De 10 bedste .onion-websteder på Internettet

Introduktion

Hvis du er bekymret for det privatliv og ivrig efter anonymitet, skal du tjekke det mørke web. Ja, nogle dele af det mørke web er befolket med ikke alt for salte tegn, men der er også legitime sider for privatlivsbevidste mennesker.

I stedet for at have et topdomæne som.com, .edu eller.org slutter mørke websteder ofte med .onion. Overvej dette som din korte guide til nogle af de bedste. Løgperler, der findes på det mørke web. Disse sider er nogle af de første steder på det dybe web, som du skal besøge.

For at få adgang til.onion, også kaldet ‘tor’ -sider, skal du bruge et mørkt net som Tor. Tor, udviklet af flåden, er det største mørke netværk, og dets navn er faktisk et akronym for ‘løgrouteren’.

Skærmbillede af Torproject.org Torproject.org – Hjemmeside

Til gengæld for den lille smule smarte fodarbejde for at få adgang til et mørknet, undgår du for det meste at blive sporet af internetudbydere eller offentlige enheder. Hvis du går et skridt videre for at få adgang til Tor-websteder med en sikker VPN og yderligere kryptering, skal du være i stand til at gøre et endnu bedre job med at dække dine internetspor.

Privatliv og anonymitet gør dette også til et ideelt terræn til ulovlige aktiviteter som køb og salg af stoffer, våben eller ansættelse af en hitmand. Masser af cyberkriminelle, der er ivrige efter at fange dine data, lurer i skyggen af ​​det mørke web, så pas på.

Den sidste ting, du vil gøre, er at krydse det mørke web, klikke på et beskadiget link og f.eks. Samle malware op.

Digital kriminalitet fra en anonym hacker

Nu hvor du korrekt forstår, hvad du går ind i, når du hopper på Tor-websteder, er der nogle steder, der kan vække din interesse.

1. Den skjulte Wiki

The Hidden Wiki er et godt sted at begynde din søgning på det mørke web. Det er en community-redigeret wiki fuld af sideindekser, der er en af ​​de ældste linkmapper på det mørke web.

Skærmbillede af Thehiddenwiki.org Den skjulte Wiki

Her finder du alle de essentielle.onion-links til kilder og tjenester, der findes på det mørke web. Brug lidt tid på at hælde over artikler, guider eller sammensværgelsesteorier. Du støder på alt fra lægemiddelmarkeder til finansielle tjenester og alt imellem.

Der er flere spin-off-sider med lignende navne, som du også skal passe på at undgå.

2. DuckDuckGo

Som tidligere nævnt er Google ikke velegnet til søgning på det mørke web. Brug i stedet DuckDuckGo, en af ​​de bedre søgemaskiner på det mørke web, til at finde det, du leder efter.

Skærmbillede af DuckDuckGo.com DuckDuckGo

Denne sikre, anonyme søgemaskine logger ikke nogen af ​​dine søgeaktiviteter. Men selvom DuckDuckGo ikke registrerer (eller deler) din søgehistorik eller får adgang til din e-mail som Google gør, er DuckDuckGo i stand til konsekvent at levere hurtige, pålidelige og private resultater.

3. Skjulte svar

Dette Tor-websted er i det væsentlige det mørke webækvivalent til større onlinefora som Quora eller Reddit. Når du får adgang til det, kan det se lidt forladt ud, men overvej hvor mange mennesker der faktisk er på det mørke web, og så forstår du den lave trafikmængde.

Skærmbillede af Hidden-answer.com Skjult svar

Her kan du spørge og svare på en temmelig bred vifte af emner og få ærlige svar, der kun deles med den beskyttelse, der tilbydes af det mørke nettes ultimative privatliv og anonymitet.

Forvent hovedsagelig at se spørgsmål og svar om alt fra torrenting-websteder for at hjælpe med at ansætte en hitman.

4. Facebook

Ja, du læste det rigtigt. Facebook har et officielt .onion-spejlwebsted, der er værd at se på. Naturligvis har Facebook ikke den bedste track record, når det kommer til online privatliv, så fortsæt med forsigtighed.

Skærmbillede af Facebook.com Facebook

Desværre bør du ikke forvente total fortrolighed fra Facebook – de kan stadig overvåge, hvordan du interagerer med deres websted via din konto, selvom du går igennem besværet med at oprette en på det mørke web.

Brug af den mørke webversion af Facebook hjælper med at holde dine onlineaktiviteter væk fra regeringens spioner og beskytte dig mod censur.

5. Sci-Hub

Denne database med videnskabelig viden indeholder et stort depositum på millioner af dokumenter baseret på videnskabelig forskning. Her kan du finde 99% af de akademiske artikler, der produceres over hele verden, når webstedet forsøger at frigøre oplysninger og dele det åbent.

