Hvorfor skal du slette Coinbase

Introduktion

I årenes løb er bitcoiners faldet ud af kærlighed med Coinbase. Og deres grunde til at slette deres konti er både praktiske og ideologiske. 

Gennem denne artikel vil de to dimensioner modtage klare og velciterede forklaringer. Og når du er færdig med at læse, skal du starte sletningsprocessen.

Sletning af din Coinbase-konto af praktiske årsager

Først og fremmest sigter udvekslingen mod at være et økonomisk panoptikon. Ja, Coinbase er temmelig sikkert og har en god rekord som vogter. Men det er også ansvarligt for at ansætte tidligere Hacking Team medarbejdere til blockchain analyse. I praksis betyder det, at Coinbase er en fjende af Bitcoins privatliv og svaghed. 

Når en transaktion sendes til andres Coinbase-tegnebog, bliver oprindelsen analyseret. Og når nogen trækker mønter fra Coinbase, sporer overvågningssystemet dem stadig. Børsen ønsker at vide alt om de kryptovalutaer, hvis salg de formidler. 

Og dette er farligt, fordi Coinbase er i stand til at censurere bestemte adresser. De kan fortælle deres kunder, hvor de ikke kan sende mønter, så de, der stoler på deres tjenester, er aldrig gratis. 

Forestil dig nu det samme scenario med din bank. Vil du fortsætte med at bruge deres tjenester, hvis de begrænser din økonomiske frihed? Det, du laver med dine hårdt tjente penge, er ikke deres forretning. Og de kan ikke spore de penge, du sender og modtager som Coinbase, fordi fiat er mere fungibelt. Når du foretager et kontant depositum, behøver de ikke altid vide, hvor pengene kommer fra. Og når du trækker det tilbage, kan du gøre hvad som helst med det.

Med Coinbase er det meget mere delikat, da de har at gøre med åbne hovedbogsaktiver. Hver Bitcoin-transaktion registreres på den offentlige blockchain. Dette giver dem en masse magt som vogter. Og mens andre børser har valgt at være mere rimelige, er Coinbase drakonisk. 

Så er der argumentet om gebyrer: Coinbase har nogle af de højeste gebyrer i rummet. Kraken (som har en lige så pletfri rekord) opkræver meget mindre. Ligeledes, CoinmamaGebyrer hjælper dig med at købe flere mønter med det samme budget. Og hvis du vil have de laveste gebyrer, skal du vælge Binance (selvom deres sikkerhedsoptegnelse ikke er så stor).

SAMMENLIGNING

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU

Næsten meget hver børs opkræver lavere gebyrer end Coinbase. Og ingen anden udveksling er blevet undersøgt så meget for at angribe Bitcoin. Dette er to praktiske grunde til, at du skal slette din Coinbase-konto. Der er masser af bedre alternativer.

Sletning af din Coinbase-konto af ideologiske grunde

Coinbase har kun tjent sine første milliarder dollars ved at sælge bitcoins. Men et eller andet sted undervejs blev det politisk og forsøgte at underminere Bitcoins decentralisering. Allerede i 2015 har administrerende direktør Brian Armstrong presset på for vedtagelse af store blokgafler.

Først roste Armstrong BIP 101 og Bitcoin XT. Under skaleringsdebatten viste han også støtte til Classic og Unlimited. Og i 2017 var Coinbase et af de sidste virksomheder at droppe support til SegWit2X.

Coinbase har støttet ethvert større initiativ med hård gaffel. Hvis nogen af ​​dem lykkedes, ville virksomheden have fået mere kontrol over Bitcoin-netværket. At være en topbacker af et projekt med klare ledere ville have givet dem en fordel. Det er imod principperne for Bitcoin, men tilsyneladende ideelt at gøre mere fiat. 

I modsætning hertil Coinbase overvejede ikke understøtter SegWit blød gaffel indtil midten af ​​december 2017. Så de tilføjede det et halvt år efter UASF bevægelse startede. Coinbase førte ikke med et godt eksempel, men fulgte markedets pres.

Og Coinbase opgav aldrig ideen om big block Bitcoin. Børsen tilføjede Bitcoin Cash i december 2017 og startede en storm. De transaktioner, der fandt sted, har rejste mistanke om insiderhandel

Efter noteringen er taget BCH til sin høje tid fulgte en massiv dump. CEO Brian Armstrong har lovet at foretage en efterforskning om sagen. Alligevel næsten tre år senere ved vi stadig ikke, hvad der skete. Dette siger meget om Coinbases integritet og retfærdighed i forhold til almindelige brugere. Det taler også meget om deres manglende støtte til værdierne af Bitcoin.

Apropos understøttende værdier, Coinbase’s Ventures-program finansierer ikke nogen Bitcoin-udviklingsprojekter. Der er masser af Ethereum- og altcoin-projekter, der bliver finansieret, men det handler om det. For et selskab, der kun har solgt BTC i de første fem år af eksistensen, bør dette være skammeligt. 

Coinbase er blevet en behemoth i rummet ved at sælge bitcoins. Alligevel et sted undervejs blev det mere fjernt og omstridt. 

