Uddannelsesartikler i kryptovaluta

CRYPTOCURRENCY-ARTIKLER

Hvad er gafler i kryptovalutaer?

Når du aktivt handler med kryptokurver eller som et aktivt medlem af kryptorummet, skal du helt sikkert have snuble over udtrykket “fork” allerede adskillige gange. Men hvad er gafler af kryptokurver? 

Forskellene mellem Fiat-valuta og kryptovalutaer

Chancerne er høje for, at du allerede har hørt udtrykket fiat adskillige gange, men du undrer dig måske over, hvad det har at gøre med vores økonomiske system. Faktisk, når økonomer og finansanalytikere taler om fiat, taler de bestemt ikke om den italienske bilproducent, men om de valutaer, der ofte bruges over hele kloden.. 

Hvad er en ICO?

Hvad er det første, der kommer i dit sind, når du læser udtrykket ICO? Du tænker sandsynligvis på grådige investorer, der prøver at tjene hurtigt, eller måske tænker du på det, hvad det virkelig er: en ny, ukompliceret og let fundraising-model. Faktisk lavede mange grundlæggere af nystartede virksomheder med store og innovative ideer, der mangler kapital til at kickstarte deres forretningsidé, hø, mens solen skinner og brugte ICO’er til at indsamle deres virksomhed. Men hvad er en ICO?

Hvad er Cryptocurrency?

Kryptovalutaer har ændret måden, hvorpå penge flyttes, og åbnet også en ustabil verden af ​​utænkelige handels- og investeringsmuligheder. Læs her om historien, blockchain-teknologien, revolutionerende betalinger, og hvor praktisk det er at handle de største kryptokurver med forexmæglere.

Hvad er Bitcoin-valuta?

Hvad er bitcoin-valuta? Mange mennesker, der for første gang hører om bitcoin, har svært ved at forstå, hvad det faktisk er, og hvordan det fungerer som en valuta. Dette er ret normalt, fordi bitcoin (BTC, XBT) overhovedet ikke er en normal fiat-valuta eller et investeringsmiddel. 

Om Cryptocurrency-platforme

Kryptovalutaer er opstået ud af tilsyneladende ingen steder for at fange milliarder dollars investeringskapital. Denne dynamiske aktivklasse tilbyder nogle fremragende funktioner og fordele for enkeltpersoner og virksomheder, der ved, hvordan de bruger det korrekt.

Cryptocurrency Exchange

Markedet for kryptokurrency blomstrer, og det samme gælder kryptokursudvekslinger. De fleste børser udfører den vigtige opgave at konvertere fiat-valutaer til kryptokurver og omvendt, mens nogle af dem kun håndterer kryptokurver. 

Handel med kryptovaluta: Køb og hold

Ingen anden aktivklasse har set de storslåede gevinster, der for nylig blev set i kryptokurver. Bitcoin, den mest fremtrædende kryptovaluta, har returneret et par millioner procent siden 2010, da den på et tidspunkt blev vurderet til 0,008 $. 

Handel med kryptovaluta: prishandling

Kryptovalutaer – hvem ville have troet, at denne mærkelige aktivklasse ville tiltrække så meget opmærksomhed og en så enorm mængde investeringskapital på så kort tid? Milliarder af dollars har hældt i rækken af ​​forskellige kryptokurver i løbet af de sidste par år. 

Cryptocurrency tegnebøger

At flytte penge bliver billigere og lettere, især i denne æra med kryptografiske digitale valutaer, tydeligt kaldet kryptovalutaer. På grund af den digitale karakter af kryptokurver kan dog ikke nogen tegnebog bruges til at håndtere den. 

Bedste kryptovaluta at investere i 2018

Kryptovalutaer. Hvem ville have troet, at denne unikke og magtfulde aktivklasse (ved hjælp af blockchain-teknologi) ville have en så kosmisk indflydelse på den moderne finansielle verden? Siden den første dag, Bitcoin begyndte at handle, er den vokset eksponentielt i værdi og markedsandel. 

Bitcoin-boblen

Da Bitcoin er steget fra uklarhed, har dets blotte momentum tvunget både den finansielle verden og almindelige medier til at rejse sig og tage notatet. Alene i 2017 har prisen på Bitcoin (BTC) oplevet gevinster på mere end 1700%. 

Top 10 kryptovalutaer

Den finansielle verden er under forandring, og en stor spilændring er kryptokurver. Forestil dig at sende penge til en ven på den anden side af verden på mindre end 5 sekunder, hvor brugen af ​​en bank ville tage dig omkring tre til fem dage. Implikationerne af blockchain-teknologi for global handel er enorme. 

Bedste Bitcoin-mæglere

Bitcoin, den første og største kryptokurrency, er et fænomenalt instrument til handel. Selvom det er et ideelt mål for aktive handlende, er det imidlertid vigtigt at engagere disse spændende markeder ved kun at bruge de bedste bitcoin-mæglere.

Sådan handler du Bitcoin – Begyndervejledning

Kryptovalutaer er kommet for at blive, det er helt sikkert! Her er vores detaljerede guide til, hvordan man handler bitcoin, verdens mest fremtrædende kryptokurrency. 

Sådan handler du Ethereum (Ether) – Begyndervejledning

Ethereum (ether), verdens næststørste kryptokurrency, er vokset eksponentielt. Uanset om du er en veteranhandler eller en nybegynder på kapitalmarkederne, tilbyder ethereumhandel en række fordele og muligheder

Bitcoin (BTC) vs. Bitcoin Cash (BCH)

Da Blockchain først blev introduceret gennem Bitcoin whitepaper i 2009 af Satoshi Nakamoto, var der ingen debat som Bitcoin vs. Bitcoin Cash, og om en af ​​dem er bedre end den anden kryptokurrency.. 

En komplet guide til Day Trading Bitcoin i 2019

Du vil begynde at handle med bitcoin, men du ved ikke hvordan? Uanset om du vil investere i Bitcoin ved at købe Bitcoin, eller bare er interesseret i dagshandel ved at købe og sælge Bitcoin på kort tid, vil du lære alt hvad du behøver at vide for endelig at begynde at handle denne kryptokurrency.

Strategi for handel med kryptovaluta

Cryptocurrency er en hot aktivklasse at handle. Talrige kryptoer har opnået absolut fænomenal afkast i løbet af de sidste par år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me