2x nähtiin isojen yritysten ja kaivostyöläisten hyökkäyksenä hallitsemaan Bitcoinia. Mutta kaikki, mitä on mennyt, ja on vahvistettu, että Bitcoin segwit 2x tapahtuu 28. joulukuuta 2017 korttelissa 501451..

Projektin päivitetyn etenemissuunnitelman mukaan haarukalle on asetettu päivämäärä 28. joulukuuta, ja äskettäisessä ilmoituksessaan Terlouw vahvisti nämä tapahtumat:

“Tiimimme suorittaa Bitcoin-haarukan, joka oli suunniteltu marraskuun puoliväliin.”

Viimeaikainen bitcoin-haarukoiden määrän kasvu

Tämä vuosi on ollut bitcoinien haarukoiden vuosi, ja tähän mennessä olemme nähneet neljä onnistunutta haarukkaa, nimittäin Bitcoin Cash elokuussa, Bitcoin Gold marraskuussa ja Bitcoin Diamond ja Super Bitcoin joulukuussa. Kaikki nämä valuutat tarjoavat omat parannuksensa nykyisen Bitcoinin keskusteluihin. Suurin osa näistä ratkaisuista koskee skaalautuvuutta, yksityisyyttä ja kaivostoiminnan keskittämistä.  

Ja puhumattakaan tästä luettelosta, ei sisällä huhuttuja odottamattomia tulevia haarukoita Bitcoiniin. Jotkut näistä sisältävät Bitcoin Godin (Jeesus itse on täällä!), Bitcoin Silver, Bitcoin Uranium, Bitcoin Cash Plus ja Lightning Bitcoin.

Yksi viimeisimmistä joulupäivän keskustelluista haarukoista on Blockchain Angel Investor, joka esitteli oman “versionsa” Bitcoinista, Bitcoin Jumala (GOD), ja muiden haarukoiden on määrä liittyä haarautuneiden Bitcoin-kolikoiden liigaan.

Luettelo vaihdoista, jotka tukevat Segwit 2x: tä

SegWit2x: n osa 2 ei ole vielä saanut paljon julkisuutta, eikä suurista pörsseistä ole julkista lausuntoa. Mutta B2X: n verkkosivustolla on näytetty joidenkin niistä vakuuttavien pörssien nimet: HitBTC ja Yobit.

Segwit 2x -tukea tukevien pörssien määrä ei ole vieläkään selvä, koska useimmat suuret pörssit, kuten Bitmex, tarjoavat edelleen päivitetyn virallisen lausunnon. Tätä kirjoittaessamme Segwit 2x -sivusto oli osoitteessa http://b2x-segwit.io tukee 8 vaihdetta ja lompakkoa, nämä ovat:

  1. https://hitbtc.com/
  2. https://yobit.net/en/
  3. https://exrates.me/
  4. https://zumminer.com/
  5. https://localtrade.pro/
  6. https://needlecoin.org/
  7. https://www.wmtransfer.com/
  8. https://freewallet.org/

Terlouw on siteerattu nykyisistä SegWit2x-futuureista sanomalla:

”Samaan aikaan sen [SegWit2x] -futuureilla on käynyt kauppaa joissakin pörsseissä jo pitkään. HitBTC on heidän joukossaan. “

Coinmarket-korkissa on jo luettelo Segwit 2x -futuureista, ja HitBTC ja Yobit ovat tukipörssi. Voi olla hyvä valinta siirtää joitain bitcoinejasi näihin pörsseihin, jos yrität ansaita B2X-kolikoitasi!

Mutta kaivamme syvälle ja löysimme virallisen lausunnon bitfinexistä, joka julkaistiin juuri ennen Segwit 2x: n viimeistä aikataulutettua viimeistä päivämäärää marraskuun puolivälissä. lausunto toteaa selvästi toimittavansa kaksi versiota BTC: stä ja vahvistaa Segwit 2x: n saataville B2X: nä pörssissä.

Mitä voi odottaa Segwit 2x (B2X) -mallille

Viime viikkoinaBitcoin-käteinen”Yksi ensimmäisistä elokuussa ilmestyneistä bitcoin-haarukoista on nauttinut merkittävästä kasvusta ja on koko salausalan keskeinen keskustelupiste. Bitcoiinin käteishintojen nousu on johtanut kaivostoiminnan ja sijoittajien käyttäytymisen muutoksiin, mikä on vaikuttanut Bitcoinin hintaan.

Aikana, jolloin ensimmäiset vihjeet segwit 2x -palautuksesta 19. joulukuuta ilmoitettiin, B2X-kolikoiden futuurihinnat nousivat alle 200 dollarista 600 dollariin. Sittemmin hinta on osoittanut tutkimuksen nousun ja Segwit 2x: n nykyisen hinnan tulevaisuudessa istuu 960 dollaria.

Bitcoinin tulevaisuus on kirkas

Me kaikki ylistämme bitcoin-yhteisön pyrkimyksiä tehdä bitcoinista parempi joka päivä. Vaikka jotkut kultakaivajat yrittävät täyttää taskussaan, ja tietyt projektit, jotka eivät ole toteuttamiskelpoisia ja joita ei pitäisi kannustaa.

Viimeinkin tässä on muutama sivusto, joissa voit käydä saadaksesi lisätietoja haarukasta

http://b2x-segwit.io

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2595620

https://t.me/Segwit2_X

https://twitter.com/Segwit_2X

Kerro meille ajatuksesi bitcoinista vuonna 2018 alla olevissa kommenteissa tai kirjoita meille osoitteessa [sähköposti suojattu]

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me