Denne uge i Cryptos: Square ups Bitcoin Sale Mens Walmart nuller ned på stablecoin

reklame Phemex

Vigtigste højdepunkter

  • Reddit Bitcoin-diskussion er positiv
  • Square solgte $ 125 mio. BTC i 2. kvartal
  • SEC kan outsource kryptonoder
  • Walmart patenterer en stabil mønt
  • Gråtone ved hjælp af Coinbase Custody
  • S Korea starter reguleringsfri zone

Reddit Bitcoin-diskussion er positiv

Interessen for Bitcoin er bestemt stigende og langtfra positiv. Og her kommer et andet nummer, der understøtter det. Tekniske forskere hos Comparitech analyserede over 48.000 Reddit-indlæg og 7.500 artikler fra forskellige afsætningsmuligheder for at finde ud af, hvilke kryptokurver der blev set med de mest gunstige vilkår. Undersøgelsen konkluderede, at 85,5% af cryptocurrency-relaterede emner var positive. Forskningen købte også, at det ikke kun er Bitcoin, men selv altcoins som Cardano, Ether, Litecoin og Tron havde 85% til 90% gunstige følelser.

Square solgte $ 125 mio. BTC i 2. kvartal

Den positive stemning over Bitcoin er nu tydeligt synlig i de økonomiske resultater af virksomheder, der arbejder med det. Ifølge den seneste meddelelse har betalingsfirmaet Square genereret $ 125 millioner i Bitcoin (BTC) indtægter i andet kvartal af 2019 gennem sin mobile betalingstjeneste Cash App. Ifølge resultatmeddelelsen har virksomhedens Bitcoin-indtjening delvis haft fordel af den første kryptovalutas prisrally i kvartalet. Som et resultat af denne prisvækst var der også en tilsvarende øget mængde Bitcoin, siger de. Dette resulterede i en bruttofortjeneste på 2 millioner dollars for virksomheden.

SEC kan outsource kryptonoder

Denne uge oplevede flere nyheder omkring SECs beslutning om at køre førende kryptonoder. Et for nylig offentliggjort dokument afslørede, at U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) har planer om at ansætte entreprenører til at køre specifikke kryptokurrency fulde noder til regeringsorganet. Ifølge SEC-dokumentationen ønsker regulatoren, at tredjepartsentreprenører kører noder til Bitcoin Core (BTC), Ripple (XRP) og Ethereum (ETH) for at overvåge overholdelsesrisici.

Walmart patenterer en stabil mønt

Efter Facebooks Vægt har en anden amerikansk virksomhedsgigant frigivet sine planer om at komme ind i kryptoer. Og denne gang er det Walmart. Ifølge en nylig patentindgivelse fra virksomheden kunne detailkæmpen Walmart arbejde på at udstede en USD-bundet stablecoin. Arkiveringen, der blev offentliggjort af US Patent and Trademark Office (USPTO) i denne uge, skitserer en metode til “generering af en digital valutaenhed ved at binde den ene digitale valutaenhed til almindelig valuta”, hvilket betyder en fiat-bundet stablecoin. Det kunne også give husstande en lav indkomst, der synes banker er dyre med et valg om at “håndtere formue hos en institution, der kan levere størstedelen af ​​deres daglige økonomiske og produktbehov”, ifølge arkivering.

Gråtone ved hjælp af Coinbase Custody

Coinbases ry for at være sikker forvaring for kryptokurver har tiltrukket mange kunder tidligere, og de fortsætter med at gøre det. Den nylige tilføjelse til denne liste er Gråskala Investeringer. Ifølge de nylige rapporter har Grayscale Investments tappet Coinbase Custody for at fungere som den nye sikkerhedsudbyder for sine digitale aktiver. Grayscale hævder at have 2,7 mia. $ I samlede aktiver under forvaltning, ifølge den seneste kvartalsrapport, mere end fordoblet sine Q1-beholdninger på 1,2 mia. $. Gråtoner har bitcoin, bitcoin cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar Lumens, XRP og Zcash. Coinbase Custody har også til hensigt at holde Grayscale’s horisont (ZEN) -token, i afventning af lovgivningsmæssig godkendelse til at understøtte aktivet.

Sydkorea starter reguleringsfri zone

Sydkorea har igen bevist, at det er dødeligt alvorligt med kryptokurver og dets fremtid i landet. Derfor har det besluttet at udnytte den spirende industri i landet ved at tilbyde en delvis ‘reguleringsfri’ zone til kryptovirksomheder. Ifølge de tilgængelige nyheder er Busan blevet erklæret en “reguleringsfri” zone for blockchain-udvikling af Sydkoreas nationale regering, et længe forventet skridt, men nu formaliseret som en del af et større liberaliseringsskub. Zug, Schweiz siges at være en af ​​modellerne for zonen. Meddelelsen siger også, at BNK Busan Bank, en Korea Exchange-børsnoteret lokal institution, vil overvåge blockchain-styring, da det vedrører finansiering og muligvis udvikler en stablecoin, der er knyttet til den.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me