Miksi sinun pitäisi poistaa Coinbase

Johdanto

Vuosien mittaan bitcoiners ovat rakastuneet Kolikkopohja. Ja heidän syynsä poistaa tilinsä ovat sekä käytännöllisiä että ideologisia. 

Tässä artikkelissa nämä kaksi ulottuvuutta saavat selkeät ja hyvin siteeratut selitykset. Ja kun olet lukenut, sinun on aloitettava poistoprosessi.

Coinbase-tilisi poistaminen käytännön syistä

Ensinnäkin vaihdon tavoitteena on olla taloudellinen panoptikoni. Kyllä, Coinbase on melko turvallinen ja hänellä on hyvä ennätys huoltajana. Mutta se on myös vastuussa entisten palkkaamisesta Hakkerointitiimi työntekijöitä blockchain-analyysi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Coinbase on Bitcoinin yksityisyyden ja vaihdettavuuden vihollinen. 

Kun tapahtuma lähetetään jonkun Coinbase-lompakkoon, alkuperä analysoidaan. Ja kun joku nostaa kolikoita Coinbasesta, valvontajärjestelmä seuraa niitä edelleen. Pörssi haluaa tietää kaiken salausvaluutoista, joiden myyntiä ne välittävät. 

Ja tämä on vaarallista, koska Coinbase pystyy sensuroimaan tiettyjä osoitteita. He voivat kertoa asiakkailleen, mistä he eivät voi lähettää kolikoita, joten ne, jotka luottavat heidän palveluihinsa, eivät ole koskaan ilmaisia. 

Kuvittele nyt sama tilanne pankkisi kanssa. Voisitko jatkaa heidän palvelujensa käyttöä, jos he rajoittaisivat taloudellista vapauttasi? Se, mitä teet ansaitulla rahallasi, ei ole heidän asia. Ja he eivät voi jäljittää rahaa, jonka lähetät ja saat, kuten Coinbase, koska fiat on helpommin korvattavissa. Kun teet käteistalletuksen, heidän ei tarvitse aina tietää, mistä raha tulee. Ja kun vedät sen pois, voit tehdä sen kanssa mitä tahansa.

Coinbasen kanssa se on paljon herkempi, koska he käsittelevät avoimia pääkirjavaroja. Jokainen Bitcoin-tapahtuma tallennetaan julkiseen lohkoketjuun. Tämä antaa heille paljon valtaa huoltajana. Ja vaikka muut vaihdot ovat päättäneet olla järkevämpiä, Coinbase on drakoninen. 

Sitten on argumentti maksuista: Coinbasella on osa korkeimmat palkkiot avaruudessa. Kraken (jolla on yhtä tahraton ennätys) veloittaa paljon vähemmän. Samoin, CoinmamaPalkkiot auttavat sinua ostamaan enemmän kolikoita samalla budjetilla. Ja jos haluat alhaisimmat palkkiot, sinun pitäisi valita Binance (vaikka heidän tietoturvansa ei ole yhtä suuri).

VERTAILU

Coinmama-logo

Coinmama

 • Toimii lähes kaikissa maissa
 • Korkeimmat rajoitukset bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Luotettava ja luotettava välittäjä

OSTA NYT Kraken-logo

Kraken

 • Suuri likviditeetti ja alhaiset palkkiot
 • Tukee useimpia maita
 • Luotettu vaihto, alkoi vuonna 2011

OSTA NYT

Melkein jokainen vaihto perii alhaisempia maksuja kuin Coinbase. Ja mikään muu vaihto ei ole niin tutkittu Bitcoinin hyökkäyksestä. Nämä ovat kaksi käytännön syytä, miksi sinun pitäisi poistaa Coinbase-tilisi. Parempia vaihtoehtoja on paljon.

Coinbase-tilisi poistaminen ideologisista syistä

Coinbase on ansainnut ensimmäisen miljardin dollarinsa vain myymällä bitcoineja. Mutta jossain matkan varrella se muuttui poliittiseksi ja yritti heikentää Bitcoinin hajauttamista. Jo vuonna 2015 toimitusjohtaja Brian Armstrong on pyrkinyt ottamaan käyttöön isot lohkot.

Aluksi Armstrong kehui BIP 101 ja Bitcoin XT. Skaalauskeskustelun aikana hän osoitti myös tukea Classicille ja Unlimitedille. Ja vuonna 2017 Coinbase oli yksi viimeisistä yrityksistä, jotka luopuivat tuestaan SegWit2X.

