10 parasta .onion-sivustoa Internetissä

Johdanto

Jos olet huolissasi yksityisyyttä ja innokkaasti tuntemattomuudesta, sinun täytyy tarkistaa pimeä verkko. Kyllä, joissakin osissa pimeää verkkoa asuu ei-liian suolaisia ​​merkkejä, mutta yksityisyydentietoisille ihmisille on myös laillisia sivustoja.

Sen sijaan, että niillä olisi ylätason verkkotunnus, kuten.com, .edu tai.org, pimeät verkkosivustot päättyvät usein .onioniin. Harkitse tätä lyhyttä opastasi joistakin parhaista .ionion-helmistä, jotka löytyvät pimeästä verkosta. Nämä sivustot ovat joitain ensimmäisiä paikkoja syväverkossa, jossa sinun pitäisi käydä.

Jos haluat käyttää .onionia, jota kutsutaan myös tor-sivustoiksi, sinun on käytettävä tummaa verkkoa, kuten Tor. Laivaston kehittämä Tor on suurin tummaverkko, ja sen nimi on itse asiassa lyhenne sanasta “sipulireititin”.

Näyttökuva Torproject.org-sivustosta Torproject.org – Kotisivu

Vastineeksi pienestä hienosta jalkatyöstä pääsyyn darknetiin vältät enimmäkseen Internet-palveluntarjoajien tai julkisyhteisöjen seurannan. Jos menet yhden askeleen pidemmälle päästäksesi Tor-sivustoille suojatulla tavalla VPN ja lisäsalaus, sinun pitäisi pystyä tekemään vieläkin parempi työ kattamaan Internet-kappaleesi.

Yksityisyys ja nimettömyys tekevät tästä myös ihanteellisen maaston laittomaan toimintaan, kuten huumeiden, aseiden ostamiseen ja myyntiin tai osuman miehen palkkaamiseen. Paljon verkkorikollisia, jotka haluavat napata tietosi, piileskelee pimeän verkon varjoissa, joten ole varovainen.

Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on risteily pimeässä verkossa, napsauttaa vioittunutta linkkiä ja poimia esimerkiksi haittaohjelmia.

Tuntemattoman hakkerin digitaalinen rikollisuus

Nyt kun ymmärrät oikein, mihin olet törmännyt Tor-sivustoille, tässä on joitain paikkoja, jotka saattavat herättää kiinnostuksesi.

1. Piilotettu Wiki

Piilotettu Wiki on loistava paikka aloittaa haku pimeässä verkossa. Se on yhteisön muokkaama wiki, joka on täynnä sivustohakemistoja ja joka on yksi pimeän verkon vanhimmista linkkihakemistoista.

Näyttökuva Thehiddenwiki.org-sivustosta Piilotettu Wiki

Täältä löydät kaikki essential.onion-linkit lähteisiin ja palveluihin, jotka löytyvät pimeästä verkosta. Vietä aikaa kaatamalla artikkeleita, oppaita tai salaliittoteorioita. Tulet kohtaamaan mitä tahansa huumemarkkinoista rahoituspalveluihin ja kaikkeen siltä väliltä.

On olemassa useita spin-off-sivustoja, joilla on samanlainen nimi ja joita sinun tulisi myös välttää.

2. AnkkaAnkka

Kuten aiemmin mainittiin, Google ei sovellu hyvin pimeän verkon hakemiseen. Käytä sen sijaan DuckDuckGoa, joka on yksi pimeän verkon paremmista hakukoneista, etsimään etsimäsi.

Näyttökuva DuckDuckGo.comista AnkkaAnkka

Tämä suojattu, nimetön hakukone ei kirjaa mitään hakutoimintasi. Mutta vaikka DuckDuckGo ei tallenna (tai jaa) hakuhistoriaasi tai saa pääsyä sähköpostiisi, kuten Google tekee, DuckDuckGo pystyy jatkuvasti tarjoamaan nopeita, luotettavia ja yksityisiä tuloksia.

