Cryptosteel

cryptosteel-arvostelu

Onko alkuperäinen Cryptosteel luotettava?

Tarvitsetko edes tällaista laitetta?

Vastaus ensimmäiseen kysymykseen on ei, mutta vastaus toiseen kysymykseen on kyllä.

Salauksen alkuperäinen idea on ERITTÄIN hyvä.

Salaushaltijat tarvitsevat vankan back ylös suojaamaan tulelta ja tulvilta.

Mutta toimittaa itse Cryptosteel-tuote? Ei oikeastaan…

Tässä kattavassa katsauksessa käymme läpi kaikki tämän tuotteen näkökohdat ja autamme sinua löytämään vaihtoehdon, johon kannattaa todella sijoittaa.

(TL: DR sitä kutsutaan a Billfodl.)

Katsotaanpa joitain cryptosteelin etuja ja haittoja

Plussat

 • Avoimen lähdekoodin suunnittelu
 • Elinikäinen tyytyväisyystakuu ilman palautusta (vaikka Cryptosteel on tunnetusti huono asiakaspalvelu)

Haittoja

 • Laatat sekoittuvat kuljetuksen aikana
 • Mikään satunnaistaminen ei tarkoita sitä, että laatat voidaan mahdollisesti pakottaa julmiksi
 • Uskomattoman ylihinnoiteltu
 • Jotkut laatat ovat lukukelvottomia
 • Tarjottimen voi vuotaa helposti
 • Leimaamalla laatat vääntyvät (vaikea tai mahdoton ladata)

Plussat

Haittoja

 • Avoimen lähdekoodin suunnittelu
 • Laatat sekoittuvat kuljetuksen aikana
 • Elinikäinen tyytyväisyystakuu ilman palautusta (vaikka Cryptosteel on tunnetusti huono asiakaspalvelu)
 • Mikään satunnaistaminen ei tarkoita sitä, että laatat voidaan mahdollisesti pakottaa julmiksi
 • Uskomattoman ylihinnoiteltu
 • Jotkut laatat ovat lukukelvottomia
 • Tarjottimen voi vuotaa helposti
 • Leimaamalla laatat vääntyvät (vaikea tai mahdoton ladata)

Mutta ennen kuin pääsemme liian syvälle kapseliin, katsotaanpa kenen pitäisi saada ruostumattomasta teräksestä valmistettu varmuuskopiolaite.

Kenen pitäisi ostaa siemen varmuuskopiointilaite

 • Kryptosijoittajat minkä tahansa kanssa merkittävä summa bitcoinia
 • Salaussijoittajat, jotka haluavat kylmävarastointi ja lompakon palauttaminen
 • Salaussijoittajat, jotka haluavat hallita omaa talouttaan

Miksi ostaa varmuuskopio?

Sillä aikaa HODLers Odota, että maailma ymmärtää digitaalisen niukkuuden idean merkityksen. Pienyritykset ympäri maailmaa ovat esittäneet tuotteita varmistaakseen, että bitcoinit pysyvät turvallisina ja offline-tilassa.

Kanssa kylmävarasto kolikot ovat tärkeä ja perustava ensimmäinen puolustuslinja, yksityiset avaimet, BIP39 muistitikku lompakon varmuuskopiot ja tunnuslauseet tarvitsivat myös offline-tallennustavan.

Seuraavan kehitystyön kohteena oli, kuinka tämän tyyppisiä tietoja säilytetään turvallisesti ja ilman kolmatta osapuolta.

Tulipalon, tulvien tai muiden luonnonkatastrofien aiheuttaman katastrofaalisen tietojen häviämisen estäminen oli avainasemassa.

Seurauksena oli, että avoimen lähdekoodin kasettimalli varmuuskopiointilausekkeiden tallentamiseksi alkoi tulla markkinoille. Tarjontaan lisättävien joukossa oli Cryptosteel.

Cryptosteel-perusteet

Cryptosteel on brittiläinen yritys, joka aloitti ensimmäisen kerran kasettipohjaisen mallinsa myynnin vuonna 2015.

Siitä lähtien he ovat konfiguroineet laitteen uudessa muodossa, nimittäin patenttihakemuksessa olevan Cryptosteel-kapselin.

Siitä ei saatu mitään tämä iterointi kuten voit helposti nähdä, ja yhteys avoimen lähdekoodin suunnitteluun on kadonnut.

YksiHierarkkinen deterministinen 24 sanan siemenlause mahtuu kapseliin sekä muut tiedot, kuten yksityinen avain riippuen valitsemastasi laattasarjasta.

Hinta

Alkuperäinen Cryptosteel-varmuuskopiointilaite on 92-185 dollaria, koska valikoima erilaisia ​​laattavalintoja on valittava.

Vaihtoehtoja on neljä: 24 sanan muistisiemensarja, “anykey” -vaihtoehto erikoismerkeillä ja “mix” -vaihtoehto, jossa on enemmän ruutuja kahden edellisen sarjan sekoituksessa ja lopuksi heksadesimaalijoukko.

Pakkauksen avaaminen & Vaikutelmia

Cryptosteel-kasetti toimitetaan ohuessa pakkauksessa, joka sisältää muotoilun, suorakulmaisen insertin, joten painava kasetti ei vahingoitu kuljetuksen aikana.