Udvekslingens fokus på at acceptere regler vedrører også. I stedet for at presse på for at beskytte Bitcoin mod statslige agenturer, omfavnede de alle regler. Mange virksomheder i rummet har besluttet ikke at overholde BitLicense i New York. Alligevel har Coinbase omfavnet denne orwellske og anti-Bitcoin lovgivningsmæssige ramme.

Dette er en forræderi. Det er som om en bilforhandler fra 1900’erne var enige om, at biler har brug for hestens regler. Selvom de er forskellige i deres natur, synes nogle virksomheder at kapitulere hurtigere. 

Coinbase kunne have forsøgt at overbevise lovgivere om, at Bitcoin fortjener bedre regler. De kunne boykotte de mere drakoniske og kun drive forretning i venlige stater. I stedet forsøger de at sælge blockchain-analysedata til IRS og DEA.

Og så ser du CEO Brian Armstrong anbefale shitcoins til en falsk JK Rowling-konto. Disse små handlinger bekræfter kun Coinbases ideologiske afgang. De er ikke bekymrede for sunde penge eller decentralisering. Nu handler det kun om Uncle Sam Coins.

Brian Armstrong shills shitcoins til en falsk Twitter-konto fra JK Rowling

Disse argumenter skraber kun overfladen. Der er en masser af beviser at Coinbase er moralsk konkurs og uvillig til at forbedre. Lige nu er børsen en fjende af Bitcoin, der underskrev krigserklæringen, men ikke ville indrømme det.

Sådan slettes Coinbase og bliver din egen bank

I teorien er det meget simpelt at slette din Coinbase-konto. I dine brugerindstillinger går du til menuen “Kontoaktivitet”. Herfra ruller du ned, indtil du ser en rød knap, der læser “Luk konto”. Coinbase vil bede dig om at indtaste din adgangskode en sidste gang for at bekræfte, og så er du endelig fri. Du kan finde alle de trin, der er involveret i dette videovejledning.

Men i praksis bruger Coinbase en mindre forhindring mod dig. Hvis du har noget støv (små møntbeløb, som du ikke kan overføre på grund af høje gebyrer), kan du ikke fortsætte. Så lad os sige, at netværksgebyret for en BTC-transaktion er 0,0000013 BTC (130 sats). Hvis du kun har 0.0000009 BTC (90 sats), kan du ikke handle det eller slet din Coinbase-konto.

Der er to løsninger på denne forhindring. Den første er at deponere mere BTC til Coinbase og derefter feje pengene med et ordentligt gebyr og efterlade intet. Denne metode giver dig alle dine midler, men vil påvirke endnu en UTXO af dig, der bliver udsat for blockchain-analyse. Men på lang sigt er initiativet det værd. Den anden mulighed er at e-maile support til coinbase og bede dem om at fjerne støvet fra din konto, så du kan lukke det. Selvom dette betyder at give Coinbase ekstra Satoshier, er det også meget mindre besvær.

Når du har slettet din Coinbase-konto, skal du omfavne fuld finansiel suverænitet. Køb en Billfodl-pakke med en hardware-tegnebog og nyd alle fordelene ved at være din egen bank. Vi har også en komplet guide, der forklarer hvordan man overfører mønter fra Coinbase til din nye Trezor

SAMMENLIGNING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2019
 • PRIS: $ 119
 • BLUETOOTH:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2016
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor Model T

Trezor Model T

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2018
 • PRIS: $ 159
 • RØRSKÆRM:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor One

Trezor One

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2013
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Og hvis du vil have mere privatliv for dine mønter, skal du overveje CoinJoins. Her er vores grundig trin-for-trin guide der hjælper dig med at blande dine bitcoins med Wasabi.

Hvis du vil købe fra en børs, der værdsætter dit privatliv og ikke har næsten den KYC, som coinbase har, anbefaler vi Coinmama.

Så hvis du stadig er på Coinbase, skal du overveje at slette din konto. Det kan være praktisk at beholde det, men på lang sigt er det den bedste beslutning. Den bedste måde at udfase dårlige aktører på et frit marked er at stoppe med at handle med dem. Og Coinbase kan ikke fortsætte med at trives uden dine penge. 

Nu hvor du har al den viden og ressourcer, skal du gå videre og #DeleteCoinbase.

Hvordan sletter jeg min Coinbase-konto permanent?

Dette er hårdere, end du tror. Coinbase giver dig en nul saldo inden lukning. Hvis du har “støv” tilbage på en konto, skal du kontakte support for at få dem til at fjerne det. Derefter skal du gå til bunden af ​​’aktivitetssiden’ og klikke på ‘luk konto’.

Hvorfor skal jeg slette min coinbase-konto?

Coinbase har demonstreret mange gange, at det kun bekymrer sig om sin egen fortjeneste og ikke om det større Bitcoin-økosystem. CEO Brian Armstrong nævner næsten aldrig Bitcoin på trods af at han har tjent sin formue omkring og uden for det. Han shilling konstant Altcoins, selv til falske Twitter-konti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me