3. Piilotetut vastaukset

Tämä Tor-sivusto on pohjimmiltaan pimeän verkon vastine suurille verkkofoorumeille, kuten Quora tai Reddit. Kun käytät sitä, se voi näyttää hieman hylätyltä, mutta mieti, kuinka monta ihmistä todellisuudessa on pimeässä verkossa, ja ymmärrät sitten liikenteen vähäisyyden.

Näyttökuva Hidden-answer.com-sivustosta Piilotettu vastaus

Täällä voit kysyä ja vastata melko monenlaisiin aiheisiin ja saada rehellisiä vastauksia, jotka jaettaisiin vain pimeän verkon äärimmäisen yksityisyyden ja nimettömyyden tarjoaman suojan kanssa..

Enimmäkseen odottaa nähdä kysymyksiä ja vastauksia mistä tahansa torrent-sivustoista auttaakseen palkkaamaan hitmanin.

4. Facebook

Jep, luit sen oikein. Facebookilla on virallinen .ionion-peilisivusto, joka kannattaa katsoa. Tietysti Facebookilla ei ole parhaita tuloksia online-yksityisyyden suhteen, joten jatka huolella.

Näyttökuva Facebook.comista Facebook

Valitettavasti sinun ei pitäisi odottaa täydellistä yksityisyyttä Facebookilta – he voivat silti seurata, miten olet vuorovaikutuksessa heidän sivustonsa kanssa tilisi kautta, vaikka sinulla olisi vaikeuksia luoda sellaista pimeässä verkossa.

Facebookin pimeän verkkoversion käyttö auttaa pitämään verkkotoimintasi poissa valtion vakoojista ja suojaamaan sinua sensuurilta.

5. Sci-Hub

Tämä tieteellisen tiedon tietokanta sisältää suuren määrän miljoonia tieteelliseen tutkimukseen perustuvia asiakirjoja. Täältä löydät 99% akateemisista artikkeleista, jotka on tuotettu ympäri maailmaa, kun sivusto yrittää vapauttaa tietoa ja jakaa sitä avoimesti.

Näyttökuva Scihub.wikicn.topista Sci-Hub

Toivomme, että pääsemällä kaikkiin puolueettomiin julkaisuihin voimme edistää syöpälääkkeiden ja vastaavien tutkimusta. Usein katkoksia on raportoitu aiemmin, joten sivuston sijainnin tiedetään muuttuvan.

6. Estä ketju

Kryptovaluutta on yllättävää, että pimeän verkon valuutta on ollut vuosia. Kiitos siitä, että kryptovaluutta puuttuu hallitusten tai pankkien institutionaalisesta puuttumisesta, se on taivaassa tehty ottelu.

Näyttökuva blockchainista Estä ketju

Blockchain oli yksi varhaisimmista sivustoista, joka aloitti darknet-sivuston, ja myös yksi ensimmäisistä, jotka käyttivät HTTPS-suojaustodistusta entistä paremman turvallisuuden saavuttamiseksi. Tämä sivuston versio on luotu tarjoamaan lisäturvaa ja hillitsemään bitcoin-varkauksia.

7. SecureDrop

SecureDrop tarjoaa turvallisen, turvallisen viestinnän toimittajien ja uutisjärjestöjen sekä niiden lähteiden (pääasiassa väärinkäytösten paljastajat, jotka toteuttavat asianmukaiset varotoimet) välillä, mikä sopii erinomaisesti arkaluontoisten tietojen vuotamiseen.

Näyttökuva Securedropista SecureDrop

Kun käyt sivustoon, sinulle annetaan satunnaisesti määritetty koodinimi tietojen lähettämiseksi tietylle kirjoittajalle tai toimittajalle, joka sitten lähettää tiedot käyttämällä nimettyjen flash-asemien ja tietokoneiden monimutkaista järjestelmää salausta ja suojausta varten.