Valitettavasti tämän ja laattojen säilytystilan väliin asetetaan vain ohut paperi, joka liukastuu helposti ja putoaa väärään paikkaan.

Vielä pahempaa on, että anekdoottitapahtumat kertovat, että kuljetuksen joustamisen ansiosta kaikki nämä sekoittuvat, mikä johtaa suureen laatoitukseen laatat.

Pakkaus jopa varoittaa epätavallisella tavalla, että tämä vaara on olemassa, mikä osoittaa heidän tietävänsä ongelmasta.

Cryptosteel-pakkaus

Kasetin kuvaus

Karkeasti 2,25 x 4 tuumaa ja vain ¼ ”paksua Cryptosteelin versiota ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kasetista ei voida erottaa muista tuotteista, jotka käyttävät avoimen lähdekoodin muotoilua.

Kun yksityiskohdat on tutkittu, pettymykset alkavat kasautua.

Cryptosteel-kasetti

Laatat

On olemassa monia vaihtoehtoja ruutujen pysyvälle merkitsemiselle, mutta Cryptosteel on valinnut ehkä kaikkein ongelmallisimman: merkkien fyysinen leimaaminen.

Tämä luo kaksi ongelmaa, joista ensimmäinen on loimi itse ruutuun leimausprosessin jälkeen.

Vaikka valmistettaisiin samaa materiaalia ja tuotantokoneistoa, kaksi leimaustoimintaa ei ole täsmälleen samanlaisia.

Laatat eivät siksi ole yhtenäisiä, ja joitain on vaikeampaa (tai jopa mahdotonta) ladata aukkoon kuin toisia, mikä tekee asennuksesta turhauttavampaa ja aikaa vievää.

Toiseksi epäsäännöllisyys johtaa siihen, että leimaamisen aikana esiintyy virheitä, mikä aiheuttaa joidenkin laattojen lukukelvottomuuden.

Cryptosteel-laatat

ominaisuudet

Cryptosteel-kasetti mahdollistaa varastoinnin poissa verkkouhilta ja reaalimaailman tulipalon tai veden aiheuttamilta vaurioilta.

Vaikka tarkoitus on täällä hyvä, laadun ja ennakoinnin puute on vähän loukkaavaa bitcoinereille, jotka ottavat turvallisuutensa ja itsemääräämisoikeutensa melko vakavasti.

Tallennettavat tietomuodot

Koska on tarpeen valita sopiva laattasarja, toimitettu kasetti on vaarassa olla hyödytön, jos ovellesi saapuu riittämätön määrä laatat tai merkkityyppejä.

Tarvittavien tietojen taakan siirtäminen käyttäjälle on hämmentävä valinta, ja se osoittaa laitteen joustamattoman luonteen Cryptosteelilta.

Olisi paljon yksinkertaisempaa sisällyttää vähimmäislaattasarja, joka voi tallentaa kaikki mahdolliset datamuodot.

Tietysti Cryptosteel on valmis myymään sinulle uusia sarjoja sen jälkeen, jos haluat muuttaa mieltäsi.

Laitteen asetukset

Asennus on suhteellisen yksinkertaista ja helposti ymmärrettävää, vaikkakin edellä mainittujen varoitusten kanssa.

Avaa lukitus kahdella yksinkertaisella tavalla ruuvimeisselillä, aseta laatat, sulje ja lukitse laite, jonka voit sitten tallentaa melkein mihin tahansa paikkaan, jota ei unohdeta.

Luokitus: 3.8 / 10

Cryptosteel-kasetti on kohtuullinen ponnistus, mutta ei paras offline-siemen sanavarastointilaite. Se on uskomattoman ylihinnoiteltu siitä, mitä saat muilla vaihtoehdoilla, jotka tarjoavat paremman suojan paljon oikeudenmukaisemmalla hinnalla. Kokemuksesta puuttui tilauksesta laitteen asetuksiin (ja jokaiseen välivaiheeseen).

Annamme Cryptosteelille pisteet 3,8 / 10!

Tee itsellesi palvelus ja poimi a Billfodl sen sijaan. Se on jatkuvasti suosituin valinta lompakon varmuuskopiotuotteille vuodesta toiseen!

UKK

Onko Cryptosteel turvallinen?

Itse avoimen lähdekoodin Cryptosteel-suunnittelu on erittäin vankka, mutta Cryptosteelin toteuttaminen ei ole luotettavaa. He käyttävät 304 ruostumatonta terästä, joka ei ole ihanteellinen salauksen varmuuskopioinnille. Muita samaa mallia käyttäviä tuotteita, joissa on 316 ruostumatonta terästä, kuten Billfodl, pidetään paljon luotettavampina.

Minkälaista terästä Cryptosteel käyttää?

Cryptosteel käyttää 304 ruostumatonta terästä. 304: n katsotaan yleisesti olevan alhaisempi kuin 316 sellaisissa käyttötapauksissa kuin salauksen varmuuskopiot ja niin muut tuotteet, kuten Billfodl, pyrkivät ylittämään cryptosteelin riippumattomassa testauksessa.

Mikä on paras – cryptosteel, billfodl tai cryptotag?

Cryptotagilla on korkein sulamispiste, koska se on valmistettu titaanista, mutta sitä ei ole testattu itsenäisesti, kuten Billfodl on, joten on vaikea sanoa, kuinka se todella seisoisi todellisessa testissä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me