Coinbase on tukenut kaikkia merkittäviä kovahaarukka-aloitteita. Jos joku heistä onnistuisi, yritys olisi saanut enemmän hallintaa Bitcoin-verkossa. Se, että hänellä on selkeä johtaja, on ollut projektin tukija. Se on Bitcoinin periaatteiden vastaista, mutta näennäisesti ihanteellinen tehdä enemmän fiatia. 

Sen sijaan Coinbase ei harkinnut SegWitin tukeminen pehmeä haarukka joulukuun puoliväliin 2017. Sitten he lisäsi sen puoli vuotta UASF liike alkoi. Coinbase ei näytellyt esimerkillä, mutta seurasi markkinoiden painetta.

Ja Coinbase ei koskaan luopunut ajatuksesta iso lohko Bitcoin. Pörssi lisäsi Bitcoin Cashin joulukuussa 2017 ja aloitti myrskyn. Tapahtumat ovat tapahtuneet herätti epäilyjä sisäpiirikaupasta

Kun listaus on tehty BCH kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen seurasi valtava kaatopaikka. Toimitusjohtaja Brian Armstrong on luvannut suorittaa tutkimuksen asiasta. Silti melkein kolme vuotta myöhemmin emme vieläkään tiedä mitä tapahtui. Tämä kertoo paljon Coinbasen eheydestä ja oikeudenmukaisuudesta suhteessa tavallisiin käyttäjiin. Se puhuu myös paljon heidän tuen puutteestaan ​​Bitcoinin arvoille.

Coinbase’s tukee arvojen tukemista Ventures-ohjelma ei rahoita mitään Bitcoin-kehitysprojekteja. On paljon Ethereum- ja altcoin-hankkeita, jotka saavat rahoitusta, mutta siitä on kyse. Yrityksen, joka on myynyt vain BTC: tä ensimmäisen viiden vuoden aikana, tämän pitäisi olla häpeällistä. 

Coinbase on tullut behemoth avaruudessa myymällä bitcoineja. Silti jossain matkan varrella siitä tuli kauempana ja kiistanalaisempi. 

Pörssi keskittyy myös säännösten hyväksymiseen. Sen sijaan, että he pyrkivät suojelemaan Bitcoinia valtion virastoilta, he omaksuivat kaikki määräykset. Monet yritykset avaruudessa ovat päättäneet olla noudattamatta BitLicensea New Yorkissa. Coinbase on kuitenkin omaksunut tämän Orwellin ja Bitcoinin vastaisen lainsäädäntökehyksen.

Tämä on pettämistä. Aivan kuin 1900-luvun autoliikkeet olisivat sopineet, että autojen on noudatettava hevosten sääntöjä. Vaikka yritykset ovat luonteeltaan erilaisia, jotkut yritykset näyttävät kapituloituvan nopeammin. 

Coinbase olisi voinut yrittää vakuuttaa lainsäätäjät siitä, että Bitcoin ansaitsee paremman sääntelyn. He voisivat boikotoida drakonisempia valtioita ja harjoittaa liiketoimintaa vain ystävällisissä valtioissa. Sen sijaan he yrittävät myydä blockchain-analyysitietoja IRS: lle ja DEA: lle.

Ja sitten näet toimitusjohtaja Brian Armstrongin suosittelen shitkoineja väärennetylle JK Rowling -tilille. Nämä pienet toimet vain vahvistavat Coinbasen ideologisen lähtökohdan. He eivät ole huolissaan terveestä rahasta tai hajauttamisesta. Nyt kyse on setä Sam Coinsista.

Brian Armstrong shilloi shitcoineja väärennettyyn Twitter-tiliin JK Rowlingille

Nämä väitteet vain naarmuttavat pintaa. Tuolla on tonnia todisteita että Coinbase on moraalisesti konkurssissa eikä halua parantaa. Tällä hetkellä vaihto on Bitcoinin vihollinen, joka allekirjoitti sodanjulistuksen, mutta ei myöntäisi sitä.

