Ethereum 2.0 ja DeFi-tilapäivitys, eetterin (ETH) hinta-analyysi ja paljon muuta Delphi Digital -raportista

mainos Phemex

Uudessa tutkimusraportissaanSyöttäminen Ethereumiin’, Delphi Digital on hahmotellut ja analysoinut Ethereumin lyhyen ja pitkän aikavälin kestävyyttä tulevilla päivityksillä ja kovalla kilpailulla.

Ethereum 2.0, seesteisyyden päivityksen odotetaan valmistuvan vuoteen 2021 mennessä (arvioitu). Uusi seesteisyyspäivitys ottaa käyttöön PoS: n ja shardingin skaalautuvuuden parantamiseksi ja transaktiokustannusten pienentämiseksi. On kuitenkin olemassa muita alustoja, kuten EOS, Cardano ja Tron, jotka tarjoavat nopeammat transaktiot ja skaalautuvat älykkäät sopimukset. Ethereum on kuitenkin edelleen johtava pakkaus markkinoiden markkina-arvon ja suosion suhteen salausalueella.

Ethereum on toiseksi rankin kryptovaluutta w.r.t. markkina-arvo. Ethereumin määräävä asema kryptovaluuttamarkkinoilla 21. huhtikuuta 2019 on 10,1%. 

Delphi-tutkimusDelphi Research Ethereum -päivitys 7. maaliskuuta 2019 alkaen

DeFi (hajautettu rahoitus) Ethereumissa

DeFi, hajautettu rahoitus, on uusi yhteentoimivan rahoituksen järjestelmä, jonka tarkoituksena on rakentaa kaikkialla toimiva finanssituotejärjestelmä, joka perustuu lohkoketjuun ja älykkäisiin sopimuksiin.

“Yli 2 miljoonaa ETH on tällä hetkellä mukana DeFi Appsissa 3. maaliskuuta 2019 lähtien.”

Tutkimus paljasti kuitenkin myös, että MakerDAO omistaa 98% koko Deere-järjestelmiin osallistuvasta Ethereumista. Näin ollen, jos DeFi saa huomattavaa vauhtia, voidaan odottaa suurempien Ethereum-panosten avautuvan. DeFi tarjoaa rahoitusjärjestelmän, joka on kaikkien Internetin käyttäjien käytettävissä.

Kun ICO: n päivät ovat takanamme, uusille rahakkeille varatun Ethereumin odotetaan olevan 0 (nolla) vuonna 2019. Lisäksi noin 275 tuhatta Ethreumia käytetään kuukaudessa DeFi-järjestelmien helpottamiseksi, minkä odotetaan kasvavan ajan myötä. Kaivostyöläiset julkaisevat kuitenkin myös uusia kolikoita 2 minuutin välein. Siksi se luo enemmän myyntipainetta kuin ostaminen.

Lue myös: Vitalik löytää virheitä Digital Delphi’s Ethereum Research -tapahtumassa, sanoo raportin “Todennäköisesti totta”

Krypto-omaisuuden välinen korrelaatio

Delphi Digital vahvisti tilastollisesti myös, että salausvarat yhdistetään tällä hetkellä merkittävästi Bitcoiniin. Trendi alkoi pian karhumarkkinoiden alkaessa. Raportin mukaan korrelaatio Bitcoinin ja Ethereumin hintamuutosten välillä on ollut vahva viimeisten 12 kuukauden aikana.

Raportti sisälsi myös: “Aiemmin keskustelemiemme erittäin korkeiden markkinoiden sisäisten korrelaatioiden takia tämä on suuntaus, jota seuraamme tarkasti, koska ETH voi olla valmis voittamaan paremmin, jos BTC kokoontuu.”

Varoitus: Bitfinexin pitkät ja lyhyet suhteet osuivat äärimmäisiin mataliin arvoihin joulukuun aikana, jota seurasi hintojen nousu 85 dollarista 150 dollariin. Lisäksi pitkä ja lyhyt ovat saavuttaneet viiden kuukauden huippunsa.

Pitkäaikaiset huolet Ethereum 2.0: n kehityksessä

Delphi Digital suoritti ehdotettujen suunnitelmien kattavan tutkimuksen Ethereum 2.0: n kanssa. Heidän analyysinsä mukaan vaikka uusi ehdotettu mekanismi alentaa maksuja ja mahtuu enemmän hankkeita, markkinoille tulolle on merkittävä este nykyisten kaasumaksujen vuoksi..

Lisäksi PoS-verkko vaatii välttämättä suuren määrän käyttäjiä alustalla. Tutkimus lisäsi:

“Monipuolinen ja kannattava validointiverkko on ratkaisevan tärkeä verkon turvallisuuden ja pitkäikäisyyden kannalta, mutta sitä ei voida saavuttaa tällä hetkellä ehdotettujen teknisten tietojen mukaan ilman merkittäviä verkkomaksuja. Samaan aikaan verkkomaksujen laajentuminen tapahtuu vain huomattavan kasvun ja yleisen käyttöönoton myötä, ja sitä on vaikea kuvitella rakentuvan verkkoon, jota ei pidetä turvallisena. “

hinta-analyysi Tutkimus paljasti myös, että vaikka Ethereum on tullut yliostetulle alueelle RSI: n mukaan. Ethereum on kuitenkin ylläpitänyt noususuuntausta monta kertaa saavutettuaan tämän tason aiemmin.

Ethereum DappsEOS: n ja Ethereum Dappsin vertailu

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, raportti sisälsi myös Dapp-raportin ja vertailun EOS-alustaan.

Raportissa mainittiin, että Ethereumissa ja EOS: ssa on kehitetty yli 2000 Dappia. Niitä on kuitenkin edelleen vaikea käyttää ja niitä on parannettava.

Lue koko Delphi Researchin raportti tässä. Ole hyvä ja jaa mielipiteesi tutkimuksesta. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me