8. ProtonMail

ProtonMail on sveitsiläinen salattu sähköpostipalvelu, jonka avulla voit lähettää täysin luottamuksellisia sähköposteja. Se on yksi luotettavimmista sähköpostiohjelmista pimeässä verkossa.

Näyttökuva protonmailista ProtonMail

He eivät pidä lokeja ja käyttävät automaattista end-to-end-salausta, jotta kommunikointi on turvallista – edes ProtonMailin henkilökunnan jäsenet eivät näe, mitä lähetät, koska salaus tapahtuu selaimessa.

Sinun on maksettava tästä palvelusta, mutta heidän turvallisuutensa on vertaansa vailla. Monet salausvaluutan suurimmista pelaajista käyttävät ProtonMailia salaussähköposteihinsa.

9. Daniel

Danielin verkkosivustolla on luettelo yli 7000.ionion-osoitteesta, ja se on hyvä paikka löytää tietoa. Suurin osa sivustoista on luokiteltu ja sisältää tietoja linkeistä, mukaan lukien onko se verkossa vai ei, samoin kuin viimeinen kerta, kun se tarkistettiin – jutut, joista voi olla hyötyä, kun aloitat tumman verkon kampaamisen.

Näyttökuva Danielista Daniel

Se on myös kätevä viite, joka auttaa pitämään sinut turvassa – hakemisto merkitsee sivustot, jotka yrittävät varastaa tietosi näkyvällä SCAM-sivumerkillä. Se on melko paljaat luut ja käytännöllinen, mutta todella hyödyllinen linkkiluettelo.

10. ProPublica

ProPublica on Sandler-perheen rahoittama online-tutkiva journalismi. Se oli ensimmäinen online-julkaisu, joka voitti Pulitzer-palkinnon vuonna 2016 seksuaalista hyväksikäyttöä koskevista väitteistä.

Näyttökuva propublicasta ProPublica

Sivusto tukee vakaasti yksityisyyttä ja sananvapautta ja päättää toimia eri tavalla kuin muut uutissivustot.

Johtopäätös

Pimeässä verkossa on paljon Tor-sivustoja, joihin voit tutustua turvallisuus. Tuhannet muut tässä luetelluista kohteista saattavat osoittautua vaarallisiksi, joten ole varovainen, kun tutkit näitä tuntemattomia vesiä.

Tämä luettelo antaa sinulle joitain parhaita esimerkkejä avoimen lähdekoodin tiedoista, jotka tutustuttavat sinut pimeään verkkoon ja auttavat sinua pääsemään siihen kohtuullisella huolella.

Käytä näitä sivustoja raaputtaaksesi pinnan siitä, mitä pimeän verkon nimettömyys sinulle tarjoaa. Olipa kyse puolueettomasta datasta, nimettömän sisällön lähettämisestä tai vain uteliaisuudesta, pimeässä verkossa on paljon tutkittavaa.

UKK

Mikä on pimeä verkko?

Dark Web, joka tunnetaan myös nimellä Darknet, koostuu useista verkkosivustoista salatussa verkossa, jossa on piilotetut IP-osoitteet.

Onko Tor VPN?

Ei, Tor-selain ei ole VPN. Vaikka ne ovat kahta erilaista tekniikkaa, ne molemmat voivat suojata yksityisyyttäsi verkossa ja maksimoida tietoturvasi verkossa.

Käyttää Tor laitonta?

Ei, ei Yhdysvalloissa. Itse asiassa Tor-säätiö saa rahaa Yhdysvaltojen hallitukselta toiminnan ylläpitämiseksi. Tor on välttämätöntä saada tietoa maailman despoottisista regeemeistä, jotka yrittävät hallita Internetiä maassaan.

Onko Tor yli VPN turvallinen?

Kyllä, Tor VPN: n kautta on täysin turvallinen. On useita tapoja mennä saamaan se ja kaikki ovat turvallisia. Kerromme kaiken Torista VPN: n kautta, mukaan lukien miten se asetetaan kirjoituksessamme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me