Kuinka poistaa Coinbase ja olla oma pankkisi

Teoriassa Coinbase-tilin poistaminen on hyvin yksinkertaista. Käyttäjäasetuksissa siirryt Tilitoiminnot-valikkoon. Sieltä vierität alaspäin, kunnes näet punaisen painikkeen, joka lukee “Sulje tili”. Coinbase pyytää sinua syöttämään salasanasi viimeisen kerran vahvistaaksesi, ja sitten olet vihdoin vapaa. Löydät kaikki tähän liittyvät vaiheet video-opas.

Mutta käytännössä Coinbase käyttää pieniä esteitä sinua vastaan. Jos sinulla on pölyä (pieniä kolikkomääriä, joita et voi siirtää korkeiden maksujen vuoksi), et voi jatkaa. Oletetaan siis, että BTC-tapahtuman verkkomaksu on 0,0000013 BTC (130 sats). Jos sinulla on vain 0.0000009 BTC (90 sats), et voi vaihtaa sitä tai poista Coinbase-tilisi.

Tähän esteeseen on kaksi ratkaisua. Ensimmäinen on tallettaa lisää BTC: tä Coinbaseen, sitten pyyhkiä varat oikealla maksulla ja jättää mitään. Tämä menetelmä saa sinut kaikki varat, mutta vaikuttaa vielä toiseen UTXO: si, joka altistuu blockchain-analyysille. Mutta pitkällä aikavälillä aloite on sen arvoinen. Toinen vaihtoehto on lähettää kolikoiden tuki sähköpostitse ja pyytää heitä poistamaan pöly tililtäsi, jotta voit sulkea sen. Vaikka tämä tarkoittaa, että Coinbaselle annetaan ylimääräinen Satoshis, se on myös paljon vähemmän hasselia.

Kun olet poistanut Coinbase-tilisi, ota täysi taloudellinen itsemääräämisoikeus. Osta a Billfodl-paketti, jossa on laitteistolompakko ja nauti kaikista eduista, joita sinulla on omasta pankistasi. Meillä on myös täydellinen opas, joka selittää kuinka siirtää kolikoita Coinbasesta uuteen Trezoriin

VERTAILU

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2019
 • HINTA: 119 dollaria
 • BLUETOOTH:

OSTA NYT LUE TARKISTUS Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2016
 • HINTA: 59 dollaria

OSTA NYT LUE TARKISTUS Trezor-malli T.

Trezor-malli T.

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2018
 • HINTA: 159 dollaria
 • KOSKETUSNÄYTTÖ:

OSTA NYT LUE TARKISTUS Trezor Yksi

Trezor Yksi

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2013
 • HINTA: 59 dollaria

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Ja jos haluat enemmän kolikoidesi yksityisyyttä, sinun kannattaa harkita CoinJoinsia. Tässä on meidän perusteellinen vaiheittainen opas se auttaa sinua sekoittamaan bitcoinejasi Wasabin kanssa.

Jos haluat ostaa pörssistä, joka arvostaa yksityisyyttäsi ja jolla ei ole melkein kolikkopohjan KYC: tä, suosittelemme Coinmama.

Joten jos olet edelleen Coinbasessa, harkitse tilisi poistamista. Se voi olla kätevä pitää se, mutta pitkällä aikavälillä se on paras päätös. Paras tapa luopua huonoista toimijoista vapailla markkinoilla on lopettaa liiketoiminta heidän kanssaan. Ja Coinbase ei voi menestyä ilman rahojasi. 

Nyt kun sinulla on kaikki tiedot ja resurssit, mene eteenpäin ja #DeleteCoinbase.

Kuinka voin poistaa Coinbase-tilaukseni pysyvästi?

Tämä on kovempaa kuin luulet. Coinbase tekee nollataseen ennen sulkemista. Jos tililläsi on jäljellä pölyä, sinun on otettava yhteyttä tukeen, jotta he poistavat sen. Sen jälkeen siirry toimintosivun alaosaan ja napsauta Sulje tili.

Miksi minun pitäisi poistaa kolikkopohjaiset tilini?

Coinbase on osoittanut monta kertaa, että se välittää vain omasta voitostaan ​​eikä suuremmasta Bitcoin-ekosysteemistä. Toimitusjohtaja Brian Armstrong tuskin koskaan mainitsee Bitcoinia huolimatta siitä, että on tehnyt omaisuutensa sen ympärille ja pois. Hän shillaa jatkuvasti Altcoineja, jopa väärennettyihin Twitter-tileihin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me