Skærmbillede af Scihub.wikicn.top Sci-Hub

Håbet er, at vi med adgang til alle upartiske publikationer kan fremme forskning i kræftbehandling og lignende. Der er tidligere rapporteret om hyppige afbrydelser, så stedets placering har været kendt for at ændre sig.

6. BlockChain

Kryptovaluta er ikke overraskende valutaen på det mørke web og har været det i årevis. Takket være kryptokurrency manglende institutionelle indblanding fra regeringer eller banker er det en kamp lavet i himlen.

Skærmbillede af blockchain BlockChain

Blockchain var et af de tidligste steder, der lancerede et darknet-sted, og også et af de første, der havde et HTTPS-sikkerhedscertifikat for endnu mere sikkerhed. Denne version af siden blev oprettet for at hjælpe med at yde yderligere sikkerhed og begrænse bitcoin-tyveri.

7. SecureDrop

SecureDrop tilbyder sikker, sikker kommunikation mellem journalister og nyhedsorganisationer og deres kilder (hovedsagelig whistleblowers, der træffer passende forholdsregler), perfekt til lækage af følsomme oplysninger.

Skærmbillede af securrop SecureDrop

Når du går ind på siden, får du et tilfældigt tildelt kodenavn til at sende oplysninger til en bestemt forfatter eller redaktør, som derefter uploader oplysningerne ved hjælp af et omfattende system med udpegede flashdrev og computere for yderligere kryptering og sikkerhed.

8. ProtonMail

ProtonMail er en schweizisk-baseret krypteret e-mail-tjeneste, der giver dig mulighed for at sende fuldstændigt fortrolige e-mails. Det er en af ​​de mest pålidelige e-mail-klienter på det mørke web.

Skærmbillede af protonmail ProtonMail

De fører ikke logfiler og bruger automatisk ende-til-ende-kryptering, så din kommunikation er sikker – selv ProtonMail-medarbejdere kan ikke se, hvad du sender, fordi kryptering sker i browseren.

Du skal betale for denne service, men deres sikkerhed er uden sidestykke. Mange af de største spillere i kryptokurrencyrummet bruger ProtonMail til deres kryptomails.

9. Daniel

Daniels hjemmeside er vært for en liste på over 7.000. lønadresser, og det er et godt sted at finde information. De fleste af siderne er kategoriseret og indeholder oplysninger om linkene, herunder om det er online eller ikke, samt sidste gang det blev kontrolleret – ting, der kan være nyttige, når du begynder at kæmpe det mørke web.

Skærmbillede af daniel Daniel

Det er også en praktisk reference, der hjælper dig med at beskytte dig – biblioteket mærker websteder, der forsøger at stjæle dine oplysninger med en iøjnefaldende ‘SCAM’ sidenote. Det er ret bart og praktisk, men en virkelig nyttig linkliste.

10. ProPublica

ProPublica er en online efterforskningsjournalistik, der er finansieret af Sandler-familien. Det var de første online publikationer, der vandt en Pulitzer-pris i 2016 for sine påstande om seksuelt misbrug.

Skærmbillede af propublica ProPublica

Webstedet understøtter trofast beskyttelse af privatlivets fred og ytringsfrihed og vælger at fungere forskelligt fra andre nyhedssider.

Konklusion

Der er masser af Tor-websteder på det mørke web, som du kan læse tilføjet sikkerhed og sikkerhed. For hvert sted, der er anført her, kan tusinder af andre vise sig at være farlige, så vær forsigtig, når du udforsker disse ukendte farvande.

Denne liste giver dig nogle af de bedste eksempler på open source-oplysninger, der introducerer dig til det mørke web og hjælper dig med at få adgang til det med rimelig omhu.

Brug disse websteder til at ridse overfladen af, hvad anonymiteten på det mørke web giver dig. Uanset om det er adgang til upartiske data, afsendelse af anonymt indhold eller bare nysgerrighed, er der masser at udforske på det mørke web.

FAQ

Hvad er det mørke web?

The Dark Web, også kendt som Darknet, består af flere websteder på et krypteret netværk med skjulte IP-adresser.

Er Tor en VPN?

Nej, Tor-browseren er ikke en VPN. Selvom de er to forskellige teknologier, kan de begge beskytte dit privatliv online og maksimere din sikkerhed online.

Bruger Tor ulovligt?

Nej, ikke i USA. Faktisk modtager Tor-stiftelsen penge fra den amerikanske regering for at holde det i drift. Tor er afgørende for at få information ud af despotiske regimer over hele verden, der forsøger at kontrollere internettet inden for deres land.

Er Tor over VPN-sikker?

Ja, Tor over VPN er helt sikkert. Der er flere måder at få det på, og alle er sikre. Vi detaljerer alt om Tor over VPN, herunder hvordan vi opsætter det i vores opskrivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me